Onsdag.

EXPENSIVE? 11 varor för 257 kr. Vilket innebär att varje vara i genomsnitt kostar 23,5 kr. Alltihopa fick plats i en icakasse utan problem. En icakasse alltså för 257 kr!!! Hur är det möjligt?? Precis såhär känns det varje gång man handlar på dyraste-ica-i-umeå. Rena rånet. För ingenting. Utbudet är inte ens bra. Men jag ska sluta vara bitter nu, jag blir ju lika chockad varje gång. Ingenting nytt alltså. 
I övrigt åker jag berg och dalbana idag. Glada besked hit. Jobbiga beslut dit. Lättade stunder hit. Stressiga stunder dit. Upp och ner. Om och om igen. Men dett glada och roliga väger upp det stressiga och jobbiga. Slutsatsen är att jag är förväntansfull. Och jag hoppas att jag hinner allt jag ska innan den här dagen tar slut.

PS. Provade att jogga idag. Inte springa. Jogga. 25 min. Sakta. Det var allt jag hade tid med. Och orkade, haha. Jag höll på att dö. Antingen har jag nått i kroppen, eller så hänger mina ben inte riktigt med idag. Frågan är vad detta säger om min insats i vårruset om mindre än 4 veckor? Jag håller tummarna för trötta ben. Trampade trots allt backe 20 minuter igår.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fört över pengarna för vårruset? p.s jag gruvar mig :p

2011-05-04 @ 21:29:06
URL: http://pannannan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0