Valborg

Om ja hade varit i Uppsala hade jag firat kvalborg igår. Och laddat för champanjefrukost nu. Nog de galnaste ja varit med om. Och tshirt och barfota i april, vem kunde trott. Nu vaknar ja istället upp till ett regnigt kallt Umeå. Kontraster.

Även om ja saknar våren, och värmen, arbetskompisarna, vännerna (och några saker till) så mår jag bara alldeles för bra i mitt Umeå för att ens tänka tanken att va någon annan stans idag. Jag laddar för mina första deklarationer, smörgåstårta och halvdag. Helt okej.


Kunglig avslutning

Dagen må ha börjat i sämsta laget men fick en kunglig avslutning. Och att jag fick sällskap på bodypump passet gjorde nog hela min dag! <3


Värdelös start på dagen.

Pappa väckte mig när han skulle fara till jobbet och frågade "sku int du åka me mig?" och ja svara " jooooooo de skulle ja" å flög ur sängen. Jag önskar mig en väckarklocka som hoppar upp och piskar mig ur sängen i julklapp. Tack pappa!

Dagen har inte varit strålande, men vad kan man förvänta sig när man vaknar i panik, stressar, och är asförbannad? Kapade dusch, välja kläder, smink, hårfix och satt i bilen en kvart senare.


Lördag

Vi har tränat. Promenerat i solen. Premiärcyklat. Och nu bjuder lillsyrran på chips och öl. Ja gillar den här lördagen!!


Gul krok!

Och en evighet senare blev de fredag! Visserligen me skallebang. Men solen lyser (än så länge) och ja är glad, så ja biter ihop.

En soft kväll väntar. Lagomt perfekt bra. Visste ni förresten att kaffe och banan är en fantastiskt god kombination? Eftermiddagskaffe på en ny nivå. Prova. Skit i äpple, päron, apelsin-tramset, ta en gul krok istället!


Känslan

Ibland säger en bild mer än tusen ord!


It matters


Minnas

Jag mötte en gammal bekant idag som gått igenom samma helvete som jag och precis börjat vända livet uppåt igen. Kärlek såklart. Jag blev påmind. Och vi pratade om hur annorlunda vi ser på saker nu. Att vi uppskattar idag på ett annat sätt. Att inte ta något föregivet. Att kunna ta tillvara på nuet, att uppskatta att jag är glad och lycklig idag och njuta av att det är fantastiskt. Och vad som händer imorgon är en annan dag. För vi har upplevt att den har slitits ifrån oss, lyckan, på ett ögonblick, och smärta är allt som blev kvar.

På något sätt kan jag känna mig glad över allt skit som har hänt mig, för de har fått mig att växa, gjort mig klokare, och starkare, och utan det hade jag inte varit där jag är idag. Och just nu vill jag inte vara någon annan stans.




Hon är ju fantastisk

Såklart vare tisdag igår, i verkligheten, men den här veckan känns de mer som att ja flyter omkring i min egen lilla värld. Typ veckan som aldrig kommer ta slut. A never ending story. Så nära men ändå så långt bort. Typ torsdag hela veckan. Aa ni fattar...

Att vakna upp till solsken klockan sex på morgonen gav mig dick en fin ryck-upp-dig-spark i baken. Man blir ju lycklig av att bara titta ut. Hon är ju fantastisk, solen asså (och huruvida de är en han eller en hon har diskuterats mer än en gång). Ut och njut!


Tatuering?

Hängde me lillsyrran som tatuerade sig igår. Av nyfikenhet, och såklart moraliskt stöd. Den blev grym! De såg även ont ut. På en skala 1-10 sa hon 5, men ja tror hon bet ihop. Undra va ja skulle sagt?

I övrigt en regnig torsdag. Men ja har massor med energi, så här, ta av mig, ja vill dela den till dig!


...

De här me känslor har ju aldrig varit okomplicerat... men man älskar dom ändå!
 
Haft en fantastisk helg. Tränat. Promenerat. Suttit i solen och kollat fotboll. Ätit god mat. Druckit vin. Känner att energin kommit tillbaka och jag älskar det. Sommarkänslorna har sprudlat och mitt hjärta lika så.

Smygfotat i fjällen.

Fick ta del av denna bild igår. Smygfotat i fjällen i påsk. Soligaste dagen dessutom. Får ju nästan en tår i ögat när ja tänker på att skotersäsongen är över, även om ja gärna njuter av vårsol och sommar så äre nått speciellt med en perfekt vinterdag på ett vrålåk!


Tillbaka

Vakna 5 imorse. Av mig själv. Pigg. Och först på jobbet i vanlig ordning. Kontrast mot gårdagen kan man säga. Känns bra att va tillbaka!


...

Rejäl försovning. Vet inte hur. Men första och sista gången. Bakvänd dag, men pigg som en mört.

Ja börjar om imorgon...


Så lite, fast ändå så mycke!

Började morgonen me att hitta ett handskrivet brev i jackfickan! Made my day! <3

Får tacka sis för mat och sällskap igår. Nu troja Skellefteå har segern som i en ask. Men måste nog ändå kolla på torsdag för att va säker.


Två är bättre än en.

Ensam är stark kan slänga sig i väggen! Tillsammans är bättre!

Ikväll väntar hockeyhäng me lillsyrran. Efterlängtad kväll! Min gissning är att de är kört för Luleå, men man ska aldrig säga aldrig!


Och tid finns de gott om!

De är konstigt hur livrädd man kan va för nått som kanske aldrig kommer att hända. Ja försöker säga att de är så jäkla onödigt att oroa sig i onödan, men ja antar att alla behöver sin tid för att kunna ta till sig, lyssna, och våga tro.

Ja har haft en skön söndag, och även om helgen tog slut alldeles för fort (i vanlig ordning) och lämnar mig tom och ensam på kudden, har den varit välbehövd på många sätt... men var de tillräckligt?




Söndag

Hockeyhäng igår, pizza och tvspel. Trevlig kväll, även om ja gärna hade sett en mer målrik match som finalöppning.

Idag gör vi ett nytt försök, snart nedsläpp!

Sen grattar vi pappa lite i förskott, födelsedagstårtsätning och middag.


Fredagsstatus


Status på förkylningen; rekord i antal snytningar på tre timmar (fattar inte hure får plats??), tjockt som tusan i skallen, uppsvälld, men kanske en aning piggare, ingen halsont.

Ja kom på att de kanske är whiskyn som saknats? Det är iaf awesome me lite mer energi och de finns ju nässpray, som iof inte verkar göra varken till eller från?? (som sagt, var fåre plats?).

Visserligen förkyld, men glad. Och de är fredag! Äntligen kom den. Och mitt mål är frisk på söndag! Go go go!


...

Alla som vill va friska, pigga och snorfria imorrn räcker upp en hand nu!!

#räckerupphandensåjäklahögtjakantypändaupptillhimlen

Dröm sött!


Ja ville inte

Ja mår som en rishög! Jävla trapp som tar död på mig, flåsar som en hund, huvud tjockt som betong, och de känns som ja sväljer småspik. De enda ja kan tänka på är "låt mig gå hem och sova".

Förkylning ett faktum. Ja ville inte, men se de fick ja äta upp. Ååååhsuuuck.


Music for real

"To see you when I wake up,
is a gift I didn't think could be real
To know that you feel the same, as I do, is a Three-fold utopian dream
You do something to me
That I can't explain
So would I be out of line, If I said I miss you.
I see your picture, I smell your skin on, the empty pillow next to mine
You have only been gone ten days, but already I am wasting away
I know I'll see you again
Whether far or soon
But I need you to know, that I care
And I miss you"



Glad överraskning

Dom här fick ja idag! Vilken lycka! De gjorde min dag <3


Glömde ju berätta...

Vi har en praktikant hos oss nu. Gick runt och hälsade på alla igår och till mig sa hon bara, "ja känner igen dig, kanske från iksu". Och ja blev helt ställt, typ "jaaa de är mycke möjligt" men har aldrig sett kvinnan i hela mitt liv. De är inte första gången ja får höra att folk känner igen mig. Ja börjar undra om ja har ett sånt där ansikte som etsar sig fast på folks hornhinnor? Och om de är en bra eller dålig grej?

Kan ju hoppas på bra. Och inte för att ja gjort bort mig totalt, eller sett ut som en tönt. Hehe. I så fall bjuder ja på den!


Usel natt.

En usel natts sömn!!! Titta väl på klockan sista gången runt kl två och upp 05.45 på de va inte jätteskönt. Dessutom halsont, som en blixt från klar himmel?!? Jag mådde utmärkt igår?! Kan ju hoppas de är en tillfällig morgongrej, ja vägrar!

Ser dock fram emot dagens arbetsdag, lunchmötet som förmodligen kommer göra livet på umeåkontoret lite lättare för mig går av stapeln runt lunchtid, och ja har lite roligt jobb som väntar på mitt skrivbord. Dessutom fet sol genom sovrumsfönstret kl sex på morgonen, så underbart!


Bra tid!

Jätteskönt att bara ha haft mig själv att tänka på idag. Jag tog mig lite Frida-tid och tog årets första joggingtur. Kanske tar ja mig runt blodomloppet ändå! Och sen har pappa hjälpt mig med lite planering, tack som tusan, och snart är jag kanske åxå excel-proffs. Sjukt bra program, om man vet hur man använder de!

Fick ju dessutom lyxlunch på Invito. Deras lunchmeny kan ja gott rekommendera. Vardagslyx!


Ja ska jobba på de

Blev väl inte överlycklig när klockan ringde och ja inser att efterslängen av gårdagens monsterhuvudvärk inte lämnat mig. Jag vet att de inte funkar så, men man hoppas ju varje gång!

Mamma tror att ja borde tagga ner. Ja såg de inte själv först, men hon kanske har rätt. De har varit mycke nu!


En gång till!?!

"Jag behöver bara titta på dig så ler jag".


De va så jäkla kul! Beach asså! Man springer ba omkring och ler och kämpar och svär och slänger sig. De är först när man sätter ändan på marken som man faktiskt inser att man är trött, att kondisen kanske inte ären bästa och att musklerna nog blivit lite trötta. Men visst gör vi om snart igen?

Ikväll spelar Luleå mot Frölunda. Ses såklart. Sen dykere upp folk från håll och kanter. Kommer bli kalas. Och mååååååål!! Grattis!


Beachvolly, heja!

Ja fick frågan igår, varför ja inte skrivit nått på hela veckan? Ja vet inte sa ja, för ja ha som inget att skriva. Eller snarare, de känns som om ja ba skriver samma sak hela tiden, om hur bra ja hare. Men de är kanske inte så dumt!

Fick umgås me mina allra bästa igår, en spontan tacofredag, ett glas vin, massa surr, skratt till magen sa ifrån, och dom fredagarna är då himla bra!

Och ja tror inte min lördag blir sämre! Fick tag i beachtid på iksu, så kl två ska vi springa barfota i sanden och slå boll tills armarna värker. Beachvolly måste nog va bland de roligaste ja vet, och ja kunde nog inte längta mer till kl två! Heja!


Fin helg

Tack för en fantastiskt skön helg! Utan internet, utan mobil, utan klocka. Bara vara! Ja mår gott. Men trött. Så nu sover vi!

Mer kvalitetstid tack!


RSS 2.0