Klick

Skickar in tidrapporter, åååååå dääärvare helg!

Nu skare springas hem, panikpackas, och ila iväg till Arlanda. Nerverna är instabila och ja håller alla tummar för den gladaste fredagen i mitt liv!


Blunda!

"Varför blundar vi när vi ler, när vi gråter, när vi kysser, när vi ber?

För att de vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat."

Hört idag, blev berörd och känner i hjärtat.


Snart ses vi igen.


Kunglunch

Lunch som en kung. Middag som en fattig. Olles kycklingbörjare, strips, salladsbuffe, efterrätt. Tog allt ja hade kvar i energiväg. Äckligt mätt.


Music is life

Musik kan vara avgörande. De handlar om känslor. Därför ligger ja klockan halv sju på morgonen och spelar låtar som ger energi. Inte tar. Som bygger upp. Inte gräver ner. Kallare lyckorus om du vill.

Du bestämmer själv. De är dina känslor. Och din egen inställning sätter ribban. Det blir en bra onsdag. Ja har bestämt.


Tack

Tackar alla fina för gratulationerna såklart. Ni har förgyllt en alldeles vanlig tisdag.

Trött och utmattad tjej prick nu. Raka motsatsen till gårdagen bredaste leende skulle man nog kunna säga. De är tur att sömn botar de mesta. Och att ja vet att allt på nått sätt alltid löser sig. Ny dag hos ny kund imorrn.

Två dagar till helg för min del. Och den får bli som den blir känner ja nu. Taggar ner ett kilo eller två. Sålänge ja får spendera kvällen med goda vänner och att alla har kul kommer ja va mer än nöjd.




Är så tacksam

Ja har ju dom bästa i mitt liv. Tack Lisa för morgonens grattiskort. Ja vet inte vart du grävt fram så fula bilder men ja blev ju gladast! Och fick mig ett gott fniss.

På fredag skare kramas hejvilt!


Idag

Och. Ja känner mig inte en dag äldre än 23.

Off we go. Boländerna hela dan.


Bubbelmåndag

Rubriken säger allt. Bubbelmåndag. Började veckan kalasbra, jävligt glad, bubbel, gym. Resten av veckan hänger ja hos kund. Kommer bli bästa veckan hittills på 2013 for sure!


Våga

Perfekta låter lite för bra för att va sant. En känsla av "va ha ja gjort för att förtjänare?" och "är de verkligen min tur nu?". Men ja gillar hur de låter.

Vågar ja tro på att de är på rikt? Och vågar ja säga att ja känner lycka?




Ny dag?

Hård kväll igår och ja tackar för besök, sällskap och paket. Jättetrevligt. Men har sett bättre dagar än idag.

Och ja saknar såre gör ont!



Man ska va me om allt!

I Uppsala röker man tydligen brajj! Blev chockad när killen fråga om ja ville? Typ lika obesvärat som att berätta att man ska gå på Ica och köpa mjölk?!

Mitt på ljusa dagen dessutom? Äre normalt eller?

Ja svarade att ja tycktere va ocoolt. Och att han fick röka bäst han ville, men lämna mig utanför tack!


Isolation

Isolation.
Brings you to the end.
Until you love again.
Isolation.
If you could only see.
What will come to be.




.....

Kan man verkligen vilja för mycke?

Och va händer sen?


Glömde uttrycka min glädje...

Freeeeeeedag! Lyxkfrukost på jobbet. Solen skiner. Lönen damp in på kontot. Va mer kan ja säga än att de bådar för en fantastisk dag!

Och grattis till kollegorna som är så jäkla grymma och gick och blev godkända på revisorprovet! Bubbel utlovas på måndag och de äre minsta dom förtjänar! Skål för fredag!


Bra sagt!

Livet är för kort för att gå omkring och tänka på människor som inte behandlar dig väl. Ta den energin och tyck om dig själv istället.


Time and time

1 helg och 4 dagar låter betydligt kortare än 7 dagar, eller att säga en vecka. Så vi säger så. And counting...


Abstrakt

Överallt och ingenstans är känslan efter idag. Bara en enda röra, en smet, som ständigt rörts om, med slev, sölat ner allt i sin närhet!. Som om idioten inte förstår att konsten med bakning inte handlar om vem som är ivrigast och rör om i bunken snabbast? Kakan kommer ändå smaka lika.


Lost in you

Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside, let me get close to you
Change your mind I'll get lost if you want me to
Somehow I found a way to get lost in you

Leende

Hemma efter en intensiv och spännande 2 dagars kurs i huvudstaden. Jättetrevligt, lärorikt, förvirrande och frustrerande på samma gång. Ja vill verkligen kunna de där, skatter, deklarationer, blanketter, avdrag, alltihopa. Men det är så jäkla svårt!! Men vem har någonsin påstått att skatt är lätt?

Men mer taggad än någonsin på att börja göra i praktiken, tillämpa, öva och öva och öva. Göra fel, göra om och göra rätt.

Och så hände det. Nu är ja på små moln och drömmer om att allt på nått sätt ändå kanske kan bli bra. Bra i den meningen att det ska bli som ja vill att de ska bli. Hösten 2011 och början av 2012 har varit en av de tyngsta perioderna i mitt vuxna liv, och mer än en gång har man ju tänkt att de inte är meningen att de ska gå bra, men ändå på nått sätt levt på hoppet.

Skattekurs

I Sthlm. Tågstrul. Föreläsning. Jakt efter vin. Galen trerätters. Aldrig ätit mer i mitt liv. Gått vilse. Frusit ihjäl. Toktrött. Berättar mer sen.


Avslutar på topp

Jäkla fin måndag. Effektiv. Glad. Positiv.

Och gudarna ska veta att ja lever för allt fin jag har att se fram emot i vår. Komsikomsi.

För övrigt är Saknaden av sötkusinerna och lillebror (och några till) plågsamt stor, men 2 veckor till ska ja klara.
Uppladdning för 2 kommande dagars skattekurs är i full gång, och ja är grymt förväntansfull. Och för att avsluta veckan på topp får ja fint besök och får fira födelsedag lite i förskott me uppsalaveteranerna. GoGoGo.


Ju förr desto bättre.

Är på helspänn och blir helt till mig varje gång telefonen ringer. Kommer bli en lång vecka. Guuuud. Va spännande.

Och skattekurs imorrn. Ja längtar ju som en tok.


...

Sjukt jäkla trött!


Se men inte röra?

"Hon hade ett hjärta av svinto!"

Författaren till den bok ja gett mig på är bra på de här med att uttrycka sig. Mer känslokall än så är nog svårt att bli.

Hängt på stan idag me, och provade såklart klänningen igen. Sitter fortfarande jättebra. Som om ja trodde att den skulle bli fulare över natten? Ja spanade på herrkläder även. Kom på mig själv att finna mer nöje i herrkläderna än damkläderna, och att spana åt någon annan är ju bara ännu roligare. Lillebror kan nog förvänta sig ett nytt plagg i paketet på födelsedagen!




En dröm

Ja drömde inatt. En sån där dröm som är så bra, som gör en så glad och lycklig, att man blir alldeles förkrossad när man vaknar och inser att de inte är på rikt, att de bara va en dröm, och att verkligheten är en helt annan.

Skulle kunna döda för att få den lyckan att infinna sig i min verklighet.


Helg

Fick sällskap en hängig gårdagskväll av suzie så vi tryckte tacos, chips å kollade tjejfilm.

Idag lite piggare och tog mig ner på stan. Provade en klänning som gjorde mig så jäkla snygg!! Och som ja nu inte slutar tänka på. Ja som aldrig använder klänning ens. Ja ska sova på saken. Och vänta på lön. Sen få vi se.

Ännu en kväll i soffan. Borde njuta men börjar bli less.
Ny får ja vänta ytterligare en vecka på ny helg.


Jahapp.

Sov så himla dåligt inatt och tänkte ja skulle sova ut men va händer? Ringde och blev väckt 8 imorse av en kund. Jahapp. då va ja ju vaken. Mindre än 4 timmars sömn satt inte däre skulle.

Nog för att de kanske är bra jag är hemma och vilar så säger samvetet att ja skulle ha härdat, bitit ihop, kämpat en liten skitdag till, innan helg. Sjukanmäla känns som en förlust, ett bakslag, en motgång, något man inte gör om man inte ligger förlamad i sängen i hög feber och andra extrema bacillbesvär!

Så ja...


Våga vägra.

Började morgonen me att känna mig rätt okej, inte värre än resten av veckans halvkrassliga dagar. Men sen har ja ba blivit mer och mer hängig för varje minut som passerat.

Vid halv 4 gav ja upp och nu kureras de hejvilt i hopp om att inte behöva va hemma sjuk imorrn! Har man någonsin tid att va sjuk? Eller tid och tid, men verkligen aldrig lust!!!

Till kvällsfika ska ja frossa i leverpastej och honung! Går lös på honung nu för tiden. Honungsperiod skulle man kunna säga. Ja är ju en periodare. Mamma, om du läser skulle ja inte tacka nej till en till burk från din biodlarkompis! :)


Tacksam.

Tittat på Nybyggarna - så gick de sen. Och blir genuint tacksam över hur fantastiskt bra jag har det.

Kommer aldrig förstå riktigt hur man kan hamna där, och än mindre hur man kan tycka att livet är okej under de förutsättningarna och låta sina barn, sin familj och sitt eget liv försvinna på köpet. Kan ju fråga va dessa människor lever för? Fick mig att undra vad jag själv lever för? En tankeställare om vad som är viktigt för mig i livet, vad som laddar mina batterier, vad som ger mig glädje och känsla av lycka.

Jag älskar livet. Och. Hur långt ner i gropen man än känner sig finns det alltid någon som har det sämre.


Vänd på klacken!

If nothing goes right, go left!

Gör om, gör rätt.
Har förövrigt en rätt behaglig onsdag. Får se om ja känner lika efter mötet. Heh.

Sen ska ja fira me att hämta ut paket. Ett bra paket.
Snigeltid!!!




So don't let it be.


Before tomorrow comes.
Before you turn away.
Take the hand in need.
Before tomorrow comes.
You could change everything.


...

Hoppet äre sista som kommer lämna mig. Håller tummarna hårt!


Stenras

Skrapade nog sammanlagt ihop 1,5 h i telefonkö, blev kopplad typ 4 gånger på rad me ny kö efter varje. Blir man trött eller trött.

Men nu jäklar äre fixat. Ett brev på lådan imorrn så är ja done and done me handels.

Men dagen slutade inte lyfta stenar från mina axlar där. Nu har jag sagt det ja gått och tänkt så länge på. Skitjobbigt och jätteskönt. Vi pratar inte mer om de nu, vi bara väntar och hoppas och känner lättnad. Cilla är en pärla, och de firar vi me deklarationer i slutet av veckan. Mitt livs första. Som ja längtat. High five på den!


Less

Telefonköer My ASS! Besvarar inte alls mitt samtal så snart ni kan. Sluta fika och hjälp mig!


Söndag

Huset va fint. Men ja är glad de inte är ja som letar. Och ja fick bekräftat att de är många andra livsbeslut kvar innan ja googlar hemnet för egen räkning.

Lagat matlådor för kommande vecka och hunnit med en dokumentär om träning åxå. I övrigt hoppar ja allt va aktivitet heter idag och dör lite smått på soffan me Ahlhrens bilar och en trocadero. Kan ju inte va duktig jämt.


Då va ja där.

Hej snuva och halsont! Suck. Vila vila vila. Och ja som just kommit igång me träningen...

Ska på husvisning idag. Suzie och Mike har tydligen bestämt sig för att lämna lägenhetslivet bakom sig. Titta kan man alltid då klart ja hänger me, mest för sällskapet och inte så mycket för huset.


Orka!

I ena stunden känner jag mig förkyld, i nästa som om de inte kommer bli nått av. Orka leva i ett mellanland??!!?

Bokade ett steppass till idag som ja så fint avbokade imorse för att ja inte kände mig hundra. Nu tror ja tusan ja går ändå så får de bära eller brista.

Njuter för övrigt av en lugn helg. Behöver ladda batterier och samla ihop mig själv.


But still I run.

It's hard to walk this path alone.
Hard to know which way to go.
Will I ever save this day.
Will it ever change.


Forever


And ill come home and I miss your face so. Smilig down on me.
I close my eyes to see.

And I know, you're a part of me
And it's your song that sets me free
I sing it while I feel I can't hold on
I sing tonight cause it comforts me.


Äntligen helg.

Blir bjuden på vin på kontoret prick nu. Bra fredag.

Nu längtar ja efter popcorn och film och en enorm (galet fult ord, enoooorm, haha) lång sovmorgon imorrn!


Rödare kinder får man leta efter

Går ju bättre om man går till rätt butik när man ska lämna igen grejer till att börja med! Sjukt pinsamt.

Gick hur som inge vidare ens på rätt butik, men ja... Ja hittade iallafall ny handväska (äntligen) hämta paket och fick ihop en del matlådor innan benen hamnade i högläge. Helg nutack!

De är konstigt hur kroppen kan va på ett ställe och huvudet på ett helt annat. Ja funderar mig tokig och saknar mina älskade Umeåbor. Mina visioner om 2013 är stora och ja drömmer om ett lyckligt slut.


Tröttida

Tipex har kommit att bli min bästa vän. Och ja verkar inte va ensam om att fortfarande va seg efter ledigheten.

Idag tänkte ja hämta ut paket och försöka göra en charmigt försök att byta julklapp som blev för liten. Undra just hur kinkiga dom är på sånt? Va ju ett tag sen ja köpteren. Men ja tänker. Tillgodo borde man väl kunna flörta till sig?


Life is now.



Do more of what makes you happy!



Känslan


Ibland blir ja förvånad över hur glad man kan bli för så lite. Ja är så tacksam för dom stunderna. Ja fick en sån stund ikväll.

Man kanske inte alltid vet allting. Men magkänslan brukar oftare ha rätt. Våga lita på den, våga ta en chans, och våga tro på att det i slutändan kommer ta dig framåt och göra dig starkare.



Jag gjordere!

Sjukt duktig ja kände mig imorse när ja promenerade iväg till gymet innan jobbet! Och fördelarna; du är typ ensam i gymet (=ingen väntetid), du är piggare än någonsin när du kliver in på kontoret, och du har en helt fri kväll att göra allt och inget på. Ja hoppas de händer fler gånger.

För övrigt bara onsdag... Bara! Tittar på klockan var femte minut. Ingen action what so ever.


Tisdag

Idag har ja lärt mig att manipulera tiden. Och äntligen blivit av med en sten som legat över mig sen i november. Skulle vilja kalla det för en bra dag.

Nu firar vi med pepparkakor och mjölk och laddar för 2013 första träningspass. Sista passet på gymet som varit mitt i ett år. Och ja som undrade om ja verkligen skulle köpa årskort för att ja inte visste om ja skulle va kvar så länge? De har gått fort!


Investera mera

Om herrparfym kunde döda skulle ja ligga platt nu för idag hare sniffats hejvilt!

Även trängts med tanter på Ica och nog ätit mer på en dag vad ja gjort på hela julen! Och ja inser att ja skulle nog kunna bli fet på smör en vacker dag!

Nästa världsproblem; Mitt träningskort har gått ut. Köpa nytt? Var? Och varför så dyrt? de här med att spara pengar går ju åt skogen.


2013

Första arbetsdagen på 2013 efter två underbara veckor i norr.

Tungt?
Ja.
Men nu har jag iallafall bestämt mig. Jag vet inte hur och när. Men jag vet vad jag vill. Att ja vill. Och varje dag tills de händer ska ja kämpa vardagens kamp.


RSS 2.0