Morgonstund...

...har guld i mun! Strålande sol och jag började dagen på bron med tidning och kaffe. Underbart. Just nu känns det som att jag har det lite för bra för att vilja packa väskan och åka söderut! En dag till här hade jag inte sagt nej till. Speciellt efter gårdagens kalaskväll med både kubbspel och våfflor!

Men det är bokat och jag hoppas solen följer med mig neråt. Går dock fortfarande fruktansvärt dåligt med packning. Jag vill ha med allt! Två veckor är länge (om det nu blir så länge) och hur väljer man kläder för så lång tid? Haha. I-landsproblem?


Varmt. Jättevarmt.

Sol. Moln. Sol. Regn. Sol. Sol och regn. Sol. Moln. Det är typ så dagen har sett ut. Ett jäkla springande in och ut. Men det är iallafall varmt. Jättevarmt. Så varmt att man blir klibbig bara av att stå rakt upp och ner. Gillare. Precis så som semester ska vara. Varmt i alla väder.

Har försökt packa väskan. Men jag måste packa om. Allt ryms ju inte. Nått måste bort. Eller egentligen, några saker måste bort. Men det vill jag helst inte erkänna för mig själv. Haha. Hm. Undrar just vad?

Det där får helt enkelt vänta. Nu tar jag en semesteröl. Känner lukten av nybakta bullar. Och väntar på finbesök. Åh, nu är det sol igen!





Äääääntligen.

Låst dörren på grisberget för sista gången och har äntligen fått avsluta de kapitlet! Nu är det compact living som gäller inågra veckor hos mams och paps. Men så gärna, så gärna!! Det känns otroligt skönt.

Ny resväska inhandlad nu på morgonkvisten och jag ska snart packa ur min gamla och packa i den nya. Hade ju planerat att råpressa idag, första dagen den här sommaren, men molnen blir bara tätare och tätare. Hima trist. Mina fötter kommer förbli likbleka den här sommaren om min otur förtsätter. Så packning och kanske en tur i spåret istället?

Ikväll ska det gräddas våfflor för fullt. Kusinerna från andra sidan tittar förbi och svenska våfflor, frasvåfflor, med grädde och sylt är en stående favorit!


In my face.

Vaknade klockan sju imorse, superpigg. Eller kanske för att jag har en känsla av förväntning? Jag låg iallafall kvar en stund bara för att jag kunde (semester har sina fördelar) haha. Sen dess har jag hunnit säga upp diverse avtal, fixa färg och fog, bokat besiktning, tagit en morgonprommis innan regnet och packat ytterligare en flyttlåda. Effektivitet eller vad?

Undrar just hur länge tempot håller i sig? :)


Jag kan iallafall konstatera att det jobbigaste med flyttpacka är 3 saker:

Nummer 1: Alla lösa papper. Dom har legat på hög länge, förmodligen för att jag ansåg att dom var viktiga. Men har inte tittat på dom sen dess. Var tusan packar man dom? Och alldeles för jobbigt för att rensa när man vill att allt ska gå fort!

Nummer 2: Kläder. Vilka kommer jag vilja använda? Vilka kan arkiveras? Slängas? Resväskan är redan överfull men kläder jag kanske eventuellt möjligtvis kommer villa ha tillgång till. För att inte tala om skorna! Uh.

Nummer 3: Alla småsaker. Pennor, smycken, mobilladdare, kablar... jobbiga att packa när allt bara ligger löst.

Och jag som tyckte jag hade ordning och reda! HA HA. In my face!

 


Seeeemeester!!!

JUBEL OCH SKUTT!!! tjoohoo. Det tog en jävla tid, men nu är den här. Ledigheten!! Jag firar imorrn.

Städade ur skåpet på jobbet idag. Kastade skorna (som måste ha gått miljontals steg vid det här laget bland hyllor och varor), lämnade in alla mina röda skjortor, och jobbade nog förmodligen mitt livs sista arbetspass på det där stället. Konstig känsla att föreställa sig. Men bra. Jag har kommit en bra bit på dom 6 åren jag faktiskt varit anställd och nu är det äntligen dags för en ny fas.

Men först, flytt hem till mams och paps. Jag längtar så efter att få komma hem. Ur den här hålan. Så ikväll packas det för fulla muggar. Åtminstonde en liten stund till. Önskar jag inte var en "sparare"!


Fy tusan.

Migrän from hell. Fy tusan. Den vägrar ge sig! Ett tag där trodde jag inte jag skulle komma ur sängen utan att.. ja nivet.. men nu har jag iallafall lyckats ställa mig upp. Regnet öser ner. Som en dusch från himlen. Jag känner hur jag verkligen längtar efter att gå till bilen som står på parkeringen längst bort btw, och köra till jopbbet i detta tillstånd!!?? Eller?

Tack för igår iallafall. Sällskapsspel och uteservering och dans. Perfekt.


Fortast.

Dusch, middag, två glas vin, packning och påklädning (vilket inte är lätt när allt är i lådor och alla jeans har "krymt") på 1 timma. Jag är fort.

Ny cyklar jag till vänner på nydala. Ses i vimlet.

Ps. Bara en dag kvar. EN!! En lite ynka pyttedag. Sen äre semester. Och tack och ajö till och med. Knasigt. Galet. Och lite bra.

Tingeling.


Från och med Du.

Önskar jag kunde säga att nu är det Seeeemesteeer!!!... men helgen är min och den ska jobbas. 2 dagar kvar. Men de går fort (hoppas jag).

Det är iallafall fredag och även om jag jobbat kväll så är det värt att firas. Jag har gjort en dipp, dubbel size, och jag har vin i glaset, självklart det största! Solen strålar på balkongen och ur radion i bilen påväg hem från jobbet strömmade toner av Oskars Från och med Du... Precis vad jag behövde precis då!

Här får ni den ni me! Lev och må!




Very soon..






One day off.

Skönt med en dag ledigt. Det tyckte inte mitt huvud. Migrän inatt. Tror den börjar känna av semesterkänslorna. Det slår ju alltid till efter en stressig period.

Men det ordnade upp sig och jag har hunnit baka kakor som utlovat, lunchat på stan med mammsen, shoppat både nya skor, linne och lite annat. Nämnde även för mamma att jag letat runt efter en väst men inte hittat någon. Och vips pockar hon fram en ur garderoben som hon inte använder och som jag fick ta. Så himla glad. Passade ju perfekt.

Har även insett att kläder finns i överflöd i denna håla. Och resväskan är redan full och jag har inte ens kommit halvvägs. Det finns mer än man tror, som man glömt bort, kanske för att man bara använder de som ligger överst eller ytterst. Fast också väldigt mycket gammalt, fult, omodernt, oanvändbart. Jag har inte bestämt mig om jag ska bara kasta allt, verkligen rensa på riktigt?? eller om ja ska fortsätta med frasen "den kan va bra att ha??".


Riktiga båten.

Har invigt båten ikväll. Den nya båten. Båten båten alltså. Och testat en ny öl. Fast vad den hette minns jag inte, men de sa slurp så varen borta. God alltså.

Och även sett The Poodels headbanga på torget och funderat på starta eget och tjäna svart. Haha.

Bra kväll. Tack A. Imorrn ska jag baka kakor. Godnatt.


Kör SPD.

Ledig imorrn. Sen bara 3 arbetsdagar kvar. Någonsin. Alla frågar en efter en hur det känns att lämna jobbet efter ett antal års anställning. Jag vet faktiskt inte hur det känns, för det enda jag tänker på är att få "semester" och få va lite ledig efter det sista monsteråret av plugg jag haft. Efter ledigheten, då kan ni fråga, för då kan jag känna efter på riktigt!

När jag kom hem idag insåg jag att jag packade ner alla tallrikar i en flyttkartong. Undra just hur jag tänkte då? Så nu sitter jag med en papptallrik, haha. Inte jättelyxigt kanske, men SPD!! (Spar På Disk). En annan fundering. Undrar om det är bra att äta så mycket oliver som jag gör?

Nu ska jag duscha och fräscha och rulla ner på stan för en dejt på någon uteservering i det underbara sommarvädret. Här mår vi som vi förtjänar!

PussHej


Sommar, sommar, sommar

Oj oj oj, jag hann inte med. Den här dagen verkligen sprang om mig totalt. Fast det gör mig ingenting. Jag längtar ju redan ihjäl mig efter semesterledigt. 6 dagar kvar..
                                                                                                                                      

Sitter med Lotta på Liseberg i bakgrunden och även om jag inte är så väldigt förtjust i Lotta så får man ju minst sagt sommarkänslor av musik och skratt. Jag la fram ett önskemål om att sommarens resa till Göteborg kunde inkludera en måndag. Vore det inte supermysigt att lyssna på sommarvisor från toppen av en karusell så säg?


Lite lättare i sinnet.

Vad rensar inte kropp och själ, tankar och funderingar, stress och press, bättre än lite träning? Denna fantastiska helg avslutades med en liten joggingtur. Behövligt på många sätt. Nästa lite som terapi, haha. Såg även en hare som skuttande korsade min väg. Jag kunde ha snubblat över honom om det inte var för att han skuttat jäkligt snabbt. Vad tusan gjorde han där? Han måste ha skuttat väldigt fel som hamnat mitt i stan?

Nu ska jag städa bort helgens besök, ta en välbehövlig dusch och sedan krypa upp i soffan för filmmys. Typisk söndagkväll? Filmtipset är Priest. Dom säger den ska vara bra. Jag är skeptisk. Men jag ger den en chans.

Konsten att säga hejdå?

Jag tror inte att det finns något bra sätt att säga hejdå. Att göra det snabbt och enkelt gör att man ångrar att man inte tog tid på sig, att man inte hann säga allt man ville säga. Och tar man god tid på sig hinner det bli alldeles för "jobigt", känslor som virvlar hit och dit, för att man ska vilja släppa taget. Det är lika jävligt oavsett.

Nu känns det väldigt tomt i både lägenhet och hjärta, efter en helt fantastisk helg. Men nu är det bara en vecka kvar innan "semester", och såfort jag fått tömma lägenheten åker jag söder över. Så fort jag bara kan ska jag sätta mig på flyget!

 


Indeed.

Morgonprommis. Frukost på balkongen.

Mjukglass och minigolf och en önskan om att dagen aldrig tar slut.


Good times.

Gårdagen bjöd på öl på Bishops uteservering, en barfota promenad i gräset och "grillat" på balkongen. Ytterligare en sväng på stan och lite häng på Allstar. Tackar vi för.

Idag har regnet öst ner men vi litar på klart och hoppas solen tittar fram innan kvällen är kommen. Bronsmatch för Sverige, tacos och sedan vidare för häng på berghem kan väl aldrig slå fel. För övrigt även endast en vecka kvar till semester och jag kunde nog inte längtat mer!

Nu tar vi en dagens och säger skål!


Beklagligt.

Som jag skrev igår så är veckans minus att alla mina planer har spruckit. Ingenting har blivit som det var planerat eller som jag hade tänkt. Och det där jäkla minuset verkar hålla i sig!! Jag blir så arg. Eller egentligen inte arg, mest irriterad och väldigt besviken. Som jag sa skulle jag få finbesök i helgen och imorse hade malmö aviation ringt och sagt att det blivit en överbokning. Vilket i mina ögon är deras eget fel och någonting som dom får se till att lösa. Jag var dessutom inne och kollade bokning på deras hemsida idag och det finns fortfarande lediga flygstolar kvar, så varför bokar dom inte bara om en biljett till typ förstaklass? Det är ju deras förlust som dom får stå för! Men dom hade visst bara sagt någonting i stil med att "jag är sommarvikarie och jag kan inte göra någonting... vi kanske kan försöka få med dig på flyget". Kanske?

Visst, allting löser sig. Men skulle det inte kunna gå lätt för en gångs skull? Gå som man tänkt? Som jag tänkt? Jag saknar mitt flyt här...

Solen har strålat på förmiddagen och jag har hunnit med både systemet och marinering av kött. Om vi nu hinner grilla är ju en annan fråga? Tack så hjärtligt malmö aviation för den! Det luktar iallafall supergott i lägenheten! Nu lunch. Och fortsätta vänta antar jag. Usch va trist det är att vänta.


Veckans

När man väntar så väntar man alltid alldeles för länge. Typ som idag. Jag är ledig imorrn och det är klart att hela dagen har varit en endaste väntan på ledigheten. Eller iallafall eftermiddagen. Förmiddagen gick superfort. Men. Nu är det bara en natt kvar.
Det var nog mer än en vecka sen sist, men jag kör en veckans...

veckans plus: tisdagen som blev "helg mitt i veckan".
veckans minus: alla planer som sprack, men jag tar igen det nu.
veckans höjdpunkt: långhelgen som kommer, som jag sålänge längtat efter.
veckans jobbigaste: kaoset av flyttkartonger och det eviga lägenhetsletandet.
veckans person(er): mamma och pappa som jag spenderade tisdagen med. ni är fantastiska.
veckans annorlunda: en unge som kom fram på jobbet med en tröja med serierutor av bamse på och rättade mig och berättade att det inte alls var honung utan "dunderhonung" som bamse får superkrafter av. sötunge.

Två andra noteringar:
Sommar med Ernst är inte underhållande på något sätt! Zappa såfort du kan!
Filmen Source Code är riktigt bra. Se den! Jake är dessutom fint ögongodis. Haha.



Fet(t) frukost.

Godmorgon torsdag! Som jag längtat efter dig. Imorgon kommer finbesök till Umeå och nu är det bara en endaste liten ynka dag kvar!

Men först jobb. Jag har just ätit frukost och jag tror att jag käkade nästan en halv ost, nivet en sån där tårtbit på typ 4-500 hg (eller är de gram? haha, hur som helst typ ett halvt kilo vill jag komma fram till!! Och jag ska bli ekonom???? Herregud.). Måste ha varit jäkligt sugen på ost, uppenbarligen. Men desto mer energi till de miljontals, eller kanske tusentals låter lite mer realistiskt, varor som kommer idag som ska bäras och lyftas och packas. Klockan 18 checkar jag ut för långhelg. Och hinner jag firar jag med utegympa i vänortsparken kl 19. Om jag hinner. Den där utcheckningen brukar inte alltid bli så exakt som man tänkt sig.


This, it could go on forever!


"...it´s easier to be alone. Because what if you learn that you need love?
And then you don´t have it? What if you like it? And lean on it?
What if you shape your life around it? And then, it falls apart."

"Can we even survive that pain? Loosing love is like organdamage!
It´s like dying. The only differens is,death ends!"


Kärt återseende.

Vet ni vad? Eller ni kanske inte vet vad för jag vet inte om jag nämt det, men min kamera har varit borta. Och nu är den hittad! Vilken lycka. Att flyttpacka kan ha sina fördelar, haha. Jag sa just till pappa att jag aldrig någonsin tappat bort någonting, iallafall inte någonting viktigt. Förutom en husnyckel en gång men den var inte borttappad utan bara placerad på ett väldigt "smart" ställe som mamma hittade efter att jag flyttat hemifrån. Kameran låg också på ett väldigt "smart" ställe, som kanske inte var så smart egentligen. Hur som helst, den är tillbaka och det är det viktiga!

Ska bara ladda den först så är den fit for fight lagom till helgen! Jag längtar. Och om tiden inte börjar ticka snart kommer jag vara pensionerad, gråhårig, ha demens, diskbrock, och hunnit bli senil innan semestern är här!! Haha. Eller inte egentligen, men 2 veckor känns som en evighet just nu.




Helg mitt i veckan.

Har hunnit sola, dricka en small beer i solstolen, bygga badrumsskåp och grilla innan himlen öppnade sig och regnilet kom. Det känns som att det är lördag. En väldigt bra och lång lördag. Precis vad jag behövde. Humöret är på topp och motivationen påväg tillbaka. Tack mams och paps.

Nu ska jag umgås med de tre aporna och försöka packa en flyttkartong till innan soffläge och film om inge annat dyker upp. Bra med lördag på en tisdag! Helg mitt i veckan, de borde ni pröva! Ja gillare.


What a morning!

Gick och la mig tidigt. Vaknade tidigt. Enligt yr.no skulle det regna men jag såg inte ett moln på himlen! Drack en kaffe och bestämde mig för att knyta på gympadojjerna och plugga in partylistan i öronen. Mår som en prinsessa.

Nu ska jag duscha och käka frukost. Och om molnen håller sig borta blir det en dag i solstolen. Brunast vinner!






I´m still to tired to care, and I gotta go






...










2 veckor kvar.

Skadeglädjen, den bästa glädjen. Eller? Jag fick känna lite på den igår och nog ropade jag YES! högt och ljudligt inombords, samtidigt som en annan del av mig nog blev lite nedstämd.

Jag börjar 12 idag. Första dagen på 4 veckor som jag inte jobbar 9-18 vilket känns en aning skumt. Fast nog mest skönt. Jag hade tänkt utnyttja morgonen i solstolen men som vanligt när jag har några timmar ledigt är det moln moln och mera moln mellan solglimtarna. Så jag pluggade in ljudboken och har strosat runt på Umeås gator en stund istället. Förvånansvärt skönt med en lugn prommis till skillnad från mina vanliga PW. Och skönt för träningsvärken efter gårdagens simmning (hur jag nu lyckas få träningsvärk av det vettitusan?)

Längtar otroligt mycket efter min lediga tisdag så jag hoppas att dagen/kvällen går fort. Bara 2 veckor kvar nu innan jag äntligen blir ledig. Jag är otroligt less. På allt faktiskt.


Strålande morgonstund.

Jag började min morgon med en kaffe i solen i min nya termosmugg. Himla härligt. Första dagens som jag faktiskt hunnit unna mig en lugn stund och inte enbart stressa till jobbet. Och första dagen som hela bikinin faktiskt åkt på. Vettitusan om jag blivit nå brunare, men jag har njutit i takt med Benny Benassi och bara gjort exakt ingenting. Så jäkla skönt.

Nu måste jag rusa till jobbet. Ja, mer jobb. De tar som aldrig slut. Men pengar i fickan vill man ju ha så det är bara le och se glad ut, trots att termometern visar 30 plus.

Puss hej.


Läsvärt

Den här killen, Fredrik kan verkligen skriva, och det han skriver är värt att läsa.
Ta er en titt här.

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/


Kvällen blev inte alls som jag tänkt. Inte någonstans. Men efter en och annan tankebearbetning. Ett glas vin. Några flyttlådor och en halv sopsäck. En cykeltur till ica. En godispåse. En rad serieavsnitt. Och ett välbehövligt samtal senare säger jag nu godnatt. Vi ses imorrn.


no words, just a picture






Lördag.

Morgonprommis i sommarvärmen. Himla skönt med sovmorgon. Bästa på länge.

Käkade ett gäng oliver till mina frukostmackor också. Jag överkonsumerar oliver för tillfället. Det är verkligen sååå gott. Gärna till allt.

Nu ska jag jobba. Och ikväll hänger jag på TC. Vi ses.


Stekigaste dagen ever.

Idag måste ha varit en av de stekigaste dagarna den här sommaren. Som jag bara jobbat bort. Jag skulle egentligen träna ikväll men eftersom jag haft ett träningsdpass på jobbet (i princip) och balkongen har 30 grader ändrade jag mig. Bikinin är på och jag tänkter utnyttja varje minut som är kvar av sol på  min balkong. Jag har ett glas vin. Jag har en påsa chips. Och jag har sol. Denna fredagkväll kommer nog ordna upp sig rätt fint ska jag se.


Storfrämmande.

Work Work Work. Det rullar nog på så tills tisdag då nästa lediga dag kommer. I onsdags var första jobbdagen efter förkylningen och efter jobbet kände jag bara att jag inte kunde hålla mig från träningen. En löptur som inte blev speciellt lång men som gick över förväntan resulterade i en mycket glad men trött tjej.

Och igårkväll fick jag träffa min farbror som lever på andra sidan havet (USA) och en av mina kusiner. Herregud vad tiden har gått, hon är ju stor nu lilltjejen. Haha. Trevligt hade vi iallafall. Grill. Lite lek med grannens hundvalp. Massa struntprat. Och solen i ansiktet såklart. Dom är och hälsar på över sommaren, och jag hoppas jag hinner träffa dom igen innan sommaren är över!

Fredag, äntligen. Det innebär helg (visserligen jobb för mig men de ska gå galant) och endast 7 dagar tills lilla H kommer. Wooho.


Inge mer choklad!

Kvällen bjöd på vin på Ls balkong och efter lite tilltugg (nötter, ananas och melon) cyklade vi ner på Allstar för middag och en och annan öl. Trevligt att få umgås lite.

Jag och S tog sedan ett stopp på Ica på hemvägen för varsin godispåse och jag ska efter denna godispåse aldrig äta choklad igen. Herregud så illa jag mår!! Ska tilläggas att jag tryckte i mig en popcorn påse också... Kunde ju räknat ut hur det skulle sluta, men de är lätt att vara efterklok.

Det blev en riktig unnarkväll med andra ord. Men imorrn är det jobb igen och jag längtar faktiskt lite. Tillbaka till vardag, sysselsättning och sällskap. Perfekt. Och sen går tiden lite lite fortare också.

Har börjat kolla hawaii five 0 också. Och fastnat i serieträsket lite. Bra action. De gillas.

Godnattpuss.


Kärt återseende.

Mest av allt saknar jag att träna prick nu. Svetten. Den brännande känslan i musklerna. Träningsvärken. Gymmet. Spring i skogen. Cyklingen. Kettelbellsen. Alltihopa.
Har inte tränat en dag sedan skolan slutade. Och nu brakförkylning på det. Himla trist. Tur att jobbet ger bra vardagsmotion för annars vet jag inte vad ja skulle ta mig till. Ni kanske hör att det är rastlösheten inom mig som skriker!

Har just ätit lunch (mammas 50års buffe lever kvar än och man vill som inte sluta äta för att det är så himla gott) med softa sommarlåtar i öronen. Älskar verkligen sommaren! Och jag önskar att den aldrig tog slut. Varför inte drömma sig iväg till exotiska hawaii när sommarsverige inte levererar?



Ikväll ska jag sammanstråla med gymnasietjejerna och det ska bli himla kul. Har inte sett en av dem på närmare två år typ, så det är verkligen dags.




Stressar du?

Ni har säkert lagt märke till att med semesterns närmande så blir folk i allmänhet mycket gladare. Men har ni även märkt hur otroligt mycket mer stressade folket blir? Semesterstress? Borde inte folk tagga ner några hekto under ledigheten istället? Hinner folk ens njuta? Samla energi? Ladda batterierna? Minimera alla måsten? Istället för att bygga högar av dem! Vi är lediga 4 veckor av 52 (cirkus). Jäkla lite med andra ord.

Slappna av för tusan. Fast å andra sidan har jag varken hus, bil, ungar, vovve och alla de där ansvaren som hör till. Och Glad är jag för det! Haha.

Nu kilar jag iväg för att få lite färg på kinderna.

Puss


Framsteg.

11 timmars nonstop sömn. OMG. Jag måste ha varit tröttare än jag trott. Inte vaknat en enda gång. Fortfarande väldigt hängig och med snuva, men hals och hosta verkar ge sig. Skönt. Käkade en citron även imorse. Nu ska jag minsann bli av med skiten.

Solen strålar ute och jag funderar om jag kanske skulle må bra av lite sol på mina kinder. Innedagen igår gjorde att jag klättrade på väggarna! Frisk luft brukar ju göra susen.


Less.. redan!

Jag har bara en sak att säga. Fy tusan för att bara sitta hemma. Sjuk. Uttråkad efter en halv dag. Sen hjälper det ju inte att lägenheten är svinliten och i kaos för tillfället. Jag sitter bara och stirrar på kaoset och blir ännu mer uttråkad. Jag hoppas jag är en miljon gånger piggare redan imorgon.


Nyttigt glasstips

Det är sommar och vem älskar inte en kall glass när solen steker som värst?

Här kommer därför ett tips på en hemmagjort glassvariant som är otroligt lätt att slänga ihop en sommarkväll.

Släng ner följande i mixern; 

1 burk kesella/kvarg

lite frysta blåbär (eller hallon, jordgubbar eller vad man nu har i frysen)
1 msk floursocker

Kör tills smeten känns jämnt fördelat. Ställ den i kylen i 30 min och sedan är det bara att servera.
Mumsigt. Och somrigt.


Citronboost.

Jag måste börja med att säga att jag har haft den bästa helgen. Jag har firat examen med bubbel och middag på Allstar, jag har haft bästkillen här om än bara för en dag och fått massor med glädjeengergi, jag har firat mamma som fyllde 50 år och ätit en legendarisk buffé, och jag har hunnit umgås med bästkusinerna och skrattat mycket och länge. 

Igår på jobbet var dock en tung dag och ledigheten verkar inte ha hjälpt min förkylning på traven. Idag vaknade jag upp om ännu lite mer hängig. Sjuk dag idag med andra ord. Känns inge vidare, men jag orkar inte stå och gå, bära och lyfta en hel dag, som det är nu. Så jag började dagen med en vitaminchock för kroppen. Jag åt en citron innan frukost. Haha. Inte det godaste, men det ska inte vara gott, det ska döda mina baciller. Jag hoppas de hjälper. Och medan jag ändå bara ligger på soffan försöker jag sortera papper som inte är absolut nödvändigt att släpa med sig till Uppsala. Skittråkigt, men en lämplig sysselsättning som sjukling. Och om lägenheten ska vara ihoppackad i lådor om 3 veckor är det nog lika bra att börja med skitgörat redan nu!


Kalasbestyr.

Vaknade upp till en ledig dag och sol, som visserligen övergick till åska och spöregn, men ändå, en ledig dag. Åkte ut till mamma som lagar mat som en tok inför morgondagens kalas. Jag vet egentligen inte om jag hjälpte så mycket men trevligt var det. Smakade minipizzor, skrubbade eventuellt potatis, drack en small beer, gjorde en vinägrett som sedan blev en dressing och lyssnade på partydängor. Får göra en bättre insats imorrn. Här hemma har jag haft lite paketinslagning. Mamma säger bara "jag behöver ingenting" när jag frågar vad hon önskar sig. Precis som jag trodde. Men. Är det födelsedag så är det, och då ska det vara på riktigt! :)

Och nu ska jag försöka bana väg i lägenheten för M som kommer förbi på lite bubbel och sedan drar vi vidare för middag på stan. En godkänd uppsats och en Civilekonomexamen är väl värt att firas om något! Får nog skippa uteserveringen om änglarna inte slutar gråta väldigt snart?


RSS 2.0