FÖRSTA SNÖN

Idag kom den, första snön. På första advent. Stora flingor har dalat ner från himlen i några timmar nu och det är verkligen supermysigt. Efter en hel dag med storm och spöregn kunde jag nog inte blivit mer löjligt glad. Som ett barn på julafton!

NYTT FAST GAMMALT

Är verkligen ledsen över min brist på julkänsla. Julen är du mysigaste högtiden. Hur som, efter lite plugg och en prommis i regnet tog jag tag i lägenheten som verkligen inte fått det minsta omsorg på ett par veckor. Dammsugaren fick jobba och köksbordet hittade fram. Och jag gjorde ytterligare ett försök att rota igenom flyttlådor i hopp om att hitta mitt julpynt men det finns verkligen inte. Hittade dock dessa fina bokstäver som nu sitter på mitt kylskåp. Dom måste vara supergamla men låg fortfarande i originalförpackning så nu fick dom ta plats. Det lönar sig att vara nyfiken ibland!
 





BEUNDRANSVÄRT PÅ FÖRSTA ADVENT.

Här i Tierp är det ingen vidare första advent, ca 10 grader och spöregn! Promenader och allt vad utevistelser heter kommer inte på frågan, för att gå ut skulle nog va som att ställa sig i duschen. Himla trist. Inte ett enda julpynt har jag heller då jag inte lyckades få med dom i flytten av någon anledning, så jag kan väl inte påstå att julkänslan är total.

Men jag får mysa desto mer nästa helg. Tänkte försöka köpa en liten adventsstake och kanske en stjärna för en billig peng när vi ändå åker till Ikea. Jag älskar ju julen, så jag ska jobba stenhårt på julkänslan här hemma! Jag är ju den enda i familjen som fortfarande vill att tomten ska komma, för det är ju nått alldeles speciellt med tomten.

Har suttit och lyssnar på golfproffsen "Larsson" som suttit i tv4 nu på morgonen och berättar om sina liv, varav den ena amputerat ena benet på grund av att hon hade fått beskedet att hon hade canser som inte gick att bota med cellgifter och strålning. Och ändå är hon så positiv. Hon berättade att redan efter 5 dagar efter operationen stod hon och svingade på golfbanan balanserade på ett ben med nya målsättningar som var anpassade till hennes nya liv. Jag är så imponerad!! Mest av hennes, och hennes systers inställning till livet. 


De berättade även att den innan Caroline fick beskedet om sjukdommen var de med om en jordbävning (minns inte riktigt var det var) där de av en slump valde en restaurang vilken visade sig vara en av fyra byggnader som fortfarande stod kvar efter jordbävningen och att detta räddade deras liv! Och de berättar upplevelsen som någonting positivt. Beundransvärt!




CHOKLAD OCH JULFILM

Det blev en hel del choklad och skålen är näst intill tom. Tillsammans med julfilm på tv känns det som att jag fick en riktig myskväll.

DAGENS GODA GÄRNING.

Jag gjorde dagens goda gärning idag! En liten gest från min sida blev en stor glädje för en annan. Jag stod i kassan på ica och kassörskan höll på att dra in mina grejer när en gamal gubbe kom förbi och slängde upp 2 kr och visade upp ett paket jäst. Kassörskan måste ju dra in varan innan hon kan ta betalt och gubben var jättestressad och hade absolut inte tid att vänta till kassörskan var klar med mina varor (jag storhandlade). Så jag köpte ett paket jäst åt gubben! Och han blev verkligen överlycklig! 2 kronor kunde jag gott bjuda på.

Jag har haft en riktig mysdag idag. Borde egentligen ha pluggat, för jag hann inte riktigt lösa uppgiften igår, men koncentrationen har inte riktigt funnits. Så idag har jag bland annat varit en sväng till uppsala, pratat av mig med M vilket var otroligt skönt, att få höra att vi alla är barn i början och att det bara är att förtsätta ha tålamod. Jag har storhandlat, städat toan, diskat och pysslat med lite annat. Välbehövligt.

Insåg även att jag har någonting som händer nu varje helg hela december så julmånaden lär väl bara springa förbi. Först på tur står besök från L nästa helg och det ska bli supermysigt. Föreslog att vi skulle åka på Ikea. Jag har velat åka dit länge men helst inte ensam. Skulle jag åka vilse åker jag hellre vilse med sällskap, haha. Fast så krångligt är det nog inte att hitta till buss 12 eller 13! :) Hon verkade sugen, så jag hoppas på ett Ikeabesök och lite stadsmys. Kanske också sushi? Vår favorit!

Nu ska jag springa ner på Ica och köpa godis. Lördagsgodis. Jag har varit sugen länge och det verkar inte gå över, sötsuget har tagit sitt grepp om mig, och jag ger efter. Kan ju inte ha bra karaktär alla dagar. :)


STORMIG MORGON

Det lät som att hela helvetet brakat loss i morse när jag vaknade! Vi har storm idag. Och då menar jag riktig storm. Det är knappt man kan hålla balansen på klackarna så jag hoppas jag inte blåser omkull innan jag är framme. Haha, det skulle i och för sig se rätt kul ut. Lång och gänglig blir tagen en en stormvind och faller raklång till marken! Eller så kanske inte. Julkänslan har väl inte riktigt tagit grepp om mig ännu, men det har sina fördelar att bo i samma Hur som ett konditori. Varje morgon doftar det härligt nybakat, och Imorse var det lussekattsdoft! Min favorit. Så underbart!

SÅ BLEV DET...

Det blev en bra dag. Idag fick jag även feedback på lite jobb som jag gjort vilket var oerhört nyttigt och tjejen som hjälpt mig under veckan då min handledare är på utbildning har varit en riktig pärla. På något sätt tror jag att jag behövde att få någon annans syn på saker och ting för att få tillbaka lite självförtroende. Hon har varit otroligt hjälpsam och förklarat hur jag ska göra, men inte gjort saker och ting åt mig. Hon får min guldstjärna denna vecka.

Slapp även stressa efter jobbet idag då det var lite att göra och jag kunde gå lite tidigare. Otroligt skönt faktiskt, att slippa springa till tåget och kliva på i sista minuten. Passade även på att handla på lunchen så att jag bara skulle kunna åka hem efter jobbet och känna lugnet. Det blev en bra dag, som jag trodde.

Förutom en sak. När jag kom hem och skulle låsa upp dörren till lägenheten tappade jag min ring i trapphuset. Jag har gått trapporna ner och upp, upp och ner, men den finns ingenstans. Silverring på stengolv smälter väl in rätt bra skulle jag tro. Snyft. Nu känner jag mig lite nedstämd, och naken, jag saknar den redan! Jag vill ha tillbaka den... eller en ny! Jag vill ha en ring! Ååååh. Himla irriterande faktiskt. Suck.


30 DAGAR

Idag har jag bott här nere i ganska precis 30 dagar för imorse var morgonen då jag fick köpa mitt andra 30 dagars tåg kort. Coolt. Inte coolt att behöva börja morgonen med att lägga ut 1100 kr när jag fortfarande inte fått lön sen juli. Men coolt att det är en månad. Tiden har verkligen sprungit fram! Och med tanke på att det är första advent redan till helgen kommer nog tomten när som helst. Jag ser fram emot en ny månad, och jag känner på mig att idag blir en bra dag!

MITT "HEMMA"

Umeå kommer nog alltid vara mitt hemma, eller åtminstonde under en väldigt lång tid till framöver, även om Tierp är mitt hem. Det är skillnad på hemma och hem. Stor skillnad. Jag trivs ju alldeles för bra i Umeå. Jag trodde inte att det skulle kännas så tungt att åka tillbaka som de gjorde när jag stod där på flygplatsen och precis hade vinkat hejdå.

Det var med en klump i magen jag satte mig på flyget efter en fantastiskt skön helg hemma med alla mina bästa. Och det är väl så, att det alltid är lite svårt att säga hejdå. För när jag väl landade i lägenheten var jag tillbaka i vardagen. Det gick på ett ögonblick. Och laddad med ny härlig glädjeenergi från min fina familj åkte jag till en ny arbetsdag som visade sig bli en kanonbra dag. 

Min handledare är på utbildning men jag har fått jättefin hjälp av en annan supersnäll tjej och jag har lärt mig så mycket. Jag vet inte om det beror på att jag fått höra saker och ting för en andra gång, eller för att hon förklarade på ett annast sätt som gjorde att allt klarnade en aning. Men jag är glad vilket som. Ser fram emot att få slutföra dagens projekt imorgon bitti.

Nu ska jag packa upp resväskan och prova kavajen jag investerade i idag på lunchen. Ja, de är ju inte så att jag går och spontanshoppar varje lunch! Till saken hör att vi spanade in hm katalogen i helgen och tänkte beställa den på nätet, men lite eftertanke gjorde att jag insåg att jag borde prova den först så den sitter som den ska. Och jag kunde inte hålla mig längre än till lunch! Haha.


Vad bestämmer egentligen vad som är "hemma"?


Stressad?

Ännu en språngmarch på högklackat till tåget för att kliva på i sista minut! Börjar så smått förstå hur det känns att vara stressad!! Om de fortsätter i den här takten vet jag inte hur länge jag håller alltså!

Fick massage på jobbet idag som jag hade bokat in mig på och hon var riktigt duktig. Berättade bland annat om min arm och fick hårda order. 3 övningar att göra dagligen för att förbättre min hållning och förmodligen grunden till mitt ständiga axelproblem. 10 dagar på antiinflamatoriskt (igen eftersom jag slarvade vid förra försöket) och absolut träningsförbud i 10 dagar (hur jag nu ska överleva det??) var domen! Jag vill ju bli av med mitt onda så jag måste ju ge det ett helhjärtat försök, hon verkade veta vad hon pratade om.

Nu är det bara börja med plugget. Sen packa. Sen diska. Sen duscha. Sen... ja herregud vad lång denna kväll kommer bli. Och med ett tåg som går vid 6 imorrn lär jag ju inte anlända till Umeå som en liten solstråle direkt! Men det ska bli otroligt skönt att komma hem! Jag kunde nog inte längta mer faktiskt! Jag saknar såååå himla mycket!


VANLIG? DAG

Långa dagar. Vissa dagar mer lärorika än andra. Jag önskar fortfarande att jag kunde allt på en gång. Att det fastnade efter att man fått höra det en gång bara. Men jag funkar ju inte så. Jag vet ju det. Tror att mitt tålamod börjar sättas på prov, och inte bara mitt. Men de kan ju vara bara en känsla åxå? Det är iallafall grymt kul att lära sig nya saker och att få jobba med någonting som har ett mervärde! Nu sitter jag på tåget. Idag var sista dagen på min fria träningsvecka och även om energin inte riktigt fanns var jag bara tvungen att gå en sista gång innan träningsmöjligheten tar slut. 25 minuter på cykel (tyvärr fortfarande det enda jag kan göra med denna onda arm), en raketdusch och sedan promenad till tåget. Bättre än inget, eller Hur? Önskar att jag jag redan var hemma och att maten hade lagat sig själv. Haha. Vore inte det fantastiskt? Man kan ju alltid drömma!

PAPPAS DAG

Har en plåt med rotsaker och potatis i ugnen och jag blir utsvulten bara av att titta på den! Riktig höstmat. Ofta billiga såhär årst, och så goda! Jag längtar redan tills de är klara. Efter alla mjuka natchobröd och natchochips igår är magen som en ballong, så lite fibrer skadar nog inte. Det kostar på att unna sig! Hehe.

Eftersom jag blev ledig idag (från plugg) så bestämde jag mig för att åka in till Uppsala en sväng för att fördriva lite tid och komma ur lägenheten en stund. Fördelen med större städer är ju att centrum har öppet även på söndagar! Bra för mig som kom hem med en ny halsduk och en tröja! På rea dessutom. Vilket klipp!

Och fastän jag redan skickat en fars dag hälsning, passar jag på att skicka en till. Det förtjänar han. Världens bästa pappa säger väl alla barn, men jag menar det verkligen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom? Min pappa är så himla bra! Många varma kramar till dig!



FANTASTISK LÖRDAG

Idag är en bra dag. Jag vet inte riktigt varför, men jag är på ovanligt bra humör. En fantastisk känsla.

Jag har suttit mest hela dagen med plugg faktiskt, men jag har varit produktiv och är nästan helt klar. Tjoho. Känns så himla bra. Då kanske jag kan vara ledig imorgon, och absolut helt säkert helt plugg fri nästa helg då jag ska få åka upp till Umeå. Guud vad jag längtar.

Jag fick höra på jobbet att vi har ett eljusspår här i Tierp så idag tog jag en uppiggande långprommis i det nollgradiga höstvärdet i det nyupptäckta skogsspåret. Jag gillar skogen. Ibland är det skönt att få komma bort från betongen och avgaserna lite. Och vet ni vad, jag såg en snöhög, haha. Jag blev alldeles till mig och slet fram mobilen för att fota! Tur att ingen såg mig! Jag trodde snön skulle ha kommit nu, iallafall i Umeå, men tydligen inte en snöflinga än så länge.

Promenaden avslutades på Ica för att inhandla allt till tacos. Ikväll lyxar jag till det och köpte både mjuka och hårda bröd, tacokrydda och grönsaker och salsa och creme fraich och när jag var påväg att köpa guacca också fick jag stoppa mig själv och inse att jag faktiskt bara ska laga mat till mig själv och kanske inte behöver 3 olika såser, haha. Det ska bli sååå gott. Och inge tacos utan vin, så en sväng förbi systemet fick det också bli.

Nu ska jag bara knappa ner några sista rader på uppgiften innan jag tar plats i köket.


SOCKERKICK.

Debatten på Tv4 imorse stoppade inte mig. Kvällens godispåse var slut innan idol ens hade börjat! Himla typiskt alltså, haha. Jag måste ha varit väldigt godissugen!

Jag har inte tittat på idol regelbundet. Ett par ströavsnitt nån gång ibland, men Amanda verkar ju vara en pärla. Kollar ni? Moa med. Och Robin. Andre kan åka ut. Heter han ens Andre? Han med skinjacka. Börjar låta som en lite idolnörd. Men nej nej, så illa är det inte. Vet inte riktigt varför jag kollar egentligen, underhållningen? eller kanske för att de pratade om de på jobbet och en av tjejerna skulle sitta i publiken? eller kanske för att det inte går någonting vettigt på tv nuför tiden?

Även om jag gärna hade jobbat idag (vill ju lära sig så mycket som jag bara kan, öva öva öva) så måste jag erkänna att jag behövde den här dagen. Jag är helt slut. Eller var helt slut. Idag har gett mig lite ny energi och nu vill jag bara tillbaka.


SOVMORGON?

Inatt har jag drömt om kontonummer och skattekontoutdrag, balans- och resultaträkningar. Tecken på att jag har mycket i hjärnan?
Vaknade även 6.00 trots att jag hade sovmorgon. Verkar som om hjärnan börjat ställa in sig på tidiga mornar redan! Och det är ju bra på ett sätt, även om jag önskar att hjärnan kunde fatta att det är okej att sova tills klockan ringer!

Idag är jag ledig. Tjänstledig rättare sagt. Beskattningsrättsplugg med andra ord. En inlämningsuppgift ska in idag och en annan ska in om en vecka så det är bara att skrida till verket. Eller fortsätta, för jag har faktiskt redan spenderat 2 timmar framför böckerna.

I efter tio på Tv4 diskuterar dom sockerberoende idag. Att det ska vara så svårt att avstå från detta vita gift!?! Vitt vitt vitt. Jag tycker fortfarande att uttrycket "Äter du deg, så blir du deg!" är så himla passande.



EFTER UPP KOMMER NER

Dom där uppförsbackarna kommer ju med jämna mellanrum in i våra liv. Ibland stora, ibland små. Men som någon klok människa sa, så kan man inte bromsa sig ur en uppförsbacke! Det är bättre att gasa, så nu kör vi! Kom igen!

STRESS

Den här dagen har bara varit stress from the start. Orkar jag ens förklara? Nja, ja kan iallafall nämna att jag vaknade pigg vilket var en glad överraskning, men den positiva överraskningen räckte inte länge. Tåget blev försenat och ännu mer försenat och jag spenderade mer än 1 timme på rälsen istället för 30 min vilket resulterade i en språngmars på högklackat till jobbet. Varför jag sprang vet jag inte, var ju ändå förbaskat sen och kunde inte direkt kompensera minuterna med en svettig ankomst.

Blev sen iväg från jobbet också vilket resulterade i ytterligare en löptur på högklackat till tåget hem. Svettigare och hungrigare än någonsin hann jag fram i samma sekund som dörrarna gick igen. Tur för mig för jag hade en tid och passa för den där skit-aktie-uppgiften skulle diskuteras ikväll. Jag fattade inte ett ord av vad gruppen la fram och känner mig nu dummare än någonsin. Lotten ligger på mig att sammanställa skiten och skicka in, och mitt papper är fortfarande blankt, herregud hur ska detta gå? Men jag måste ju lära mig någon gång, så imorgonkväll blir en mardrömskväll, men jag måste iallafall försöka.

Men bortsett från allt stress och press har jag faktiskt stött på några ljusglimtar;
Jag har bokat resa hem till Umeå och längtar mer än någonsin. Efter min andra hälft, mams och paps, min frisör, haha! Men faktiskt, jag vågar typ inte klippa mig hos någon annan! Fjantigt? Kan ni tycka, men håret är jag nog lite rädd om!
Mitt internet verkar vara tillbaka efter 2,5 veckors frånvaro. Fantastiskt. Teknikerna ska tycdligen ha varit här idag så jag hoppas dom visste vad dom sysslade med. Har iallafall 4 lysande lampor på modemet och det ska visst vara bra.
Och en sak till. Jag har fått en fri träningsvecka på Actic vilket var en lycka eftersom jag inte vill lägga ut pengar på ett gymkort just nu med en arm som inte fungerar. Tjoho. Jag kan iallafall träna ben om inget annat! Helt gratis! :)




BRA ELLER INTE BRA?

Eftersom jag totalt körde fast på den där aktieuppgiften och nästan höll på ge upp gav jag mig på nästkommande uppgift som kom ut ovanligt tidigt (brukar inte komma ut förrens man lämnat in den innan). Och hej vad jag har skrivit på den, nästan halva gjord. Tjoho. Eller ja, är det bra eller dåligt? Aktieuppgiften ska in på fredag som jag inte skrivit ett ord på, och den här som snart är klar ska in om typ två veckor? Får kämpa på imorrnkväll och på tisdagkväll helt enkelt och se om jag lyckas ta mig någonstans.

Jag har iallafall lärt mig lite om näringsfastigheter och det känns relevant även för jobbet, så de är ju bra.

Men jag ska inte tråka ut er mer med mina beskattningsproblem, haha. Hur som helst blev jag väldigt sugen på gröt efter att ha tittat på lite jul inspiration. Tomtegröt alltså. Men jag varken kan, eller orkar koka tomtegröt. Och den skulle ändå inte bli lika god som mammas. Så jag gör havregrynsgröt istället. Det tycker jag ju också är supergott. Med mjölk och lingonsylt. Och ägg. Jag kommer få äta ägg i sinne, dom går ut idag och jag har typ 7 ägg kvar att äta upp.


TRÖJAN

Här är förresten fleeströjan jag köpte häromdagen. Jag har praktiskt taget bott i den i helgen, superskön. Från HM om någon undrar. Spontanshopping i all ära. Kan lätt bli så när man spenderar dagarna i en galleria och allt är alldeles för nära.

Den här kommer iallafall att bli perfekt i vinter, för hemmamys som uteaktiviteter.


TO DO, INGEN RO

Imorse vaknade jag upp till en lista med "to do" saker som jag skrev igår. Inte alls roligt, speciellt inte när jag inte får sova på nätterna på grund av en axel som värker som sju svåra år och är därför ständig trött. Men eftersom jag känner mig själv rätt var det nog tur att jag skrivit en lista. Jag har faktiskt redan kunnat stryka två av fem punkter så helt oproduktiv är jag ju inte.

Det är verkligen grått och trist ute idag och eftersom jag är så trött och har så ont funderade jag allvarligt på att bara sitta på min bak instängd hela dagen. Men jag tror precis att jag ändrat mig för mitt huvud skulle nog behöva en dos av frisk luft. Man mår ju så himla mycket bättre då och  kanske gör det mig smart så att jag fixar aktieuppgiften, haha.

Jag spenderar alltså söndagen till att bara göra "måsten". Ingen ro och vila här inte. Vad gör ni andra på en söndag som denna?

Jag har även börjat sakna min andra hälft och mamsen och papsen lite väl mycket, så jag ska även titta på om det finns plats för en resa hem någon helg. Om det inte är svindyrt förståss. Bokade flygbiljett hem till jul förra veckan och den kostade 1200 kr enkel väg. Herregud vilket rån! Brukar ju normalt kosta det tur och retur. Undar vad jag är uppe i när jag bokat hembiljett och betalat tåg? Fast kosta vad de kosta vill, för jag ska hem till jul oavsett och det är värt alla pengar!


FESTLIGT

Det verkar vara festkväll i Tierp, haha. Inte för att jag ens vet om det finns någonstans att gå ut och parta här eller ens ta en öl, haha. Men på min prommis såg jag ungdommarna med systemetkassar i händerna. Oj, ungdommar, låter som jag själv är hundra år, men dom var väl max 20 då eftersom dom hade systemetpåsar men annars hade jag gissat på 16 eller 17. Undrar just var man går ut om man vill ta en öl här? Måste kanske undersöka saken när jag inte har tidsbrist.
Det kanske är hemmakalas som gäller? Vem vet?

Har suttit hela dagen och försökt ta reda på hur man beskattas för aktieförsäljning men kan ärligt säga att jag inte skrivit ner ett endaste ord på papper och har då verkligen inte blivit något klokare. Gav upp för ett tag sen, men jag vill nog inte riktigt inse det för mig själv eftersom jag sitter kvar här framför böckerna trots att jag inte gör ett endaste dugg.

Jag ska unna mig en ledig kväll ikväll, det känns som jag kan behöva ladda batterierna lite. Ett glas vin ska jag ge mig själv, kanske två, och god mat, kyckling, fetaost och soltorkade tomater är inhandlat. Får se vad det blir av det. Och en påse chips till kvällen. Lördagsmys får man väl ändå kalla det. Längtar redan tills maten är klar och jag får krypa upp i soffan.

INGEN POWERFREDAG DIREKT

Helt slut igår när jag kom hem så jag kan inte påstå att min fredagkväll blev speciellt lång. Dagen på jobbet gick inte alls bra, jag förstod i princip ingenting av vad vi gjorde och känner mig nästan bara mer förvirrad. Men jag försöker att inte tänka på det så därmed slutpratat.

Efter jobbet gick jag iallafall till Actic, gymmet i huset brevid där jag jobbar, där jag hade fått en gratisbiljett. Populärt gym måste de va eftersom det var fullsmockat med folk. Gymmet var väldigt kompakt. Det fanns verkligen allt, men lokalerna är inte så stora så alla maskiner har max en decimeter mellan varandra. Men jag gillar att det finns både gym, simbassäng och pass som spinning och afro och arobic och allt de där som jag tycker är kul. Jag tränade lite, men eftersom jag är lite handikappad (ena armen/axeln är obrukbar) blev det kondition på cykel i 30 min (med endast en arm på styret då den andra armen som sagt är ur funktion haha). Men jag har nog bestämt mig för att det är där jag vill träna. Måste bara vänta på att armen slutar göra så ont först.

Sen sprang jag iväg och köpte en ny fleeströja som jag spanat in och middag innan jag tog tåget hem. Jag är glad att jag köpte med mig middag för när jag kom hem fanns inte många krafter kvar till matlagning. 21.30 sov jag som en stock.

Idag är det tvätt och plugg som gäller, och jag måste klaga lite på tvättstugan. Den ena maskinen är från typ 1900 talet och centrifugerar inte ens tvätten. Så det måste man göra i en separat maskin. Vilket projekt. Får ju springa upp och ner en gång i halvtimmen för att hinna tvätta, centrifugera, torktumla, slänga in ny tvätt, hänga, centrigufera, torktumla.... ja i typ 7 timmar. Var är effektiviteten i det där? Ingen som funderat på en ny tvättmaskin i detta hus??




3 DAGAR

Shit vad tiden går fort. 3 dagar är nu arbetade och alla frågar "Hur känns det nu?" "Går det bra?" och jag vet knappt vad jag ska svara? Jag svarar ju att det går bra, men att det är väldigt mycket att ta in, rörigt i huvudet, att jag önskar jag kunde allt på en gång men att jag vet att tålamod kommer bli min bästa vän, men att det är skitkul att äntligen vara igång. Men egentligen vet jag ju inte om det går bra, för hur ska de gå om det går bra? Jag kan ju fortfarande typ nästan ingenting och jag frågar tusen frågor och jag gör ingenting själv.

Hur som helst, alla är jättetrevliga och jag är igång och det känns jättespännande. Jag har fått en plats där jag i framtiden ska sitta, jag har fått säga hej till alla även om jag inte kan ett enda namn ännu (eller ja kanske 5 av 30 namn kanske), jag har fått lite genomgång av rutiner och lite inloggningsuppgiftter och annan basic information och jag har fått så smått börja gå igenom hur arbetsgången ska gå till och vad/hur man ska göra.

Och jag vill bara lära mig mer!! Mer! Mer!

Men dagarna räcker som inte till än, eftersom jag inte är van vid dessa långa dagar och har just nu noll rutin. Så planering är a och o för att både plugg och träning och andra sysslor ska få plats. Och på tal om träning fick jag ett tips på ett nytt gym idag på lunchen som ligger bara i huset brevid där jag jobbar. Så jag gick förbi där efter jobber idag och pratade faktiskt till mig en gratis träningsbiljett som annars kostar 150 kr. Så imorrn ska jag provträna där efter jobbet och se om det kanske är där jag kommer hänga! Superkul! Tjoho.

Jag är så himla taggad! På allt faktiskt. På mitt nya liv!

FIRST DAY

Nu är jag nervös. Jag kan inte ens välja kläder. SUck. Tyckte kavajen va snyggare, men jag kommer nog ändå ta skjortan. Fråga mig inte varför, just nu vet jag varken ut eller in. Mina nya oanvända svarta jeans som jag aldrig använt tänkte jag ha, men jäklar vad trångt. De är vid sådana här tillfällen man ångrar dom extra kilona. Men jag suger in magen så gott jag kan. Alla grejer är med, kaffet är snart i magen, och det börjar bli dags att kila ner till tåget.

Åh det ska bli så spännande. Jag hoppas jag fixar allt galant.


RSS 2.0