Dyp dyp dyp dyp.

Det blir visst inte riktigt som jag tänkt mig. Hur kräsen ska man va?

Just nu känner jag inte taggen, jag har bara tappat den. Den finns bara inte. Känner mig dock väldigt duktig som ändå kämpat på fram tills nu och räknat många många tal. Skola skola skola, vad annars?!

Jag spelar helgens mest sönderspelade låt, Love is on fire, och hoppas jag hittar tillbaka...
Dyp dyp dyp dyp dyp. 

Det syns när man är kär.

Tänk att det syns när man är kär!

Efter en enormt seg dag bestämde vi oss tillslut för att åka ne rpå tc för att dansa lite. Vi missde bussen men vad gjorde det när vi har ben att gå med?! Och jag ångrar itne att vi tog tag i livet för där var alla möjliga och omöjliga! Det blev en kanonkväll.

Men sen händer en märklig sak... En kille kommer fram till oss från ingenstans och säger;
"Ursäkta, jag måste bara få säga det här, men jag har sett er några gånger ikväll och ni ser så himla kära ut"
Vi bara tittar på varandra och förstår inte riktigt vad som händer, men han fortsätter..
"Jag önskar att jag med fick vara sådär kär... bla bla bla, ni är typ kärleken själv! Riktigt kul!"

Hur ofta händer det liksom? Inte trodde jag att det skulle synas, synas så mycket så att en helt okänd människa bara måste få berätta det.

Lite bilder från yran:

   
  


I övrigt sitter jag och pluggar varenda ledig stund och jag börjar faktiskt känna mig enormt skoltrött. Det är tur att det inte är så långt kvar nu. Jag måste bara greja en tenta till!


Borta.


Jag saknar henne så! Hur kunde allt bli så fel?
Jag hade ingen aning, jag stog mitt i ett moln, grått och svart och stort,
i ett hål, djupt och kallt.
Jag såg dig inte, att där du va var någonstans mörkare och kallare,
i ett hål mycket större och djupare.
Jag saknar henne så! Jag ville alltid finnas där.

Jag drömmer om den dag då hon kommer tillbaka. På fast mark. På grönt gräs.
Jag drömmer om den dag då vi kan börja om.








Ser ljuset i tunneln.

Jag tröstäter, tittar på dramaserier och skyller på plugg och lingonvecka. Man kan inte ha bra stunder jämt. Imorgon kan jag vara positiv igen! Imorgon är en ny dag. Jag längtar så  mycket tills jag tagit mig igenom den här kursen och jag önskar verkligen att jag hade mer diciplin och motivation just nu. Jag vill ju va bra! 

Pratade med älskade mamma idag. Alldeles förträffligt vad länge sen det kändes sen sist! För länge.

Lite mer helgbilder. Man kan ju bara inte låta bli att längta efter mer. True story.

   
   
   

Kanonhelg. True story.

Vilken toppenhelg det varit. Solen har strålat och vi har hunnit med en del stekning, grillkväll med härligt sällskap, kubbspelande, mjukglass, premiär på tc, yatzyturnering och fia med hutt. Jag kan inte vara annat än toknöjd och längta till nästa!





Min idol.

Mysmorgon. Lite stek på gården. Hundvakt och prommis till ica. Vilken killmagnet den där söthunden är! Snart sprättar vi första och väntar på att grillen ska tändas.

Pappa rullade förbi med lastbilen tidigare idag med kubbspelet så kanske får vi spela lite ikväll också. Himla glad jag blev när han kom, inte bara för att han kom utan också för att lastbilen kom. Jag tror jag saknar den, att se den, att åka den, att de pappa i den. Pappa var ju den häftigaste på hela gjorden när jag var liten och han kom där, till dagis, och hämtade upp mig och lillebror med lastbilen. Min idol då. Min idol nu. Älskade pappa.

Hoppas på att solen lyser och att kvällen blir en toppenkväll.


Blommor på balkongen.

Jag plockade blommor till balkongen igår. Tänkte att det skulle bli mysigt med lite färg där ute, ´sommrigt, mer hemtrevligt... Men eftersom jag inte hade någon riktig vas utan tog en mugg fick dom inte tillräckligt med vatten så idag var dom döda. Det blev ingen långvarig uppiggning av dom där blommorna inte. Däremot var mjukglassen på stan kanske den godaste någonsin!

Yttrerligare en långdag i skolan, men tack och lov gick seminariet bra. Jag slapp presentera på engelska den här gången. Antar att min gång blir nästa. Iiiih. Motivationen till att plugga är inte alls hög när solen strålar som aldrig förr. Det känns nästan lite skönt att det ser ut att bli molningt en stund nu. Jag ska passa på att dammsuga, diska och cykla till ica och köpa det livsnödvändiga toapapperet innan jag gör kväll. Film lutar det mot. Blir bra, då är jag utvilad imorrn när det är dags för grillning på Berghem.


Vilken smäll.

"Pumpa inte däcken så hårt nu" säger jag till H som egentligen inte behöver pumpa däcken alls. Men eftersom jag är mer pumpad än honom och rullar mycket fortare envisas han med att trycka i lite mer luft.
"Akta så du inte spränger däcken" säger jag.
"Äh, de är lugnt" säger han.
Vi hinner cykla typ 2 meter innnan det smäller, PAAANG! Så hög smäll har jag nog inte hört på väldigt länge. Däcket blev helt paj, och jag fick vara lite skadeglad.
"Told yaa!" Han skulle ha lyssnat på mig!

Hela den här dagen har i princip bestått av en endaste lång väntan, inomhus dessutom. Vi hålle rpå med en undersökning och att dela ut enkäter hit och dit, vänta på klasser med diverse lektionstider, se till att de blir systematiskt och random och allt vad man nu ska tänka på har varit otroligt tröttsamt idag. Speciellt med tanke på att solen har strålat som aldrig förr och att jag var galet hungrig.
Men lite köttfärsås och spagetti senare känns allt mycket bättre. Jag borde plugga, jag skulle ju vara duktig. Men just precis nu känns det som att det är det sista jag vill göra. Spela beach på iksu med grabbarna är vad jag vill göra. Jag tänker på saken.

Kan det inte bara bli helg nu genast?

Värmebölja.

Nu är det bara snuvan kvar. Nässpräy är mitt knark. Hoppas jag slipper bihålorna. Och lit emer ork skulle jag i och för sig inte tacka nej till, men jag känner hur det går framåt.
Hörde förresten på vädret imorse att om vi får en varm dag till med temperatur över 25 grader räknas det som värmebölja i Haparanda. Haha, krävs det inte mer? Värmebölja låter ju lite mer extremt tycker ni inte? Vem kunde trott? Men som sagt, det går bra nu!

Nu ska jag kila till skolan och fortsätta min duktighet. Jag började den igår, och tänkte ha diciplin hela veckan så att jag han vara totalt och fullständigt pluggledig i helgen. Weee. Kommer bli awsome.


Lite Basshuntervarning, men man blir lite glad. Mamma, lyssna på den här! ;) Godmorgon.


Spontan kväll

Jag bestämde mig i sista sekund. Hann inte ens duscha. Usch. Men det blev en kul kväll hemma hos A på inflyttningsfest. Och trots att jag absolut inte skulle ut, utan raka vägen hem när resten skulle vidare, hamnade jag på stan. Kön var alldeles för lång, men grillfest öst på stan fick ett spontant besök. Nu har jag precis lagat mat, ja riktig mat! Kände jag behövde det, och ska snart släcka lampan. Spontant är nästan alltid roligast!

It´s so simple

I've caught you lying to yourself
Now everything is spinning round and around
Well Im a fool to watch but never say
Are you bothered by the choice you made

When we fall to the ground
Slowly we're safe and sound

It's so simple to be afraid
It's so simple when you know who you are




Piggare och gladare.

Lite piggare och lite gladare. Och inte nog med det så är det ju typ varmt ute även om solen inte lyser. Har snart snytit upp en hel toarulle bara nu på morgonen, men det ska ju ut och hellre det än feber! Det går åt rätt håll.

Har försökt läsa lite nu på morgonen, plugg alltså, men jag har inte pli på min koncentration. Det går inte. Dugga på måndag, hur ska detta gå kan man ju undra?

En annan undring; Både grannen och jag har öppet balkongdörren och han spelar hög musik, dålig musik, som hörs ända in till mig. Borde jag överrösta honom? Visa vad som är värt att lyssna på? Sätta honom på plats?

Feberyrar.

Har legat och feberyrat en natt till. Fast idag känns det som om huvudet typ ska sprängas. Undrar om det beror på allt snor eller något annat? Hur som helst är det inte alls kul att vara sjuk. Man bara ligger här, man blir så liten, så ynklig, så hjälplös, och allt är jobbigt, till och med att andas (kan ju iof va den täta näsans fel).

Tur att världens gulligaste H fixade middag till mig, köpte dricka och höll mig sällskap mellan frossningarna. Eftersom jag inte var kapabel till så mycket annat än att ligga i sängen började vi se Cugar Town som jag tyckt verka lite underhållande på reklamen. Lättsam och lite småkul. Perfekt nu när jag är sjuk.

Jag hoppas att jag piggnar till snart, jag har alldeles för mycket att göra. Fast det passar sig väl aldrig att vara sjukt?

Lite trasig.

Dålig uppdatering här, i know. Men det finns inte så mycket tid till något just nu. Jag hade iallafall en toppenhelg med premiär på TC, älskade TC, i lördags och sedan fick jag veta att jag klarade statistiktentan med hela 3 poäng! Riktigt skönt, jag som trodde jag skule faila!

Skolan är ett berg, jag förstår inte hur dom tänkte att vi skulle hinna genomföra en statistisk undersökning från grunden på typ 2 veckor? Intressant, visserligen, men alldeles för tidskrävande. Dugga på måndag ska vi hinna med också. Sedan hjälper det ju inte att jag är en trasig människa. Inatt har jag legat med feber och värk i hela kroppen. Förkyld som tusan, och helt orkeslös.
Två alvedon och frukost, jag hoppas jag håller igenom hela presentationen som vi ska hålla i idag, på engensla!!! Iiiiiih. Jag vill inte, inte, inte, inte. Och om kroppen kunde sluta svettas?! skulle jag kanske kunde klä på mig snart!

Jag biter ihop. Imorgon är en annan dag.

Favoritlåten igen.

Jag gör ett nytt försök med favoritlåten, nu när jag på nytt fått lära mig hur tekniken fungerar.





Afterwork.. soon to bee..

Tiden går verkligen sakta när man väntar.
Juat nu vill jag bara att klockan ska bli 15 så att jag får slippa läsa statistiska formler, gå ut på balkongen och sprätta en öl. Mamma och pappa kommer förbi en sväng innan vi ska ner på stan och äta afterwork på Allstar. Solen skiner från klarblå himmel och det är helg! Sämre kunde man ju haft det!





Iron Man 2 igår var riktigt bra faktiskt. Han är dryg i precis rätt mängd och det är action då action är som bäst. Har du sett 1an så tveka inte.

 


Ny favoritlåt.

Jag är så mätt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ibland kan man int ehejda sig. Hur ska jag orka äta biogodis nu? Haha. Vilka enorma problem?! Fast godis brukar gå ner hur som, efterrättsmagen är ju ett eget litet utrymme.
Det blir Iron Man 2 ikväll. Jag har bara hört gott om den så jag hoppas den är lika bra som ettan var.

Jag har varit väldigt less på  min musik ett tag så härom dagen skapade jag en ny lista, Vår 2010, med en hel del låtar som jag aldrig hört tidigare. Nya guldkorn.

Favoritlåten är den här av The Classic Crime. Pigg musik som åtminstonde fick mitt morgonhumör att vända.

http://www.youtube.com/watch?v=_k8Phv-LNKY




Sommarlängtan.

Ge mig sommar nu! Det finns inte på världskartan hur mycket jag längtar till brännbollsyran, grillning, härligt sällskap, värme, sol.





Vad händer?

Käkade just världens godaste lunch. Ibland är jag en mästerkock, haha. Och kesella är nog en ny favorit som funkar både till mat som smörgåspålägg.

Vår kursbok finns varken i bokhandeln, att beställa på nätet eller i bibblan. Så idag har vi kopierat i sinne. 1,5 timma tog det, 7 kapitel avverkade. Något less. Kommer väl ha "kopierings-arm" efter de där. Riktigt dåligt att kursböckerna inte finns att tillgå! Finns de inga regler om sånt där?

Hängig dag idag, och snöstorm/regn imorse när vi promenerade till skolan gjorde ju inte saken bättre. Försökte ringa jobbet också, men ingen svarar. Vad händer? Inte riktigt min dag idag. Jag ska iallafall cykla ner på stan och uträtta lite ärenden innan jag slår mig till ro och väntar på en ny dag.

Igår var han borta.

Igår var han borta. Världens bästa björn. Han brukar sitta i min säng, men han va spårlöst försvunnen. Som ett litet barn letade jag igenom hela lägenheten och hittade honom inte. När jag minns tillbaka hade jag nog inte sett honom sen i torsdags, så jag letade inte bara i tvättkorgen, utan under säng och soffa, i garderoben, på toan, byrålådorna och i klädhögen. Han är ju tjock, jag borde ju ha sett honom?!

 
Vaknade imorse av mig själv, innan klockan ringde kl 7. Pigg som utvilad. Himla skönt. Lektionen idag var en sömnfest utan dess like, och påvägen hem blev jag bländad av en knallrosa, neonliknande rosa, rock/jacka! Som en varningsskylt lös den upp hela parkeringen. WATCH OUT! HERE I COME!

















Toppenhelg.

Vilken toppenhelg det blev trots allt. Grillning, singstar, tacos, dans, pastasallad i sinne, en sväng på krogen, besök öst på stan, middag hos mamma... håll igång hela helgen kan man säga. Hur kul som helst, förutom att min kamera fick sig en omgång. Jag hoppas den kan återhämta sig, jag saknar den redan.

Nya tag idag, ny kurs... Tänkte försöka att styra upp så att nästa tenta går som en dans. Jag är fortfarande arg på tentan vi hade i torsdags. Usch. Sen verkar vår lärara köra stenhårt på att vi ska ha 40 timmarsvecka och fullkomligt fyllt vårt schema till max med uppgifter, grupparbeten och dugga hit och seminarier dit. Kommer jag ens hinna läsa på egen hand?


RSS 2.0