Hur ska jag klara mig utan er?

Det var skönt med en vanlig morgon med min vanliga stora frukost. Men gud så trött jag var, ofattbart. Hur som helst, vi gick till skolan och registrerade oss.. vad tog det, 2 minuter kanske? 5 ? Sen var det liksom bara att promenera hem igen för då är inte lektionen förrens klockan 15.

Och jag som hade tänkt träna och städa lägenheten och styra upp väska och pennor och böcker hann bara komma hem för att somna på soffan i 1,5 timme. Bra start. Det blir nog varken träning eller städning känns det som. Men vädret är fint så en lite promenad, fixa anteckningsblock, äta lite och sen kör vi hårt som tusan.

Förresten verkar det som om våran klass blir hur liten som helst. Inte alls vad jag förväntat mig. Jag saknar min egna, stora, härliga klass. Hur ska jag klara mig utan er?

Från rosakvällen, innan allt hände.

Från rosa-kvällen innan den spårade ur. Ser ni vad glada vi är och vad roligt vi har. Ja, precis. Vad hände sen? Det är en bra fråga. Jag hittade rosa fotavtryck på mitt golv också, undrar just vem det kan vara?

 

 

 

I väntan på kurslitteratur.

En powernap, en bakispizza, choklad, mera fika och lite bra musik gör livet mycket bättre. Jag lyssnar på det här medan jag kollar schematider, skriver i kalendern och väntar på att få tag i min kurslitteratur. Nu är det dags att bli duktig igen. Jag vet att jag kan, jag måste bara ta mig själv i kragen. Jag gör det med en spark i baken och en inställning om att verkligen satsa från dag 1!


En spårad rosa kväll.

Det blev en rosa-fest som spårade ut totalt. Totalt. Jag lämnar det så.

Jag har väl mått bättre, men världen har slutat snurra och jag ska precis iväg för att hämta min bakis-pizza. Jag har massor med nyttig god mat i kylen men idag unnar vi oss det här. Nu blir det en lång och strikt vila för min del, och så tillbaka till allvaret såklart. Skolan. Nervös är jag, det ska jag inte krypa under bordet med. Jag vet inte varför, jag älskar ju att plugga. Men våren var tuff, kanske är det därför. Jag är iallafall sjukt glad över att jag har så goda vänner som kan stötta och hjälpa. Tillsammans kan vi bestiga berg!

Och till alla er nollor; jag hoppas vi ses många gånger till efter den här veckan, och lycka till med allt. Vi finns här för er skull, no matter what, vad än det gäller.

Omstart.

Det är vad jag skulle behöva nu. En riktig omstart. Sjukt less på att vara bakis nu alltså, ingen energi, ständigt seg, ont i skallen. Nä tänk en omstart nu och få göra en riktig kanonavslutning ikväll på den här insparksveckan. Jag drömmer. Jag behöver en powernap.

Idag har jag iallafall tagit mig ut ur lägenheten vilket är mer än jag kan säga om dom nyss gångna dagarna. Har varit på Coop och handlar god mat, kött och kroketter, svamp och bearnaissås. Jag längtar. Jag tror inte jag ätit en endaste grönsak den här veckan så en brakmiddag kommer sitta fint. Sen börjar kvällen på Liljansberget faktiskt. Ikväll har vi rosa-tema så jag ska rota igenom garderoben och hoppas jag hittar något som duger. Sen är det ju sista kvällen på Tc ikväll, nere på stan, lite av ett favoritställe i sommar, så det skulle ju vara kul att hinna dit en sista sväng också. Jag drömmer.

Lite bilder från gårdagen... dom få bilder jag tog innan jag insåg att jag inte laddat kameran och strömen tog slut. Någon annan som tog bilder får gärna dela med sig.

 

 



 

Torsdag. Ny fredag.

Jag ska erkänna, det var en jävligt tung dag igår. På många sätt. Och på kvällen hann jag med lite lite allsång i döbelnspark där stämningen var på topp. 12 timmars sömn senare är jag inte bra, men lever och står på egna ben.
Och självklart, insparken är inte slut än. Onej, det händer mer grejer. Ikväll har vi Logdans och jag har varit på vinden och rotat och letat. Jag kanske inte kommer va fulast men jag har iallafall gjort en liten anstängning. Jag hoppas ni inte tänker komma dit helt supersnygga och alldeles moderna (även om ni är det ändå) :)

Första förfesten.

Vilken kväll det blev igår. Det är många röda tröjor på bilderna men "nollorna" var på G dom med. Bra uppstyrt. Vi träffades, lekte namlek och gick tipsrunda, minglade och skrattade. Hoppas ni hade kul.

 


 

 

 

Spännande väntan. Pepino och jag ikväll.

Det var med spänning vi väntade in våra "nollor", och rundvandringen blev allt annat än strukturerad, men nu har vi bestämt, klockan 15.45 träffas vi för att sparka igång kalaset. Jag är speedad och försöker göra allt samtidigt, duscha, pipma t-shirten, klippa lappar och fixa lekmaterial. Det kommer bli grymt skoj.
Hoppas bara att "nollorna" är lika taggade och vågar bjuda på sig själv. Det blir vad man gör det till. Vi kommer göra det magiskt.

Min bästa vän ikväll...


Idag smäller det. Inspark 2009.


All is forgiven.

Lyssnade på den här för första gången ikväll. Och vilken röst den här killen har. Han sjöng rakt in i mitt hjärta.


Insparksveckan 2009 är i gång.

Igår var det kickoff. Skitroligt att få träffa alla igen. Alla är så glada, glada att ses, peppade på inspark. Och vår faddergrupp hade en jättekul kväll tillsammans och jag tror att vi kommer ge våra nollor en vecka att minnas. Lite seg idag efter festligheterna på E-puben, och som jag har saknat puben, musiken, och dansgolvet.
Ikväll har det tvättats och bubblats av irritation då en kille tvättade på min tvättid. Hur tusan tänkte han då? Jag avbröt hans maskin och stoppade in min tvätt, jag vänder mig om och ser en kille i fönstret men tänker inte så mycke tmer på de, kör mitt race och går upp. När jag sedan kommer ner igen för att hänga min tvätt har killen klättrat in genom fönstret och stoppat in sina kläder i tumlaren igen och occuperat torkskåpet. Otur att han lämnade fönstretpå vid gavel för de låste jag igen och när jag lämnade tvättstugan med hans tvätt kvar kände jag bara att han får skylla sig själv!

Nu käkar jag choklad och rostade mandlar, dricker mitt thé och slötittar på tv, just nu fotboll faktiskt. Sverige leder och jag hoppas det förblir så. Det blir nog en tidig kväll så jag är taggad imorrn då första mötet med nollorna är. Jag är glad att jag inte är i deras skor, men det ska bli roligt, vi ska ta hand om, visa vägen, leka och stoja.

Helgen var awsome.

Helgen har varit grym och det var underbart att verkligen känna sig helt ledig för en gångs skulle. Låt mig berätta.

I fredags hade jag i och för sig en rätt långtråkig dag, plus att jag bröt ihop över min värdelösa ekonomi, men livet går vidare. Någon gång måste ju vara den första, det blev den här månaden. Allt ordnar sig. Det blev en helmysig tacokväll i hos mig iallafall och sedan Buzz hela kvällen. J är oslagbar,  men Toan tog prispallen åtminstonde en gång. Jag älskar Buzz.

Lördagen blev massa rännande på stan och sedan styr vi såklart upp världens brakfest i 124an. Vi börjar bli bra på styra fest. Alltid kul, alltid full fart. Sedan Tc. Vissa säger att Tc börjar bli tjatigt, men gratis är gott. Inget inträde och mycket folk slår mycket. Och jag tror alla var där i lördags trots helg innan löning. Vi dansade oss dyngblöta och unnade oss käk på Max innan vi cyklade hem på Js cykel. Jag hade punka! Igen. Bakdäcket denna gång. Himla otur.

Söndagen blev därför en jakt på rätt däck och rätt slang, och en vända till världens bästa pappa som bytte däcket och fixade mina växlar. Jag är så tacksam för att ni alltid finns.
Film och Ben & Jerrys blev kvällen. Alldeles lagom.



 

 

 


Idag börjar allvaret, insparksvecka. Kickoff ikväll med fadderfest. Och det bästaste av allt, pinglan är tillbaka på liljansberget.


Slappardag.

Lite skönt känns det att vädret var inne-liggar-väder för det blev inte så många timmars sömn i natt, det brukar ju bli så när man är ute och ränner på kvällarna, och då kan man hålla sig inomhus med gott samvete. Så skönt tänkte jag tills jag kom på att jag hade tvättning idag. Det hade jag helt förträngt. Så jag löper ner i tofflor och pyamas till tvättstugan i panik, måste starta maskinen så skiten hinner torka också. Usch vad det är tråkigt att tvätta.

Sen har jag legat på soffan resten av dagen, käkat diverse onyttigheter, fick dåligt samvete, pep iväg till iksu, joggade lite, kom hem, käkade middag och nu sitter jag här, ska snart diska. Rätt trist dag faktiskt, men skön, och en del vettigt blev ju ändå gjort tillslut.
Sen väntar jag på pappa som ska komma och hjälpa mig skruva upp en spegel och en hylla. Varning varning kära grannar, ikväll blir det betongborrning!

Soprumsbranden.

Dom har varit här hela morgonen och dagen och spolat rent i soprummet. Ser ni brännmärket på taket? Det kunde ha slutat illa. Tänk om någon av bilarna i garaget innanför tagit eld?

Jag läser vidare på vk...

Sista slaget. 1809 års krigsslut firas i Ratan idag, men Kungen och Drottningen och Kronprinsessan Victoria. Vilket pådrag i denna lilla by. Farfar har ju stuga i Ratu inte längt därifrån. Och jag hörde att Kungafamiljen skulle vidare till Sävar imorgon,  min lilla hemby. Tänk att lilla Sävar får hamna på kartan med finbesök av själva Kungafamiljen. Det är lite häftigt ändå.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=297173

Hade jag haft en bil så hade jag nog varit tvungen att åka hem och se det med egna ögon, se om dom är på riktigt, se lilla Sävar fyllas av all den där uppståndelsen.

Brand i mitt soprum.

Sitter och läser vk och kommer över den här artikeln. Jag såg visserligen i morse när jag vaknade att det var en bränd fläck ovanpå vårt soprums/garagetak men inte kunde jag föreställa mig att det brunnit inuti soprummet och att det brunnit igenom och gjort hål i taket. Nä jag trodde ungdommarna klättrat upp dit och haft lite kul. Det måste ha varit en rejäl brand.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=297118

G.I.JOE

Det blev jättegod middag igår hos J som jag faktiskt uppskattade även om jag var rätt sur över att ha förstört min tröja med marinad. Det gick inte bort trots tabort och tvättmedel och hela baletten. Just min otur.
Sen blev det bio, G.I.JOE. En äkta actionrulle kan man lugnt säga, som jag tyckte var helt okej. Jag gillar ju sånna där häftiga filmer med moderna vapen och datorer och teknik och slagsmål och attityd. Filmen hade dock inte så mycket reloationstjafs med hjärta och smärta, utan det var mest bara action. Bra action.

Idag har jag fortfarande träningsvärk som aldrig förr från måndagens step. Jag hade svaga förhoppningar om att träna idag men just ju känns det som att jag bara ska ligga på soffan, haha. Man kan säga att jag är ledig med alldeles för mycket tid över. 

Ikväll är det en kompis som ordnat födelsedagsfest så det blir nog dit jag ska. På åhlidhem, labyrinten (hur stavas de?), så vi ser väl om jag hittar till rätt gränd. Hitta.se kanske? :) 

Through Glass

Första gången jag hörde den här låten var för två sommrar sen, bästa sommarn. Slutet på en jobbig period, livet lekte, jag såg bara möjligheter, skratt, sol och jag mådde bra rakt igenom. På djupet. Jag var lycklig. Låten är fortfarande lika bra och varje gång jag lyssnar på den får jag tillbaka den där underbara känslan av lycka och välmående, av sol och skratt.
Tänk att det kan sitta så mycket känslor i en melodi. Det är nog därför jag älskar musiken så mycket, den hjälper till att minnas, hjälper till att känna, att bearbeta, att gå vidare.


Kaffe och choklad.

Aj, jag är mör. I hela kroppen. I muskler jag inte trodde fanns, nägonstans i revbenen, i stjärten, i låren. Hon frågade visserligen om vi ville ha träningsvärk, det ville vi, det fick vi, men det här är ju löjligt. Men fortfarande totalt värt det! Step är de bästa. Nu måste jag bara bli människa igen innan jag provar igen.

Har precis varit på en liten promenad för att känna på vädret, kändes inte som en dag att sitta instängd i lägenheten på då solen skiner såhär. Nu tyckte jag att jag förtjänade lite choklad, så kaffe och 6 rutor marabou blev min belöning. Hur många rutor gör dig glad?

Stepmuskel på iksu

Jag fick en bra dag trots allt. L sms:ade och frågade om jag ville fördriva lite tid och självklart ville jag det, jag som är ledig och med mycket tid över. En promenad på stan blev det, och en trött och hungrig frida kom hem. Powernap var bara förnamnet och sen den stora frågan... skulle det bli step på iksu eller inte?
Det är tusen gånger roligare att ha med sig sällskap dit och jag saknar A, kom hem vännen, kom hem!. Men jag körde hårt, med Maria är det alltid hårt och håll i gång, och det känns i hela kroppen att man inte gjort sånt där på alldeles för länge. Men totalt värt det! rusktigt kul.

Det är konstigt det där, men fastän det är sådär tungt och jobbigt att komma iväg, fastän kroppen skriker nej, minns man innerst inne hur otroligt glad och gott man mår efteråt, och hur kul jag tycker att det är, och det är de som driver en. Jag är glad att jag minns den där härliga känslan, för annars skulle jag inte kommit iväg idag, eller många andra gånger för den delen.
Jag kommer att sova gott inatt.

1 vecka ledigt, 1 vecka inspark.

Nu är det färdigjobbat för i sommar, förutom alla höstens helger då. Synd att man måste vara så beroende av varenda krona som går att tjäna för att överleva, inget glamourliv här inte.
Hur som helst så är det alltså 1 vecka ledigt att se fram emot och sedan 1 hel vecka av inspark och nollning, allt detta innan skolan kommer igång på riktigt.

Och min lediga dag började med en morgonpromenad. Riktigt skönt måste jag säga för inatt har jag sovit som en stock! Behövde komma igång. Gick isäng 21.30 igår och jag det var nog tur att jag ställde väckarklockan imorse för annars hade jag väl sovit än. Ägg och avokadomackor och sen lite kaffe på det. Undrar vad jag ska göra sen?


Första delen av lördagen...













Im on a boat.

Kvällens tema alltså, den där båten. Och hejba vad de gick. Det var singstar på hög nivå, popcorn överallt, en hall som blev dansgolv med blinkande ljus, lite intriger (såklart) och en helkväll på tc... i love this people!

Jag önskar de va en dröm men jag har nypit mig själv gul och blå, det är på riktigt, jag ska till jobbet nu. Sommarens 5 sista arbetstimmar. Bit ihop.

Ledig dag = göra-av-med-pengar-dag

En ledig dag mitt ibland allt annat. Massor med shopping har det blivit av, varav mitt svarta nagellack som jag så länge trånat efter. En klippning som blev super, galen tjej det är den där pinglan som klippte mig men bra är hon, riktigt bra. Och så ett välfyllt kylskåp fick jag också, nu lär jag klara mig resten av månaden.


(jag vet jag ser typ rätt ut, som en harunge, haha, men kolla spegeln där bak, kolla lockarna jag fick! ;) )


(nya skor kanske? och så mitt efterlängtade svarta nagellack! )

Way to much wine för mig ikväll, jag som ska jobba imorrn. Men en trevlig kväll hade jag, alldeles sådär som en fredag ska vara. Nu är det definitift sängen som gäller och jag håller tummen för lite skjuss imorrn kanske? :)

Haha, jag glömde ju berätta...

Haha, just ja! Jag glömde ju berätta hur min dag började. Det här var alltså det absolut första som sas till mig imorse när jag kom till jobbet.
En kund, min första kund för dagen alltså, slängde upp ett paket skruv på bandet och frågade mig;
"Visste du att det där är en musikalisk skriv?"
"Va? Haha. Musikalisk?" jag fattar ingenting "nä det visste jag inte..."
"Ja, det är trallskruv!" säger han.

Lite senare kommer en annan kund, han drar sitt betalkort, och vi står båda och väntar på att hans kvitto ska skrivas ut. Vi har världens segaste kvittoskrivare. Så! nu vet alla det, så sluta kommentera skiten varenda j*la gång, okej? Hur som helst, vi står där och väntar på hans kvitto och så utbrister han;
"HA! Så det är en sån där komunal skrivare...!"

Haha, vad roligt jobb jag har.

Sex in the city.

Har just sett filmen, Sex in the city alltså. Jag avundas dom där pinglorna. Vilket liv dom har. Hjärta och smärta, snygga kläder och leva livet, massor  med känslor, passion, true love, allt de där ni vet. Finns allt sånt där verkligen på riktigt? För själv känns livet lite för ofta grått och trist (med vissa undantag)... eller är det bara så att man kanske inte riktigt vet vad man vill ha? Hur som helst är det en mysig film och jag längtar till nästa.

3 arbetsdagar kvar, jag räknar ner och det är absolut nödvändigt för att se att tiden faktiskt GÅR frammåt, imorgon börjar jag tidigt ochd et är dags för mig att ta en dusch och göra matlåda.
Men dom där 3 jobbdagarna får en break på fredag då jag är ledig och ska klippa mig, äntligen. Den här rishögen har väntat sedan innan semestern. Nu är frågan, lugg eller inte? Jag behöver råd, jag hör både bu och bä. Tur att hon är ett proffs, frissan alltså!, kan omöjligt bli värre.

Pillar och knappar och ändrar och fixar.

Det var väldigt mycket rosa här ett tag. Inget fel med rosa, jag gillar rosa. Men jag lär fortfarande och det blev lite vääääl rosa, riktigt SÅ tjejig är jag inte på riktigt. Så ikväll fick jag ett ryck, nu har jag pillar och letat och fixat och drillat och det tar tid, men det är roligt när man hittar igen saker och ting. Så småning om är jag nog där jag vill ska ni se.

Bara 4 arbetsdagar kvar nu innan en sista ledig vecka ska inledas före skolstart och inspark och festligheter och nya människor och gamla älskade vänner och massa läsning och galenskaper. Jag längtar minst sagt tills dessa 4 dagarna är avklarade. Trött i både kropp och själ ska jag nu göra kväll. Jag behöver samla krafter, och jag behöver att det INTE regnar imorrn!! Okej! Inget regn alltså!

Wap och mms tillbaka.

Äntligen kan jag "wapa" och skicka mms igen. Min mobil fick ju krupp efter den får lördagen då har 124an var the-place-to-be. Jag gjorde en återställning, och då måste man ju skicka START till ett nummer för att få inställningar. Jag gjorde de, smsade typ 5 gånger under en veckas tid, som en tok smsade jag, men jag fick inga inställningar. Idag prövade jag igen, jag saknar ju dom får funktionerna. Nu, typ 2 veckor senare, är min mobil äntligen sig själv igen. Lovely. Så nu sitter jag på lunchen och leker med min telefon, haha. Bra tidsfördriv.

Här är dom.

Inga jag skulle använda för att charma folk, men ganska sköna. Söta? haha.

Stödstrumpor.

Mamma skrämde mig så nu är jag livrädd för att få åderbrock. Så hon gav mig ett par neongrön-randiga stödstrumpor som det typ tog en kvart att få på sig, haha. Alltså vilket påhitt. Men idag ska jag inviga dessa, får se hur det funkar. Just nu känns det som att båda benen är inlindade i bandage ända upp till knäna.

Utskälld av en fyllskalle.

Oj vad trött jag är. Det är gränsfall att ögonen vill hålla sig vakna, och jag börjar fundera på att spätta upp ögonlocken med tändstickor bara för att klara en timma till.
Det blev visst lite lite sömn inatt efter en helkväll på tc. Kom hem lite senare än jag hade planerat och så sen upp och jobba på det var ingen bra kombination. Det har varit en lång dag på jobbet kan man lugnt sagt säga, många gäspningar och tunga steg. Sen att solen har strålat som aldrig förr och att jag får en utskällning av ett fyllo gjorde ju inte saken bättre. Jag blev ärligt talat lite skärrad när han står där och lutar sig över mig, stinker alkohol, och försöker, ja vi kan kalla det "diskutera", med mig utan att ens fundera på att lyssna på vad jag har att säga. Allt blev ju vårat fel såklart, och jag är glad att jag hade A vid min sida för det var arga släng med armar, våldsamma angrepp på kortläsaren och sen slet han kvittot ur handen på mig.. Som sagt, det finns många idioter i den här stan.

Åkte hem till sävar efter jobbet för att lämna igen bilen och där bjöds det på grillat. Och kanske världens godaste kladdkaka. Jag som har en tom kyl och ökenbollar i plånboken tackar för matlådan. Det blir en tidig kväll ikväll, och imorgon ska det tvättas och dammsugas och torkas och... ja, tråkigt men nödvändigt.

Spikmatta.

Nu ska jag berätta för er. Mamma hade visst köpt en spikmatta på Nolia och jag har alltid undrat om de där funkar och om det överhuvudtaget kan vara skönt de där. "Det gör förbannat ont" sa hon och skrattade, att ligga på den där mattan, iallafall dom första fem minuterna. Jag ska låta henne prova några veckor, härda ut smärtan, så får vi se om den gör någon nytta. Men nu vet ni, inga mirakel utan lite pin.

Use somebody

Kings Of Leon - Use somebody. Lyssna.


Ipod insolad på bröstet.

Vilken underbar dag att vara ledig på. En av sommarens varmaste och jag har solat in min ipod med sladd på bröstet. Snyggt, mycket snyggt. Får ta och fixa det där när jag får tillfälle.
Fick för övrigt börja dagen med att promenera och hämta min cykel på jobbet eftersom jag fick skjuss hem igår, och när jag bad om skjuss totalglömde jag att cykeln fanns där ute, och att leva umeå fullt ut utan cykel är som att festa utan fest. De går dåligt. Den är hemma nu iallafall.
Det är ju min jobbhelg i helgen, och så var jag snäll och ska jobba nästa också vilket känns lite sådär, det är ju på helgen det händer. Men jag och S ska se till att det händer imorgon ändå, söndagen blir offret, men ibland behöver man känna att man lever.
Ikväll, ja vem vet, vi får se.

Blir det rätt det här.

Kom hem för en liten stund sen från världens godaste middag, grillat såklart! Älskar verkligen sommarkvällar. Vi satt ute tills tårna domnade av (sverige har ju inte direkt utlandsvärmen)

Annars har dagen i övrigt gått långsamt. Vaknade, käkade frukost, och gick och la mig på soffan igen. Vid 12.30 tiden kände jag att jag åtminstonde borde ta mig ut i solen så jag tänkte promenera lite, fortfarande med morgonfrillan, oduschad och kläder jag hittade på golvet. Och så möter man världens bästa pingla, hur fräsch som helst, jag kände mig som en skunk, men lite skvaller han vi med. Måste ses oftare. Synd att vi inte tajmade varandra för promenadsällskap hade jag gillat!

Imorgon är det jobb igen, jag börjar verkligen se slutet på sommarjobbet. Men jag vet inte om just själva pluggandet lockar mig så som det brukar göra, så där så att jag längtar. Nä, snarare så att jag gruvar lite, att jag tvekar och blir osäker. Blir de rätt det här eller vad händer annars. Jag försöker nog mest trycka undan tankarna, gömma undan kursinformationen långt in i skåpen, hoppas att det löser sig, ett senare problem. Jag längtar mer till slutet av sommarjobbet, till insparken, till vänner och galenskaper. Det känns som att det saknas en pusselbit som jag måste plocka upp någonstans, frågan är bara var och vad och hur och varför och när och ja herregud... jag förstår varför jag inte funderar så mycket utan bara glider med. Sen som sagt, sen.

Human.

Bra musik och ett litet tack till lillebror för inspirationen. The Killers - Human.

Vadå keso-sugen?

Jag cyklade till två olika "Icor" för att får tag på keso. Snacka om sugen! Haha. Men tillslut så fick jag det jag ville ha. Ibland måste man kämpa lite, ingenting är omöjligt det tar bara lite längre tid!

Sitter och ser på massa skit på tv. Har dom slutat med alla vettiga program? Eller roliga? Underhållande? Jag tror det för så värst kräsen är jag inte, jag vill bara slappna av och bli trött, programmet behöver inte ens vara spännande, bara fånga min uppmärksamhet tills jag ska somna. Men det finns inget. Synd.

Lag om mopedlås?

Får man inte låsa sin egen EU-moped med vilket lås man vill? Det är väl upp till mig om låset är tillräckligt bra? Eller är det någon lag som säger nått om det? En kund som undrade; "Får man köra med den här i trafiken? alltså kan jag låsa min EU-moped med det?" och jag kände mig dum...

Inlinespremiär avslutade den bästa helgen på länge.

Haha, så kul. Jag skrattade mig till tårar igenom min första tur på inlines igårkväll. Vi blev rastlösa och solen sken. Jätteroligt var det, väldigt vingligt och skitsvårt att bromsa. Jag måste nog lära mig de där med att bromsa innan jag vågar mig på någon längre åktur. Men det var kul. Sedan blev det in och kolla film och käka upp den där glassen. En bra söndag måste jag säga.
Och en tokbra långhelg har jag haft. Den bästa på länge.

Så nu är det dags för arbete igen. Jag jobbar visserligen kväll, men jag jobbar med E så vi börjar med att cykla tillsammans å sen tror jag vi styr upp en lunch i solen. De är som trevligt att jobba när man får bra sällskap. Nu ska jag äta  mina 2 nykokade ägg och sen är de dags.

Galen kväll.

Allt hände i 124:an igår. Nog gungade grisberget alltid. Galet, men kul. Bakis idag såklart, men mår ändå bättre än jag förtjänar. Jag tror vi slog rekord i hur många som ryms på 30 kvm också, många var det. Skulle jag ha räknat skulle jag nog ha tappat den, och inte bara den, allt möjligt tappades igår... och mobilen strejkar (jag och mina mobiler). Efter en dramatisk cykeltur till stan och långt köande tog vi oss iallafall in på TC och hade en toppenkväll. Gärna igen!

Idag har inte många knop gjorts. Har just tryckt en stor muffin från wayne´s efter maten så mätt är bara förnamnet. Sedan köpte vi Ben & Jerry också till ikväll, men vi får se hur mycket som får plats. En riktigt soffliggarkväll med andra ord, som börjar precis nu! Ska bara hämta upp tvätten först.

Låt liljansberget gunga.

Idag har vi kutat omkring på Nolia bland alla andra miljoner människor: Hunnit med några varv i mattältet, smakat otaliga mängder bröd och godis, kikat på skotrar och klappat kaniner, suttit i miljonklassade husbilar och blivit erbjudna att spela curling. Allt är sig likt, ännu ett år på mässan avklarat. Och tur var det att vi hade biljetter och fick smita före kön för annars hade jag vänt på klacken och gått hem. Kön va LÅNG!

Ikväll är det fest, taggade till tusen. Och så bra att festen är i samma hus på samma område. Det gillar vi, nära och bra! Låt liljansberget gunga.

RSS 2.0