Kristi-helgen är äntligen här

Den som jag jobbat för att få vara ledig på i nästan två månader, ca 75 övertidstimmar senare. Det kändes lite som att gå på semester i går när jag gick hem från jobbet, vinet igår var typ det godaste jag druckit, och belöningen idag var klarvakna ögon kl 07.00. Mindre kul. 

Men det känns grymt skönt att vara ledig mitt i veckan, och med gott samvete ska tilläggas!

Nu har jag precis serverat älsklingen skrämda ägg och bacon och snart hoppas jag att vännerna trillar förbi för lite brännbollslir i solen. Jag ska verkligen försöka ta vara på ledighetskänslan (förhoppningsvis utan att bli rastlös).

Veckans bra:



Blodomloppet gick över förväntan.
Jag tog just långhelg (hade tänkt jobba söndag men kan inte=oväntad långhelg=extra plus i kanten).
Sovmorgon mitt i veckan.
Väderprognosen visar sol.
Brännbollsyran står för dörren, Umeås stora happening.
Jag köpte nya sandaler, superfina.
Druckit vin på en onsdag, ett nytt, mest troligt ny favorit.
Fått ny telefon idag (ny leksak när jag prioriterar att starta den). 




Länge länge

...sen sist skulle man kunna tycka. Men ingenting speciellt har egentligen hänt. Jag bara jobbar, som vanligt... Förutom att jag gått och klippt av mitt 28 år långa hår och är helnöjd! Jag är jäkla glad att jag gjorde det. Skönt och lite coolt.

Jag kör ytterligare ett helgpass på jobbet idag. Jag är uppriktigt förvånad att ingen mer än jag är här?!?! Vart tusan är alla?? Lite irriterad, men jag tänker också att dom får för tusan lida i juni när jag glider omkring. För nått ska jag väl ha för att jag sitter här alldeles själv en regnig söndag och sliter?!!

Men den lilla helg jag haft har varit toppen och inneburit batteriladdning. Igår kändes det som om jag skulle kunnat ha somnat stående... men dålig sömn och många övertidstimmar är inte direkt en bra ekvation. Vi har ätit god mat, spenderat många timmar i soffan, fått lite familjemys och en match i nattbowling. 6 serier, 3 urursla och 3 riktigt bra för att bowla en gång om år typ (158 poäng och uppåt).

Nu är det 8 ynka veckor till semester. Och när den kommer ska jag umgås. Kanske lite i juni också (när jag planerar att glida omkring). Men i maj går jag i idé, fram till yran är det ner med huvudet i sanden och bara gasa som gäller.

RSS 2.0