Midsommar 2014

I frånvaro av sol och med kalla grader på termometern grillade vi tillsammans med vänner, spelade sällskapsspel och löste musikkryss. En riktigt riktigt trevlig kväll.

Dagen efter låg vi allihopa framför tvn, tittade på disneyfilmer på löpande band, powernapade i omgångar och åt pizza när magen tillät.

Det har känns lite som om jag haft semester i helgen och det har varit fantastiskt skönt. Och nu är det alltså söndag och arbetsdag imorgon. Helgen går alldeles för fort när man har roligt. 

Just nu

Ibland känns de som att jag har ett fruktansvärt otacksamt jobb. Men det kan ju vara bara just en känsla också?

Midsommar om två dagar. Dagen jag aldrig troddeskulle komma. Allt som skulle hinnas klart innan den här gyllene dagen, alla deadlinea, alla övertidstimmar, all planering. Vi gick på sommartid den här veckan också, inte för att jag hunnit känna på den ännu, men så jäklaskönt det ska bli att bli mänsklig igen. 

Jag saknar mina vänner. Eller bara att umgås. 

Jobb söndag

Och jag som sa att jag hade fått nog av helgjobb sitter nu lik förbaskat här... 

Visserligen inte något långt pass, men många bäckar små... Och det hade varit trevligt att vara helt ledig för en gångs skull.

Snart midsommar. Jag önskar jag hade tid att styra ihop ett jäkla midsommarkalas, det hade varit så himla kul! men pga min orimliga arbetsbelastning får jag nog sitta snällt och låta tiden utvisa vad långhelgen bjuder på. Och midsommar innebär att juli snart är slut och att semestern snart är här. Bara positivt!

Bättre lördag

Det var ju trots allt fredagen den 13:e igår... Och jag hann även bli kissad på av en hund innan kvällen var över!?!? Hahaha. Lite komiskt faktiskt!

Men min fina kollega bjöd på hemmagjorda burgare på balkongen och vi fick en mycket fin fredagkväll tillslut.

Desto bättre lördag idag som spenderats på stan med en av mina bästa vänner, pratat lite strunt, fikat, njutit av solen, hann även med en synundersökning och en sväng på café Göteborg påvägen hem. 

Det är dom små fantastiska stunderna i livet som gör livet så underbart. Dom som vi tar för givet och ibland glömmer bort att reflektera över. 

Just my luck.

Jag vaknade med huvudvärk. Tänker att jag tar lite sovmorgon för att det ska hinna släppa. Vaknar igen. Inte borta. Fan.

Klär mig. Packar väskan. Inser att klockan är mycket. Sliter åt mig matlådan och traskar iväg till bussen. Ser bussen åka och inser att jag glömt min last. Jäklar. Vänder om för att hämta och ta nästa buss.

Traskar hemifrån för andra gången. Väntar på bussen. Bussen kommer och jag kliver på. Kollar ner på väskan och inser att jag även glömt salladen till min matlåda! 

Suckar. Och inser att den här dagen bara kan bli bättre...

Jag känner regndroppar!





Försmak av semestern.

Vilken otroligt bra helg jag haft! Långledigt, solen sken, grillning, släktkalas, beachvolly, klänning, barfota... Och det gav mersmak efter semester!

Nu är jag så jobbtrött så att jag knappt håller mig själv flytande. Varje dag är som en evighet och motivationen är inte hög någonstans. Jag kryssar kryss i kalendern och räknar ner.

Men man ska inte klaga i onödan för det är mycket kul som kommer inom kort. Redan nästa vecka är det midsommar och ännu en långhelg, vi har bokat resa till Uppsala vilket ska bli enormt kul och det är faktiskt bara 13 arbetsdagar kvar i juni (herregud hur ska man hinna allt som ska hinnas kände jag nu?). Pyttelite alltså.

RSS 2.0