Tjoho va kul!

Det var en trött men glad tjej som klev över mållinjen. 33 minuter tog det. 5 km. Jag är supernöjd. Jag orkade till och med öka farten lite sista kilometern. Mina kära lagkamrater spurtade iväg före mig redan vid starten. Men jag gjorde mitt bästa, jag sprang hela vägen, och jag är så nöjd. Himla kul. Nu måste jag nog släpa med mig H ut i spåret och springa lite oftare. Nu har jag laddat batterierna med kvällsfika och förhoppningsvis är det sista dagen i skolan innan "sommarlov" imorgon. Sommarlov i form att arbete. Och dagen avslutas med dipomering, klänning, mingel, och en stolt tjej som är glad att få dela kvällen med sin underbara familj. Paketet som ligger och väntar på mig ska jag också öppna. Jag längtar.

Vilken toppen kväll!


Vårruset.

Jag har just sytt fast nummerlappen på tröjan. Nål och tråd fick gå lika bra när säkerhetsnålarna inte existerar. Jag har fortfarande matkoma efter middagen vid halv fem. Kanske inte så smart att kasta i sig mängder med mat i alltför snabb takt precis ikväll. Men jag var så himla hungrig när jag kom hem från skolan. Nu är jag iallafall redo att springa med alla andra umeåtjejer och förhoppningsvis utan att stanna. Små mål. Uppnåeliga mål. Bra mål. Med ljudboken i öronen kommer tiden bara att flyga iväg. Och jag är så glad att det inte regnar!

Nu springer vi!


Bra av mig!

Lägenheten är uppsagd. Trodde aldrig det skulle hända men nu händer det. Världen sötaste farfar var förbi idag och lämnade ett paket. Men han är så klurig, och sa att jag abslut inte fick öppna före onsdag. Nu stirrar paketet med rosetten på mig och skriker "ÖPPNA MIG". Jag är sjukt nyfiken och har inte bestämt om jag ska tjuvkika eller gömma undan de tills onsdag? Får man tjuvkika? Examenspresent alltså. Tänk att det snart är här. Slutet. Vad har man på sig på en diplomering när man ska stå inför 1000 pers och få diplom av rektorn? Jag är helt blank. Lite skräckslagen över den enorma publiken. Och lite stol att jag faktisk gjort en prestation som är värd ett sånt event! Bra av mig. Det, om något, är väl värt att fira?!

I övrigt laddar jag batterierna ikväll. Pasta. Ägg. Nötter. Russin. Frukt. Keso. Ikväll är jag bottenlös. Men jag lär ju vara rejält påfylld till morgondagens vårrus. 5 km. Målet är att springa hela vägen. Det borde vara ett mål jag kan nå. Hoppas regnet håller sig borta så vi kan fika picknick i solen efteråt.


Regnig söndag!

Vilken kalaskväll vi hade igår. Sällskapsspel är verkligen underskattat! Tiden bara sprang iväg och vips va klockan 24.00. Det gör vi om! Idag har jag spenderat min tid vid skrivbordet. Söndagskul. Verkligen. Men med regn i luften spelar det ingen större roll att tvingas sitta instängd. Jag längtar redan efter popcornen och filmen som H kommer med. Har även grubblat över diverse frågor som helt plötsligt måste lösas. Allt det där praktiska runtomkring som man inte tänker på i vardagslivet dyker upp nu, en efter en. Det är helt klart dags att börja ta itu med allt, en fråga i taget.

Mors dag också. Och jag har lite dåligt samvete för att jag inte är hemma hos mamma och kramar henne på hennes dag. Men hon är den bästa! Och jag tänker på henne idag!

Ha en mysig söndagkväll. Puss


Grillad.

Vi blev grillade idag. Lite mycket. Faktiskt. Men jag har lämnat det för nu, för nu är klockan efter 12. Har hunnit gå till ängarna. Tittat på en halv match brännboll. Frysit. Blivit blöt. Gått hem. Spelat mariocart. Insett att en cider inte är till min fördel när jag sitter bakom ratten. Spelat partydängor. Druckit vin. Ducshat. Målat mina fransar. Packat väska. Och klockan är inte ens 4!? Men kvällen fortsätter. Nu traskar jag vidare. I regnet. Mot middag. Gott sällskap. Förhoppningsvis kärt återseende. Och resten får kvällen utvisa.

Kära fredag som känns som en lördag. Himla bra. Då blir helgen lång. Det enda jag saknar är hon. Solen. Och värmen. Hennes värme. Men det kommer ju en morgondag också. Även om den känns långt borta. Kanske då.

Vi ses i vimlet. PussKram.


Klockan 12 stänger jag av.

Den enda dagen jag egentligen behöver vara på topp. Vaknar jag med huvudvärk. Himla typiskt. Men det är tur att jag är bra på att låtsas. Slutseminar idag. Jag hoppas huvudopponenterna inte grillar oss totalt och att vi inte får alltför mycket kompletteringar. Klockan 12 tar jag en och en halv dags ledigt. Jag ska stänga av hjärnan helt. Ta ett välbehövligt break. Ladda batterierna. Titta på brännboll. Grilla. Dricka en öl. Träffa massor med folk. Skratta. Be till solgudarna att hon tittar fram!!

Nu ska jag rädda mina ägg från att koka sönder. Ge mig själv ett pepptalk. Hälla i mig massor med kaffe. Sen cykla till skolan med ett leende på läpparna. Låter som en toppenplan tycker jag. Vi ses på mariehemsängarna i eftermiddag!

Tjingtjing.


Maj 26 - 2011

Denna ständiga kamp varje natt. Jag blir så trött. På att va trött. Jag somnar inte. Hjärnan lyssnar inte på kroppen (eller är det kanske kroppen som inte lyssnar på hjärnan) och hur löser jag en sådan konversationsmiss kan man undra?

Jag vaknar iallafall pigg. 7.00. Underbart. Solen skiner. Himlen är blå. Känslan i magen är pirrig och glad. Bra start eller vad? Och jag älskar detta morgonkaffe!

PussKram






















Sweet dreams.





"Do you feel a change coming on,
Rolling out of the blue like a storm,
And it's throwing your dollhouse world in disarray
So you can rebuild or conform

How I wish you'd only see
How your own choices make your dream
Come out shining true before it can leave you"



Våga vilja framåt.

Serverade mig själv just ett glas vin till min annars rätt alldagliga köttfärsås. Vardagslyx. Fast av en alldeles anna anledning. Jag har levt i min lilla bubbla i 25 år. En trygg och välkänd bubbla. Och fastän jag haft drömmar om att spräcka den har dessa aldrig blivit av. Av olika anledningar. Kanske till och med ursäkter. Nästan så att jag själv börjat tro att jag faktiskt kommer att förbli kvar i bubblan i större delen av mitt liv. Och att jag sedan skulle ångra mig för att jag aldrig gjorde allt de där som jag alltid velat göra.

Idag spräcktes min bubbla. Min värld av trygghet. Och en känsla av nervositet blandat med en enorm glödje spred sig inom mig. Man vet aldrig vad framtiden har att komma med. Men för att ta reda på det måste man våga. Våga vilja framåt. Våga vara nyfiken. Våga vilja förändras. Utvecklas. Växa. Även om hjärnan och hjärtat inte riktigt talar samma språk alla gånger, vet jag att inners inne är det precis det jag vill. Jag måste tro att jag kan.



Betnér säger vad han tycker.

Betnér säger de rakt ut. Allvarlig. Seriös. Och det blir kul. Riktigt kul. Lyssna på honom här nedan där uppenbarligen är trött på tjockisar.

"Du äter mer än du springer. De är hela mysteriet. Ändra på det ena eller det andra så kommer du få se ett annat resultat. Garanterat!"




Ett annat citat jag läste idag gällande kost och hälsa och jag tror att det stod i samband med varför man ska undvika bröd, bullar och andra tillbehöd med vitt mjöl är;

"Äter du deg, så blir du deg!"

Lite kul tyckte jag, för det ligger lite sanning i det. Du blir vad du äter. Eller iallafall påverkas i allra högsta grad av vad du äter.

 


Feel good.

Trots träningsvärken är jag just hemkommen från ett löp-pass på Iksu. 4 km på 30 min. Kanske inte någonting att skryta  med egentligen, men med mina mått mätt (jag springer som en snigel och väldigt sällan) är jag supernöjd! Det känns toppenbra. Sen ytterligare ett försök på chins. Idag gick det inte lika bra. Förmodligen på grund av löpningen just innan. Inte riktigt samma styrka. Men jag får iallafall in tekniken och träna musklerna trots mindre vikter. Det ska gå. Nån gång.

Nu ska jag äta mängder med mat och fortsätta längta efter helg. Helgen kommer bli en bra belöning efter den mardrömsvecka ligger framför mig. Brännbollsyran är ju äntligen här!! Och så kommer pinglan hem från andra sidan. Ska bli sjukt kul att träffa henne igen!!!


Brutalt.

WINNER. Träningsvärken är brutal!! Blir bara värre och värre. Dag två brukar ju vara värst. Hur ska jag kunna gå imorrn? Det är en kamp att lägga det ena benet över det andra redan nu! Tänk att det ska vara så smärtsamt att leka med släkten. Haha. Men jäkla skoj. Och vi vann såklart. Lagledaren får sitta kvar tills nästa gång efter sin exemplariska insats. Är vi inte bäst så säg? Men det var inte utan protester. Vinnarskallar allihopa. Brännboll är vår grej helt enkelt.

"Jag är så trött så jag skulle kunna somna." Jag försöker läsa. Varje ord är som ett sömnpiller. Det känns som jag fått en överdos. Äter russin för att hålla mig vaken. Fast det är det värt. Lördagen var ett enda långt leende. Rakt igenom.


Uppe med tuppen.

Efter mat och film igår gick sällskapet hem för att sova. Själv gick jag tillbaka till kontoret för att arbeta. Det är mycket nu. Självklart uppe med tuppen. Idag är dagen då jag tänkte bli klar. Men den jag jobbat med de senaste två dagarna. På söndag börjar allt om. It never ends! Nu laddar jag för morgonprommis. Solen strålade så jag njuter. I eftermiddag är det dom bra mot dom bättre som möts i brännboll. ¨Hur ska det gå? Vem tror du på?

Ses sen.
PussKram

Update.

Precis nu. Tacogratäng satt lite för bra i maggropen. Nya tag imorrn för hjärnan har tagit totalpaus. Lagt av är nog ett bättre ord. En öl. En komedi. Bra kombination? Gruvar lite för morgondagens förmiddag. Men eftermiddagen präglas av grillning och brännboll. Kunde nog inte längta mer.

PussKram


...



"Bara göra nånting nånting nice"

Från att ha haft en relativt jäm arbetsbörda under hela terminen är jag plötsligt begravd i arbete. Vilken chock! Jag ser inte längre fram emot mina två sista veckor. Kritiskt granska. Ge konstruktiv kritik. Exemplifiera. Analysera. Det är minst sagt utmattande. Men jag jobbar hårt på dygnets alla vakna timmar. En dag i taget. En sak i taget. Det brukar vara ett fugnerande koncept. Ikväll ska vi försöka klämma in den bio som jag fick lov att tacka nej till igår. Det ska bli skönt att lämna kaoset en stund. Äta popcorn och se lite meningslös action! Action går hem alla gånger hos mig. Gärna lite överdrivet och overkligt. Så långt ifrån äventyr och medeltid och riddare i rustning som möjligt. Haha.

Provade förresten göra chins igår igen och till poängen hör att detta var den enda styrkeövning jag gjorde. Jag fick hjälp men jag tog i för kung och fosterland och kan bokstavligen inte lyfta armarna idag. Bröstmusklerna verkar ha tagit mest stryk så att tvätta håret imorse måste ha sett skrattretande ut. Men jag har inte gett upp än. Det ska gå. Åtminstonde en ska jag klara!





Jag vill ha!

Jag vill ha en sån här. Jag är jättesugen. Kettelbells träning har som fastnat i mitt huvud. 8 kg vill jag börja med. 299 kr på Rusta. Vill. Vill. Vill.


Color up.

TIDIGT. Jag tror bestämt att jag har legat hela natten och bara väntat. Väntat på att det ska bli morgon. Just därför har jag redan varit uppe en timme, hunnit göra mina morgonsysslor, druckit kaffe, ätit frukost. Alldeles för tidigt för att ens tänka på frukost egentligen. Men för säkerhetsskull ändå försökt äta. Packat väskan. Tittat igenom vår faktiskt helt fördiga uppsats. Bortsätt från eventuella korrigeringar. Fantastiskt. Nu ska jag sätta lite färg på tillvaron. Och slipper vi regn ska jag nog försöka mig ut på en joggingrunda i skogen. Tisdag. Betydligt bättre morgon.





Så klar som man kan bli.

BAD NEWS. Vaknade inte upp till glada nyheter. Sverige förlorade big time (jag såg inte klar matchen igår då jag somnade innan sista perioden. Och dessutom ösregnar det ute! Deprimerande morgon. Känner inte alls för att röra mig en endaste centimeter idag.
Men det är klart. Jag biter ihop. Idag ska uppsatsen vara klart. Helt klar. Kan ni förstå? En hel termins arbete. Ett arbete som i princip aldrig blir klart. Det finns alltid något som kan förbättras. Justeras. Flyttas. Ändras. Omformuleras. Jag hoppas vi känner oss nöjda och stolta innan den här dagen är slut.


Jag kan också.

Jag fick ju för mig att jag skulle lära mig göra chins förra helgen. Jag kan inte ens göra en, och mina kära vänner klarar en. Jag får för mig sånna saker ibland. Som den gången jag inte kunde göra en armhävning och tränade som en tok. Armhävningar såfort tillfälle gavs. Och när jag tillslut kunde göra en var jag nöjd och slutade hetsa armhävningar. Så nu har jag börjat öva och jag gissar att jag kommer ha ont i en och annan muskel imorrn. Och jag gissar att jag kommer lägga ner chins-träningen såfort jag klarat en. Det är nog mest för att bevisa att jag kan också. Kul med ett mål.


Hörde rykten om att Saade kom trea igår? Stämmer det? I så fall var det ju inte så illa pinkat för lilla Sverige efter många års misslyckande. Grattis är väl på sin plats. I övrigt taggar vi hockeyfinal. Gänget verkar tro att finland vinner bara för att slippa bli besvikna. Jag tror på Sverige oavsett. Besviken eller inte. Heja heja.

 


Kvällen.

Tänk att grillat alltid är så gott. Alltid. Alla gånger. Även om jag var riktigt sugen på att följa med sällskapet ut på äventyr kändes det som ett moget beslut att promenera hem. Det är endå min examen det gäller och jag känner att jag vill göra mitt bästa. Jag har hur som helst haft en supertrevlig kväll och vill tacka för härligt sällskap. Nu ska jag trycka i mig "nybakade" scons (bakade tidigare idag) och dricka mängder med vatten för att maximera energin för morgondagen. Tittar även på schlagerröstningen lite i bakgrunden och precis nu verkar det gå relativt bra för Sverige. Vem vet hur det slutar? Inte för att vi brukar ha framgång i den här tävlingen, men det är ändå lite kul att heja. Och på tal om att heja ska jag heja för fulla muggar på Sverige i hockeyn imorrn! Vore ju underbart om vi tog hem den segerna!


One piece

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Lillebror visade upp sin nya One Piece när han skjussade mig på flyget i torsdags. Och igår på stan hittade jag en något billigare "kopia" på en One Piece. Men fortfarande lite för dyr. Men jag vill också ha en jättepyamas! En sparkdräkt för vuxna! En mysoverall!





Lovley day.

FREDAG. Tidig morgon följt av uppsatsarbete. Men sen rullade dagen på. Fika på stan med L. Fönstershopping. Tacos. Följt av hockey, öl och alldeles för mycket chips. Sverige möter Finland i finalen imorrn. Kul och spännande. Hörde att ekonomernas E-pub skulle visa matchen så jag kanske måste pallra mig dit och titta.
LÖRDAG. Tio timmars välbehövlig sömn. Den här veckan har tagit otroligt mycket energi och jag har inte direkt varit solstrålen själv på kvällarna. Därför går lördagen ut på att ladda batterierna och komma tillbaka in i matchen. Solen strålar och man kan ju inte annat än bli glad. En promenad hade jag tänkt hinna med innan kvällens grillning drar igång nere på stan. Himla trevlig.


Ovan.

Tecken på att man inte är resvan är när Arlanda känns som ett äventyr. Skräckblandad förtjusning. Det kommer kännas bra ikväll. Men precis nu känner jag mig som en barnpumpa. Otroligt liten på jorden. Håll tummarna.

Slutet närmar sig.

Förjäkla lång dag idag. 8 timmar utan rast. Eller ja, 10 min men det räknas knappt. Vad hinner man på 10 min? Knappt köpa en kaffe. Gå på toaletten möjligtvis. Men inte båda två. Det gäller att prioritera. Och vi vägrade titta ut. Solen har strålat hela dagen. Vilken miss. Men slutseminarium är bokat nu. Tänka sig att man snart är klar. Civilekonom. Vilken grej. Lite häftigt är det ju. Även om jag inte känner mig klar för fem öre. Men å andra sidan. Man lär sålänge man lever, och alla är vi ju barn i början.
Nu är det bara att hålla igång fram till slutet och sen fira stort. Brännbollsyran kommer ju som en lämplig avslutning på en otroligt lång termin.








Träningsglädje.

SUGEN? Matkaoset har lagt sig och min mage är mätt och belåten. Tillslut. Nu sitter jag i andra tankar. När solen skiner som den gör idag blir iallafall jag sugen på att knyta på mig springskorna och sätta fötterna på skogsstigarna. Sist jag tränade med L hade hon superfina rosa skor. Glad blev man. Mina tråkiga gråa strålar inte direkt träningsglädje med sina urtrampade sulor. Nu spanar jag efter lite mer färgglada skor. Dom ska se lätta och snabba ut. Det låter väl bra?`Haha. Vårruset närmar sig ju med stormsteg.



Matlagningskaos.

KAOS. Jag vet att man ibland måste rengöra fläktfiltret ovanför spisen. Jag har inte gjort det. Men ja, det skulle behövas. Men idag använde jag inte spisen. Idag blev det ugnen. Slängde ner allt i en ugnsform och in i ugnen i 30 min. Efter 10 min ser jag att hela ugnen är ett rökmoln. Som att ångan inte kommer ut. Så jag öppnade luckan för att titta till maten som inte syntes bland röken. My misstake. Lägenheten blir ett rökmoln och brandvarnaren drar igång. Paaaniikt. Denna händelse upprepades 3 ggr innan maten var klar. Jag har stått och viftat med en handduk under brandvarnaren. Som en tok. Finns det något filter i ugnen med som ska rengöras som jag missat? I så fall vill uppenbarligen min ugn att jag ska göra det nu!


Monday morning.

Godmorgon mina fina vänner. Solen strålar utanför fönstret och jag har haft en mysmorgon med stor frukost och massor med kaffe. Känner mig laddad för en ny vecka och lite spänd för vad som komma ska. Härliga måndag.





Nya sommarplågan?

FRÅGA? Basshunter besökte Big Brotherhuser och den här låten blir resultatet. Jag slår vad om att den kommer att bli nya sommarplågan? Vad tror ni? Lyssna på alla kommentarer som sägs mellan beaten! Vad som helst kan tydligen bli en hit med rätt beat. Fest i hela huset.




Härliga Lördagkväll.

DAGEN EFTER. Tack alla som tittade förbi igår. Tjejerna visade vilka som ägde kubbspelandet. Och killarna visade än en gång på hur dåliga förlorare de är. En toppenkväll. Idag inte lika toppen. Har mått som en räv hela morgonen i kombination med att försöka göra en opponering av en uppsats. Dålig kombination. Skulle ta en prommis som paus som slutade med en lite joggingtur. Det gick tungt men gjorde att jag nu mår mycket bättre på alla sätt. Inte riktigt som en prinsessa, men nästa (bortsätt från tröttheten då).
Solen steker på andra sidan fönstret så vad passar bättre än att åka ut till familjen och mysa på altanen? Allt annat. Alla måsten. Får helt enkelt vänta till kvällen.

Och söndagen fortsätter i takt med denna....




Good day. Happy day.

SUNSHINE. Sämre kunde man ha det! Dagen började med mysfrukost i form av nybakat direkt från affären. Solig prommis till stan. Och sedan dess har vi suttit ute och stekt vid husväggen. Förhoppningsvis brunare kinder efter denna dag. Nu ska jag slänga ihop en pastasallad och ta en dusch. Sen knäcker vi en small beer och fortsätter kvällen i solen med grill och kubb tillsammans med glada vänner. Lovely.



TGIF

JAG LEVER. Tilslut. Även om jag känner mig lite matt så mår jag tusen gånger bättre. Thank you. Men var är solen? Jag hörde lovord om strålande i helgen. Vilket inte alls verkar stämma med tanke på de ynka grader som termometern visar och den gråaste himlen. Jag ser iallafall fram emot en otroligt skön helg. Sovmorgon. Spelkväll eller grillning beroende på vädret. Kubb. Trevligt sällskap... Vad mer kan man begära?
Nu cyklar jag till Ica för att möta upp min andra hälft.


Migrän from hell.

SMÄRTA. Vaknade 07.00 imorse av migrän. Inte den blommigaste morgonen direkt. Huh. Men en tablett och ytterligare två timmars sömn hjälpte inte. Jag har tagit ännu en tablett, men huvudet sprängs. Håll tummarna för att frukost och frisk luft uträttar mirakel. Annars kommer denna förmiddag att bli oändligt lång.





Jag gjorde det jag skulle.

CALL ME. Jag vet inte varför jag gruvar. Men jag gör det alltid. Väntar sålänge jag bara kan. Funderar fram och tillbaka på hur och vad jag ska säga. Skriver gärna en liten lapp till mig själv. Om jag nu skulle komma av mig. Eller bara för att det ska låta tillräckligt bra. Relevant. Att ringa viktiga samtal. Nödvändiga samtal. Jag känner mig nästan lite stolt när jag redan runt lunch hade avklarat tre stycken av tre planerade. Mitt vanliga jag hade väntat tills imorgon. Säkert till sen eftermiddag. Mest troligt. Nu är det gjort och det känns som en stor lättnad. Jag tar det som en lärdom och bestämmer härmed för att göra det direkt nästa gång. Att vänta. Grubbla. Planera. Det tar bara onödig energi. Sitter nu på en solig balkong och korrekturläser 70 sidor uppsats. Nog har jag varit med om roligare studnder under arbetets gång. Mycket roligare. Men många bäckar små leder ofta till en stor å. Skitgörat har ofta större betydelse än man tror. Snart klara alltså. Det känns overkligt. Minst sagt.



Inspiration.

INSPIRATION. Känner mig inte alls pigg ikväll. Energin är slut. Kroppen är trött. Och ögonen tunga. Jag hoppas verkligen jag vaknar upp till en bättre morgondag. Inspirerad och motiverad. Fylld med ny energi. Jag har varken lust eller tid med någonting annat än att känna mig stark och frisk. Levande och glad.




Time will tell.


Onsdag.

EXPENSIVE? 11 varor för 257 kr. Vilket innebär att varje vara i genomsnitt kostar 23,5 kr. Alltihopa fick plats i en icakasse utan problem. En icakasse alltså för 257 kr!!! Hur är det möjligt?? Precis såhär känns det varje gång man handlar på dyraste-ica-i-umeå. Rena rånet. För ingenting. Utbudet är inte ens bra. Men jag ska sluta vara bitter nu, jag blir ju lika chockad varje gång. Ingenting nytt alltså. 
I övrigt åker jag berg och dalbana idag. Glada besked hit. Jobbiga beslut dit. Lättade stunder hit. Stressiga stunder dit. Upp och ner. Om och om igen. Men dett glada och roliga väger upp det stressiga och jobbiga. Slutsatsen är att jag är förväntansfull. Och jag hoppas att jag hinner allt jag ska innan den här dagen tar slut.

PS. Provade att jogga idag. Inte springa. Jogga. 25 min. Sakta. Det var allt jag hade tid med. Och orkade, haha. Jag höll på att dö. Antingen har jag nått i kroppen, eller så hänger mina ben inte riktigt med idag. Frågan är vad detta säger om min insats i vårruset om mindre än 4 veckor? Jag håller tummarna för trötta ben. Trampade trots allt backe 20 minuter igår.


I like it in the woods.

TUESDAY. Jag lyckades stega på i hela 70 minuter. Det blev en skogspromenad. Eller snarare powerwalk. Och det är så skänt att snön äntligen tinat bort även där. På slutet hittade jag en lämplig backe som fick sig ett antal bestigningar innan jag traskade hem igen. Bra för rumpan som tydligen trillar ner alldeles för många centimeter med åldern. Haha. Tillbaka till plugget alltså. Vi har en lättare form av deadline på fredag, att uppsatsen i princip ska vara färdig. Det börjar kännas stressigt. Just nu vet jag inte om jag själv tror på mina ord när jag säger att vi kommer att hinna bli klara. Men vi spenderar i princip 90 % av vår vakna tid på att få uppsatsen klar, och häromnatten drömde jag om leasing. Living the dream. Eller kanske inte. Mest konstigt.



Nästan såhär såg det ut där jag traskade runt.


Inspiration.

JUST THE LONGEST DAY. Förvånad. Minst sagt. När jag lämnade universitetsområdet var det genom låsta dörrar. När hände det senast? Om det någonsin hänt? Maj kommer att bli en hektisk månad. Just nu undviker jag att tänka på det. När jag istället borde planera. Ta reda på. Förbereda mig. En månad kvar. Känns otroligt spännande, men ändå mer skrämmande. Vad händer sen? För första gången i hela mitt liv har jag ingen som helst aning. Och kommer jag någonsin ta mig härifrån? Ända sedan jag började har jag sagt att jag vill flytta. Men var ska jag ta vägen? Och hur tar jag mig dit? Min största farhåga är att jag gör mig själv beskviken genom att inte ta mig någonstans alls. Som jag brukar. För att jag är bekväm. För att det är tryggt och säkert. Men fruktansvärt tråkigt. Och inrutat. Och oinspirerande.

Imorgon börjar mitt nya liv. Min mage är sprängfylld- Och efter påskens godisätande och brist på aktivitet tog jag mig aldrig tillbaka. Ta mig i kragen. Jag vill verkligen det. Fylla kroppen med energi och styrka. Maj får bli en lite mer hälsosam månad, på alla plan. Uppladdning inför sommaren. För vem längtar inte dit?


 

Dagens nyhet.

NEWS. Tänkte bara uppdatera er om ni missat dagens största nyhet. I alla tidningar. I alla nyhetssändningar. På Dagens Nyheter kan vi idag läsa att Usama bin Ladin har dödats av amerikanska trupper under gårdagen. 10 år efter 11 september attackerna. 


(Bilden från artikeln på www.di.se)

Di skriver att Obama i sitt tal på söndagskvällen sa att "rättvisa har skipats" och att de agenter som genomförde operationen samt Obama hyllades i USA igår. På nyhetsmorgon kunde man även se hur en folkmassa samlats utanför Vita Huset och jublade och sjöng.

Denna händelse har tydligen även påverkat börsen och oljepriserna. Helt otroligt att en händelse på mindre än 24 timmar kan påverka så mycket.



Söndagens team.

DONE AND DONE. Alla måsten är gjorda. Uppsatsen har fått sig lite mer klipp och klister. Lägenheten pyttelite omsorg. Och jag en välbehövlig dusch. Den här killen gör mig sällskap ikväll, eller åtminstonde det han levererar. Karamellkungen och jag. Vilket team. Vilken kombination. Lakrits. Choklad. Ferraribilar. Zooapor. Skumbananer. Dumlekola. Skön söndagkväll. Indeed.


1a maj.

SUPER. 1a maj. Redan. Obegripligt. Känns som om det var bara i förra veckan som uppsatsen påbörjades och nu ska den snart vara klar. En timmes prommis precis när hagelskuren kom var kanske lite dåligt timing, men gjorde iallafall susen för både huvud och trötta ögon. Gårdagen var galen och jag tror aldrig jag skrattat så mycket som under diskutionen vi hade om huruvida killar kan knäppa upp och knäppa en BH med en hand. Imponerande. Fråga mig inte hur vi hamnade där. Det är ett minne blott. Vi diskuterade även träning och muskler och gårdagens citat slängde F ur sig när han inte ansåg stora muskler som snyggt;
"Det är snyggt med streck. Mina sträck är iallafall snygga."
Kvällen var kalas och jag tackar "familjen" för det bästa sällskapet.
Min promenad slutade på Ica och kvällens hedersgäst är karamellkungen. Jag ser fram emot detta sällskap. Tillsammans hade vi tänkt se I Am Number Four. Reklamen säger att den är bra, och mina förväntningar är nog ganska höga. Filmer brukar visa sig bäst utan förväntningar så vi får helt enkelt se.


RSS 2.0