Pantertanter

Gympa va ingen barnlek. Krutkärringar som orkar. Jag höll på dö efter halva passet och kommer ha ont överallt imorrn.

Soffläge, lite godis och seriemaraton va allt ja orkade med efter de. Okej söndag.


Jag har ju tillgångar.

Hdmi utgång på datorn var tydligen inte nödvändigt. Och här har jag trott i ett års tid att jag inte kan se film från datorn via tvn! Pappa avslöjade just att jag haft andra kablar bara liggandes, som om han kunde klämt ut sig de lite tidigare!!! Så nu äre storbild som gäller.

Min cykel är numera en pärla, lyse i kök och sovrum fixat, en fungerande dammsugare och mitt lilla ljudsystem är inkopplat. Tack pappa. Basen har varit saknad! Och som om inte de vore nog har mamma och ja lagat mängder med matlådor, ja som verkligen drömt om lagat mat i frysen klar att micras väldigt länge nu säger tack mamma, du är ju en pärla!

Besök på Olles, goda drinkar, massa vin, lite shopping, kortspel och filmtittande har vi åxå hunnit med! Man önskar ju helgerna inte gick så förbaskat fort när man hare bra!


Fredag hela veckan

Idag har jag haft fredag hela dagen så de känns himla skumt att behöva ställa klockan imorrn för en dag till jobb liksom. Världens längsta dag dessutom, men väldigt lärorik. Massa bra tips som ja gärna hade fått möjlighet att få ännu tidigare.

Tokregnade påväg hem så ja kunde lika gärna tagit en dusch. Paraply är inte ens nära tillräckligt, hade önskat galonisar och stövlar och sånt som barn på dagis tvingas ha som inte äre minsta bekvämt men jäkla effektivt.

Nu väntar ja på mams och papas som sitter i bil påväg hit. Ska bli himla kul att äntligen få visa nya lägenheten och kramas lite pårom.


Jul i september

Ska man verkligen behöva tänka på juletider redan? Hörde att S redan bokat hembiljett över jul. Nu. I september. Hösten har ju inte ens börjat och vi tänker mitt-i-vintern redan. Ja asså jag är ju inte den som är den och gärna sitter ensam i uppis när alla andra är hemma och myser med familjen så ja måste ju styra upp såklart. Lika bra va?

Helgen i huvudstaden har varit trevlig. Trist med regn, men mysig lunch, shopping, utekväll och mingel. Synd att helgerna alltid ska gå så förbaskat fort bara.


...

"Inget är som den kärlek man inte kan få, tänkte hon bittert."


Greta minds...

...think alike! Nu ser ja fram emot en grym helg i Sthlm.

Den här september som skulle va så fullspäckad och gå sååå himla fort tar verkligen aldrig slut! Vad händer?


Välförtjänt

Lugnt på jobbet så ja kilade en timme tidigare. Sen dess har ja organiserat flyttkartonger, aldrig saknat yes diskmedel och såpa så mycket i mitt liv, försöka dammsuga med en dammsugare som suger (jävligt dåligt), diskat mängder med disk då diskmaskinen tydligen är död (just typiskt när ja väl har tillgång till en) och städat toan!

Nu poppar jag poppar jag popcorn och tar en torsdagsöl! Välförtjänt minsta sagt efter gårdagens kaos. Och sen blir de plugg inför morgondagens kundbesök. Javisst, ja slängs ut i världen för att genomföra något jag aldrig förut gjort och man vill ju inte framstå som om man är född bakom en lastpall! De är ba köra!


Aldrig tillbaka.

Allt som kunde gå fel gick fel ikväll. bryt ihop och kom igen? Men har iallafall tagit årets första cykeltur och får äntligen min efterlängtade middag! tummen upp på den!
 
Firar med en ölkorv till efterätt (ibland tror ja att ja är karl i mitt undermedvetna)!
 
Och efter ett åretbesök i min gamla lägenhet kan ja bara säga att ja älskar allt med att ha flyttat! Du kändes alldig som hemma, du kändes aldrig välkomnande, inte alls på samma sätt som min nya. Jag saknar dig inte och jag kommer aldrig att komma tillbaka!
 
 

Full?

Känner mig bottenlös ikväll. Middag gånger två, plus popcorn, fyra mackor och ett päron. Hur jäkla mycket får plats egentligen?

Jag gillar när folk tar sig tid att förklara och inte bara löser problemet själv. Har faktiskt lärt mig saker idag, ja tackar! Och nån timme extra blir perfekt för mina kommande Umeåvistelser. Bra dag!


...

Önskar mitt dygn hade fler timmar och att mina vänner bodde närmare!


Sista refrängen

I säng innan åtta! Tror helgen tagit ut sin rätt.

Plus matlagning för första gången i nya lyan (javet påtiden me lite rutiner igen), handling två gången (glömde toapapper=livsviktigt), tvätt, uppackning av resväska (både helgens och från flytten).

Det räcker nu så godnatt! Eller sista låten först såklart! Sen sova sova sova!


Sammanfattningsvis...

 
Fredag:
Efter att ha hört VDn prata kan ja inte annat än hålla med och säga att jag är stolt!
 
Alexander Bard dök upp med både mustasch och attityd. Han är ju en clown asså, men fick faktiskt fram sin poäng och ja kan inte säga annat än att han va underhållande. Även om jag inte är hansstörsta fan.
 
Vi avslutade med middag på slottet. Liveband och DJ spelade och hela golvet gungade! På rikt! Ja fick ställa mig nära väggen för jag trodde de skulle ge vika på övervåningen när 900 revisorer hoppade i samma rytm. Ett tecken på en bra kväll när ja inte ser mer än en meter, vaknar upp helt förstörd, med huvudvärken från h och chefen frågar om jag sovit någonting och jag svarar jaaaa, syns inte det? och han fortsätter med att skratta och säga att ja ser lite risig ut. Haha.
 
Lördag:
Alla samlas iförda lila funktionskläder och träningsbyxor. Riktigt häftig att se 900 pers i ett enda lila hav. Och efter grupparbeten och lunch drar en lila orm av människor igenom Örebro när vi springer välgörenhetslopp på 5 km. Jaa, jag sprang och är sjukt nöjd och fick en high five av VD vid målgång. Bra jobbat.Och Hand-in-Hand fick en fin slant för sitt otroligt fina arbete.
 
Galamiddag med Måns Selmelöv som toastmaster, trerätters middag, September, Orup och Sara Dawn Finer på scen förvandlade alla 900 personer till 14 åringar med kamera och mobil i högsta hugg längst framme vid scenen (jag med och jag är inte jättestolt över det, men mamma, Måns var bättre i verkligheten!)
 
DJ in på småtimmarna och när kvällen närmade sitt slut kunde jag inte bli lyckligare när det delades ut varmkorv med bröd vid utgången!
 
Vilken häftig helg jag haft! Och vilket företags jag hamnat på! Tackar GT och är stolt att jag får vara med!
 
 
 

Ööörebro.

Sista minuten packa är aldrig bra. Speciellt inte när det handlar om en hel outfit till en galamiddag. Känns som jag glömt nått. Sitter iallafall på bussen nu påväg till Örebro för att umgås med mina 900 andra kollegor. Regnet öser ner och det är full storm. Hoppas på att de är nära till hotell och konventum och slott och arena och allt var vi nu ska vara. Tror de kommer bli en alldeles fantastiskt trevlig helg! Tjingtjing.


Tacka vet ja jeans!

Önskar väskan va större och valmöjligheterna i garderoben fler! Och jag önskar jag inte behövde ha klänning! Känner mig varken som mig själv eller bekväm och jag kommer köra vinterskor till. Suuuuuck. Vem bryr sig om att passa in right?


En dag

Lever i ett pärmkaos och kör mest fast. Men livet tuggar på ändå.

Fika på stan efter jobbet och troru ja blev lycklig när sms från posten sa att ja kunde hämta ut mitt modem? Teknisk support såklart men nu äre up'n rundning. Och wifi såklart. Känner mig fri som en fågel och har suttit klistrad vid datorn sen dess.

En dag till, sen packning och en helg i Örebro med 900 andra kollegor, seminarier, 5 km löpning och galamiddag. Vi får se hur de slutar.


Bra söndag

Vaknade med migrän efter gårdagens fest. Så glad att ja är inte ska göra av med pengar ja inte har och valde att gå hem när de andra gick ut. Jag behövde tydligen det! Men de va supertrevligt!

Pallrade mig ur sängen när grabbarna skulle spela volleyboll. Äntligen kan jag vara med, ja hittade dit och två timmars lir gjorde min dag. Sjukt kul!

Resten av kvällen har ja tömt mitt chokladförråd och provat klänningar inför nästa helg. Antingen krymper dom i garderoben eller så får ja nog lägga ner chokladen för alternativen va inte många. Hittade två som gick att stänga/gick över stjärten så ja antar ja får ta nån av som. Hade ingen lust att lägga pengar på en klänning ja kanske har en eller två gånger. Och speciellt inte nu med dubbla hyror och allt. Tåls att tänkas på!

För övrigt saknar ja mina fina föräldrar enormt och räknar ner tills ja får träffarom!


Framåt sa vi.

Jag orkar inte ens kommentera gårdagen. Och som grädde på moset lyckades ja gå vilse både dit och hem. Dags för att bli turist och ta me karta nästa gång? Varför kan inte folk bo mot centrum, ja har ju noll koll åt andra hållet. Även att gatorna inte alls går parallelt i raka fina kvarter. Hur ska ja då kunna använda sunt förnuft? Hade iaf en trevlig kväll, det bjöds på både sushi och vin. Ja tackar ödmjukast!
 
Imorse hittade ja igen mina skor som vägrade visa sig igår. Hade visst inte letat i prick alla kartonger. Lite mer kök har kommit på plats, stekpannan är funnen, kaffebryggaren på plats, nu är det bara internet som ja bara inte kan leva utan. Ge mig mitt modem! Men de känns hemtrevligt redan trots flyttkartongskaoset, mer hemtrevligt än i förra lägenheten (på över ett år med andra ord) och bara de är ju värt allt slit!
 
Man får inte va blyg när man är ny och okänd i en stad, de har ja lärt mig. Så ja har bjudit in mig själv på fest ikväll.
Hoppas på en kalaskväll. Framåt sa vi!
 
 
 
 
 
 

Ensamt

Lång dag hos kund. Längtade hem. Men efter 5 försök till telefonkontakt utan svar samt ignorerad via sms känner ja mig plötsligt ignorerad och ensam. Kan även bero på att ja inte har internet? Dator utan internet är väääärdelöst asså! måste fixa, prioritera och fixa! Helst genast, eller typ imorrn. Skål för promenadskor och hemmakväll!


På plats

Jag är på plats. Äntligen. Nu blir de snabbdusch och lunch. Sen promenad till jobbet. Promenad! Älskar att ja kan sägare, prommis prommis prommis!


Såå atteeehh...

Börjar eka tomt nu. Önskar ja kunde packa prick allt. Men kan ju va bra att ha en kudde och ett täcke, kanske ett glas och en sked? Kanske en tandborste och en handduk? Och datorn såklart, va skulle ja annars roa mig med? 3 sopsäckar till står fyllda i hallen och borde springa till soprummet själv, men dom lata jäklarna sätter aldrig fart! Skulle gärna se att gamla soffbordet använde sina 4 ben och gjorde en insats han med. Får verkligen ingen hjälp alls här...
 
Jagat flyttfirma hela dagen, men nu äre bekräftat. 7.30 typich, plingarom på dörren! Sen ska jag be med mina sötaste hundvalpsögon att ja får lifta med grabbsen till Uppis för avlastning. Nu vill jag bara att de ska va över på  sekunden!
 
Och imorgon åker jag inge mer tåg! Vilken känsla att kunna gå hem!! På ynka 10-12 minuter. Och tänk sen när ja har en cykel, typ 5 minuter. Thats it!
Kände i lördags efter att ja varit och tittat i lägenheten och sett mina möjligheter hur otroligt isolerad och ensamt jag haft det här. Har inte reflekterat över det förut, kanske för att jag inte vetat annat, kanske för att jag inte ska deppa ihop totalt och acceptera att "nu är de såhär-gör de bästa av det", Märkligtt hur fort människan anpassar sig.
 
 

En dag.

Och så var de bara en dag kvar. Om det ändå bara kunde vara över. Otålig eller vad? Haha. Positivt att piggheten höll i sig fram till nu är alltid nått. Åsså har ja fått lov på ett lån av cykel på obestämd tid. Nu är ja snart Uppsalabo på rikt!


Sömn

Känslan över att ha sovit mer än tre timmar på över en vecka är helt klart fantastisk! Hoppas den lilla energin jag skrapat ihop räcker hela dagen för jag gissar på att det blir håll igång idag. Och sen bara två dagar kvar till the big day! Woho.


Första natten

Kunde inte hålla mig så på en tältsäng har ja sovit bara för att få inviga mitt nya hem. Tre dagar kvar innan allt är på plats. Känns lite trist att sätta sig på tåget tillbaka till flyttkaoset men nu är de inte mycket kvar som ska packas!


Prick ett år på dagen.

Det slog mig att jag har bott är prick ett år idag, och med nyckel i handen och 4 dagar till flytt känns det bara så spännande asså!
 
Jag har nog världens bästa vänner (dom få som ja hunnit träffa) som ställer upp med utlåning av bil och händer att bära. Idag har ja alltså fått låna en bil så ja ska samla ihop dom få krafter ja har och köra en vända till lägenheten, mest för att titta, men också för att lämna tv, mat och lite annat som flyttfirman inte kör.
 
Annars blir de lugna puckat. Förkylning och hostan tar av mina krafter. Och trots doktorns råd och medicin har ja inte sovit många timmar denna vecka, även om i natt var den bästa på veckan räcker det inte riktigt hela vägen.

RSS 2.0