Kursdag ett!

De va jobbigt att åka. Men nu är jag häroch  första kursdagen är gjord. Och det går bra, riktigt bra. Bra lärare. Fint hotell. Bra mat. Bra roomie. Mulet och regn första dagen så lite mer sol hade varit önskvärt, men förutom de, och trötthet efter resa och fullproppad skalle, levererar mallis än så länge. 



Spanien nästa

Sjukt jäkla tidigt. Känns inte som ja ens sovit. Men nu mot incheckning. Om ca 8 timmar befinner jag mig i värmen med kortkort och kan slappna av!

Finaste hotellrummet ever på Arlanda dock. Bo där om ni måste bo!

Kärlek

1,4 år med den här fina killen har gjort allt. All värme och kärlek till dig. 




Luften

Imorgon är jag i luften. Påväg mot en liten pluttig ö i spanska trakter. Svårt att fatta när det trillat snö här hemma. 

Alla små kläder är nerpackade (räknar blint med sol alla dagar), och det som är glömt är glömt. Hoppas hoppas på en givande resa. 

Onsdag

2 dagar kvar till utbildningsvecka på mallis. Typ det enda som snurrar i huvudet just nu. Med blandade känslor. Jag hade väl önskat mig lite mer längtan och entusiasm från min sida. 

Jag hoppas den levererar. 



Givande

Helgen gav mig massor. Från fosterställning (som de kändes då) till glad och mer optimistisk. Långpromenaden i söndags i strålande höstsol och glada färger på träden fick mig att uppleva höstens fina sidor. Det är inte alls bara mörker att vänta. 

Jag tog slut

Och sen brakade det loss. Vad gick inte fel i eftermiddag? Energin är så jävla slut den kan bli och ja vill ba griiiinn!!! och så ligger ja här sur och irriterad. 

Ny dag tack! Och så jäkla skönt att det är veckans bästa dag av alla dagar, fredag!

Catching up!

Utvecklingssamtalet blev flyttat, fråga mig inte varför. Men de gjorde inte så mycket då jag grävt ner mig i bokföringens värld hela morgonen och tiden flyger förbi (=bra känsla som ja önskar jag hade varje dag). 

Hade även inbokat lunch på invito med en vän idag. Mycket catching up och så lite firande av nytt jobb för hennes del. Kul. Jag hoppas jag får fira en annan vän av samma anledning i morgon. Och detta blir då tack vare mig! Så jag håller alla tummar och tår, för henne och jobbet, och för att ja ska få ta åt mig äran över att ha fixat nått fantastiskt bra! 

Utvecklingssamtal

De känns som att hoppa tillbaka 15 år i tiden till högstadiet. De va ju inte igår man hade utvecklingssamtal direkt. Men idag är det dags. Om en timme för att vara mer exakt. 

Fast inte riktigt på samma sätt som för 15 år sen. Att prata om sig själv och sin situation med sin chef är väl inget jag normalt längtar till. Men Idag är jag positiv, idag ser jag min chans att göra mig hörd, en möjlighet att påverka min situation och kliva några steg framåt i min utveckling. Målet med hösten är att suga in kunskap!! Stort som smått! Som en svamp. 

Onsdag

En vanlig. Förhoppningsvis gladare och mer produktiv dag än tisdag. Jag satsar högt idag. 

Skål med kaffekoppen! Väckarklockans nya ringsignal får mig att panikvakna och tro att de gäller livet. Måste bog byta tillbaka snarast. 

Va ska man säga?

Tråkiga besked gjorde mig lite smått arbetsförlamad idag. Nog för att ja vet att de kommer ordna sig tillslut, men vägen dit är väl inte alltid så kul. 

Fick träffa lillsyrran som kom med både mat och choklad. Kunde ju inte blivit en bättre avslutning på en jäkligt trist tisdag! Hon är ju bäst!

Nytt pass beställt (herregud de är ju snart dax) och nya glasögon (ja hittade en tokig båge och variation brukar ju inte va dumt). Fina leveranser i nästa vecka kan vi hoppas! 

...

Tung söndag, men man säger ju att om huvve är dumt så får kroppen lida. Jag fick smaka på den medicinen igår.

I övrigt känns de som ja ältar samma saker om och om igen. Glömmer ja ibland glömmer bort hur bra jag har de och behöver nått att klaga på? Eller för att gå till jobbet känns motigt och påverkar hela min tillvaro? Eller för att vi går mot höst och mörker och att energin avtagit?

Om två veckor åker jag till Spanien på kurs (hur coolt är inte de??!?) och ja ska verkligen ta vara på den till 100 %.


Franska kusten

Ja, va ska ja säga? Fint, fast ändå skabbigt. Trevligt, fast ändå kaosartat. Borta bra, men hemma bäst.

Obama på besök på Arlanda och franska presidenten på besök i Nice ställde till en del. Förföljda av presidenter skulle man kunna tro.

Nu har ja varit där. Jag tror inte jag kommer att åka tillbaka.


Frankrike

Imorrn åker vi. Med blandade känslor. Till landet jag aldrig trodde jag någonsin skulle besöka. Det blir också första resan med "nya" kollegorna vilket ska bli intressant. Hur är situationen utanför jobbet? Och med vin i systemet? Hah.

Pengarna är växlade. Ikväll ska väskan packas. Små kläder. För enligt yr visar termometern på 27 grader. Konferens utomhus är ju mitt bästa förslag?

Ska bara ta mig igenom den här dagen först. Migränen slog till inatt, efter några dagar på lur. Känns som huvudet ska sprängas, på rikt! En kniv i huvudet! sticker och sticker. Ja vädjar till va som nu finns där uppe att förinta denna knivhuggare och plåstra om mina sår. Alvedon och andra tabletter kan ju bara slänga sig i väggen!


Träning i ny form

Blev sen från jobbet, som vanligt. Inte för att ja jobbat över, utan snarare för att ja har för lite på mitt bord. Hur som, de går många pass på iksu kl 17 och min motivation va i botten så ja tänkte, va tusan, ja testar nått nytt. Hämtar ut en afro biljett men inser en minut i 17 att det går nått som heter bodystep, så ja ändrade mig. Tänkte att de skulle va som stepmuskel, lite step, lite muskel! Favvopasset!

Såå fel såå fel. Instruktören börjar med att säga att de ska kännas som att vi ska kräkas när vi går därifrån, och sen börjar hon. Hoppa djupa grodhopp. På lådan. Bakom lådan. Framför lådan. Ovanpå lådan. Hoppar ännu mer. Och lite till. De va typ de vi gjorde. Kändes det iallafall som. Och passet rev!! Bra träning, absolut, jävligt jobbigt!! Men inte så kul! Och inte vad jag hade förväntat mig.
Nu vet ni!

Men nya skorna funkar superbra och är både sköna och glada!! :)


Världens bästa

Världens bästa lördag! Tack som tusan till alla som kom och gjorde kvällen fantastisk. Detta gör vi om, de är ett som är säkert!


RSS 2.0