All the way for you.






Just not for me.



Det här kommer gå så jäkla dåligt...



Back at school.

Registrering mellan 9-12. Detta tog endast en timma. Nästa lektion kl 15. Åhh, vad kul de är med håltimmar! Tillbaka i skolan alltså, frågan är bara om jag tycker de känns bra eller dåligt? Är jag tillräckligt motiverad till att klara det här?
Accounting...

Det ska iallafall bli skönt att få lite vardag igen, och efter den senaste insparksveckan kan nog kroppen må bra av lite rehab!

Bibloteket nästa. Och jag saknar verkligen mitt paraply prick nu, jäkla skitväder!


Och vilken final!

Vilken ROSA kväll! Allt va rosa. Jätterosa. Jag ska nog ta en paus från rosa. Men en riktigt bra avslutning på en galen vecka fick vi absolut.








Go rosa!

Ikväll andas vi rosa, lever rosa, sprayar rosa, peppar rosa. Sista kvällen. Vad gör vi? Nu kör vi!





Magisk kväll.

Tack allihopa för en magisk kväll!






Fredagkväll.

Päronefterrätt och charterglajerna är på. Ikväll är det grisfest. Vi ses i dimman.

Och till världens bästa mamma och pappa, ha en toppenvecka i utlandet! Jag är inte alls avundsjuk! ;) (eller kanske hur mycket som helst).


Vilket teamwork?

Just hemkommen från lekar på ängarna och det är inte så konstigt att tårna är som isbitar när termometern vägrar överstiga 10 ynka plusgrader! Men jäklar vilket lag vi är, Magaluf, ni är ju grymma.

Första mingelkvällen;


Idag, lagtävling på campusängarna;



Magaluf.

Jag har två kråkor på  min balkong, eller skator, eller nä kråkor. Svarta och vita? De är väl kråkor? Hur som, dom är stora, och nu vågar jag inte gå och stänga min balkongdörr! Jag tror jag råkade spilla ett popcorn eller två där för någon vecka sen... men inte var de meningen att mata odjuren!

Nu har jag ätit köttfärsås och spagetti för två. Tänkte att de blir en lång kväll så de är bra om magen är jättemätt. Det blir nog en kul kväll med Orups Magaluf som ledsång kvällen igenom.


Dejavu.

Flashbacks är vad jag får. Dejavu. Jag har gjort detta förr. Jag minns de som igår. Vad kul vi hade. Förväntansfulla. Nu gör jag de igen. Inspark 2010. Det börjar ikväll och inte för att jag inte tror de kommer bli himla kul, för de kommer det, men nog saknar jag min klass alltid, mina vänner, och mina nollor, och den veckan som vi hade då. Den kommer inget att slå.

Jag blev smsutskickasansvarig. Tror inte jag gjort annat än suttit med telefonen i högsta hugg sen jag kom hem. Men det är kul. Tur det bara är idag, och tur jag har gratis sms. Imorgon är det någon annans tur. Det handlar om att ge och ta ni vet. Ha Ha.

Rosa armband (typ som åkbandet på gröna lund, snyggt va?) och legitimation är vad som är obligatoriskt ikväll. Sen är det bara tuta och köra.




Fångarna på fortet i brist på annat.

Fångarna på fortet är tillbaka, och jag kan knappt fatta att jag faktiskt sitter och tittar som om jag vore 10 år igen. Är det bra eller dåligt? Att det är tillbaka? Att jag faktiskt tittar påre?

Gåt-killen är iallafall inte okej.













Inspark 2010?








Snurr?

Det blev en lugn helg i helgen, vilket nog är tur för jag har varit snurrig i 3 dagar nu. Det börjar mitt på dagen och sen blir det bättre fram mot kvällen. Det var visserligen värst i lördags, det kändes typ som att jag var full och att hela världen snurrade. Som att jag skulle få migrän fastän de aldrig bröt ut. Bara snurr. Det är mycket bättre nu, men 3 dagar i rad? Bör jag oroa mig?

Jag har iallafall, bortsett från allt snurr, haft en riktigt mysig helg. Sällskapsspel, filmtittande och god mat. Jag känner mig fortfarande inte jättetaggad på plugg, men det är fortfarande en vecka kvar. Insparken börjar ju i veckan och jag kan fortfarande inte förstå varför vi inte bildade en faddergrupp iår med? Det hade ju varit awsome. Jag är taggad.


Don´t mess with me.






"Sometimes I know there's nothing to say.
So do I pick up my puzzle and just walk away?
Do I follow my conscience?
Am I mock sincere?
I don't know what I'm doing here."



Det kommer.

Första kursboken beställd, det är så nära nu, och jag känner fortfarande inte suget efter att börja om. Jag brukar ju längta? Vad har hänt? Det kommer bli en riktigt tung höst om inte lite motivation kommer som ett brev på posten snart.
500 spänn för en bok. Och de är bara till första momentet!! 4 moment på en termin? Om jag ska läsa dubbelt? Dubbelt så många böcker? En ekvation som jag för tillfället inte har någon som helst lust att lösa.

Men det kommer säkert... allt ordnar sig alltid. Tillslut.


It´s not always easy.

Nu har jag gjort mig av med lite av den bakisångest som kom av gårdagens galej. Efter en runda i skogen i solen med ljudboken i öronen känns livet några millimeter lättare. Jag minns nästan inte sist jag och den där boken dejtade så härmed bestämde jag nu att en dejt i veckan borde vi väll iaf kunna klara av?!

Gårdagkvällen bestod av himelskt god mat, skratt, alkohol, vingliga fötter och en del dans. Kvällen tog slut när jag blev less på att se smuddriga luddar och vi vandrade hem till nattkäket.
Himla bra de blev tillslut, även om det behövdes en del strider påvägen.


Another day.


Även denna dags ska nog ordna sig ska ni se...




























Lift







"Times when I just can't
Bring myself to say it loud
'Fraid that what I'll say comes out somehow awry

That is when it seems
We move in circles day to day
Twist the drama of the play to get us by

And it feels like fear
Like I'll disappear
Gets so hard to steer
Yet I go on
Do we need debate
When it seems too late
Like I bleed but wait
Like nothing's wrong"



Weekend happiness.

Äntligen har jag jobbat klart för i sommar! (eller ja nästan iaf, en helg kvar) Och det har varit full fart sen sista arbetsdagen i fredags.

En kort resumé; Slutade 20.15 i tirsdags och skulle hem och ha tjejkväll, efterlängtad tjejkväll, H skulle ju ändå inte komma fören fredag så jag skulle i lugn och ro kunna hinna umgås lite. Jag kommer hem och ser att lampan lyser och funderar på om jag verkligen glömde den på? Sen ser jag rosor på bordet! What! H hade sagt att en överraskning skulle komma med posten, kan blommbud verkligen ha rätt att gå in i någons lägenhet? Sedan vänder jag mig om för att ta av mig skorna och där står karln, i hallen! Smått chockad och glatt överraskad. Han hade alltså flugit ner en hel dag tidigare utan att jag hade en endaste aning.

Sedan jobbade jag på fredag, världens längsta dag. Men dagens avslutades med finmiddag på balkongen och en öl på tc och lite dans.

Lördag var det bröllopsdags. Emelie och Adam skulle bli ett. Vigseln var fin, Emelie var fin, maten var god och vi fick en hel del skratt under kvällen. Dom är ett speciellt par dom där två, på många sätt, men jag önskar dom all lycka.




Sen har vi igår kvar... Söndag. Trött morgon i Sävar. Och ångest över de 5 måltioderna som bröllopet bestod av, (trodde inte man kunde äta så mycket, heeeela tiden), var vi bara tvungna att börja dagen med en sväng på iksu. Äntligen tillbaka på iksu. Som jag saknat det. Sen bio, Inception, på kvällen. Helt klart sevärd film. Skitbra tyckte jag!


Idag börjar jag om. Ibland måste man göra det, börja om. Måndag känns som en bra "börja om" dag. Sen är det en annan fråga om hur länge de där "börja om" håller. Jag behöver en paus. Ett litet andrum. En chans att känna efter. En chans att se mig om.



Just not my week.

Min energi är bara slut. Kaputt. Puts veck. Ingenstans. Gömd. Glömd. Otillgänglig. Why? Dessutom finns ingen tid till nått. Jag sover, jag äter, jag jobbar. That´s it. Sen är energin slut och tiden begränsad. Tid och ork. Ingenting funkar, var är ni?

Jag kom hem nu, prick nu. Jag slutade 16.45. Eller jag fick sluta 15 min tidigare för att jag skulle ner på stan och hämta ut bilder i en butik som stänger 17. Jobbar kväll resten av veckan så när annars om inte idag? Sen blev det linne och smycke, himla tidskrävande bröllop (fast självklart ska de bli kul, men prick nu finns inte tid och ork...) och sen på Maxi, mat, varför? Tid och ork?

För att inte tala om pengar. Att få lön i efterskott är verkligen ingenting jag rekomenderar. Dagens diss; lön i efterskott!

Miss negativ och bitter idag. Det är verkligen inte min vecka i veckan. Och inte nog med det ska jag hänga i tvättstugan ikväll. Jippi.



Ps. Fast bilderna jag hämtade ut blev jättebra. Och dagens hiss är sojabönor. Så himla gott!

Dagens kommentar.

Inte nog med att jag redan känner mig en aning gammal så slänger J på jobbet ur sig dagens kommentar idag. Vi pratade om dataspel;

"Alltså, hur gammal är du?"
"24, hur så?
" undrar jag såklart.
"För när du var tonåring, visst var de apberget då? eller nått? Då fick du typ surfa via modem!"

Haha, sååå gammal är jag faktiskt inte. Tyckte jag. Men är man bara 18 så är man ;)

Dammsugaren blev mitt vapen.

Vi glömmer de där.

Ännu en jobbdag passerad, bara 5 kvar. Den har varit lång och seg. Och mitt humör har väl inte varit det bästa, speciellt inte efter ett brutalt uppvaknande och ett skutt ur sängen då världens största spindel sitter på väggen ovanför sängen. Aaaaaaaah. Skräck kände jag.

Men humöret och viljan är påväg tillbaka efter en stund med familjen, lite grill och en match i dart. Pappa kom även på att dammsugare borde till och med jag våga använda på spindeln, så projek spindelutrotning löste sig tillslut. Frågan är bara vem som ska tömma den dammsugarpåsen sen? Pax inte jag!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite thé och sista avsnittet på säsong två av Burn Notice. Vädret är ju ändå skrot, och jobbet fortsätter imorgon, så varför inte göra söndagen till en riktig slösöndag?!

Suck.

Min kväll blev inte som jag tänkt mig. Jag trodde att jag hade mer folk runt mig som brydde sig om mig än vad jag hade. Just nu känns det bara ensamt och ensamt. Och tråkigt.

Godnatt.


Can´t wait.

Sovmorgon till 9.30 imorse kan ju va de bästa som hänt mig den här veckan. Som en ny människa, det har nästan, men bara nästan, varit kul på jobbet idag. Äntligen. Och jag som sa jag skulle sitta hemma ikväll har ändrat mig. Snart är jag påväg. Snart. Jag har inte träffat en levande varelse utöver arbetstid förrens igår, så att jag fick hänga med på lite skitsnack igår gjorde mig nog gott.

Jag vet inte var kvällen slutar, men jag ska iallafall ta mig ur lägenheten och mingla lite. Jag ska ju trots allt jobba imorrn med. Nivet, "jobba imorrn" är ju min enda tanke just nu. Det är viktigt att påminna sig om verkligheten. 5 dagar kvar. Can´t wait.

Jag vill skicka en tanke till mitt lag åxå (min familj i detta fall), se till att käka en för mig, och vinn skiten! Det är tävlingsdags ikväll.

Pain?

Det känns som att en dag i taget är det enda som funkar nu. Men att hela tiden tänka "jag ska jobba imorrn" är inte alltid jättemotiverande.

Idag har jag iallafallkännt mig lite piggare än tidigare i veckan. Fick va me om en liten olycka på lagret och min arm mår inte jättebra just nu då ett gäng kartonger rasade över mig. Som nissa sa kunde det varit värre, tur att det inte var kap/ger sågar eller nått annat megatungt som stod överst på den pallen.
No pain no gain eller va man säger. Hård som sten. Iallafall på utsidan. Det bjöds på grillade hamburgare till lunch så jag ska absolut inte klaga, för det var nog den godaste hamburgaren någonsin! Ett litet plåster på såren.


You make my days.





"Don’t you know me
I’m helpless without you
I watched you sleep so I could dream of you"






Budgetlyx.

Fransk manikyr var minsann inte att leka med. Köpte nagellack för att jag ville kunna göra själv, men att kleta dit skiten på högerhanden var verkligen högpresterande. Det mesta hamnade utanför så nu sitter jag här med nagellacksborttagningen och skrubbar fingertopparna. Så går det när man försöker se ut som lyx med inga pengar.

Regn regn regn regn regn... so sad, really sad..


Miss it all.

Tillbaka i arbetslivet känns inte alls kul. Mest tomt och ensamt faktiskt. Same old, same shit. Och sömnbristen från helgen gör sig tillkänna när man börjar 6.45. Uh. Vart tog livet vägen kan man undra? Vännerna? Skratten? Räkna timmar till fikarast och lunch är inte mycke till nöje.

Jag saknar.

Imorgon får jag iallafall min cykel tillbaka. Punkan fick pappa leka med. Snäll han är som hjälper mig. Den kan jag kanske behöva imorgon, min enda lediga dag på två veckor. Om jag nu hittar sällskap och tar mig ur lägenheten villsäga. Men först en fet sovmorgon.

Toppen semester..











RSS 2.0