Påskhönan är död!

Nu kör vi. Sista rycket innan bilen styr mot fjället. En "halvdag" ska man väl orka ta sig igenom? Hur nu 5,5 h blev en halvdag är en annan fråga? Sist ja räknade blev 8 delat i 2 lika med 4!

Igår kom påskharen till kontoret med påskägg. För de va tydligen haren och inte påskhönan, hönan måste helt enkelt va död, då haren dödat hönan, snott äggen och dekorerat äggen med fjädrarna från hönan!?! Glad överraskning iallafall.

Idag bjuds på smörgåstårta. Badar ja i lyx eller vad? Glad påsk på er. Själv försvinner ja från jordens yta om typ 5 timmar, åter till verkligheten på tisdag.


Väntar alltid för länge.

Seg-tisdag ta slut! Fast så äre väl när man väntar på nått gott? Väntar alltid för länge! Påskledigt är va ja så gärna vill ha. 2 dagar kvar. Bara.

Börjat packa fjällväskan ikväll. Täckbyxor, tjock tröjor, feta klumpskor tar mer plats än ja trott! Men ja är glad ja får följa me, för de ska bli kul me lite skoter och skönt me lite fjäll luft.


I can, I Will

Träningsuttrycket som ja tycker passar in i livets alla andra sammanhang också.


Vår på rikt!

Nu äre vår på rikt. Sitter i solstolen på altanen hos mamma och hör hur de droppar från taket. Tre grader plus och solen värmer!

Den här helgen har varit njutning på hög nivå. Och jag har de så himla bra just nu!

Fyra dagar till sen påskledigt. Jatack!


...

Förbaskat skönt med helg! Skrivit på lägenhetskontrakt. Tagit roadtripp till övik. Ätit thaimat ur kartong (precis som på film). Tagit in på hotell. Druckit vin. Spillt ut vin. Skrattat.

Njuter hejvilt av lugnet, sällskapet, musiken. Man önskar ju att de aldrig kommer ta slut.


Bra igår, mindre bra idag. Life?

Mina småsyrror är ju ba för söta. Middag och ett glas vin var grymt trevligt. Vi borde görare till en vana! Hann med en klippning också! Äntligen tillbaka hos favoritfrissan!

Idag har dock varit en sån där dag man gärna hade hoppat över. Glömmer bort. Aldrig vill ha tillbaka. Det blir kudden fort och en ny, förhoppningsvis fantastisk, dag imorrn. Fredag och helg brukar ju inte va dumt!


Ja är nöjd!

Sjukt trött i kroppen igår, sjukt trött i hjärnan idag. Men ja bestämde mig ändå, efter många dagars uppehåll, att släpa mig till iksu. Sjuuuukt trött i musklerna nu. Men bra trötthet. Som ja hoppas blir pigghet imorrn. Och de va kul! Äntligen är de kul igen! Med träning alltså!

Känns som ja tränat jättemycket sen ja flytta hem, men när ja kolla kalendern äre typ två pass i veckan? Inte mer? Men de är två pass mer än förut! och det är glädjetid, må-bra-tid, inte måste, bara kul. Och bara de är ju fantastiskt!


Ja tacka just ja!

Inflyttningsfest 1 juli dåra!?!

Japp, lägenheten va fin. Formodligen finare med mina egna grejer. Liten. Vi har mätat cm:rar med linjal. Ritat in på planritningen. Vridit och vänt. Men det blev ett ja tillslut, med baktanke att ja inte måste bo där i resten av mitt liv, att de är nära till iksu, och att de kommer bli tokskönt med ett eget krypin.


Guldstunder



Inget är perfekt men lever man en lycklig och tillfredsställande vardag kommer man bra jäkla långt asså! Och sen kommerom där guldstunderna med jämna mellanrum, när man unnar sig något extra, åker bort, njuter, firar, skrattar, samlar glädjeenergi.

Jag hade en i helgen. Tackar lillsyrran för en jäkla skrattfest. Och ja blir bortrövad i helgen. Mina guldstunder bara haglar in.


Lycklig

Satte igång Alter Bridge i högtalarna och de ja kände va hur jäkla lycklig ja känner mig just nu!

Tack som tusan för de!


Bra helg. Bra beslut.

Ja konstaterade idag att ja haft roligt varje dag sen ja flyttat hem. Och just haft ännu en sjukt grym helg.

Och imorrn ska ja titta på lägenhet. Tiden flyger fram.


Vilken start asså!

Månadsmöte på jobbet idag. Mitt första på nya kontoret. Och vilken start de blev sen!! Vi snacka om belöningar och att man gärna vill att de uppmärksammas om man gör ett bra jobb, når uppsatta mål osv osv. Och vips går chefen till kylen och där ligger fina inslagna paket med choklad, ost och kex. En till varje anställd, till och med lilla mig. Vilken överraskning.

Lite vin påre där så ha man ju en riktigt fin kväll!

Anmälde mig på en lägenhet idag ja faktisk kan tänka mig bo i. Håll tummarna ja får ett erbjudande så ja får åka och titta på den.


Glädjeenergi

Spontant när ja blev utsparkad från jobbet kom ja över iksu appen och bestämde mig för att... javarför inte?

Två år sen sist. Stepmuskel. Såå jäkla kul!! Skutta upp och ner på lådan och log. Gjorde fel. Skratta åt mig själv. En dusch och macka senare mår ja som en prinsessa och är fortfarande hög på glädjekänslan! Som ja saknar favoritpasset! Ja vill göra igen!


Onsdag!

Fick ny färg i håret igår av lillsyrran. Tack som tusan för de! Nu äre ba en fet klippning som saknas mig så är ja tillbaka på banan.

En solning, en godispåse, en natts sömn och ett kort iksupass senare känner ja att onsdag kanske inte är så dumt!


Tisdag?

Ja hade fredagskväll igårkväll. Känns grymt konstigt att vakna upp till en tisdag och inte en lördag. Hade mer än gärna legat kvar i sängen några timmar till istället för att kasta mig ur sängen.

Monstertrött men glad tjej!


You


"I reach for the horizon
Whenever I get days of doubt, bringing me down
So even if disaster strikes I close my eyes and then I’m next to you
I’m right there with you
isn’t it crazy
It’s all because of you

I know that if the sky would fall I survived it all
Because of you"


Mår som en Gud!

Skoter i strålande sol. Öl och jäger på altanen i solstolen. Grill comming up!

Såå jäkla skönt att va hemma.


Önskar

De här me att säga hejdå har ju aldrig varit jätteskoj! Man vill bara skrika "gå inte" och "kom tillbaka", men inser att de inte funkar så i verkligheten och biter ihop.

Hård natts sömn innebär sjukt trött tjej. Om de inte vore för att de är fredag skulle ja flexat till mig en liten sovmorgon.

Önskar!


...

Enda gången jag backar är när jag tar sats!


One pice

Fick prova en onepice idag. Som ja undvikit de plagget. Nu fattar ja inte hur ja ska kunna leva utan!

Fredag imorrn. Äntligen. Folk jobbar över varje kväll, ja förstår inte varför inte ja får mer jobb? Ja vill ju jobba! Hoppas morgondagen löser sig, så ska ja ta ljuvlig helgledighet sen.


Glad

Somnar iallafall glad!

Ska drömma bort min onda nacke nu, som för övrigt gör mig halvt handikapp och får mig att må illa (jätte skumt) och vakna glad imorrn med. Bra plan, heja. Bara torsdag kvar innan bästfredag och andningspaus.


Fetsuck.

Tekniken är bra... Näre funkar!! Helvete så less! Hängd dator! Va gör ja? Tvinga stänga och förlora arbete? Eller vänta en halvtimme till?

Tacka vet ja papper och färgpenna!


Andningspaus

Tack pappa för skjutsen igår. Så välbehövligt att få komma hem en kväll.

Men ja är en trött tjej. Att slängas in i en ny verklighet har varit kul men huvudet känns som gelé och hjärnan är långt ifrån effektiv. Det är bara onsdag men längtar redan efter helgens andningspaus.

Och inte nog me de, min frisör är sjukt. Två veckors väntan till kändes mindre kul. Fulida är inte glad!


Tisdag

Lite tekniskt strul hade ja räknat med, men de finns ju gränser. Hoppas allt är up and running och funkar felfritt idag.

I övrigt fått nån typ av nackspärr som visserligen är bättre idag men fortfarande pensionärsvarning på att titta åt vänster. Och min mobil bestämde sig för att vägra ta emot sms, hoppas de är fixat nu. Så ja har inte dissat någon med flit.


First day.

Ja har haft en sjukt fin helg. Alldeles Lagomt fylld med aktiviteter, vänner, träning, familj. Tack Lisa för träningsvärken!

Idag är första dagen på nya jobbet. Känns overkligt. Spännande. En aning nervös. Men mest förväntansfull! Önska mig lycka till.


Home.

Hemma.

Normalt när ja flyger hem en helg vill ja alltid försöka hinna så mycke som möjligt, träffa så många som möjligt, klämma in alla aktiviteter, vänner, familjen på två dagar, och de brukar bli sjukt intensiva.

Igår fick ja påminna mig själv om att inte göra samma med denna helg, och tacka nej, för de kommer ju faktiskt en till helg efter denna, och en till efter det! Ja är ju hemma nu.

Fotbollshäng idag. Vädret är kasst, men vi hare bra på läktaren, ja och lillsyrran. Sen pizza och öl. How awesome.


Nu åker jag!

Känns inte som ja sovit en blund. Och ja går i sömnen. På autopilot. Ja hoppas allt är gjort nu, sopor slängda, kylen tömd. För om 20 min kommer taxin!

Ja ska ärligt säga att ja va påväg till jobbet imorse, tills ja snubbla över tre väskor! Har nog inte förstått.

Ska sätta mig på resväska nr två nu, försöka stänga. Och de som är glömt nu får va glömt. För nu åker ja oavsett!


RSS 2.0