Roadtripp

Bestämde oss lite spontant i måndags för att åka till Ikea. Så en regnig tisdag spenderades i Sundsvall. Fick mycket för pengarna och idag har det varit byggverkstad här hemma! Tack pappa för all hjälp! Jag är supernöjd!

Hyllor upp, kontorbygge och lampor på plats. Sååå himla bra! Nybakade bröd blev en god avslutning.

Nu laddar vi batterierna för släktkalas, surströmming och femkamp.


Måndagskalas

Regnig dag resulterade i lunch på stan, träning (andra gången i sommar, heja!) och städ.

Nu laddar vi för kalas på teg! Stort grattis till lillsyrran som fyller år idag! Hoppas din dag varit fantastisk!


Trivs

Strandhäng, ett glas vin på farstutrappen, middag vid ån i kvällssolen. Man bara måste älska den här stan!


Uppsala

Uppsala är sig likt. Mike och suzies hus är jättefint och vädret är fantastiskt. Igår bjöds de på grill och hemmagjord potatissallad (godaste ja ätit), somriga drinkar och sällskap av några bekanta från stan. Fantastisk kväll.

Nu har vi precis ätit frukost i solen på uteplatsen och det nalkas strand och bad (tur ja tog bikinin!!) för idag har vi utlandsvärme. Varma vindar och klarblå himmel! Älskare!


...

Världens bästa tisdagkväll!


Ikväll ska vi fira.

Att jag är en lycklig tjej. Och sen slår vi klackarna i taket.

Snart två veckor av semestern som passerat. Halva. Och jag hinner knappt med. Ja som inte skulle planera någonting har just varit utomlands, och en uppsalatripp, 40årskalas, släktträff och 30årskalas är lite av vad som kommer.

Håll i hatten.


Turkiet och hemma

Äntligen hemma! Inte för att vi hade någonting att klaga på, absolut inte (förutom stensängen och rakbladstäcket då). Allt var super, hotellet, frukosten, havsutsikten, poolen, havet, rummet, städningen, sällskapet, maten, värmen. Men det är på nått sätt ändå alltid skönt att komma hem. Till sängen, täcket, riktigt kaffe, filet och flingorna, vännerna, klimatet som inte gör håret till ett frissigt svinto hår.

Men vi skulle absolut kunna åka tillbaka. Side Turkiet kan vi rekommendera.


Dag 3

...på semestern. Väskan är nu packad, dubbelcheckad och stängd. Om några ynka timmar är vi i luften. Om jag har resfeber? Jotack, lite mer igår än idag. Och ja ogillar ju att flyga. Men ja längtar som tusan tills vi sitter på stranden med solen i ögat och ölen i handen. Fantastiskt.

Har även bokat en flygbiljett till Uppsala och ett hotellrum i Bollnäs nu på morgonen. Mer semesterkul att se fram emot!


Semesterstart

Ja njuter av semestern som tjuvstartade redan i torsdags. Stranden, grill med Goa vänner, beach, häng på stan, båthäng och finbesök är bara hälften av helgens alla kalasstunder.

De enda som fattas nu är lillsyrran i stan, mer sol och sömn.

Om två dagar åker vi utomlands, pengarna är växlade, Apoteket är inhandlat. De känns att det är nära nu.


Mitt i natten.



En liten bit i taget, och du kommer långt!



Bara halv åtta

Nu känner jag mig på plats i lägenheten, och bara en arbetsvecka kvar innan semester. 20 % gjord redan dessutom som en god vän sa idag. I % lät de som om veckan kommer va över på två röda!

Fast efter imorgon ska jag tagga ner. Och tar jag mig igenom imorgon (gruvar nå jäääävulst) så ska ja typ fira stort!! Asså ja kommer ju ta mig igenom den hur som, tiden går ju vare sig ja vill eller inte, men om ja göre bra, då firas de!

Stadium hade rea och butiken va fortfarande öppen (=ja for hem före sju) när ja cykla förbi. Totalt förvånad. Ovan. Så ja gick in och hittade ett par träningsshorts som ja letat ett tag. Och väl hemma efter middag va ju kl baaasra halv åtta, så ja slängde på mig dom nya och drog en repa i spåret. Kvällsprommis ska bli ett mer vanligt inslag i min vardag nu när ja har ett sten kast till spåret! Så himla skönt. Och jäklar va lång kvällen är när man är hemma i tid, hade nästan glömt bort!! Fantastiskt.

Ja välkomnar sommaren med öppna armar!


RSS 2.0