Idol igen, tjatigt.

Men ikväll var det ju grabbarnas tur. Jag hann visserligen inte se alla, men a någon anledning så har jag svårt att komma över hur otroligt mycket bättre det låter när en kille verkligen kan sjunga jämfört med när en tjej får till det. Visserligen har det rätt stor betydelse hurvida den personliga karaktären är, men är han ödmjuk och med båda fötterna på jorden är iallafall jag charmad.
Helst livé, med gitarr, akustiskt, naket.

Ja som sagt. Annars är det tenta plugg för hela slanten. Och en äppelkaka och glass tillefterrätt idag. Mycket godis för min del sista veckorna och mindre rörelse. Jag längtar verkligen efter att få träna. Jag är less på att vara sjuk. Nässprayen mot mitt bihålevirus, som kostade mig en förmögenhet bör tilläggas, verkar fungerar. Ingen huvudvärk alls idag. Okej, en avstickare där.
Men tillbaka till tentaplugget. I måndags var jag rätt lugn, tänkte att de här är ju lugnt. Idag hade vi sista föreläsningen och nu förstår jag inte hur allting ska gå ihop och sedan hinna rota sig i hjärnan på mig.
Det är bara läsa läsa läsa läsa läsa, jag hoppas att det iallafall är något som fastnar.

Idolkväll med ekonomipaus

Har man inget bättre för sig så ser man idol. Uttagningarna som jag personligen tycker brukar vara roligast är nu slut. Slut på det roliga och in med allvaret. Måste säga att jag är lite smått besviken på kvällens tjejer, bara ballader. Vart är allt gó och all utstrålning?
Jag tror att idolerna måste tänka mer på tittarna och mindre på juryn, hallå, det är ju vi som ska rösta, de är oss ni ska charma!

Råkade sappa förbi enkonominyheterna i väntan på röstningsresultatet. Shit vilken kris det verkar ha blivit av dessa bankkonkurser i USA. Och plötsligt står det i tidningarna att Swedbank verkar ha drabbats värst. Ska jag börja bli orolig nu? Ska jag behöva spara pengarna i madrassen hädanefter? Varför står det bara om Swedbank och inte de andra svenska bankerna? Ibland önskar jag att jag hade lite bättre koll så man visste vad allt beror på och vad alla siffror betyder, och kanske framförallt förstå vad som håller på att hända för framtiden. Under tiden får jag väl vara "tacksam" att jag inte har en förmögenhet sparade i fonder och aktier, det hade inte varit speciellt upphetsande.

Sjukt otaggad.

Sjukt otaggad bara.

Värdelöst plugg och ny väska till mig.

Varför lär jag mig ingenting? Det känns som om jag bara sitter och bläddrar i boken för att jag måste till ingen nytta. Min fantasi skenar iväg och jag tror jag förlängt min "att-göra" lista med tio punkter som jag borde ta tag i. Men så tänker jag att, nej de kan jag inte göra nu för nu måste jag läsa, åsså fortsätter jag sitta vid boken utan att lära mig. Kontentan av idag är att jag inte gjort en vettig sak, förutom lagat mat.

Fredagkvällen urartade lite iallafall, då jag och Jonas, helt på tu man hand satt och söp till. Vi kom på att vi skulle ner på stan och dra en barrunda, och Jonas taggade mig som tusan på att vi skulle gå på cover-club. Det tog ett bra tag innan vi insåg att det är X3M på fredagar, då dog upphetsningen. Det blev lite livemusik på 2våningar innan vi åkte hem och lördagen med tanke på hur seg lördagen blev var det kanske tur att det blev en tidig kväll.

Ingen lyckad BHsökning heller. Det blir nog tutt-tejp som sista utväg. Jag vet ju inte ens hur den ser ut. Jag fick mig en väska iallafall, från HM. Jag hade spana lite på den i katalogen men vågade inte beställa. Det var precis rätt för mig.


En timma kvar till "ensam mamma söker". I know, kanske inte världens bästa serie, men jag har som fastnat. Den har sin charm och mammorna är så glada.

Fredag eftermiddag.

Det märks att det är fredag. Musik i korridorerna och man kan se att det rycker i dansnerven på fler än en som passerar. Jag inbillar mig också att det är lite fler leenden i min omgivning. Till och med byggjobbarna här utanför kör partymusiken på högsta volym, så jag är nog inte ensam om att längta efter helg. Som student blir man ju som aldrig riktigt ledig då skolan följer med hem både på kvällar och helgen, men det är som ändå nått specieltl med helg. Fredag eftermiddag alltså. Och jag vill göra nått kul!



Akuten och klänningsproblem.

Att det ska vara så komplicerat att få tid hos en vårdcentral, det trodde jag inte. Efter att ha ringt säkert fyra olika nummer hade jag varken fått någon tid eller pratat med en levande människa, bara telefonsvarare. Så igårkväll satt jag mina tre kvällstimmar på akuten för att få veta att jag har virus i bihålorna. Tack gode gud för att jag fått medicin mot min smärta!

Och idag har jag sprungit omkring på stan. Jag fick ett impulsryck och drog ner till centrum och det är ju sånna gånger, om nån gång, man hittar saker. Tur att det är löning imorrn för jag har shoppat både ett skärp, nån t-shirtklänning och en finklänning. Tänkte att jag skulle ha den på sittningen om jag bara lyckas hitta en lösning till mitt BH problem. Jag kan inte ha BH under klänningen, eller det måste vara en speciellt BH isåfall. Så istället för att leta klänning är det nu en BH-jakt som inleds. Eller kanske tejp? Någon som har nått bra tips?

Ikväll är det en promenad med Sofia som är inbokad, det ska bli trevligt att prata av sig lite, och sedan hem till Sävar på lite ärenden. Ska passa på att ta med mig klänningen och ha modevisning för mamma i samma veva. Tipstipstips. Jag är nämligen inte så bra på att bestämma själv, jag vill att någon ska tycka lite, risa å rosa. Det är mamma bra på.

Nöjd

Det är så skönt att komma hem och verkligen känna att man är nöjd med dagen. Jag är nöd med det vi presterat och jag är nöjd över känslan som jag burit med mig.
Nu kanske det vänder, allt det tunga och jobbiga som legat över mig, nu kanske det börjar gå utför.
Jag har återigen lyckats hamna bland sköna klasskompisar och solen sken när vi avslutade och gick hem från skolan runt halv fyra idag. Jag kunde inte låta bli att ta en liten omväg hem bara för att få njuta av det vackra höstvädret.

Till och med google har gjort höst;



Fick ju betyget för det andra grupparbetet också, VG till våran grupp. Jag är så stolt! Det kändes skönt. Så det blir att belöna sig själv för allt slit, frågan är bara med vad? Lite ledig tid kanske? En kväll utan ansiktet i böckerna? Jag ska fortsätta drömma.

Måndag morgon

Det ser kallt ut idag. Jag gruvar. Och jag är trött, jag hade hellre legat kvar i sängen och drömt klart min dröm.
Men nu är det nya tag som gäller, och med en fullspäckad dag framför mig måste jag nog snart ila iväg. Det är grupparbete, socialutskottsmöte och så ska jag ju få tillbaka det förre grupparbetet som står på schemat. Håll tummarna för mig!

Datorväskan jag hämtade igår är faktiskt helt okej, och allt fick plats, nästan iallafall, man får prioritera lite bara.
Ha en bra dag hörrni.

Bakslag i dubbel bemärkelse.

Har utveckligen tagit ett steg bakåt? Sist jag köpte majs på burk trodde jag att jag bara tagit fel sort efterson konservburken inte hade den där fliken så att man kan öppna burken utan konservöppnare. Men jag inser ju att dom burkarna verkar ha försvunnit, för nu när jag handlade letade jag efter de med fliken på, men jag fick ge upp. Jag älskade ju dom konserverna! Skitpraktiskt att slippa rota i lådorna efter konservöppnaren hela tiden.

Har iallafall just avnjutit en lax och spenatpaj som blev riktigt lyckad. Dock mer spenat än lax eller pajskal eller något annat för den delen.

Fick veta att det har hänt en liten olycka med min mamma då hon tydligen kraschat med cykel och ramlat som jag förstog det. Jag fick ett sms av pappa och det var inga fina blåmärken. Och jag som tyckte att min cykelkrasch var jäklig. Krya på dig, jag tänker på dig!


Min helg

Jag hade min helg planerad, ledig, lite fest, lite kompisträffande, lugn och ro. Men nä, i fredags brakade allt samman och helgen blev bara plugg plugg plugg, eller snarare läsning läsning läsning för den där boken tar hundra år att läsa. Min fråga är ju när jag ska hinna plugga? alltså verkligen börja lära mig någonting? Ja, jag är en aning stressad, den aningen blir större och större.

Idag ska jag väl forstätta jobba mig igenom engelska akademiska ord samlade i en såkallad bok. Man skulle haft en personlig tolk eller nått som kunde sitta brevid och översätta. Det hade jag helst av allt önskat mig.
Jag måste hinne hem till Sävar en sväng idag också och hämta en dataväska som datorn faktiskt rymms i. Om jag har en bra datorväska kanske jag inte behöver köpa en ny dator på studs, det krävs ju ett visst sparande först, och sånt tar tid. Och så självklart måste jag kolla in lill-toan som pappa visst ska ha kaklat om. Spännande.


Som sagt, ...

Som sagt, det är lätt att hitta annat att roa sig med när man egentligen borde plugga. Min sysselsättning blev att kolla på lite gamla bilder. Och vips hade jag hamnat i albumet från min och Lindas 44 års fest i Januari.. vi som planerar en eventuell återupprepning, 46 års fest, hur låter det?

Jag hittade iallafall några idolbilder som jag bara inte kunde motstå;


Emily, Björn och jag såklart.


Linda och Jonas i singstarduell.


Sofia och Jonte var också där.


Skål. Men min fråga är vad hände sen?


Hello Saferide

Det är alltid spännande att upptäcka ny musik. Linda har länge nu pratat som Hello Saferide på sin blogg och igår tog min nyfikenhet över, vad är detta för artist som är så omtalad?
Man ska aldrig på förhand dömma, jag gillar det här.

Jag är en lyssnare

Redovisningen gick bra. Skönt. Nu är det över. Vi hade även föreläsning om studieteknik, jag tänkte att jag kanske kunde få tips på hur jag ska effektivisera min läsning lite. Tydligen är jag en sån som lär mig bäst av att lyssna. Snopet. Jag trodde det var skrivning, här skriver jag listor och anteckningar som en galning. Det behöver ju inte stämma till 100 % men jag kanske borde prova att skriva mindre och lyssna mer. Vore ju sjukt bra om det funkade.
Fick också lära mig att planering är viktigt, skriva ner vad jag gör på alla dygnets timmar för att få överblick av vad min dyrbara tid går till och skriva ner vad jag lärt mig efter olika föreläsningar, kanske genom att blogga. Vem vet, vi får se hur jag styr upp det här, men de där med att skriva ner vad alla timmar fylls med ska prova. Det ska bli inressant att se varför det inte känns som om tiden räcker till ibland.

Bildbevis från helgens bravader, röda ögon men vi är något så när glada iallafall, och en Jonas är nog bakom kameran någonstans också. Mycket trevligt som sagt.



Impulsköp

Jag har visserligen letat en "höstjacka" ett tag nu, jag fryser ju ihjäl i den tunna sommarjacka jag har nu. Samtidigt vill jag inte ha en jättetjock vinterjacka att bära omkring på nu, i september.
Ibland känns det som om jag är världens mest frusna människor när jag ser folk som går med tunna korta jackor, vissa till och med utan jacka. Själv har jag både vantar och halsduk obligatoriskt varje dag och funderar starkt på långkalsonger!
Och vem skulle tro att jag skulle hitta en jacka på HM?! Inte jag. där hittar jag aldrig något. Nu är mitt dilemma bara hur bra kvalite de är på den? HM har inte gjort ett speciellt gott intryck på mig vad gäller kvalla...
Det var en fin jacka. Det är mycket pengar. Speciellt som student. Håller den måttet?

Lunch på E-puben

Lunch på E-puben mättade våra magar innan vi satte igång med förberedelserna av redovisningen imorgon. Handelshögskolan bjöd på lasange och jag åt som aldrig förr. Gratis är gott. Nu är det nervösa nerver inför morgondagen. Redovisning är som förknippat med prestation och nervositet, ändå vet jag innerst inne att det inte är speciellt märkvärdigt egentligen. Man gör det man kan, thats that!
Måste nog ändå försöka läsa på lite ikväll så att jag gör min grupp stolt, men att kunna allt utantill är verkligen över mina ambitioner.

Förutom plugg ikväll blir det en sväng på ica för att panta otaliga flaskor, och en sväng på sporthuset då Jonas cykel uppenbarligen måste fixas såhär lagom till den ska gå i vinterdvala. (det är ju snart dags)

Det är möjligvis ingen därute som har lust att lära mig hur man länkar här på bloggen?

Inge bakis

Sofi fyllde år igår så det blev en festkväll med alldeles för många vändor av födelsedagssånger, lite dans med nalle puh och batman, en attack av två gorillor, och dessutom han vi vara i kontakt med både en gran och en björk. Vilket äventyr.
Men otroligt trevligt. En mystisk grej dock. En kille kom fram till vårat bord och slog sig ner och frågade mig om jag var innebandytjej?! Jaaaa, sa jag, fast jag slutade ju spela för typ något år sedan. Du har inte spelat i dorotea? Hahaha, nä verkligen inte. Sedan sa han att han kände igen mej annars också, att han typ brukar se mig lite här och där. Han kände igen Jonas också. Läskigt. Har killen typ förföljt mig? Eller kanske spanat in mig? På något sätt måste jag ju fångat hans uppmärksamhet iallafall.

Och så idag, arbete.
Jag måste ändå säga att jag mår ovanligt bra med tanke på allt vad som slank ner igår, men ögonen är bara såååå sömniga.

Fredagsbio

Det blev ingen Åbro öl ikväll. Nä, istället visade det sig att Linda inte heller sett "Mamma Mia" och vad kan passa bättre än en Åbro öl?  Jo, nämligen en fredagsbio (förlåt mig). Jag är inte något stort musikal-fan sådär, men jag har bara hört positivt om filmen så nu blir det upp till bevis. Hoppashoppas.
Och eftersom jag hamnat i godisträsket med sjukdom som ursäkt för min godishets ser jag fram emot lite socker till filmen och gott sällskap förståss. Vilken toppenkväll.

Ny storsatsning

Jag glömde berätta om mitt nya projekt, eller snarare min nya investering som jag planerar. Nämligen att byta dator. Under hela veckan har jag burit med mig min bärbara dator till skolan och det har verkligen varit super att ha datorn med sig. Men den är fruktasnvärt otymplig, stor och tung, den ryms inte ens i väskan.

Mitt mål är nu att försöka byta till en mindre och nättare modell, för det här är inte sista gången datorn ska med till skolan. Frågan är bara vad jag skulle kunna få för min gamla, och vad en ny skulle kosta? Jag har ju inte direkt pengar gömda i madrassen.
Måste göra lite research här, och fråga pappa om råd. Han är bra. Han kan.

Stor påse

Handledningen på vårt grupparbete imorse gav positiv respons och efter ett par små justeringar och en jäkla bra slutkläm blev vi färdiga redan innan lunch. Jag känner mig nöjd. Så hela gruppen, inklusive jag, beslutade att ta resten av dagen och helgen ledigt.

Så eftermiddagen har spenderats rännandes på stan och tokshoppat med Linda. Hon fick förresten väldens största påse med sig på en affär. Jag är fortfarande lite förbryllad av storleken, helt sjukt stor. Men handtagen borde ha placerats på långsidorna och inte på kortsidorna, ogenomtänkt och väldigt opraktiskt.
Jag blir lite avensjuk på henne i hennes pyssel med sin lägenhet. Jag brukar vara sån jag åxå, pysslig och så, men jag har helt enkelt tappat den energin bland så mycket annat. Jag antar att det blivit bortprioriterat, frågan är bara vad jag lagt energin på istället?

Idag mår jag bättre

Idag mår jag bättre. Alvedonen imorse är den enda drog jag behövt idag. Nu är det bara halsen som smärtar, rejält! Det ända jag kan tänka på är att äta glass, kallt och svallkande för min svullna (säkert illröda) hals. Det är så typiskt att behöva vara sjuk nu, och jag som precis investerat i ett nytt iksu-kort, jag vill träna!
Men jag behöver inte känna mig ensam i min sjukdom för det verkar som om halva klassen är precis som jag. Men det blir väl så när alla olika människor kommer och ska beblanda sina olika bakteriefaunor med varandra, alla smittas på ett eller annat sätt, det är helt enkelt ett obligatoriskt moment i själva anpassningsfasen.

Nu ska jag försöka styra upp en otroligt bra slutdiskussion på vårt grupparbete. Gruppen har varit lite flummig idag, tog humorn till en helt ny nivå kan man säga (på ett fint sätt), så jag får väl representera den vettiga "tråkmånsen" och skriva lite istället.

Långa dagar blir

Långa dagar blir det. Idag började läsningen 8.00 och sedan har det varit grupparbete hela dagen och tro det eller ej men jag sitter fortfarande i biblioteket. Grupparbete är tidskrävande. Men jag måste ändå ge min grupp ett visst beröm. Jag var otroligt skeptisk i början, speciellt med tanke på att det brukar vara tjejerna som styr upp och jag som är ensam tjej i min. Men det är trevliga grabbar. Dom spottar galna idéer och jag fungerar som ett filter och sliter ner dom på jorden då det behövs (ganska ofta måste jag säga). Men det är lite roligt emellanåt också.

Dålig tajming att bli sjuk nu bara. Kände mig krasslig i går morse ochdet blev bara värre och värre. Inatt hade jag nog lite feber och idag har jag gått på alvedon och kaffe för att hålla mig igång. Åt dessutom världens godaste macka på fikat idag, med keso och oliver och massa frön på brödet. Cafétornet, eller Kaffetornet som stockholmarna kallar det, får min varma rekomendation för den mackan.

Har även haft lektion i det norrländska språket (även här stockholmare som inte hängde med) då ordet "ids" användes väldigt frekvent och ingen förstog vad jag menade (det betyder "orka" för dig som inte visste). Det är roligt med lite olika "ursprung" om man nu kan säga så, vi är ju visserligen alla från samma land.

18.00 är det möte på E-puben. Rundtur och lite annan information. Jag borde läsa, och vila, framförallt bli frisk. Och just nu kan jag inte riktigt bestämma om jag ska sitta kvar här på bibblan och gå direkt dit, eller om jag ska åka hem och skita i de där mötet. För åker jag hem vet jag redan nu att jag inte kommer "idas" komma tillbaka.

Och så, måndag

Ännu en helg flög förbi. Sittningen i fredags var trevlig, spännande eftersom det var mitt livs första. Mycket sång och ramsor och stå på stolar och klappa i borden. Man åt så fort man kunde mellan alla talare och försökte föra samtal då salen tystnade, vilket inte var så ofta. Alla var otroligt tjusiga och jag upptäckte i kön påväg in att min kjol och tshirten till den inte alls var rätt klädkod, så jag ringde Jonas som Jonas en hjälteinsats och lugnade mitt sinne.
Vidare till E-puben och sedan tillbaka till Corona där fler kändisar dök upp. Mycket trevligt.

Fördelen med att redan på fredagkväll hitta på tokigheter är att helgen blir lång. Lite stan, lite läsning också faktiskt och en lång glidartur på cykel runt i Umeå i det fina vädret har hunnits med. Jag rekomenderar även Wall-E, den nya teknade filmen på bio.

Och så, måndag morgon. Rivstarten på veckan kan man lugnt säga. Vi börjar nämligen med ett grupparbete. 1 vecka har vi på oss. En artikel på 20 sidor som ska analyseras, i flera steg bör tilläggas, och ett PM ska skrivas och lämnas in. Dessutom ska vi ha en presentation av arbetet och ett litteraturseminarium under den här tiden. Jag hatar grupparbeten, inte för att jag inte tycker om att arbeta i grupp utan för att det oftast blir alldeles för tidskrävande. Jag är skeptisk även denna gången, men artikeln är om fotboll (på engelska dock, suck) och min grupp verkar vara inbitna fotbollsfans (grabbar såklart) så jag hoppas dom hjälper mig och styr upp det här. Det lär bli en intensiv vecka för min del med andra ord.

Nu fick jag höra

Nu fick jag höra det.

"Det är viktigare att gå i rätt riktning än att ta stora steg."


Detta citat ska jag plantera djupt i hjärnan så att jag kan plocka fram det när det verkligen känns tungt. Rätt väg går inte alltid som en dans, är inte alltid bara utförsbacke. Det viktigaste är att inte ge upp och fortsätta ta små steg framåt.

Åhnej

Åhnej. Just typiskt. När man väl behöver något så är det borta. Mitt beeeev. Min kära lilla svarta väska, borta, helt försvunnen, som luft. Jag gråter en skvätt. Då får jag väl lov att ta den andra.

Överskottsenergi

Överskottsenergi kallas det när man inte kan sitta still. Jag kan inte sitta still, och med bara 45 kvadrat att röra sig på blir man rätt begränsad. Ska jag måste pallra mig ut? I regnet? Är det vad som krävs för lite harmoni?

Jag var på stan med mamma imorse, lite ärenden, lite fix och när jag kommer hem har jag gjort av med 1000 spänn!!!?! Hur gick det till? Jag som inte ens skulle ha något? Förutom tajts, och en sväng på apoteket. Jag förstår ingenting.

Tackar Linda för skolåningen. Jag känner mig redo för kvällens sittning. Jag känner mig inte som den finaste flicka, lite för avslappnad, lite åt rock om man kan kalla det så, men jag är ju sån, så jag får duga precis så som jag är. Mixa och matcha lyckas ju inte alltid! :)
 Hoppas att jag får en trevlig bordskamrat också så kommer kvällen säkerligen bli trevlig.


Jävla väder och dessutom bussmiss.

Efter att jag så fint väntat på bussen i 20 minuter i regnet för att därefter hoppa på 2:an till Marieberg istället för 7:an till Marieberg är jag nu hemma, blöööööt, otroligt blöt. Idiotiskt att inte dubbelkolla bussen. Dom ska ju till samma ställe, varför inte samma väg. Jag känner mig lurad, och lite dumförklarad.
Mitt paraply är värdelöst, ändå är jag glad för att jag iallafall äger ett paraply. Hur som helst, vilket jävla väder!

Jag lyckades trots min omotiverade inställning hitta en kjol, en sån med hög midja som jag sa att jag aldrig skulle ta på mig. Nu är bara frågan om hur jag ska matcha detta med skor och överdel. Jag måste nog fråga om råd, tur att Linda bor nära. :)

Brutalt väckt

Brutalt väckt imorse. Jag sov verkligen hur gott som helst och så ringer telefonen, okänt nummer, jaha, tankarna går verkligen inte rakt fram när man inte är vaken, jag svarar... och gissa vem som ringer?
Jo, tandläkaren. Jag fick ett sms igår från folktandvården om att jag hade tid idag klockan 10. Jaha, tänkte jag som inte ens fått en kallelse via posten. Och näg jag igår skulle ringa och avboka den fick jag bara till svar att alla var på kurs och tillbaka kl 8 nästa dag.
Nu är iallafall tiden ombokad och jag kunde såklart inte somna om.

Idag har vi massa lekar med klassen igen. Jag tycker att det är roligt men mitt största bekymmer nu är att hitta en klänning till den där sittningen på fredag. Jag har bara jeans och det var inte tillåtet. Jag är bekymmrad. Ibland önskar man att man var kille så slapp man hålla på att vela och välja. En kostym är ju alltid en kostym.


Det går trögt att läsa. Jag är okoncentrerad. Lite allmänt nere. Orkar inte träna. Allt känns mest trist. Ingen lust. Ingen längtan. Jag vet inte varför. Vad saknas?

Promenera mera.

Längesen var det jag rörde på mig mer än nödvändigt och med alla dessa onyttigheter som kroppen fått uthärda den senaste veckan var det kanske inte så konstigt att jag nu slagit svettrekort av en promenad.. helt sjukt! Promenaden känns som ett maraton.
Kanske är det ett tecken? Skärpning. Nu är det dags, promenera mera! Gärna med sällskap eller partydängorna i öronen.


Det känns så himla

Det känns så himla roligt att vara tillbaka i skolbänken. En sommars arbete har verkligen taggat mina pluggnerver. Sedan att första kurslitteraturboken är på engelska och att det tog mig 2 timmar att traggla igenom futtiga 13 sidor är ju ett annat bekymmer.
Känns konstigt att träffa alla klasskamrater utan galna upptåg och alkohol i kroppen, och trots att man tyckte att man lärt känna några kände man sig ganska ensam i hörsalen idag. Det kommer nog ta en bra tag att lära känna 150 nya ansikten. Nu kollar man in väskan, den fula svarta som indikerar att man är en första ringare, och på den vägen vet man om det är en klasskompis eller inte. Nästa grej blir at tkomma över upprymdheten över att vi ska bli klasskompisar och faktiskt säga hej.

Kåravgiften betalades efter säkert en halvtimmas kö. Studentmail är fixad. Böckerna är köpta. Det ända jag saknar nu är sällskap av Marlene som skulle läsa som fristående med oss men som tydligen måste läsa med några andra program. Jag vet inte hur de gick till, men tråkigt är det.


RSS 2.0