Lunch på E-puben

Lunch på E-puben mättade våra magar innan vi satte igång med förberedelserna av redovisningen imorgon. Handelshögskolan bjöd på lasange och jag åt som aldrig förr. Gratis är gott. Nu är det nervösa nerver inför morgondagen. Redovisning är som förknippat med prestation och nervositet, ändå vet jag innerst inne att det inte är speciellt märkvärdigt egentligen. Man gör det man kan, thats that!
Måste nog ändå försöka läsa på lite ikväll så att jag gör min grupp stolt, men att kunna allt utantill är verkligen över mina ambitioner.

Förutom plugg ikväll blir det en sväng på ica för att panta otaliga flaskor, och en sväng på sporthuset då Jonas cykel uppenbarligen måste fixas såhär lagom till den ska gå i vinterdvala. (det är ju snart dags)

Det är möjligvis ingen därute som har lust att lära mig hur man länkar här på bloggen?

Kommentarer
Postat av: Linda

du länkar genom att först markera det i texten du vill länka och sedan trycka på symbolen uppe i verktygsfältet som ser ut som en länk, den bredvid html-knappen. sedan skriver du in adressen till det du vill länka i fältet där det står "länkens url" och sedan väljer du om du vill att länken öppnas i samma fönster eller i ett annat fönster och sedan trcyker du på skapa. Voila! En länk.

2008-09-15 @ 20:00:48
URL: http://lindie86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0