Dying

It's only common sense so please don't  take offenseI
gotta say what's on my mind
Cuz all this bitterness  has made me second-guess
And I have waited all my life
You know it's true - it  isn't me, it isn't youI can't be  your man
But here's what I don't  understand

If I can't live  without you
But I can't breathe when 
I'm with you
What are we really  doing here?
I don't wanna live  without you
But God only knows what  I've been through
Cuz dying  is all we're doing here
 

Vilket skämt!

Jag säger bara 4 GRADER!!! Fytusan!
Alla på jobbet vägrar ta på sig strumpor innan sista augusti och hänvar att ja från norrland borde va härdad. Jo tjena! Jag höll på dö igår, så nu äre sockar, halsduk och tjockkoftan på! Skulle tagit vantar också om de inte vore för att dom ligger i en flyttkartong typ underst. Vem orkar gräva fram?
 
Även att jag snörvlar mer än någonsin och hostan vägrar ge sig. Förkylning en omgång till? Hoppas inte!
 
 

De bästa av två.

Laddad med glädjeenergi. Måste ju säga tack för ännu en fantastiskt fin helg. Börjar nog gilla de här med att resa, och är så tacksam för att jag har möjligheter att göra de också! De bästa av två världar tills ja lyckas klura ut vad jag vill bli när jag blir stor. Om man någonsin kommer att veta?

Torsdag

Ja är en handywomen om ja vill. Men grejen är att ja inte vill, saknar verktyg och muskler. De är ju där karlarna kommer in i bilden. Var ärom när man behöverom? Ska ladda för fika me söta Suzie nu och sen raka vägen hem och packa. Blir en intensiv helg i Umeå i helgen. Man önskar ju man kunde träffa alla men jag säger de redan nu, de finns inte tid. Men ja kommer fler gånger, och nästa gång träffar ja resten. Tjingtjing.

Nu vet ni!

Fick ett bra svar idag. Vet ni varför de regnar så mycket på hösten? De är för att vädergudarna gråter för att sommaren är slut! Så, nu vet nu åxå. Ha!

Sover ascrapit på nätterna asså, äre inte hosta, så är de asvarmt, eller att tankarna maler, eller nått helt annat. Hur som, det slutar med en extremt morgontrött tjej och med arbetsbristen på jobbet får man som aldrig upp tempot och dagen blir lång. Jättelång. Och så kommer man hem till ett kaos! Jag är inte bitter, bara en aning less på min tillvaro prick nu. Men bara ca 2 veckor kvar. Can´t wait! Kan som inte beskriva hur skönt det ska bli!

Köpte en flaska vin påväg från jobbet så nu häller jag upp ett glas och tar tag i toaskåpen. Smycken som är hundra år och aldrig används ska kastas, lika så, nagellack, hudkrämer, hårprodukter, you name it! En sak i taget va? Och har man inte använt grejerna på ett år äre väl ingen vits att släpa med sig skiten för att ligga och skräpa i ytterligare ett år liksom! Så. Nu kör vi!




De går vägen.

Tröttaste tjejen i stan idag, soffläge och några rutor premium 70% cacao orange får nog bli kvällens outcome. Vi fattade ett beslut igår, ja och pappsen. Inte optimalt och inte snällast mot plånboken, men ja måste säga att det känns grymt skönt att veta att allt kommer gå vägen. Som en sten som plockats av mina axlar. Tänk att allt alltid löser sig, alltid, fastän man aldrig trore är möjligt.

Tänkvärt

"Nykeln till livet ligger inte i ägande utan skapande"
Veckans ordspråk i jobbkalendern. Måste nog vara beredd att hålla med på den.


Flyttkaos

Jag tackar huvudstaden för en fin kväll. Ja hoppas de inte dröjer väldigt länge till nästa gång.

Har dock kört ihop sig med min flytt då en av killarna som skulle hjälpa mig bröt benet igår (fråga mig inte hur de hände) och nu ligger på sjukhus för operation. Mitt nya mission blir nu att försöka hitta ett nytt flyttteam eller ta reda på om en flyttfirma kommer att ruvinera mig. Mycket onödigt.

I övrigt ägnas dagen åt att handla, tvätta, packa, slänga, rensa, hitta borttappade saker, laga mat. Ja nivet, én sån där riktig bakissöndag! Jag bor för tillfället i ett kaos och misstänkter att det inte kommer att bli bättre den närmsta veckan! Men nu är de nära, Bara 2 veckor kvar och ja kunde inte längta mer!

Smärta!

Asså, träningsvärken är oooolidlig idag! Skulle kanske inte tagit i så mycket på gymet igår? Nog för att jag gillar träningsvärk, att de är skönt näre känns att man gjort nått å så, men de här är ju bara löjligt! Kan ju inte röra mig. Även att jag sovit jättehårt i natt och vaknade upp och kände mig helt förstörd´, tröttare än innan ja somnade och med svullna ögon. Kan inte påstå att jag är mitt snyggaste jag idag haha. Typiskt.

Dusch och en kaffe gör nog susen! Sen ska ja slita med mig ett ombbyte kläder och slänga mig på tåget. Molningt i lilla Tierp prick nu, men kan ju alltid hoppas att Stockholm bjuder på sol! :)





Walk away

I'm sorry for the demon I've become
You should be sorry for the angel you are not
I apologize for the cruel things that I did
But I don't regret one single word I said

Just walk away make it easy on yourself
Just walk away please release me from this hell
Just walk away there's just nothing left to feel
Just walk away pretend that none of this is real

Just walk away make it easy on us both
Just walk away there was never any hope
Just walk away you already know the deal
Just walk away, pretend that none of this was real


Fredag asså.

Blev en tidig fredag. Äre lugnt me jobb så äre. Gymmet för ben och rygg, på en fredag! Hör och häpna! Men nu tror jag minsann jag är frisk på rikt så nu längtar ja till nästa gång. Nu kör vi

Folk hänger med i Uppis uteliv ikväll. Men ja bestämde just att lägga mitt krut på imorrn. Storstan kommer bli kalas. Jag längtar som tusan. Och så får ja träffa 3 kära umebor på köpet. Kundere bli bättre? Näää. Kan ju bara hoppas att vi får sol även. Då blir det ju en tiopoängare bara därför.


Men tack asså.

Måste bara säga tack. För en underbart trevlig kväll. För att jag fick fly verkligheten en stund. För att jag fick ha tankarna på annat håll. För att jag är välkommen.
Nöjd tjej på tåget med finaste låten i öronen. Jag lever mitt liv i musiken. Vilken känsla. Jag älskar den. Jag vill ha den alltid. Always and forever. om jag bara kunde hittaren.

Smile.

"Life is a gift, but whitout you it make no sence at all" - Silence of September.

Två veckarklockor i morse då jag gjorde försovning 2012 igår. Fråga mig inte, för jag vet inte vad som hände! Och det är inte likt mig alls, tror de är typ andra försovningen i mitt liv eller nått. Imorse gick det bättre, och jag vaknade med ett leende när sötaste smset hade trillat in i min mobil under natten. Aaaawh.Tänk vad några få ord kan göra?

Men nu har ja work to do, och sen AW i eftermiddag me grabbsen! Bästa torsdagen asså.



Sleep of Reason

will you hold my hand
as this planes leaves the ground?
i’m afraid of flying,
coz my feet don’t touch the ground
i’m afraid of seeing, what don’t know how to see
i am lost over and under, and somewhere in between
these comfort zones

and if this is how a heart breaks, i give up
and if this is how a heart breaks, i want you to stop
and if this is how a heart breaks, i surrender
coz if love is like dying, i’ll live forever

i take a breath, look around to see what is left
of this plane crash that you placed in my head
my skin still smells of your perfume and my lips still burn,
but i’ll get over you

Hard to see.

I'm growing so distant
nothing makes sense to me anymore
I'm learning to resist
becoming more than you ever were

Can't explain,
whats come over me
Can't explain,
why its so hard for me, so hard to see your side.

Projecting all my anger
I can't seem to get this through to you
The walls are closing in
I dare you to walk in my shoes


Fort va de gjort.

Hyrsläp bokat. Och 3 tappra killar och en toppentjej har ställt upp att hjälpa mig me flytt. Vet inte hur ja ska kunna tacka er, känner er ju knappt. Samt en annons på blocket vid lunchtid och nu är byrån såld! Fort va de gjort. Kanske blev den för billig? Hur som, en sak mindre att flytta och om ja ska va ärlig har ja ju velat byta ut den länge. Partypengar till helgen kanske?

För ja, ja lever på längtan efter helg. Faktiskt. Sorgligt. Men va gör man när man när hjärnan inte tänker logiskt och maggropen kör rally? Partyhelg me S, och ja hoppas på att vi är välkomna till min pluggfavorit, ja som aldrig fått tillfälle att besöka killen än, och hur länge har han bott där nu, ett år? Kanske mer? Dax asså, mer än dax!


Jag gjordere.

Jag hade verkligen en awesome sommar. Men. Innan sommaren tyckte jag att allt gick ganska bra, dagarna flög fram, veckorna gick fort. Nu är Umeå i mina tankar var femte minut och klockan går en aning långsammare. Vad hände där lixom?

Fick uppleva min livs första kräftskiva i helgen. Och det var med spänning och förväntan. På tiden kan man åxå säga. När dom röda kräken las upp i skål ska ja ärligt säga att ja tänkta balla ur och alla fick ett gott skratt. Men. Jag skalade en kräfta. Och jag skalade en räka. Kräftan kommer ja nog inte ta i igen (fast man ska ju aldrig säga aldrig) men räkan däremot är mer på min nivå. En fantastiskt trevlig kväll. Och baileys med apelsinsmak tog priset! Jag är såld! Som att dricka rommerska bågar är nog min bästa beskrivning. Dessvärre existerar den inte i Sverige så min fråga är om någon är sugen på en weekend inom kort?


Kom igen nurå.

Mamma säger alltid att "näru väl bestämt dig så händer de grejer". Jag tycker jag bestämmer mig hela tiden men det händer ingenting. Eller har jag helt enkelt inte bestämt mig på rikgit utan bara drömmer om att de ska hända av sig själv?

Min mamma brukar ha rätt. Och. Jag vill ju att de ska hända grejer. Kan inte min hjärna bara förstå det och bestämma sig. På rikt!

3 flyttkartonger fyllda. Och snart handbollsfinal. OS-final till och med. Bra jobbat Sverige. Jag kommer heja!


Målinriktad.

Drar på mig gåskorna och traskar iväg till coop för att ladda kylskåpet. Med siktet inställt på lingonsylt för jag fick ett enormt sug efter havregrynsgröt. Länge sen vi umgicks sist. Kanske skulle dejta lite i veckan? Du brukar ju göra mig gott.






Kräftis.

Fick uppleva min livs första kräftis igår. Hattar. Snapsvisor. Dekorationer. Massor med nya människor. Och en jäkla massa kräftor. Skulle ju tycka de va mer okej om dom inte ögon och klor å grejer. Men ja skalade en kräfta. Fick även skala min första räka. Och det blev en galet trevlig kväll.

Kvällens höjdpunkt var nog Baileys med apelsinsmak. Jag är helt såld. Rommerska bågar i drickformat. Undra just om man kan beställaren på systemet? Måste ha!

Förhoppningar.

Började min vardag med att bli sjuk.  Det är aldrig kul att va sjuk. Men de hade varit lättare att va sjuk om de inte va 25 grader och stårlande sol ute asså.

Och helst av allt vill jag ju börja träna igen, men de sket sig ju de me ganska rejält när febern kom som ett brev på posten och träningskläderna fick samla damm i ytterligare några dagar.

Uttråkad. Minst sagt.

Om bara huvudvärken ville ge sig skulle jag packat en flyttkartong. Japp. Ni hörde rätt. Äntligen får jag flytta in till Uppis på riktigt och slippa tågpendling, tidpassning, förseningar och allt vad det har inneburit. Längtan är stor och förhoppningarna om en betydligt behagligare höst ännu större.


Tankarna är många efter semestern.

Alltså fantastiska semester Du gav mig så mycket. Och jag saknar dig redan. Umeå mitt umeå. Vänner, mina vänner, Familj, min fina underbara familj.

Jag sa att jag skulle tänka på semestern. Jag tänker fortfarande. Kommer nog göra ett tag till. Tänkte skriva att livet är komplicerat, men de är inte livet, det är känslorna. Och att ha två "hemma" är inte lätt alla gånger.


RSS 2.0