Morgonstund

Har guld i mun! eller va är de nu man brukar säga? Svammel. Superfin morgon satte ett leende på mina läpparna! jag log i bilen påväg till jobbet. När hände de senast?

Veckans varmaste dag (som om de kan bli varmare än igår??) gör att jag önskar ja kunde jobba naken. Smälter bort inne och längtar bara ut. Korsdrag My ASS kan ja ju också säga!! Vi har öppnat allt som går att öppna!






Ja gjorde de!

Hade som bestämt mig för att inte springa, totalt omotiverad, och promenera med resten av kollegorna, tills ja fick besök av D. De gjorde allt! Sen va ja ba tvungen att försöka lufsa lite när ja kom fram till start! Stannade och gick tre gånger (liten besvikelse) men 33 minuter är jag sjukt nöjd med!

Medalj, banan och två äggmackor senare... kommer sova som en bäbis!


...



Håll inte tillbaka dig själv. Du är allt du har.



Tagga till!!!

Teknikens under (se föregående fantastiska inlägg så fattaru frustrationen)...

Tur man inte är oteknisk. Vilket skämt!

Jag vankar fram idag, går ett trappsteg i taget, har problem att stå rakt, men en svullen fot och en usel kondis. Känner mig så jävla taggad inför kvällens blodomlopp!!!

Hah.

Kul med brännbollslir igår iallafall, bomboxen, solen, vännerna. Semestern kommer bli så jäkla grym!


...

https://cdn3.cdnme.se/201974/6-3/pic_51a3266de087c368434c0cb3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/201974/6-3/pic_51a3266de087c368434c0cb3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/201974/6-3/pic_51a326c19606ee7a3c757832.jpg">https://cdn2.cdnme.se/201974/6-3/pic_51a326c19606ee7a3c757832.jpg" class="image">


Huvudbry.

Träningvärken i mina ben är INTE lugn efter gårdagens brännboll. Och som pricken över i:et damp nummerlappen till blodomloppet ner på mitt skrivbord. Herregud. Jag ångrar mig. Jag vill inte.

Kusinträff i lördags va så himla trevligt. Ja är glad över att ja har en sån jäkla häftig familj, och lite ledsen över att kvällen slutade lite för tidigt för min del.

Jag är bättre på att tänka på mig själv nu, de vet jag, de jobbar jag för, men tydligen inte tillräckligt för att ändå inte bli besviken på mig själv. Jag har tänkt på det där, och eftersom de fortfarande ligger kvar i huvudet tre dagar senare kommer de inte att hända igen. Jag ville egentligen inte. Och ja får inte tappa mig själv, jag är fortfarande ett jag! Och jag kan fortfarande vara ett jag samtidigt som jag är ett vi och ett oss!


Vardagsterapi

Lunch i parken igår va precis va ja behövde efter ett uselt morgonhumör, trötta ögon och alldeles för mycket kaffe. Sen gick resten av dagen som på räls, sprang på lillasyster (glädjekick) påvägen hem, och avrundade dagen me en lång kvällsprommis i solen.

Och Som ja saknat mina promenader kände jag då. Jag som gick var och varannan dag hade liksom glömt bort hur mycket de gav mig. De va min tid för mig själv, min tid att reflektera, landa, bearbeta, eller bara komma bort och låta hjärnan tänka på ingenting. Min vardagsterapi.

Och efter dagen morgonpromenad mår jag som en prinsessa. Bra start på en fin fredag.


Kanintesomna

Irriterande när ja vet att ja är trött egentligen! Va gör man?

Jo, man möblerar sin lägenhet (i huvet såklar), man flyttar in, man tänker igenom sin garderob (som nu finns i en hög på tre olika ställen), man bestämmer vad man ska ha på sig imorrn, man funderar ut lekar till helgens kusinträff, man föreställer sig hur olidligt de blir att springa blodomloppet, man kommer på vad man glömt göra på jobbet (måste åtgärda genast!), man längtar till frukost, man planerar sin frukost, man börjar nästan planera lunch, och vad man skulle kunna äta i helgen (när man ändå har mat i tankarna), man föreställer sig hur skönt de ska bli med semester, och hur man ska överleva sin festivalpremiär, man planerar festivalpackning, man kommer på att man inte har ett regnställ och sätter de på ett stift i huvudet (att åtgärda)... Sen blir man kissnödig eftersom man började med att dricka ett glas mjölk, kliver upp, gör de man ska, öppnar fönstret (svalka brukar va en bra grej), och provar sova igen.

Sen börjar de bara om...
Jahapp.


Onsdags update

Önskade att människan inte va beroende av sömn. Och ja önskar ännu mer att ja va en sån som överlevde på 5-6 timmar per natt och inte behövde 8 för att va funktionsduglig. Fast och andra sidan ska ja inte klaga i onödan heller, för ja har de förjäkla bra ändå!

Fick ett panikjobb igår eftermiddag så hela denna förmiddag har gått åt till att köra gärnet. Deadline kl 2 och ja känner att jag hann! Seger! Fördel; tiden går sjukt fort! Nackdel; tid för reflektioner är obefintlig!

Svettas för övrigt bort på kontoret! Vi har ingen som helst ventilation på övervåningen och trots öppet fönster är ja konstant klibbig. Ja Usch! Efterfrågade lite fint en fläkt häromdagen, få se om förslaget fastnade.


Semester snart?

Underbara helg, kom tillbaka!
Jag har skrattat, spelat kubb, grillat, druckit öl, dansat, gråtit glädjetårar, sett hockeyfinal, bränt mig och blivit en kräfta, gått morgonpromenad, hängt i gräset med fina vänner, kastat tennisboll, hälsat på grannarna och söta lilla W, hängt på schlager, käkat thai ur kartong precis som på film och ja vill bara göra alltihopa igen och igen!

Semester snart? Hehe...


D-vitaminrus

Blev bortbjuden på middag igår. Tack för både sällskap och mat. Kubbpremiär, ett glas vin, kvällssol. Mycket trevligt. Hade även tänkt hinna heja lite på gamla klassvänner men kom aldrig loss, så ja hoppas vi ses en annan gång!

Idag hänger jag i gräset och lapar sol. Sällskap fick ja åxå. Grill och kubb ikväll. What a beautiful day! Du saknas mig!




Sommarhäng

På ängarna ikväll bland alla andra brännbollsfantaster! Bästa familjen!<3


Ny dag imorgon

Trött och slut tjej efter en dag där allt bara gått åt skogen. Och som grädde på moset, nivet när man liksom inte tror att de kan bli värre, hänger datorjäveln sig!!?! Lite spöregn på de kanske?

De är ju tur att de är en ny dag imorrn. Man ska ju inte va långsint.



Om ja ändå fick bestämma!

Då skulle ja vilja känna dina läppar mot mina och din hand i min.


...

Äntligen flyttad och klar. Det gick lättare än väntat och jättekul att ja han heja lite på vänner och gamla kollegor också. Som ja saknar dom stundvis!! Dom har nått speciellt på de där uppsalakontoret, va rädda om det säger ja bara!! Fick även känna på sommarvärmen då temperaturen visade 20 + och varma vindar. Norrland ligger helt klart lite efter.

Men jag ångrar inte att ja valde att komma hem. Jag ser fram emot min egna lägenhet och att få börja leva mitt liv i Umeå. Jag drömde om det i natt och det va en lycklig dröm! <3


Tack för allt!


Mer hemma än främmande.

Landat i lägenheten. Hemma. Eller inte riktigt hemma, fast ändå mer hemma än främmande. Kändes grymt konstigt att köra in i Uppsala, kliva in i min lägenhet, handla i min Ica butik... Ja ångrar inte en sekund att jag flyttade hem, jag är lycklig nu, men jag saknar ändå Uppsala. Staden är så himla fin och vännerna jag fått är jag så sjukt tacksam för. För att inte tala om shoppingen som slår Umeå med hästlängder. Och mina gamla arbetskamrater dom burit mig genom en svår tid i mitt liv. Det glädjer mig att jag är välkommen att hälsa på!


Mardröm

Drömde en mardröm. Om idag. Allt gick så jävla fel. Morgonen. Packningen. Jobbet. Inventeringen. Bilen. Lastbilen. Resan ner....

Ont i magen åxå! Och självklart kan ja inte somna om! När inte ens mjölk hjälper? Va gör man då?


En dag kvar

Jag har en bättre dag idag. Och efter denna morgon även ett leende inombords.

Imorgon rullar vi söderut för att hämta möbler och flyttstäda. Och jag som nästan gruvat för denna resa har nog börjat längta lite! Det kommer bli så himla skönt att få flytta hem påriktigt. Visserligen fortfarande hemlös, men ett jättebra steg på vägen!

I övrigt önskar jag mig ett proppfullt skrivbord och några övertidstimmar i vårklapp!


Lördag

Gårdagen gick åt skogen, men de va trevligt med aw som avslutning tillsammans med mina nya kollegor. rödingen var gudomlig.

Men ja är glad över att kvällen blev lugn för energin är fortfarande spårlöst försvunnen. Så i helgen laddar vi batterier, myser i solen och njuter av en oplanerad helg.


Skinnjacka

Är de så? Får den äntligen åka fram? Är de äntligen vår på rikt? Efter dagens hagelskur av rang (som såklart kom sekunden ja tag på mig jackan och skulle ut) kan de ju ifrågasättas... Men ja gör premiär imorgon, och ja kommer inte att gråta kan ja säga! Minilycka!!


...

Hängig, orkeslös, trött... Energitjuven som tömde mig kan ju ge sig fan på att ja kommer kräva igen! Vad hände?

Inventeringar hela dagen gick så gott som smärtfritt, förutom att ja nog aldrig känt mig så ovälkommen och sett ett mer oorganiserat kaos i hela mitt liv. Lycka till säger ja bara. Tur ja har kamera i mobilen! De klickades flitigt!

Nu sömn! Ja behöver komma tillbaka fort!


Nerver av stål?

Jag har gjort det förr. Men jag är ändå nervös. Jag vet att de kommer gå bra. Men jag är ändå nervös. Tror till och med att ja kände mig säkrare som student påväg till tenta, än nu?!?! Fan så bakvänt!

Gått igenom feedback på mina deklisar och inser att man inte är nått proffs!! Som jag längtar tills jag är ett proffs!! Jag vill kunna allt, nu... Övning ger färdighet, jaaa vet, ja vet!!


1a maj

Kan inte riktigt fatta de. 1a maj redan. Två månader har gått sen ja flyttade. Och tiden har sprungit förbi. Jag hade en trevlig gårdagkväll och idag skiner solen och årets första mjukglass var lika god som alltid!

Men ja känner mig helt tömd på energi. De har varit mycke nu, hela tiden, varje dag. Inte hunnit stanna upp och reflektera, andas, känna efter, bara kört på, motorväg, mil efter mil. Jag behöver Frida tid och ladda batterier. Nästa vecka ska ja äntligen åka ner och städa ur lägenheten i Uppsala åxå, och det ska bli himla skönt att få avsluta de kapitlet på riktigt.


RSS 2.0