Days of...

De vankas kalas och surfisk. Läget är under kontroll (äntligen) så nu är de ba att glida me på resten.

Hängig torsdag och fredag, men ja känner mig helt okej idag. Tillfällig svacka, ja hoppas juh!

Ur högtalarna strömmar Days Of Jupiter och ja kan ju omöjligt låta bli att gunga med! Vi ses ikväll.


Hårmodell

Vet inte om ja uppskattade att 30 pers drar mig i håret och ska fota mig när ja poserar i strålkastarljus, men färgen blev kung och ja uppskattade ompysslingen = värt!!

Att han kom förbi och fick mig att skratta räddade nog min dag. Och med ett otroligt trevligt middagssällskap på Bishop fick jag veckans höjdpunkt på en onsdag = mer värt!!


Planering kräver tanke

Det planeras hejvilt. Inför något fantastiskt kul. Och jag är sååå glad att så många vill komma. Men de ska inte glömmas, all stress som följer (visserligen frivillig stress, men ändå på något sätt påfrestande).

Det löser sig såklart, det gör det alltid. Jag vill inte säga nej till någon, jag vill att alla ska komma, men när man ber om en minut för att tänka igenom det praktiska är sista kommentaren onödigt. Droppen i ett redan stressigt hav.

Men nu glömmer jag det, jag är glad. Jag längtar galet mycket till helg och vänner, och jag hoppas alla andra gör detsamma och dyker upp tokigt glada och tävlingssugna.


Dagens

Bästa: Kunskapslunch bara för min skull! Tack!

Sämsta: Nattens minimala mängd sömn!

Person: Daniel! Av en hel massa anledningar!! Bästa!

Överraskning: Sushilunch. Dömätt efteråt!

Käftsmäll: När nya tjejen på jobbet kände igen mig pga att ja hängde me mitt ex. Ville typ inte minnas!

Färgklick: Mina nya dojjor fick ta mig hem idag efter jobbet, lika glada och pigga som dom ser ut! <3


Investerat i vår hälsa.

Har pratat om nya gympadojjor länge. Tänkte inte köpa idag, men när ja provade dessa gick de inte att låta bli!! Som att gå på moln. De tyckte D också, så nu är det glada fötter på iksu i höst!


Fredagskänsla

Är nog rejält trött egentligen för kroppen vägrade somna igår. Men jag lever på fredagskänslan idag och den är grym!

Det är fredag. Tacofredag dessutom. Jag ska klippa mig. Och jag får träffa goda vänner över en öl ikväll. Precis min refräng. Bara att få lämna lägenheten en kväll känns som ett kalas, man blir lite grå av alldeles för många dagar på hemmaplan.


Bäst tillsammans...

...de ser man ju klart och tydligt!


Ska ja våga?

Bokade klipptid till imorrn. Nu ska de bort! Eller ska de? Fast de växer ju ut. Och jag är grymt less. Ja sätter upp håret jämt och jag tycker det är fult. Med uppsatt hår alltså. Det bara hänger där. Och jag saknar mina hysteriska lockar...


En gång i veckan!

Fick finbesök igår av tjejorna, såklart tog boxen slut och maten var god. Ja tror vi bestämt borde göra de till rutin, va sägs? Glädjeenergiboost en gång i veckan!?!! Ja röstar för!


Onsdag...

...redan!! Herregud, tiden går så förbaskat fort ibland!

Pallrade mig till gymet igår, dels för att träna efter en hängig helg, och dels för att duscha då Umeå energi så snällt stängt av fjärrvärmen och vattnet hemma nu är kallare än is. Fick duscha i en kastrull i måndags??? Borde man inte annonsera lite mer om en sån grej? Va hände med stora planscher på ytterdörren till exempel?

Träningen igår känns i kroppen idag, kanske inte riktigt hundra än då cykelturen till jobbet kändes som en fet jäkla uppförsbacke hela vägen (jag har utför till jobbet?). Eller bara morgontrött?


Poängen...

De är ju kul att mitt förra inlägg inte ens publicerades, förutom rubriken då. Tack tekniken under för de. Orkar inte skriva om.

Poängen var väl att det är galet hur bra kroppen är på att skapa vanor. Tyvärr inte lika bra på att ändra vanor.

Hade tänkt skriva ett långt utlägg om hur jag trodde att jag minsann var självständig, att jag minsann kan klara mig själv, men att jag igår fick inse mig själv besegrad av min egen sällskapssjuka! Asså klara mig själv kan jag ju såklart.. de gör man ju för att man vet att man måste, man är ju vuxen, man har gjort det förr, man står på egna ben och allt de där, men ja, ni fattar... man blir beroende av lyxen att alltid få ha nära och kära runtomkring sig.

Och jag gillar mina vanor. Och jag vill inte att dom ska ändras. Men det verkar inte alltid som att man får välja.

Vanor


Komigennuråå

Ligger i soffan och försöker peppa mig iväg till gymet. Men de ösregnar, och jag är mega trött. En usel kombination har ja märkt!

Igår spenderade vi en trevlig kväll hemma hos mamma och pappa. God mat, öl, efterrätt, mer efterrätt och sällskapsspel. De tackar ja för. Himla mysigt. Resten av helgen blir nog inte så mycke av, eller mycke och mycke, va som helst kan hända, den är oplanerad... inte för att ja skulle må dåligt av ett glas vin och en film i soffan heller.

De lönar sig att prata. Och vi vet ju att allt alltid ordnar sig.


Omtumlande och bra

Ja kan inte svära på exakt vad det är som händer, bara att jag känt känslan förut, att jag reagerat såhär förut, att jag absolut inte vill förstöra någonting, att det känns skrämmande men att det måste finnas en lösning.

Ja har även sagt till på skarpen på jobbet. Tillslut. Och efter möte med alla chefer har jag äntligen fått lite svar. Lite kött på benen. En liten aning om vad som förväntas av mig. Med lite chefshjälp verkar de även finnas jobb både här och där som nu erbjuds och jag tror att det kommer ordna sig. Jag känner iallafall en lättnad och jag vet vad jag ska göra på måndag. Skitbra!


Jag har tur!

Hur dålig dag jag än gör, så är de som bortblåst när ja kommer hem till han! Världens bästa!


Lillsöndag igår

Jag har visserligen haft en otroligt skön vecka, lugn, korta dagar, ingen stress, men jag har nog sällan varit så tacksam över att det äntligen är helg!

Hade världens bästa torsdag igår! Snacka om energiboost! Lillasyster kom förbi, vi köpte hämtmat, slet ut picknickfilten och sprättade vinboxen! Perfekt.

Ikväll kör vi tacofredag, imorgon tar vi sovmorgon och laddar för nolia och middag på stan. Kunde inte längta mer!




Utanför

Jag bor på övervåningen på kontoret som totalt saknar luftkonditionering. Jag gick in i värmeväggen av obehagligt dålig luft även denna morgon och slängde mig på fönstret för att få luft. Men byggarbetarna har bestämt sig för att byta asfalt just utanför precis idag!! och de enda jag hör nu är, skramel, maskinljud, skrik, traktorer, mer skrik... Skulle lika gärna kunna stått inne på kontoret precis bredvid mig... Jag hör allt, vet precis när dom har kaffe rast, hur snacket går på rasten, hur mått diskuteras, vem som ska sitta i maskinen och vem som får ligga på gatan. Stackarn!

Fredag imorrn, tack och lov! Har även konstaterat att 5,5 timmars sömn per natt inte håller. De visste jag redan i och för sig, men när den enda lilla umgängestid som finns är klockan tio på kvällen säger inte hjärnan och magen samma sak och sömn blir plötsligt inte lika viktigt.


Verklighetens baksida

Energi borde kunna köpas på burk (och nä inte redbull). Typ glädjeenergi. Skulle behöva en shot, vem kan ge??

Började dessutom min morgon med att spilla ut en fylld kaffekopp. Bra jobbat! Jäkla tur att kundpärmen klarade sig, mindre lycka för min egen pärm! Klantarsel!

Igår satt jag i en timme med datastrul. Datorn från stenåldern som väger 20 kg och bara kan göra en sak åt gången och nästan inte ens orkar med excel och som säkert har bakterier som är lika gamla som Einstein gav upp igår. Ominstallationsdax? Eller en ny? Bestämde sig även för att ändra skärminställningen i ren protest, typ nästan retsamt, vilket gammal kärring asså! Med ett jäkla morgonhumör. Ha ha. Verklighetens baksida! Jotack!


Tillsammans

Jag tror jag funderar alldeles för mycke... Över saker som ännu inte hänt. Som kanske aldrig kommer hända. Vilket låter otroligt onödigt. Så vi bestämmer nu att vi lägger ner och lämnar de till våra framtida personligheter för dom att ta tag i.

Onsdag, redan? Eller har vi inte kommit längre? Jag tycker veckan springer förbi, kanske för att jag har smygstartat med korta lugna dagar? Eller kanske för att jag haft något att fylla dagarna med? Det enda jag saknar just nu är faktiskt sovmorgnarna, inte till 12 så halva dagen försvinner, men den där extra stunden i sängen i lugn och ro, tillsammans med dig.


Verkligheten

...är inte så illa ändå. Hjärnan är inte alls med i matchen, tröttheten är maximal och solen steker på utsidan... Ja jag vet, men rutinerna i mitt liv kommer göra mig gott om en dag eller två. Och skönt att få använda hjärnan igen! :)


Minnas

Dagarna går fort. För fort. Och imorgon ska vi tillbaka till verkligheten. Jag gillar vardag, rutin, ordning, struktur. Det ska bli skönt att komma tillbaka till det, eller snarare börja bygga ett nytt vardagsliv. För mycket har hänt under semestern och jag ser fram emot en mysig höst (även om sommaren inte tar slut bara för att semestern tar slut).

Semestern har varit underbar. Och jag kommer att minnas den för alltid. Jag är en lycklig tjej. Jag önskar att jag hade hunnit med mer kvalitetstid med mina småsyskon, och träffat fler gamla bekanta. Men olika jobb, olika semestrar, semesterplaner går inte alltid ihop. Men det glädjer mig att jag bor i Umeå, att jag inte ska någonstans, och att jag har alla mina kära så nära. Det finns tid.


RSS 2.0