2013 var året då jag...

...sa jag älskar dig för första gången på ett år och kände mig som den lyckligaste tjejen i världen. Bestämde mig för att lämna Uppsala och flytta hem till Umeå. Fick nya kollegor och ett eget kontor med en egen kaffekopp. Fick återförenas med iksu och återfick träningsglädjen. Gjorde festivalpremiär på Sweden rock och ångrar inte en sekund. Gjorde mina första deklarationer. Fick återförenas med mitt studentplace på liljansberget (som jag trivs, men inte gråter för att nu lämna), åkte till Turkiet och fick en ring på fingret  (kanske årets största och lyckligaste ögonblick), firade förlovningen tillsammans med vänner från alla håll och kanter, åkte till Nice i Frankrike (ett land jag faktiskt aldrig trodde jag skulle besöka), fick se Air Force One parkerad på Arlanda, fick åka på utbildning på mallis, fick in en fot och kommer så småningom byta jobb (inriktning), fick min första egna kund, firade jul utan någon snö, tog personligt rekord i benpress...

Ja och en jäkla massa mer. Sammanfattningsvis ett händelserikt men lyckligt 2013 (jämfört med ett relativt omtumlande 2012), och jag hoppas att 2014 fortsätter i samma anda. Nu ser jag fram emot att få flytta in med mitt hjärta i en ny och större lägenhet, förhoppningsvis få möjligheten att åka på en utlandsresa på vårkanten och att få mer kvalitetstid med mina vänner och min familj. 

Glöm inte bort att de viktigaste sakerna i livet inte är saker!

Men först ska vi skåla ut 2013 och såklart in 2014 med en fantastisk cocktailkväll. 

Gott Nytt År! <3

Kärlek som inte går att beskriva




...

Riktiga vänner är som stjärnor. Du ser dem inte alltid men du vet att de alltid finns där."


<3



Fredag

Ledig dessutom. Jag tog mig ledigt. Jag bakar kakor och dricker ett glas vin. Jag klagar inte. Jag känner lugnet. Jag rår om mig själv.

Jag känner mig på något sätt lättad att helgens planer tagit en kovändning. Jag ser fram emot julklappshandling, glöggmys hos goda vänner, snöiga promenader, julmarknad och god mat. 

2:a advent är mer än välkommen. Säger jag som fortfarande hoppas på att tomten kommer. Det går fort nu. 

...




Snart jul

Paket nummer 4 imorse. Alltså bara 20 dagar kvar tills tomten kommer. Jag älskar vår paketkalender. 



1:a advent och födelsedag

Första snön föll idag. Vitt och fluffigt och vi älskar den. 

Men idag firar vi födelsedag. Grattis älskling! Jag hoppas du känner att denna dag är din dag. Världens bästa!




RSS 2.0