SÅ BLEV DET...

Det blev en bra dag. Idag fick jag även feedback på lite jobb som jag gjort vilket var oerhört nyttigt och tjejen som hjälpt mig under veckan då min handledare är på utbildning har varit en riktig pärla. På något sätt tror jag att jag behövde att få någon annans syn på saker och ting för att få tillbaka lite självförtroende. Hon har varit otroligt hjälpsam och förklarat hur jag ska göra, men inte gjort saker och ting åt mig. Hon får min guldstjärna denna vecka.

Slapp även stressa efter jobbet idag då det var lite att göra och jag kunde gå lite tidigare. Otroligt skönt faktiskt, att slippa springa till tåget och kliva på i sista minuten. Passade även på att handla på lunchen så att jag bara skulle kunna åka hem efter jobbet och känna lugnet. Det blev en bra dag, som jag trodde.

Förutom en sak. När jag kom hem och skulle låsa upp dörren till lägenheten tappade jag min ring i trapphuset. Jag har gått trapporna ner och upp, upp och ner, men den finns ingenstans. Silverring på stengolv smälter väl in rätt bra skulle jag tro. Snyft. Nu känner jag mig lite nedstämd, och naken, jag saknar den redan! Jag vill ha tillbaka den... eller en ny! Jag vill ha en ring! Ååååh. Himla irriterande faktiskt. Suck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0