Paus.

Jag tar paus.

Jag har iallafall börjat komma på fötter. Jag har haft en fantastisk helg i Umeå och den här veckan kommer jag att leva på glädjeenergi från alla mina fina vänner och bekanta. Jag hoppas jag snart hälsar på igen. Det är dom där små stunderna som får mina dagar att gå.

Uppsala är en fantastisk stad. Vår här är som sommar i Umeå. Jag njuter för fulla muggar dom få stunder man inte sitter instängd på kontoret. Och på onsdag är det blodomloppet som ska springas rakt igenom stan. Jag hoppas jag hittar igenom och framförallt tar mig runt. Träning ligger på is, det som var mitt största intresse. Har varken lust eller tid och en vacker dag hittar jag nog tillbaka. Men jag stressar inte över det längre.

Jobbet är fantastiskt kul, och nu är det full fart fram till semestern! Det är en glad och positiv tjej som säger att hon tar paus fram tills dess.



Spräckte brallan!

Ja, ni hörde rätt. Pinsamt minst sagt när ja skulle ställa in kaffekoppen i diskmaskinen och grabbarna bakom påpekar att jag har en reva i jeansen och att trosorna är rosa! Taaccckaarrr! Dom sprack ytterligare när ja satte mig på kontorstolen! Suck.

De va bara att lite diskret ta på jackan för att skyla rumpan och springa ner på stan, hitta första bästa byxor och därmed bli 500 kr fattigare. Suck igen. Inte alls pengar som jag kände att jag hade råd att bli av med, och inte alls den start på dagen som jag hade förväntat mig. Favoritjeansen dessutom. Numera obrukbara. Tjejen i butiken va såklart tvungen att fråga varför ja ville att hon klippte bort lappen då jag förmodligen såg jäkligt stressad med en gnutta panik i blicken, haha. Tusan åxå.

I övrigt hade jag en fantastisk helg i stockholm, gröna lund och festligheter. Dock lite för festligt. Vad hände, och varför är min fråga? Så onödigt att dricka så mycket och bli så bakis att även måndagen blev förstörd. Ska aldrig dricka igen! Haha, fast så säger man väl alltid och glömmer lika snabbt.

Bring it on!

Alltså, vilken fantastisk dag! Sol sol och mera sol. Kan ju inte annat är vara glad! Det blev ingen löpning, men en fin prommis i solen med nyskorna. Rosa och vita (en stund till iallafall) och supersköna! Fast sulan är böjd som en banan så man gungar som fram, haha, svårt att beskriva men jag antar att det är en vanesak!

Har hunnit steka fiberpannkakor som jag åt med kesella, frukt och kanel, handlat (börjar bli en vanlig söndagssyssla) och insett att min ena stol (utemödlerna) är trasig. Pappas skruvdragare hade inte varit helt fel prick nu. Var är min handyman när jag behöver honom?

Har även insett att maj månad kommer att rusa förbi. Som sagt går veckorna galet fort, och jag har fantastiska planer varje helg hela månaden! Stockholm, finbesök, brännbollsyra, klippning (som jag längtat, jag hoppas jag blir av med halva peruken), umeå, familj, vänner, fest, blodomloppet... you name it!


Bara måndag och fredag.

Känns som att mina veckor bara består av måndag och fredag. Det går så himla fort på veckorna att man knappt hinner med. I veckan har jag bland annat fått åka ut till min första kund alldeles ensam och såklart var jag nervös. Vem är inte det? Men inte bara för att jag ska missa att ställa vissa frågor eller inte få med mig tillräckligt med material, utan även för att jag inte hittar i Uppsala och inte har de blekaste aning om jag hamnar rätt. Spännande dagar minst sagt.

Istället för ännu en helg av äventyr fick jag bestämma mig för en vilohelg. Inte bara för att jag vaknade igår och var enormt trött, utan också för att jag kände att jag behövde komma ikapp lite, men livet, stressen och allt runt omkring. Välbehövligt för imorse vaknade jag kl 7, hur pigg som helst. Så jag har hunnit läsa lite bok, provat ett yoga pass med Jillian Michaels (sjukt jobbigt) och fikat frukost och klockan är inte ens 9. Hur underbart som helst. Dessutom är det strålande sol och mina nya löparskor vill väldigt gärna invigas så på en stund ska jag nog ut och traska. Frida-tid är också bra tid!

Såg även att mitt gym har tagit in kettlebells. Såå kul. Det kanske är precis den motivation jag behöver för att komma igång med träningen igen!


Kvalborg-Valborg

Min första valborg i Uppsala. Och jag önskar att jag hade haft en kamera så jag hade kunnat visa allt. Men har ni hört några som helst rykten om valborg, historier, galenskaper så kan jag bara säga att dom förmodligen stämmer.

Fick se den berömda forsränningen, äta (dricka) champanjefrukost, hänga i ekonomikumparken, se galet mycke folk, se djs röjja utomhus, grilla, spela kubb och massa mer. Strålande sol har även bidragit till ett vidbränt räkansikte. Jag är sjukt glad att jag äntligen fick vara med, och jag förstår inte varför jag inte åkt ner hit tidigare.


RSS 2.0