-

Stockholm var grymt. Jättetrevlig dag på stan, tacos och vin, och ett uteställe där 70 % av människorna var killar. Bra ögongodis, inte ofta det händer. Man undrar ju lite vad som drar dit killarna? Brukare inte vara mest tjejer? Hur som helst, en fantastisk kväll med mycket dans och rosa drinkar.

Trött måndag passerade i snigelfart och så även tisdag. Tisdagkväll spenderased på studentpub (ja ni hörde rätt) för hamburgetallrik och ölprovning. Kärsbärsöl som smakar som cider blev kvällens höjdpunkt. Oväntat god faktiskt.

Nu väntar den omtalade valborg i uppsala i helgen. Alla pratar om allt galet som brukar hända, hyseri, folk överallt, fylla, otroliga historier hit och dit, race i ån, champanjegalopp... jag vet knappt vad jag ska tro. Förväntningarna finns ju iallafall där om jag säger så, men har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Ska bli kul iallafall, att få uppleva kaoset. Om det bara kunde bli helg prick nu, jag behöver den, och den här veckan går verkligen sååå himla långsamt. Mina veckor som annars bara har måndag och fredag och vanligtvis springer fram, är inte riktigt med på omställningen.



Ps. Pappa; golfbanorna är öppna här i trakterna och det ryktas om ryssvärme. Vässa klubban!




-

Jag inser att jag inte har haft så mycket tid över den här veckan. Ingen tid alls faktiskt. Jobbat, ätit och sovit är typ det jag har gjort. Ätit en och annan choklatbit och försökte träna lite igår, men gick sådär. Och jag som skulle sova 8 h för att inte bli övertrött och vakna överkörd sov 12. Nu sitter jag här och försöker bli levande. Går sådär.

Låter som jag haft en skitvecka, och visst den har varit tung. Inte för att jag haft mycket att göra, för det jag gör är ju kul. Utan mest för att jag varit så trött. Men den har åxå haft sina ljusglimtar, som en fika på uteservering i onsdags tex. Fantastiskt när våren gör sig påmind. Och nu väntar en helg i stockholm. Måste packa ner en partyoutfit (hatar att välja så blir nog två alternativ så jag kan ändra mig) och tandborsten. Kommer bli fantastiskt kul.


Jajjamen!

Gud så kul! Alltså jag är så glad, vilken lättnad. I torsdags kom K fram och frågade om vi kunde ha ett möte igår. Såklart vi kan  ha det, bra då var det bestämt. Men vad gäller mötet? Jo min provanställning. Nervös som tusan blev jag ju såklart, min första tanke var ju att det hade hänt något. Men inget hade hänt, jag fick lite tips, berätta hur det går, privat, på jobbet osv, fick en liten spark i baken och lite mer feedback och sedan skrev jag på papperet. Nu finns det skriftligt, provanställning är nu ett minne blott (eller egentligen från 1a maj, men ändå). Så glad jag är!

Det firades igår, och det kommer att firas mer idag. Middag ute och en drink eller två, helst rosa, kommer inte att sitta helt fel. Fantastiskt.



-

Har ni lagt märke till att arbetsveckan bara är 4 dagar? haha, vem har inte de lixom? tror det är de enda folk pratar om på mornarna, på tåget, på jobbet, att alla är så trötta men de gör ju inget för de är ju kort-vecka och snart helg. Bah. Som att prata om vädret som för tillfället lever sitt egna liv och inte är tillmötesgående på nått sätt. Helt ointressant med andra ord. Alla vet.

Jag fick ett tips om att välling tydligen är gott till både frukost, som mellis, eller innan sängdax idag. Känns som spädbarnsföda men har man inte provat så ska man inte uttala sig, så ja köpte ett paket. Stog att man kunde krydda med kanel på paketet så de ska ja me prova. Bästa kryddan ever. Så innan jag lägger mig ikväll ska jag dricka välling som en 1åring (ur en kopp iof). Återkommer om det blev en hit.

Annars äre lugnt, nästan för lugnt vilket inte är min favorit. Gick och tränade idag och tänkte att det kanske kunde bli mitt försök till en ny start efter två månaders frånvaro. Vi får se hur de går, skönt för hjärnan som fick en återställning men förjäkla jobbigt på alla andra sätt! Var tusan tog konditionen vägen? Bäst ja börjar jobba hårdare om jag inte ska behöva krypa varvet runt på blodomloppet.



-

Jag har haft en så fantastisk påsk. Mer fantastisk än jag någonsin hade kunnat tro efter all längtan och väntan på att få sätta mig på flyget hem. Det brukar ju inte alltid bli som man tänkt sig när man har höga förväntningar. Men jag älskaren. Och tanken slog mig när jag i söndags satt i bilen (älskar verkligen att köra bil) med radion på högsta volym påväg hem från ett besök hos en god vän att jag nog börjar komma tillbaka till känslan av att älska livet.

Jag brukar ofta komma på mig själv att sjunga för mig själv när jag mår bra. Och det har blivit många trudelutter på slutet. Jag har bara mig själv att tänka på, och jag kan göra precis vad jag vill när jag vill. Är inte det ganska fantastiskt? Vilka möjligheter! Nu gäller de bara att ta vara på alla små möjligheter jag bara kan komma åt som kan tänkas förgylla mitt liv. Och såklart göra något bra av dom.


Mår kalasbra.

Anlände till umeå igår och fick ett påskägg av mamma och en öl av pappa. Tackar. Idag har bjudit på lite bokföring, skitkul tycker ju jag, Promenad runt nydala i ett fantastiskt strålande påskväder och nu påväg för tacofredag hos lillebror. Jag stornjuter av en bra start på denna påskhelg.

Påskharen kom till kontoret.

Blev glatt överraskad igår när jag kom till jobbet och såg att påskharen varit framme. Tror att vi allihopa satt och mumsade godis mest hela dagen. Och nu är väskan packad och jag sitter på tåget mot uppis. En halv dags jobb kvar innan jag sitter på flyget mot umeå för lite påskledigt och mys med familjen. Kommer bli himla skönt.

Hemlängtan

Otaktiskt av mig att välja tvätt kl 07 en söndagmorgon. Vaknade upp och kände mig typ bakis och jag har inte druckit en endaste droppe. Fruktansvärt orättvist. De va bara att slänga in två maskiner och krypa isäng igen och hoppas att huvudvärken lättar.

Idag har jag bara en enorm längtan efter att få åka hem till Umeå. Tycker jag har klarat mig ganska bra fram till nu, tryckt undan hemlängtan, fyllt mina dagar med så mycket som möjligt, hållit mig sysselsatt, och ändå trivts ganska bra med situationen. Men idag gick de inte längre, idag vill jag bara att det ska vara torsdag prick nu så att jag får sätta mig på planet hem!


RSS 2.0