När varje dag är lördag

Semestern är fortfarande fantastisk. Jag njuter av varje dag, umgås, badar, äter god mat, skrattar, kramas osv osv. 

Och även om det bara återstår ca en vecka har jobbångesten lyckats lysa med sin frånvaro. Jag har tyvärr inte kunnat hålla tankarna helt borta, tankar som får mig att väga fördelar mot nackdelar, tankar som får mig att reflektera över mitt välmående och min vardag, tankar som ibland säger att jag ska våga chansa och ibland säger att jag ska hålla fast. 

Inget riktigt semesterlugn, men och andra sidan, när ska man reflektera om inte just när tiden på klockan inte är viktig och när varje dag är lördag?

Jag känner mig inte lugn med att frågan väckts i mitt inre, och en aning stressad över att jag fortfarande inte vet vad jag egentligen vill bli när jag blir stor. 

Men för nu har jag fortfarande semester och livet är fantastiskt!



Värmebölja

Det är inte varje dag man i Sverige sitter med alla lägenhetsfönster öppna och glor på serieavsnitt till sena natten för att vänta på svalare luft så att de går att sova...

Semestern levererar utlandsvärme och vi badar som aldrig förr!!

Imorrn ännu en sväng till havet, stuga, båt, ö, bad och med bad. Mycke fint!



Fredag

Värmen är tillbaka och jag som alltid varit badkruka tjatar nu konstant om att bada. Jag klagar inte, nej absolut inte, det är helt fantastiskt, men nog vill man vara på ett ställe som erbjuder fläkt och vatten alltid! 

2års kalas idag hos bästkillen som älskar lastbilar, och bollar, men ändå mest lastbilar. Han förstod kanske inte fullt ut att han fyllde år och hur kul det är att öppna paket, men lika glad va han för det när bil på bil dök fram bakom presentpapperet. Så stor han blivit, och så mycket han pratar nu. Det går ju alldeles för fort! Jag hoppas att vi får umgås lite mer frekvent i framtiden så att han kanske känner igen oss och kan bli vänner. 

Vad resten av fredagen har att erbjuda är ännu oklart, men här sitter jag med en öl och ett rör pringels medan världens bästa sambo fixar både det ena och det andra i lägenheten! Jag gillar.



Överraskningskväll

Han är ju bara bäst. Jag fick inte veta nått, men efter middag på gitarrbaren igår styrde vi kosan mot bowlinghallen och jag hann ju tänka att nu jäklar ska jag spöa skiten ur honom... Men väl där fick vi sällskap då han hade, i hemlighet, ringt in mina föräldrar och farbror till stan för en bowlingmatch. 

Han vet ju hur han ska överraska på bästa sätt. Jag blev jätteglad och det var riktigt kul. Bowling är ett underskattat vardagsnöje!



14 juli

För precis ett år sedan låg vi i en solstol i Turkiet och hade ingen aning om att vi dagen därpå skulle springa omkring som små fnittriga tonåringar i gamla stan och leta förlovningsringar. 

Ett år med ring på fingret, ett år som jag hoppas kommer bli många många fler. Jag är fortfarande lika glad och lycklig, och Du ger mig så mycke glädje. Världens bästa. <3



Semestervecka

Som började med bästa möjliga väder har ni passerat ca halvvägs. Bara varit genomledig med undantag från en halvdags jobb igår, och det har varit superskönt! Veckan känns som om den för en gångs skull varit hur lång som helst och det är underbart.

Jag har bland annat premiärbadat i havet, (och om jag som normalt aldrig badar badar då är det varmt på riktigt), hängt i parken, ätit ute, druckit öl mitt på dagen och ätit alldeles för mycke chips, fått brun färg på min bleka hud, spelat kubb osv osv. 

Jag älskar sommar!

Här bor jag, sjukt fint! Jag älskar det!

En dag på stranden och premiärdopp.

Du och jag. Jag och du. ❤️ I Uppsala på minisemester. 



Uppsala

Uppsala är så fint på många sätt. Fyrisån, alla mysiga caféer och pubar, stadsträdgården och det betydligt varmare klimatet. Jag saknar inte att bo här, jag älskar Umeå och närheten till min familj och mina vänner, men jag njuter av allt det fina den här stan har att erbjuda och jag önskar att det fanns tid att komma hit lite mer frekvent. 

Efter frukost ute i solen ska vi nu starta dagen. Lite shopping, picnick i stadsträdgården och grill ikväll. De känns verkligen som sommar här!



Ledig ledig ledig

Våren var tillslut över och sommaren tog vid. Och nu äntligen semester. I alla fall så nära på semester som jag kan komma med vissa punktinsatser av jobb hela sommaren (jo lite irriterande är det ju och man kan ju fundera varför man ställer upp när lagen säger en annan sak, men man är för snäll och inte den som vill starta krig heller).

Såå jäkla skönt. Huvudvärk idag med visserligen, och regn. Men det är ändå semester och jag hoppas att några lugna dagar (jag har börjat semestern med att göra exakt ingenting) kommer att bota det mesta som ligger bakom pannbenet.

Ikväll tar jag med mig D och åker hem och grillar tillsammans med mamma och pappa och farbror som kommit hem från långvägar (usa), och imorgon drar vi iväg på weekend. Hotellfrukost, lite shopping, varmare grader på termometern, och återträff me några gamla polare kommer sitta så himla fint.

När kroppen bråkar

Typ femte eller sjätte dagen med huvudvärk nu (av högre graden) och jag börjar minst sagt va less, och helt slut, nu. Jag har provat allt, sova mycket, dricka mycket, äta mycket, äta lite, alvedon, dicklo, mycke kaffe, lite kaffe, äta frukt, vilat, inte tränat pga att ja ska vila, osv osv osv.

Veckan som gått har bestått av mycket umgänge, mys me tjejerna bland annat vilket var en riktig energiboost, god mat, beachvolleyboll på torget, sol, skratt, osv osv och jag är så tacksam för de, speciellt när sista dagarna före semestern aldrig verkar ta slut.

 På fredag är både jag och D lediga och vi åker iväg till Uppsala för mys, shopping, god mat och möte med gamla vänner. Jag längtar så mycket, jag bara hoppas att min kropp slutar jävlas med mig innan dess och att huvudvärken lägger ner. Som jag skrev, ja har testar allt, nån som har ett tips?



RSS 2.0