Håll i hatten

Vilken dag! Puh! Och inte slut än. Men efter två portioner tårta (gillar ju inte ens tårta) och toktryckt 4 dubbelmackor me ägg (va tvungen för hade inte samvete att kasta gott bröd) mår min mage sjukt illa. Den gör megaont! Kanske borde ha andats mellan tuggorna? Slutat äta efter tre? URK. Försvinn!! Ja måste packa!!

Hatar att säga hejdå. De är jobbigt att va glad och sorgsen samtidigt. Och såklart kom allt jobb lagom till kl tre (hade hoppats på inte alls) vilket ledde till en sjukt intensiv eftermiddag. Men nu tro ja att läget är under kontroll. Hoppas.

Och tack för presenten! Mitt i prick. Tulpaner (favoritblomman), armband (läderarmband helt i min smak), lila nagellack (favoritfärg), pocketbok (deckare dvs de enda ja läser om ja läser) och biobiljetter. Ni är bäst!


Ja tackar er!

Avtackning. Va ska ja säga? De borde va ja som tackar er! Inte tvärtom. För utan er hade jag gett upp. Lämnat allt och dragit. Utan er hade jag inte klättrat mig upp lika fort. Utan er hade jag inte haft något att kämpa för. Någon att kämpa med. Något som hållit mig flytande med näsan ovanför vattenytan.

Så jag borde tacka er!


Last day

De känns overkligt på nått sätt, att säga hejdå från en dag till en annan liksom, att efter idag kommer min vardag bara bytas ut. Och att imorse va sista dagen ja sa godmorgon till alla underbara människor på blå sidan?? Har nog inte förstått!

Fast samtidigt också bra såklart, ja vill ju de här, tro inge annat!! Och ingen blev gladare än ja igår när nya chefen ringde mig och ville byta några ord. De verkar uppstyrt i norr, de gillar vi!

Last day alltså!


No pain no...

Men ska ja eller inte?!! Tänk att ja blev en sån där människa som drabbas av fet beslutsångest för typ varenda liten minigrej. Kan väl snart inte ens välja färg på tandborste på Ica! (Något less på min egen brist på beslutsamhet).

Gårdagens 12 timmaspass sitter i, för tröttare tjej får man nog leta. Men bara 2 dagar kvar nu, typ nästan bara 1,5 så ja kör!! No pain no gain eller va man ska säga. Ska ju bli så grymt spännande!! Kom igen nu, ge mig helg och sen måndag. Ja längtar ju ihjäl mig här borta!!


...

Kortslutning.
Orka.
Kämpa.
Lite.
Till.


De går fort.

Tisdag onsdag torsdag.


...


En arbetsvecka

Måndag tisdag onsdag torsdag fredag.

De är allt som är kvar. Förstår ni hur lite de är? Ja tror knappt själv att ja förstår!

Vet inte riktigt va ja ska pyssla me på jobbet idag, men imorrn får ja åka ut till kund och de ser ja fram emot. En trevlig kund, och mitt sista uppdrag i Uppsala typ.




Asså tack!

Ja måste ju erkänna mig som lycklig tjej efter helgens överraskning.
Ja trodde ju knappast att någon skulle göra nått sånt bara för min skull!?!

Att få hjälp me flyttpackningen har åxå varit sjukt värt när motivationen var som lägst.
Nu är hela köket i lådor och alla garderober tomma, mattorna i ihoptejpade rullar, frysen nästan tömd och halva garderoben påväg norrut! Jag vet inte hur ja ska kunna tacka dig. Bara 5 dagar kvar.


You made My day

Alltså jag blev så sjukt glad! De där är ju sånt som bara händer på film. <3

Igår gick ja hem tidigare från jobbet, inget att göra så tänktere va bättre att gå hem och packa. Hinner bara slänga mig i duschen och sätta på kaffebryggaren så plingare på dörren. Blir lika förskräckt som vanligt, känner ju ingen här som kommer oanmäld. Och där utanför står han! Skämtar han med mig? Han va ju här förra helgen och ja kommer ju hem jättesnart? Men nä, han flög ner i hemlighet!! och ja kunde typ inte förstå att de va sant. De va de bästa han kunde gjort! <3

Flyttpackshjälp (han tog me en väska till, vilken pärla) och finaste sällskapet. Fan vilken grym helg de blev!





...

Ibland undrar ja om man bara har tur? Om de är slumpen? Eller ödet? Eller nått annat flummigt som man inte kan påverka utan som bara händer ändå? Eller om man förtjänare? På riktigt? För att man på nått sätt ändå är bra, för att man är stark och för att man kanske har kämpat?

Lyssnar på shinedown ikväll. Kanske för att någon påminde mig om hur fantastisk musik dom gör, kanske för att dom får mig att minnas fantastiska stunder i mitt liv.

Hur som helst så känner jag mig lycklig mitt i allt kaos. Och ja hoppas att känslan är på riktigt(?) och att den kommit för att hänga kvar för en lång tid framåt(?). Jag tar ändå ingenting för givet och njuter av varje sekund den varar, för lika snabbt som den kom vet jag att den kan försvinna.


My own life

"Bombs are going off in my mind
To ban the places I can hide
Quicker now, I better think twice
Start a new life

Fate is kicking down the door
But I don't live there anymore
Destiny, it needs your advice
I'm starting a new life"


Torsdag

Igår va ja på jobbet vid den här tiden. Idag har ja inte tagit mig ur sängen. Va hände där? Förutom ny omgång halsont ?

Kan ja ba få bli pigg snart? Inte för att ja klagar, ligger ju inte direkt dödssjuk och vem har dött av rinnsnuva liksom. Men två veckor börjar kännas tradigt.

Vaknade upp till en labyrint av flyttlådor och de känns som mina ägor växt under natten, svullit upp liksom, och plötsligt invaderat varenda vrå. Saker är överallt, ja som trodde packning skulle innebära fler tomma ytor?. Kanske beror på stress? Kanske måste tagga ner? Kanske behöver helg?

8 dagar. 1 till helg. Kom hit!


Om

Om ja ändå kunde teleportera mig hit och dit som ja ville. Eller om andra kunde. Om de plötsligt plingade på dörren och ja fick världens bästa kram. Eller om tiden kunde åka framåt eller bakåt som man ville. Eller stanna, bara för att få frysa en perfekt sekund och uppleva den hur länge som helst.


Choise is mine

De bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den.

Återigen. De är ba välja. Ja väljer glad, positiv, stark, öppen.


...

Ja har sagt de förr och ja sägere igen. Tänk va så lite kan göra så mycket! <3

Monsterdag igen. Och efter kvällens käftsmäll (före va såre kändes), orden som en vanlig dag hade varit ett skämt men som en stressad tid som nu lämnade blåmärken på min kind, vill ja bara hem och lämna kaoset bakom mig.


När ord inte räcker till.

Om ja ändå kunde musik! då skulle ja utrycka alla mina känslor i en grym melodi som skulle beskriva allt som känns långt inne men aldrig syns.


Beauty and the Freak


You're beautiful, she said to me.
Then why do I feel so ugly?


Måste sluta

Kommer spy på flyttisar, sopsäckar och trycksvärta! Första två köksskåpen tömda och tre lådor fyllda. Redan så jävla less.

Pax aldrig flytta själv igen!! Nästa gång ska ja typ styra flyttlådspackningsfest. Borde va både roligare och mer effektivt me sällskap och en flaska vin. Bra idé?

Måste sluta flytta!!


Fridadagen.

Fick ett grattis på Fridadagen och jag som inte ens visste att jag hade namnsdag blev såklart glad.

Om de nu är Fridadagen fick ja ju lov att googla för att ta reda på vare betyder. Såhär stod de...
"Frida är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder 'skön, älskad"

Älskad!


Music starts My day

Kickar igång veckan med en sjujäkla musikfest!

Listan är laddad med två nya album och ja ba älskare. Va gjorde ja utan min älskade musik asså?

Sweden rock kommer bli så himla häftigt!

Music is whats keep me going!



Citerat ikväll

Här kommer ett citat ja läste ikväll...

"Lyckan slinker in genom en dörr som man inte visste att man lämnat på glänt."

När man slutar leta lycka, när man slutar leta kärlek, när man trivs med sig själv och uppskattar sin tillvaro. Alltså när man minst anar. Precis då brukar va de tillfället som de händer.


Tack! Nu kör vi all in!

Har haft bästa besöket i helgen och stormtrivts. Aw i fredags med goda vänner, utegångsförbud i lördags, söndagsprommis, god mat, gjort whiskypremiär och bad om en till, tryckt gelehjärtan i mängder, sett röjarralph, skrattat till mig träningsvärk i magen, haft kramfest, köpt sopsäckar och slitit fram första flyttkartongen, njutit av gott vin och diskuterat livet.

Den här helgen behövde jag. Och jag har njutit. Jag vaknade i morse av stress över hur fan ja ska fixa de sista två veckorna, tidsmässigt, med jobb upp över öronen och flytt, och energimässigt, med en förkylning som precis börjat ge sig i bagaget och ett minne över hur jobbigt de va vid min senaste flytt. Men nu jävlar är ja laddad! Två veckor. Äta jobba sova packa! Nu äre ba kötta!


Ja hare bra!

Varje morgon borde få va som imorse. Och de va ju me barnsligt glada steg ja promenera till jobbet imorse för att beta av sista dagen innan helg!

Ännu mer toksnuvig idag men väldigt mycket piggare så nu är ja snart tillbaka. How awesome is that!!

Och tänk att ja skulle få så fina systrar! Ja som alltid velat ha en syster fick helt plötsligt två, och ja älskar er så ja blir tokig!

Ja hare bra!


En vanlig torsdag

Vi fick hjärtan på kontoret. Hela gallerian va dekorerade me hjärtan. Blomförsäljningen måste även ha fått sig en rejäl topp för ja ha inte sett en enda dude utan en röd ros, eller tio, eller tulpaner, i handen idag.

Själv älskar ja ju tulpaner. Och ja va nära på köpa, men sen ångra ja mig som en liten protest. Ja kan köpa vilken annan dag som helst. Hah!

Är glad att mitt halsont är borta. Desto mindre välkommen snuva och ett tjockt huvud! Men de brukar ju va ett gott tecken så vi tackar och tar emot.


Kärlek

Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp brevid. Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med, det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. För världen är du bara någon.. Men för någon är du hela världen. ❤


Hjärtedag any day.

Du brukar alltid va mamma som kommer med asken med gelehjärtan. Men eftersom hon är 70 mil bort och de va hundra år sen ja bodde hemma köpte ja en som ja tänkte ge till mig själv imorrn.

Tycker alla hjärtans dag är den ensammaste och mest överskattade dagen. Skulle ju bli tusen gånger gladare av romantiska gester om de kom spontant vilken annan dag på året som helst. Utan att va framtvingade av en dag som någon kommit på ska va en hjärtedag. Men man gör va man kan för att känna sig odödlig och awesome, och ja som inte gillar semlor kompenserar lite med hjärtan imorrn istället. Dom är ju ändå sjukt goda!

Alla hjärtans dag eller inte så kan ja inte låta bli att le när ja tänker på att ja imorrn får sällskap på kudden bredvid.


Bakslag

De här me att inte inte kunna somna asså, enerverande minst sagt. Fast ja får ju lägga ner grubblandet, sluta toklängta, bli frisk och börja träna så ordnare nog upp sig. Tills de händer (före lär ju dröja) kör vi mittinatten mackor och mjölk. Och banan.

Och ja som skulle sova fram ny dag fort. Hah. Käftsmäll.


...

Flyttahembiljett bokad och betald. Bara 17 dagar kvar! Helt tokigt galet nära!


Men undrar ju.

4078 meter kvitto! Så jävla sjukt! På en dag!! Gekås. Tänk om man hade en "nejtack" kvittoknapp?? Ha ja velat införa sen första dan ja stod i kassan, för hur många procent av dom metrarna tror ni sparas, arkiveras, förvaras dyrt och heligt i en fin pärm? Skulle gissa på 99 % i en papperskorg och hejdå träd helt i onödan!

För övrigt helt sanslöst dåligt fantasilöst program. Ja förstår varför ja inte kollar på tv längre!


Koooomigennuråå

Inte nog me att vakna me halsont så kom feberkänningarna som ett brev på posten. Ber till gudarna för tillfällig svacka och pigga ben imorrn!! Koooomigennurååå!!

Äter honung med sked, dricker the, och drycker bananer, äpplen och grapefrukter om vartannat!

#Harvarkentidellerlustochdukundeintevaltensämretimingänsåhärdintönt


Vilja för fan!

Måndag morgon. Kallt i rummet. Varmt under täcket. Sot i ögonen. Inte de minsta motiverad till att sparka igång en ny vecka.

Även om veckan bjuder på semeltisdag, hjärtetorsdag, kungpasset på Friskis, kundbesök och efterlängtade kramar, gåre ba pyttelite tungt prick nu.


Just not the night


Du bleker allt som ja håller på att bygga upp, allt som får mig att känna mig lycklig och glad.
Du får mig att sakna, tvivla, tappa tro. Vilken jäkla charad.

Jag vill knuffa bort dig, undvika dig, begrava dig djupt. Men du vägrar att gå.
Jag trodde vi hade sagt hejdå.

Du är som en skugga av rivsår, ärr, tomhet. Hoppar på mig hur stadigt ja än står.
Lyssna på mig. Jag vill att du går.



Hemma

Ja har just lagat kyckling och ris och gjort brunsås. Asså hemlagat! Gott! Som tusan. Ja ba önskar ja hade lust att stå vid spisen oftare. Men ja har tappat de! Tur ja passa på att göra storkok när gångerna är få. 5 sjukt goda matlådor. Done and done.

När matkoman lagt sig fick ja veta att ja tydligen bor granne me ett elljusspår. Så dax nu liksom. Tänkte att ja måste ut och scouta.

Seg från gårdagen lär resultera i en hemmakväll och ja sörjer inte. Vore fantastiskt skönt!


Grillkväll

I februari. Javet. Galet. Fullproppad me potatisgratäng, chips, dipp, vin, shots å annat skräp är ja i sämre form än ja tänkt (får skylla mig själv ja vet de åxå) och hoppas bara att ja vaknar pigg imorrn (så pigg som de går). Ja hade dock sjukt trevligt och reaktionerna på min framtid togs emot bättre än väntat av mina närmaste (nåra av dom iaf, ville inte förstöra feststämningen). Ja va ändå nervös och ja hoppas ju att ja är välkommen att hälsa på såklart.


Standing here

I was never the right one to dare to dream,
It's funny what this life has done to me now.
You were always the only,
To help me see there was a road I must find, A road that was mine.

Now I'm standing here alone.
Looking back, on it all.


You give me

Ett telefonsamtal senare och ja är fylld me glädjeenergi! Tack asså!

Är ju lycklig som har er!




My choise?

Tänkte kliva upp och va duktig men vakna me känslan omotiverad, less, svullen, ful, orka int bry mig, vill sova fram ny dag, ge mig helg.

Va gör ja åt saken? Världens bästa låt me grymaste rösten någonsin funka inte, och där tog mina alternativ slut direkt!


Fort gjort.

Dyraste plagget ja köpt typ! Men kunde inte låta bli. Där for klipp å färg pengen. Inte likt mig att spontanshoppa, är ju snålheten själv näre kommer till kläder. Men kontorssnygg blir ja. Invigs imorrn hos kund.

Stationen bjöd på öl, burgare och dö-soft pubhäng! Att ja inte provat tidigare.


Onsdag. Bara?

Chokladbollar till morgonkaffet. High five.

Morgonpass på Friskis kändes grymt! Efter tre veckor av förkylning, kurser, trerätters, födelsedagar, tårta, fest, skräpmat, öl, ja ni fattar, så äre dags att börja om. Ja gillar ju vardag, korv och makaroner, träna, jobba, sova.

Ikväll får ja sällskap över middag och ett glas vin! Sjukt trevligt förslag, mer sånt!

Inte bara onsdag!


Arrow

Hör rykten om en grymt bra serie på femman. Värt att falla för grupptrycket och kolla upp?

I övrigt lyssnar ja på rock rakt igenom, längtar efter skinjackan, avklippta jeans, conversen och dreglar över målad hud!

Do I need to say more?



Rock on!

Sweden Rock bokat! En evighet kvar men ja ser fram emot en grym musikupplevelse! Måtte de levereras på scen asså!


Sjunka in, sen agera!

På min mugg står det att ja är bra, fantastisk, den bästa, den coolaste. (Tack för den, ni är fantastiska!) Bra självförtroendeboost skulle man kunna tänka, men prick nu ha ja tappat de.

Ja är helt matt. Skulle gissa på att de är de senaste dagarnas känslohysteri som börjar lägga sig, sjunka in, förvandlas till verklighet. De avspeglar sig i en lång praktisk "att göra" lista som verkar längre än tiden ja har över.

Men nu äre bara att börja göra! Heja heja!




4 mars

Nu äre faktiskt bestämt. Om en månad prick är jag tillbaka i Umeå. Det gick galet fort men jag är fantastiskt glad.

Såklart tråkigt att säga hejdå, vem har nånsin gillat de? Men jag har fått en otroligt fin möjlighet som jag bara inte kan tacka nej till.

De är de här ja vill. Och jag jublar och skuttar inombords.


Lycka

Vet inte me ord hur ja ska beskriva alla känslor som sprungit igenom mig i helgen. Orden räcker inte till.

Skulle vilja säga älska. Men vill ju inte ha för bråttom.

Ja är iallafall en lycklig tjej som släcker ögonen efter en intensiv men otroligt fin helg. Förundrad över att de tillslut fick gå bra för mig med, över att de är sant, över hur tur ja har haft och över hur tacksam ja är för det!




Bästa

Årets bästa fredag! Och efter musikquiz och en öl bjöd kockarna på middag och det var nog det godaste ja ätit! Tack asså.


Sa säg ba...

Nu jäklar!

Det blev svart svart svart! Begravning kunde man tro men inte alls faktiskt!


RSS 2.0