Flyr fältet.

Oj vad jag inte gillar att packa. Men jag tror att jag fått med mig så jag klarar mig. Jag drar mig söderut ett par dagar, och trots att umeå överträffat sig själv i helgen ska det bli lite skönt att komma iväg ett tag. Är de semester så är det. Jag hoppas att regnet håller sig borta, att jag hinner åka båt, njuta av vattnet vid bryggan, och att jag får bästa sällskapet på grönan så vi kan åka karusell och spela på hjulet. Hoppas hoppas.





Singing in the sky.

Helgen har varit magisk. Och hade det inte varit för allt drama nog sommarens bästa också. Tc hamnade på nya nivåer och Rex tog mina förväntninger och sköt dom mot nya höjder. Badade i rosé, dansade som tokar, skrålade till svenska hits, skrev brev till bartendern och minglade in på småtimmarna. Jag fick inte ens skavsår av mina nya skor, hur awesome var inte det?

Att jag vaknade till regnets smatter imorse känns nästan mest skönt nu när det känns som att kroppen bara vill ta paus.

Och med tanke på dama.. ibland känns allt bara så orättvist. Jag önskar dig bättre än såhär. Puss.

Just perfect.

Balkongmys ikväll med bästa pinglorna. Carro har dessutom fyllt år och det ska vi fira.



I smile on the inside.

Jag har haft tre alldeles fantastiskt underbara dagar. Vilken kanonstart på semestern. Sol i mängder, mys i solen, kubb, grill, mjukglass,  minigolf, beachvolly, tisdagsrex... and it´s just keep going. Ska försöka ragga till mig semesterstarten i bilder om bara grannen ville pallra sig hem snart så hon kan dela med sig?!

Har precis lämnat H på flyget och det känns tomt utan honom. Men jag är glad att han tillslut fick ledig för att åka upp, och förhoppningsvis dröjer det inte en evighet till nästa gång vi ses. Han som får mig att le.

Tills vidare lyssnar jag på regnets smatter tillsammans med tonerna ur högtalarna för att kamoflera tystnad och ensamhet.

Just for me.

Ibland förstår jag bara inte. Punkt.
Men nu har jag bestämt mig för att släppa det där. Jag behöver inge mer. Jag orkar inge mer.

Har legat ute i solen idag, ätit glass, lyssnar på min ljudbok, och pratat lite strunt. Nu har jag precis ätit världens lyxmiddag i solen på balkongen, bara till mig själv. Jag åkte till ica och köpte precis vad jag va sugen på. Stekte majskolv, gjorde pestopasta, rörde ihop en röra på keso rödlök och fetaost, hackade sallad och stekte kött. Bara till mig. Ölen smakade inte lika gott som igår, men jag antar att de är konsekvenser man får ta. Jag älskar vädret. Jag älskar ledigheten.




Awsome.






One small, just for me.

Äntligen. Lätt den längsta dagen i mitt liv, men det är nog för att jag gått och väntat hela dagen, väntat och väntat, på tiden, på minuterna, på mer ork, på slutet, på energi, på vila, på att något ska hända, på något nytt. Äntligen.

Jag har inte mycket energi kvar efter idag, men jag ska samla ihop det sista jag har och försöka ge mig ut i vimlet. Imorgon är det lördag och därmet har jag två fantastiskt lediga veckor framför mig. Dessutom får jag fint besök från södern på måndag. Can´t wait.


Movietime.

Äntligen. Bara en ynka skitdag kvar till helg. Okej, kanske inte "skit"dag, vem vet, den kanske blir den roligaste i mitt liv, men jag tvivlar. Hur som helst, jag längtar efter helg som aldrig förr.

Idag har varit världens jäkla segdag och jag fick inte direkt mer motivation av "sur"kunden som så gärna ville ha min hjälp men körde sarkasm och ironi rakt igenom. Sen sa han tack för hjälpen och jag gick därifrån som en väldigt liten människa. Ville han ens ha hjälp eller ville han bara ha någon att leka duktig med?

Nu har jag supersnabbat mig genom dusch och garderob och kylskåp för ikväll ska vi på bio. Hur mysigt blir inte de? Jag längtar. Actionkomedi på schemat.


Sunny day.

Jag fick min sol tillslut. Jag och S han med både "storhandling", en sväng på systemet och en massa stekning. Hur skönt som helst. Såhär vill jag ha det varje dag. Känns nästan lite tungt att återvända till jobbet efter en så underbar dag som denna. Men man är en fighter och man ger inte upp, man bryter inte ihop, man biter ihop. Hur svårt kan de va? 2 dagar till.



Nu ska jag äta middag på min underbara balkong och suga in sista soltimmen för idag. Halvvägs till helg nu, can´t wait.


I don´t get it.

Har varit vaken i lite drygt en timma nu och fortfarande ingen sol. Det känns som att vädret bestraffar mig, som att de vet att precis idag har jag min lediga dag och håller igen, bara för att de kan.
Yr säger att de ska spricka upp efter 12 men just nu känns de mer troligt att himlen öppnar sig och att det börjar ösregna. Suck. Vad hände?

Och på tal om regn........ där kom det! Fan. Nu smattrar det mot fönstret. Kul. Väldigt kul.
Inte alls bitter.


Raka vägen.

Idag unnade jag mig en mjukglass på kajen efter jobbet tillsammans me S och sötdelli. För de var jag minsann värd. Raka vägen till stan bara. Raka vägen till ledighetskänslan! Fy tusan vad jag vill ha semester, prick nu!
Jag är ledig imorrn, en vecka sen sist, och nåde dig sol*piiiiip* om du inte lyser, för jag vill steka!
Sen bokade jag just biljetter till bio på torsdag! Jag gillare. Skarpt.

Nu ska jag dricka mitt glas vin, diska mitt diskberg och sen lär jag väl decka i soffan.

Helgens spår.

Helgen var tokbra. Många kvällar på balkongen, grill, vin, skitsnack, mingen i vimlet, jordgubbar och bra musik. Längtar redan till nästa.




Nu, back to work. Kanske inte längtar, men det är bara en jäkla vecka kvar nu. En endaste.


Tokmysig helg.

Visserligen jobbhelg. Men balkonghäng, ett glas vin (eller flera) och skitsnack igår blev en tokmysig kväll, och nu styr vi upp grill så jag ska inte klaga. Vi härjar på stan ikväll. Och vet ni!? Idag, prick idag, är det en vecka kvar till två veckors semester. Som jag längtar. Lika så mina fötter.

Förresten så träffade jag världens sötaste unge idag. Jag hjälpte henne att ta fram en plastpåse som jag sedan höll upp så hon fick packa alldeles själv. Sen precis när hon och hennes mamma skulle gå ropar hon, kanske 3 år, max, "tack för hjälpen!" Såå söt. En sån unge ska jag har när jag blir stor. Råsöt och toktrevlig.

Ses i dimman.. eller vimlet menar jag..


Släkt och brännboll.

Här är lite bilder från måndagens grill och brännbollsspel med släkten. Härligt vi hade det. Nu är det äntligen fredag, tyvärr inte riktigt helg för min del då jag jobbar ända till nästa onsdag. Men jag ska iallafall unna mig en "small beer".  Hejsvej.







Jag har de ganska bra.

Man måste ju ändå erkänna för sig själv ibland hur sjukt bra man har det. Jag kände det prick nu, hur bra jag egentligen har det. Visst, man klagar, vill göra massa saker, har ont här och där, resa, uppleva blaha blaha. Det är lätt att tänka på allt man inte har, allt man vill ha, allt som alla andra har, och det är bra att vilja mer, att sträva mot nya mål, ta nya steg, fylla på livets bagage... men ibland kan det vara bra att tänka igenom vad man faktiskt Har, det man tycker om, det man fått uppleva, det som redan finns men som man säkert alldeles för ofta tar för givet.

Ikväll har jag varit på mysmiddag hos mamma och pappa. Jag är glad att lillebror var där. Hela familjen vid ett och samma bord. Som jag saknar de ibland.
Nu är magen full med chips och dipp och fotbollen rullar i bakgrunden... trots de vill inte ögonen vara med längre. Jag ska bara ta hand om mina onda ben och borsta tänderna innan jag slocknar.


Spontant och bra.

Det blev en sväng ner på stan igår, i sista minuten, spontant bara sådär. Rex. Riktigt kul kväll. Men efter att ha klivit utt före 06.00 och dansat till stängning antar jag att jag var en aning trött. Jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge som jag sov idag. Jag som skulle hinna så mycket på min lediga dag fick helt plötsligt bara en halv dag, en halv trött dag.

Jag har iallafall tvättat, äntligen packat upp kläderna ur resväskan sen semester och dammsugat hålan. Tänk att det ska va så tråkigt att packa upp? Varför drar jag ut på eländet varenda jäkla gång jag varit någonstans? Jag hade tänkt gå på en prommis åxå, men eftersom mina benhinnor verkar ha fått en inflammation och jag haltar omkring i smärta blev det bara ut genom dörren och sen vända på klacken och halta tillbaka. Får jag inte ha gympaskor på jobbet imorrn blir det nog inte så mycket jobbande för min del.


Måste bara klaga lite.

Jag hinner som inte med mig själv just nu! Vilka monsterdagar jag jobbar. Kliver upp före alla, jobbar, hinner inte ens iväg förrens jag ska iväg igen. Mina fötter värker hysteriskt mycket, prick nu, men jag kom fram till att kapa av dom var en riktigt dålig idé. Så nu har jag sprättat boxen som plåster på såren. Jag önskar verkligen vi hade skönare skor påde där stället, känns som jag klampar omkring i betong hela dagarna. Det kan omöjligt va nyttigt. Eller om skönare skor va lite för generöst kanske vi iallafall kan bli sponsrade med sånna där gelesulor, borde ju kännas bättre att gå på daller än på betong?!

Sen måste jag klaga lite på mig själv också för att jag är så grymt otränad! Vi spelade brännboll med släkten igår, vilket var superkul förutom att mitt lag förlorade då. MEN... jag kunde typ inte gå imorse, höftböjaren ville inte samarbeta! Tragiskt. Av EN ynka brännbollsmatch (eller iof två om man räknar revanschen). Jag måste styra upp. Punkt slut.

Den bästa.





Saknar dig.


Semestervecka

Har haft bästa semesterveckan i Norrköping i helgen. Bad, sol, kubb, grill, kortspel, mys på bryggan, dans, glass, gevärsskytte och massa massa annat. Det känns inte alls kul att komma hem till en helt tom lägenhet. För det känns verkligen tomt. Jättetomt. Som att någonting saknas. Som att jag glömde kvar mitt viktigaste när jag åkte tillbaka till Umeå.

Men två tunga hårda arbetsveckor till så kommer ledigheten sen. Det ska jag nog klara. Can´t wait.





RSS 2.0