Mest glad...

Just nu är jag mest glad. Lite onykter, otroligt mätt, väldigt trött, men mest bara glad. Skolan går bra, träningen är kul, och jag har sjukt härliga människor i min omgivning!

Tc var bra ikväll. Musiken var grymt. Sällskapet var toppen.

Det känns otroligt skönt att kunna säga till mig själv att jag faktiskt mår himla bra efter allt som varit. Kanske är det min tur att få va glad nu? Kanske är det min tur att få känna framgång? Känna att livet är en dans på rosor? Det finns mycket jag saknar. Det finns mycket som aldrig kommer att bli som det en gång va. Men jag känner nu att det åxå finns otroligt mycket att se fram emot.


Partymusiken på.

Äntligen fredag. Case 1 inlämnat, examinerande och allt, jag hoppas det gick bra. Bra jobbat av oss iallafall. Och just de ja, igår kom ju resultatet från tentan! VG på pricken! Himla skön avslutning på den här veckan!

Nu har jag en storhandling med mamma framför mig och sen en After Work på Norrlandsoperan med gamla saknade gymnasievänner och S såklart.. Det ska bli hur mysigt som helst. Att det äntligen blir av.

Partymusiken spelas för fullt, det säger väl det mesta!

Onsdag, snart torsdag.. seeeen..

Guud så trött jag varit idag. Nu blir det att vila sig i form till helgen. Den alltid så efterlängtade helgen. 2 dagar kvar... snart torsdag.. seeeen.. FREDAG. Om det någon gång kan anses som positivt att tiden går fort så är det nog i väntan på helg.

Full rulle på skolan. Annchristin är galen men underbar. Jag gillar henne. Nu är det bara till att försöka få lite ordning på vad som är vad och sätta igång med uppgifterna. Vi ringde till och med en revisionsbyrå idag för att få hjälp, men när inte ens dom hade några svar gav vi upp. Nya tag imorrn alltså.

Tacos till middag. En solning på iksu. Lite How i met Your mother och en sväng genom diverse fotoalbum. En trött men bra kväll som avslutades med kvällsmacka och thé.

Det känns lite bättre nu. Jag känner hopp. Jag känner att det kan bli bra. Bara man hjälps åt. Jag orkar inte kämpa själv.

I övrigt drömmer vi om sommar, skratt, öppna hav och solbränd hy. Lite mindre minusgrader, lite mera värme.


Det är fint att minnas.

Jag hörde just någon säga något väldigt sant.. "Det är fint att minnas"..

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag önskar att allt inte var så komplicerat, och jag önskar att jag hade mer ork, men det börjar verkligen ta på mina krafter och det gör mig ledsen.



(Hämtad från google)


Remember when...


Allt är anorlunda nu.

En del pratar. Andra utnyttjar bilder. Jag använder musik.

Allt är anorlunda nu. Allt blir inte som man tänkt sig. Men anorlunda kan vara bra. Jag blickar framåt. Jag försöker se bra saker. Ljus. Liv. Glädje. Skratt. Det är de vi ska leta efter. Utan krav. Utan prestation. Bara genom att vara där vi är. Med dem som gör oss gott. Där vi mår bra.

"I'm sitting in a room made up of only big white walls and in the hall there are
people looking through the window in the door they know exactly what we're here for
Don't look up just let them think there's no place else you'd rather be
You're always on display for everyone to watch and learn from don't you know by now
You can't turn back. cause this road is all you'll ever have.

It's obvious that you're dying dying
just living proof that the camera's lying
And open wide this is your night so smile
cause you'll go out in style, you'll go out in style"




Allt kommer att bli bra.


Tentan skrevs efter mycket lång väntan. Sista frågan när huvudet var trött och magen hungrig och jag inte ens kunde hålla reda på den enklaste mattematik med plus och minus lämnade jag in tentan och kände att jag gjort mitt! Det var en lite jobbig tenta tyckte jag, men jag tror att jag kommer ha fixat den och det känns skönt.

Ledig helg. Varken jobb eller plugg. Fredagen bestod av hockey och minipingis. En lördag på stan vilket innebar att jag äntligen fick köpa mina nya träningsskor som önskat mig redan till jul. Samt en kväll som vi trodde skulle bestå av melodifestival men slutade i total fest.

Inte lika pigg i dag kan jag säga, jag har legat i sängen med ett huvud som jag helst velat kapa av. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. En krasch som jag gärna helst vill glömma.
Jag tvingade mig dock iväg på ica för en stund sen för att köpa lite godis och påvägen dit ser jag den här skylten som jag tyckte var väldigt passande. Det var nästan precis vad jag behövde höra, av mer än en orsak.




                                                                                                                           

                                                                                                   Jag kommer att sakna dig!


Klättra på väggarna?

Jag är fruktansvärt uttråkad. Tentagodiset är uppätet. Sockret flödar i min kropp. Klättra på väggarna? Går det? Jag lyckades inte läsa nått mer. Bara hitta bästa anfallsvinkeln till att lättast förstöra anteckningarna. Prövade kameran i min mobil åxå. Se vilka fina åhörarkopior...

Exemplarisk start på fredagen?

Jag önskar jag kunde allt och att tentan var över! Det enda jag önskar nu är ren och skär helg. Jag är stressad, men glad. Som en liten treåring. Åh, kan det inte vara över. Helst nu. Vad är det för snille som lägger en tenta 14-18 en fredag?

Jag ska alltså spendera min fredagförmiddag med att vänta på att få skriva en tenta som jag egentligen bara vill få ur världen. Och tvätta. Det låter ju som en exemplarisk start på en fredag?!?!?! Hm. Eller?


Tentabubblan.

Tentapluggar... därav min frånvaro. Tentabubblan uteslutar allt vad socialt liv heter. Jag kämpar verkligen. Just nu går det trögt, men jag har fortfarande 2 dagar på mig. Hoppas på att poletten trillar ner innan dess.
Jag längtar verkligen till helgen! Huuur mycket som helst. Då tentan är gjort och jag är ledig från jobb...

Dagens citat kom iallafall när vi diskuterade semlor och om grädde var gott eller inte. "Det är ju jättegott, och fluffigt... som att äta moln!" :)

The memory will never die.


Jag kände mig lite elak. För att jag var glad och kanske inte hon. Verkligen jättedumt. Och jag är ärrad, vilket jag också kan tycka är jättedumt. Eller mer jobbigt. Jag vill inte hindras av det som varit. Jag vill dra lärdom och bli starkare.





Update.

Det händer inte mycket nu, mest plugg faktiskt och jobb i helgen, men jag har iallafall haft en himla bra fredag trots allt.

Fick bland annat lunch på stan med tjejerna idag, jättekul tycker jag. Ni är saknade. Och så en Öl på eppn med M. Sedan har dagen varvas med lite plugg och annan nytta därimellan.

I övrigt sen sist har jag hunnit spontanköpa en mobil. Det var verkligen på tiden. Jag har lyckats döda en av mina blommor. Den är enormt hängig nu (läs död). Och jag har tagit mig igenom hela säsong 1 av Dexter, eller ett avsnitt kvar som jag inte orkade se ikväll.

Längtar efter ledighet, fint väder, kanske lite skoter..




Berg och dal-bana.

Nu är jag less. Nu åker du din väg. Jag måste ha en mobil som jag kan lita på. 1 år höll du. Nu är du skräp. Nu söker jag mig vidare.

Ett konstaterande; Ärlighet varar längst. Glöm inte det. Att prata är bra. Det är lärorikt. Det för oss framåt. Jag åker hellre berg och dal-bana än står och trampar i ett och samma hål. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag bara vet att det kommer att ljusna. Det gör det alltid. Kanske inte exakt på en gång. Men tillslut.


Cykling med kusin vitamin.

Idag har varit en produktiv dag. Jag älskar den känslan. Brödbak, städ och så hann jag faktiskt börja räkna lite idag. M berättade att hon räknat på alla kapitel utom ett vilket gav mig en känsla av panik eftersom jag inte ens börjat. Men de kommer.

Tog mig till iksu också. Sååå efterlängtat. Spinning. Träffade kusinen i omklädningsrummet. Hon skulle på samma pass som mig och träning är tusen gånger roligare med sällskap. Härligt och ett otroligt roligt pass. Sista låten - Fall out boy... precis när jag tänkte ge upp! Mina favoriter. Perfekt avslutning!


Mitt hår luktar skoter och jag gillare.

Det blev en helfestlig kväll igår. Som vanligt när vi styr upp. Vi hade lite korridorsfest, dansade som tokar och var alldeles lagomt sliriga för att kvällen skulle bli toppen. Tack alla bästaste ni!

Fick ett sms av pappa imorse där han frågade om jag ville komma och provköra nya skotern. Och med strålande solsken ute och endast en ynka minusgrad på termometern kunde jag inte hålla mig. Skoter är sååå kul. Det blev en kort sväng, ett provåk bara, men nästa gång jag är ledig ska jag försöka ta igen det. Nu luktar håret skoter och jag gillare. Underbart. Som när man va liten.

Annars har jag faktiskt inte åstadkommit ett endaste piss!! Fy mig. Inte städat, inte diskat, inte tvättat, inte plugat (eller jo jag försökte men sömnbristen bet i).... Mina ögonlock är tyngre än bly och såfort jag fikat kvällsfika är det sova som gäller.


Glad tjej.

Revisionscaset igår gick bra. Jag styrde upp, haha. Följde me grabbarna på EPPn (efter plugget pub), tog en öl, gick hem, fick god mat, såg film, pratade, spelade ett barnsligt roligt spel... ja ni hör, min fredag var en bra fredag helt enkelt.

Inte lika kul idag då jag ska åka och jobba. Men E är ju där, så jag får iallafall härligt sällskap. Måste förresten åka och plocka upp henne nu. I övrigt är jag en rätt glad tjej. Lite kul vilken vändning det har varit från nyår och till nu. Bergodalbana utan dess lika. Upp. Ner. Fram. Tillbaka. Men just precis nu är jag glad, idag. Imorgon vet jag ingenting om.

Ha en toppenlördag!

Hektisk början, underbart slut.

Gårdagens morgon började något kaotisk då min modiltelefon fick för sig att bokstavligt talat dö och väckarklockan inte ringde. Jag vaknade och tyckte att det var lite väl ljust ute och det visade sig att jag försovit mig. Tur att man har goda vänner och väldens bästa pappa. Fick småspringa till skolan, men jag var inte en minut sen!

Resten av dagen var något seg. Föreläsning och sedan lite renskrivning av anteckningar. Det går dåligt för mig med skolan nu. Jag försöker verkligen, det är inte att jag inte lägger ner tid, för det gör jag, men det går liksom inte in. Jag förstår inte helt enkelt...

Dagens räddning blev när mamma bjöd på middag. Alltid mysigt att åka hem, även om det bara blev för någon timme. En prommis till ica, film, pacman, snöbrottning och en massa skratt avslutade min dag. Alltid härligt att få krypa isäng som en glad tjej (och iof en aning snöig igår).


Godmorron.

Jag har hunnit med en stor frukost, sy lite i byxorna som var trasiga, lagat två matlådor, duschat, kollat nyheterna, druckit kaffe.... Jag känner inte igen mig själv!

Hur som helst, jag klagar inte. Effektivitet är bra. Börjar klockan 10 idag, föreläsning till 12. Sen blir det biblioteket och tysta rummen som gäller. Jag har en del läsning att ta mig igenom. Jag hoppas också att jag "hinner" (läs orkar) ta mig iväg till iksu en sväng idag. Jag minns inte sist jag var dit, måste vara nästan 2 veckor sen, och jag saknar det.

Tjingeling.

Stäng dom inte inne.


Stäng dom inte inne. Dom skapar kaos. Låt dom flöda. Kännas överallt. Innuti. Utanpå. Synas. Höras. Tillåt dig att njuta. Våga vara där dom är. Här. Nu. Rid med vågen. Låt dom skölja över dig. Ta dig med storm.

Lifehouse - Storm



Jack Bauer




Alltid lika spännande att se vad den här mannen hittar på.

Underligt skönt.

Jag och M skulle träffas 11 idag och räkna ikapp lite. Det gick inte så bra. Vi pratade om allt annat utom skola tror jag. Lite förvånad, för vi brukar vara produktiva.. ganska duktiga på att hålla oss till skola.. Men skönt. Ibland behöver man prata av sig och med tanke på att vi ses varje dag och har gjort i nästan 2 år var det dags... det känns bra att hon vet..

Det är lustigt hur man kan vara någon nära men ändå så långt bort. Jag tror att jag nog kanske inte är den som öppnar mig om vad som helst med vem som helst. Bra på ett sätt, dåligt på ett annat. Jag har tänkt på det där... stänger jag in allting slipper jag bli beroende av andra? tänker att jag minsann kan ta hand om mig själv! men å andra sidan är det så mycker lättare om jag har vänner som vet, som kan förstå, som kan säga sitt... Underligt..

Nu har jag just ätit lax och bulgur. Jag brukar inte steka lax men idag gjorde jag det, trodde det skulle gå fortare. Det gjorde det inte, det var bara jobbigt att behöva vakta den så den inte skulle bränna sönder och samman! Nej, alltig ugn hädanefter! Då blir det perfekt tillagning varje gång.
Ska jag försöka ta mig igenom upp- och nedskrivning av anläggningstillgångar innan jag springer över till J och kollar på 24. Äntligen äntligen äntligen ett till avsnitt. Spänannde!

Bra fråga.

Jag börjar inte förrens kl 13 idag, så vad tusan gör jag uppe klockan 8?
Bra fråga. Jag kunde som inte sova inatt, eller jag var som inte trött, bara vaknade hela tiden och va pigg. Så jag tänkte att jag skulle ta en mogronprommis och renskriva mina anteckningar. Duktig. Har precis kommit hem från promenaden. Första 20  minuterna var helt okej, men sen började snöstormen och mitt ansikte blev bara rödare och rödare. Jag gick hem. Men det var skönt att piggna till med lite frisk luft.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla nyheterna innan jag börjar skriva. Mysmorgon.

Förresten, kollade första två avsnitten av dexter igår. Alla säger ju att det är en sån kanonserie. Finns en viss risk att jag fastnar faktiskt! Galen och genomtänkt. Jag ska absolut ge den ett par avsnitt till.

Prio 1.

Jag tänkte ta en promenad imorse men jag ville inte frysa ihjäl! -22 är inte okej. Huvva. Nä, jag bakade ett bröd och slog igång nyheterna istället. Faktiskt inte så dumt det heller.

Skola idag igen efter en grym helg. Den här helgen har verkligen varit toppen, jag kommer sakna den! Vi börjar klockan 13 idag och ska göra lite övningar, lite räkneuppgifter typ. Jag vill verkligen kunna det här, men just nu går det dåligt. Jag ska sätta lite fart i veckan tänkte jag, i veckan är det skolan som är prio 1.

Dagens låt:
Skillet - Rebirthing

"Rebirthing now
I wanna live for love, wanna live for you and me
Breathe for the first time now I come alive somehow"




RSS 2.0