Tisdag

Gick hem i vanlig tid idag och hann dessutom med en sväng på iksu?!?!! Kändes helkonstigt och galet skönt på samma gång. Det börjar lätta nu och jag har redan pustat ut. 

Till helgen vankas dop och de ska bli riktigt kul att träffa tjejerna igen. Och så flyttar Sandra hem! Äntligen. Vad kul det ska bli att få jobba med en vän i kontorsrummet bredvid. 



Fantastisk helg

Som började med att jag blev serverad gryta med fläskfilé och en öl. Lyx lyx lyx. 

Hängde på stan med mamsen på lördagen, otroligt värdefullt! Försökte shoppa lite, kolla in nya gallerian och avslutade med att prata ikapp över en öl. Kvällen bjöd på maskeradkalas hos grannen. 

Söndagen spenderades i lugnt tempo och jag ska jobba för att ha alla mina söndagar som den här. Vaknade pigg, tränade, handlade, blev bjuden på middag och såg en himla kul film som avslutning. Helgen blev lång, kändes lång, och batterierna har laddats. 

Kärlek

Precis idag 1,5 år tillsammans med denna fantastiska människa. Vi hinner knappt umgås nu när jag lever isolerad i arbetsbubblan, och jag är nog inte alltid det gladaste sällskapet efter mina monsterdagar på jobbet, men han gör att jag håller mig flytande bara genom att finnas där, och jag är så tacksam över att ha honom vid min sida. Han är ju bara bäst! <3 





Man ska inte klaga, men...

12 nya arbetstimmar gjorda. Och efter att ha stängt datorn i knäet (japp den följde med hem) börjar jag inse hur risigt jag mår. Har nog inte hunnit känna efter, bara köttat på, stressat, försökt hinna med. 

Axlarna sitter fastspända under öronen, ryggen värker, kroppen energilös och halsen gör lite ont. Just nu vill jag bara sova, goda timmar, inte halvrisiga stressade timmar, ladda batterier, samla energi.

Jag ser fram emot helgen och att äntligen få träffa älskade mamma. Maskeradkalas och få skratta med goda vänner. Och sedan inte göra ett endaste knyst på söndagen. Paus från arbetsbubblan. 

Arbetsbubbla

Jag äter, jobbar och sover (knappt). De är så jäkla mycke nu asså. Låg (bokstavligt talat) med migrän lördag-söndag (stressig vecka!!!). Jobbade 10 timmar. Råkade kolla mailen kl 22 (kommer vara kolla-mail förbud efter kl 21 hädanefter!!), kunde inte sova, bröt ihop. Jobbade 12 timmars pass nästa dag. 

Jag hoppas de ger sig snart (verkar dock inte se så ljust ut de närmaste två veckorna), men fram tills dess lever jag i arbetsbubblan om någon undrade. Vi ses på andra sidan. 

Sen kan man ju undra varför de har kört ihop sig i oktober? Ska ju vara våren som är tuff?... 


Value

Fick en kvällsprommis med bror igår (så himla uppskattat) och inser att jag typ inte sett honom på en månad. Och de känns lite som att jag varit borta från verkligheten i ungefär lika länge. Har inte hunnit mer än äta, jobba, sova och om jag haft en timme över, träna. Jag saknar att umgås, och jag hoppas att hösten lugnar ner sig nu så att jag hinner landa emellanåt. 

Fick även en viktig fråga igår, som jag själv ställt mig i princip sedan jag började arbeta, och det är vad jag vill jobba med? Egentligen. Redovisning eller revision? Och jag svarade en massa luddiga saker och sa att jag skulle suga på karamellen fram tills mötet nästa fredag. Verkligen onödigt när jag innerst inne egentligen redan vet. Jag skulle sagt vad jag ville direkt.

Pustar ut

Skadan verkar va lindrigare än jag befarade. Jag kan andas och jag kan sitta om än något stelt. Jag andas ut. 

Stressig vecka fortsätter. Tror inte jag hann titta på klockan en enda gång igår. Fördel, dagarna går fort. Nackdel, högvarv och dålig sömn. Men hellre de än jobbtorka, så tummen upp!

Typ minusgrader inatt!? Befogat att plocka fram dunjacka snart?

Onödigt.

Jättekul att träna igen! Jätteokul att sista repset lyckas göra nått jävligt dumt så ryggen fuckar upp och jag nu varken kan sitta eller andas!! Suck! De va den lyckan de! Önskar ja kunde backa bandet, inte va så jävla envis så ja ba va tvungen att kräma ur de lilla sista!!! 
Bra start på veckan!

Home sweet home

Momskurs avklarad och sen gick vi all in på sthlms shoppingen. Jag som inte trodde jag skulle hitta nått kom hem med både skor och byxa (och lite till), likaså för karln som typ fick ny garderob. Kul.

Känns dock himla skönt att vara hemma igen efter många dagar på resande fot. Har nog rest (och shoppat) klart för 2013 som de känns just nu. Nu längtar jag mest efter att komma tillbaka till vardagsliv, vänner och träning igen. Må bra, sova gott, ja ni fattar, allt de där som man så lätt tar för givet. 

...

Jag är tacksam för de som finns runt om mig, och jag älskar er som visar att ni bryr er. Jag är av filosofin att allt ordnar sig, jag håller mig med hårda grepp kvar vid den. Det gör det alltid, även om vägen dit ibland kan vara krokig likväl som rak. 

Med gemensam affärsmiddag med kontorsarbetskamrater som närmaste bordskamrater och ett (läs flera) glas vin i systemet dyker sanningar fram, så även skvaller och förvånande händelser. Känner mig själv uppriktigt chockad, men även glad, över att jag efter ikväll vet lite mer om sanningen som ligger bakom kontorets slutna väggar. Bra eller dåligt? Det får helt enkelt framtiden utvisa. 



Sthlm över en natt

Och vips så satt man i skolbänken igen, i Sthlm denna gång, med moms i fokus. Jag hoppas att koncentrationen håller i sig. Har ni någonsin hört någon säga att moms är lätt? Pjuh.

Det är mycket nu. Omtumlande vecka. Jag vet knappt var jag har mig själv. Desto svårare att veta var jag har allt runt omkring mig.  

...


Det gör ont. På mer än ett sätt. Och jag vet inte om jag är mest arg eller besviken eller bara rakt igenom ledsen. Och lite rädd för om och hur det kommer påverka mig framöver, eller om jag bara kan glömma bort och gå vidare.



80 åringen

Idag skickar jag all kärlek och värme till min älskade farfar som fyller 80 år! Han är en fantastisk människa och han är en betydelsefull person som har en stor plats i mitt hjärta. Och när jag tänker på honom tänker jag även på farmor, min älskade farmor, min bästa vän, dom fortfarande och för all tid kommer att vara saknad. 

Hoppas du får en fantastisk födelsedag!



För övrigt...

...så känns de såhär idag!


Friday is My day!



Sista Kursdag

Idag är sista kursdag. Jag tyckte nog att gårdagen behandlade de mera givande ämnena för min del, men så var dagen också den där motivationen va som lägst och tröttheten som störst. 

Fick iallafall till ett riktigt givande träningspass på rasten (nog de bästa med gårdagen). Eftersom stormvindar rådde och himlen var jämnt grå kunde jag nog inte haft en bättre rast än så. 

Jag har nu även börjar sakna inte bara hemma och trygghet, utan bror och syster, mamma och pappa. Jag vet att jag har det bra, men det hjälps inte, dom saknas ändå.

Resedag imorgon. Himla smidigt att vi får checka in väskorna här på hotellet (visste inte ens att det gick att göra så?). Men innan dess hoppas jag få en kram av Lollo (giraffen, och gärna att vi fastnar på bild också), och får en kalasbra avdlutningsmiddag med spex ikväll (otur att vi är spexet bara haha).

Ibland

Även i de bästa stunder, i de glada och lyckliga, kan saknad komma som en våg på stilla vatten, skölja över dig, göra dig genomvåt, och de ända du kan tänka på är hur du längtar efter de där varma och trygga...




Frukostsällskap

Träffade denna söta vid frukosten idag och ville mer än gärna krama. Men min roomie tyckte nog att fota va tillräckligt. Jag är ju också ett barn haha. 




Ledig dag

Känns extremt skönt att inte behöva passa tider idag. Och när kursen slutar åtta på kvällen blir de allt som oftast sena kvällar och trötta morgnar. 

Igår hade vi gemensam middag med en annan kursklass. Tapasförrätt och bakpotatis och kött till varmrätt. Jag tror seriöst att jag aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Kvällen slutade på bananaclub, ett stenkast från hotellet, där vi lovades var sitt glas bubbel. GT var nog klubbens enda besökare (utan oss var de i princip tomt) men bubbel är ju alltid bubbel. Jag vek av och somnade på fläcken vid halv två (= välförtjänt poolhäng idag) medan 90 % av gänget festade vidare. 

Mer än halva kursen gjord. Känns lite overkligt hur fort tiden gått. 2 plusgrader och mörker i Sverige känns väl inte alltför lockande prick nu när bikinin är på och tempen visar närmare 30. Kan lova att ja ska njuta ända in i de sista!! Bra kurs också, mer givande än ja först kunde trott. Tummen upp alltså!



RSS 2.0