Festligt.


Back to reality.

Efter 12 timmars sömn var jag på fötter igen! Jäklar vad trött jag var. Det är inte varje dag jag går isäng före 20 på kvällen, haha. Men en dunder kväll som i lördags förtjänar en äkta bakis-dag. Chips, mera tårta och en nyinhandlad godispåse från Ica slank ner innan dagen var över. Uh, stackars kropp!

Tur att det är måndag idag så att jag får komma tillbaka till verkligheten lite. En förmiddag på skolan, ett ben och axel-pass på Iksu, och superduper middag har jag hunnit med. Jag vet iallafall en tjej som inte kommer kunna gå imorrn! Tokskönt. 
Nu ska jag läsa lite extra flitigt eftersom jag känner mig lite efter innan jag gör kväll. Måste ju hålla måttet när jag har världens duktigaste "arbets"partner! :)

PussKRam

Tackar för en awesome kväll.

Tack alla fina ni som kom igår och gjorde min kväll! Jag hoppas ni hade lika skoj som jag!
Det blev tårta efter kvällens slut och tårta till frukost. Men man fyller ju bara år en gång per år! :)

Skickar en tanke till lillebror också. Jag är glad att jag har honom, och jätteglad att han kom igår!

Antar att man mår som man förtjänar idag, haha. Men det var det värt.

PussKram

Mammas marängtårta.

Dagen började med frukost på säng, vilket lyx. Jag bara stormtrivs! Sen.. Världens godaste tårta. Den enda tårta jag faktiskt tycker om. Om jag kunde skulle jag leva på tårtan. Finns en risk att det hamnar både en och två bitar till i min mage innan den här dagen är över! Tack mamma och resten av bunten som kom förbi min håla.




Fick mig en parfym som jag gått och sniffat på hur länge som helst åxå (från Mexx), och det ska bli mig ett sant nöje att inviga den ikväll! Men först är jag bjuden på 3 rätters hos H. Spännande. Menyn är för mig okänd, men jag tvivlar inte på att den kommer att smaka super!

PussKRam

 


Min dag.

Är de en vanlig dag? Är de en vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag, för de är Fridas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!



Och idag firar jag dubbelt för igår kom tentaresultatet. VG. Så nu är Accounting D avklarad, vilket var någonting som jag absolut inte trodde när jag började i höstas. En bedrigt. Man kanske inte är då dum ändå! Haha.

Nu ska jag koka kaffe till familjen som jag "tvingat" hit för att säga grattis. Okej kanske inte tvingat ;) men det är supermysigt att dom kommer förbi och tänker på lilla mig.

PussKram


Afterwork.

Afterwork på Allstar ikväll var tokmysigt. God mat, många öl, dock inte lika tillfredställande handbollsmatch. Skit också!

Nu har jag ätit en ostmacka (och choklad faktiskt, ska erkänna att sockerförbudet inte höll som jag hoppats) och druckit mängder med vatten. Tidig kväll ikväll så jag är pigg och allert imorrn. 25 års kalas och festligheter i Umeås nattliv.

PussKram

Makeover.

Vill jag verkligen bli 25? För en vecka sedan längtade jag som en tok efter födelsedagen, nu känns det bara som att det kommer att bli som vilken annan dag som helst.

Idag tog jag mig en prommis till solariet, men vettitusan om det gav nån färg alls. Hur ofta ska man sola för att det ska synas? Jag antar att en gång är långt ifrån tillräckligt! Haha. Men det var skönt att fly verkligheten lite, och jag tog med mig ljudboken som är sååå spännande nu. Kan inte riktig slita mig från den. En deckare av Harlan Coben om någon var nyfiken.

Nu har jag precis renbäddad och storstädat. Toan var nog den vidrigaste på länge. Usch. Men skönt att fräscha till hålan såhär innan helgen. En lägenhet makeover kan man säga. I helgen vill jag inte ha ett endaste måste, bara njuta ska jag. Hela långa helgen, med start imorrn klockan 12, hehe. Då promenerar jag ner på stan med mamma, glider runt i affärer och inväntar afterwork på Allstar. Mysigt.

Ha en skön kväll nu, I know I will.
Puss kram


 Lovely summer times...


Vill man verkligen se ut sådär?

Jag vet, det är idiotiskt att ens kommentera den här tjejen, men jag kan inte låta bli att bli upprörd. På allt! Jag vet faktiskt inte hur jag kom in på tjejens blogg i första taget, har suttit och gapat hur länge som helst.. eller jo, de va via aftonbladet tror jag. Hur som helst och för det första, hur ser människan ut?? Vill man verkligen se ut sådär? Overkligt! Och ja, sen allt annat sjukt hon håller på med....

 (kissies.se)

I övrigt har jag spenderat kvällen framför sveriges mästerkock. Där är det minsann hårda bud. Ord och inga visor. Jag är imponerad att dom klarar pressen, och maten ser ju supergod ut. Mycket matprogrammstittande för mig på sista tiden. Halv åtta hos mig hann jag också med. Kul med lite inspiration. Fast helst av allt skulle jag nog bara vilja äta maten, inte laga den. Haha.

  
(google.com)


Jag känner mig lurad.

Jag känner mig lurad. Jag deltog i en undersökning som tog ca 15 minuter av min tid (lång tid för att vara en undersökning tyckte jag) och som tack för besväret skulle jag få en pocket bok från adlibris. Bra deal där tänkte jag. När jag sedan skulle gå in och beställa boken visar det sig att jag inte ens får välja pocket bok själv? och för att få boken måste jag betala frakt!! Jag skulle ju få boken? Och inte vill jag betala frakt för en bok som jag inte ens själv valt, en bok som jag inte ens vill ha, inte alls har tänkt läsa. Suck.

Fick lite instruktioner för ex-jobbet igårkväll (äntligen något typ av schema för vad som ska göras till när) och blev lite smått stressad. Vi är bara i planeringsstadiet än så länge och plötsligt visar det sig att vi ska ha producerat text till nästa vecka redan? Puh. Så idag la jag i en högre växel. Jag har producerat text, bara för att ha någonting på papper. 2 sidor tyckte jag var ganska bra ändå. Känns bra om inte annat. Fast tänker man att det är 2 sidor av cirka 70 som slutprodukten ska ha känns det lite ironiskt, haha.

Onsdag, sen torsdag, sen fredag... Helgen närmar sig  med stormsteg. Den här veckan har verkligen gått superfort till skillnad från förra veckan som verkligen aldrig ville ta slut. Finns det inget mellanting, typ lagomt fort? Fast jag klagar egentligen inte, för den här helgen kommer att bli fantastisk.

PussKram


Uniaden.

Idag har det minglats för hela slanten. Men att hysteriskt skriva cv för att ta med var en tabbe för det ville dom minsann inte ha i handen. Hur som helst, det var givande samtal jag hade och jag har blivit inspirerad, helt klart. Mycket människor i omlopp och jag pratade faktiskt med alla som jag hade tänkt prata med. Bra gjort av mig!

När jag började denna utbildning hade jag minnsann inte ens vågat sticka ut näsan om jag så var tvungen. Det känns som att utvecklingen går åt rätt håll, inte bara kunskapsmässigt utan öven personligt, vilket är otroligt kul att inse för sig själv.


All in idag, minst sagt.

Hektisk dag har det varit. Hektisk men ändå produktiv. Kanske behöver jag en hungrig varg i baken för att jag ska komma någon vart?

Och det här med examensarbetet skapar mer stress än spänning. Stress, eller snarare hysteri, över jobbsökning, personliga brev och prestationskrav. Suck. Jag blir alldeles matt! Jag börjar nästan tro att det inte alls kommer bli nått "rik och berömd" av mig trots allt. Kommer dock bli expert på att skriva personliga brev om läget fortsätter, om det nu är något att skryta med?

Jag har iallafall fått lite färg på kalufsen idag vilket känns otroligt skönt. Tänk vad lite färg kan göra! Känns som ett helt nytt hår. Passar mig bra för imorrn är det Uniaden som händer och jag ska tydligen ha kontaktsamtal med ett företag kl 9.30 upptäckte jag. Panik. Det är ju jag som önskat samtalet, borde jag inte ha någonting att komma med då kanske? Förberedelsedags? Frågor?




Promenera mera.

Har precis kommit hem från en prommis med mina nya "gå"skor (walking-skor kanske man säger, jag vet inte riktigt) och dom är supersköna så nu åker dom gamla i sopan! Dom gamla är sjukt fula, så fula att jag skäms när jag har dom på mig, dessutom trasiga och typ 5-6 år gamla. Så det är med ett sant nöje jag gör mig av med dom! Äntligen! Tack mamma och pappa för bästa julklappen!

Promenera mera! Tjoho.


Jaha?

När jag vaknade imorse kände jag inte alls för att slit apå mig ett par tajta jeans så jag sprang upp i förrådet och hämtade ner mina "större" "pösiga" jeans. Och vet ni vad!?! Dom är tajta! Suck. Vad hände där?
Min morgon tog en ny vändning.

Det blev inte så  mycket sömn inatt så jag är megasuper trött idag. Efter lunch vare som om någon klubbade mig i skallen och där låg jag på soffan, utslagen. Men jag har iallafall hunnit både storhandla på Maxi och springa runt på bibblan och lånat en uppsjö med böcker till x-jobbet. Hoppas dom är något att ha.
Nu ska jag försöka trotsa tröttheten och jaga lite ny träningsvärk på Iksu. Iksu brukar ju ha en förmåga att pigga upp till och med det värsta humöret. Body Pump it is!





Yngre och yngre?

Jag är fortfarande irriterad på tanten! Bara så ni vet.

Tänkte på en till sak. Jag har aldrig behövt visa leg på systemet förut, eller iallafall inte i majoriteten av fallen. Men tiderna förändras. Nu när jag snart fyller 25 och nojjar över åldern kollar dom plötsligt leg på mig varendaste gång? Vad hände där? Inte blev jag plötsligt ung igen? Eller ung är jag väl, men 20? Inte ser jag väl yngre och yngre ut? Inte som 20 iallafall? Haha.

I solsidan drar dom en teori om att om man är snygg när man är liten blir man "mindre snygg" när man blir äldre, och om man är "mindre snygg" när man är liten blir man snygg när man blir äldre. Vet inte varför jag kom in på det nu för snygg eller inte har väl egentligen ingenting med om man ser ung eller gammal ut. Hur som helst, i vissa fall tror jag teorin stämmer. Vad tror ni? :)

Middag i Sävar och öl på campus? Låter som en helt okej fredagkväll skulle jag säga!

PussKRam


Irriterande bussresa!

Irriterande bussresa!

Mötte surtanten nummer 1 på bussen idag. Där ställer hon sig, slänger ett öga på mina påsar, tunga påsar, och frågar om hon kan sätta sig eller om jag har betalat för två platser!?!? Fräckt! Mycket fräckt! Klart att hon får sätta sig om jag bara får plocka undan mina påsar, men kvinnan verkar ha vaknat på fel sida och pressar sig ner. Hade nästan lust att säga att jag betalat för två platser men hon hade väl plaserat sin feta bak där vilket som!

Fick förövrigt åka med busschauffören som frågar varenda människa om man inte vill köpa ett busskort istället och tjäna 4 kr per resa! Okej att han frågar varje gång, det är drygt men man kan ju alltid tacka nej! Men att han inte accepterar när folk säger nej? Det är det som stör mig! Det är bra att han tipsar så man vet att möjligheten finns, men baktanken är att han är lat och att han tycker det tar lång tid när folk betalar, vilket är fel. Folket gör sina egna val och han behöver inte ens ta hand om pengar längre! Folk drar sina kort eller visar ett sms, det han behöver göra är att trycka på en knapp! Hur jobbigt kan det vara?

Vardagsless?

Jag märker att jag börjar bete mig konstigt, som att jag helst av allt bara vill sitta ensam i soffan när jag får sällskap, fastän jag dagarna i enda nästan gör precis det, sitter ensam alltså. Vardagsless? Kanske måste jag börja traska till skolan om dagarna, tvingas hoppa ur mjukiskläderna, se andra människor och inte bara min egen nuna!

Nu är det iallafall fredag. Den här veckan har varit superduperlång, av någon konstig anledning, jag vet inte varför, det har bara känts som om den aldrig skulle ta slut.
Jag har faktisk haft en ganska effektiv morgon på pluggfronten och funderar på om jag skulle unna mig själv en sväng ner på stan? Kanske kanske kanskee...


A picture is worth a thousand words.






Hahaha, så kul.
Lättroad? ;)


Trött!

Tröttheten tar överhand idag. Uh. Mina ögon går i kors och jag har bara tagit mig igenom två artiklar varav en helt oanvändbar. Suck. Skärpning! Jag ska prova lösa problemet genom att ta mig ur lägenheten! Vädret idag verkar ju superfint!


Laugh!

Vi såg solsidan igår, eller började se första 5 avsnitten. Och jag har aldrig sett människan skratta så hysteriskt som H gjorde! Herregud. Tårarna bara sprutade och han kunde inte sluta. Ett tag trodde jag han grät! Haha. Men det gjorde han uppenbarligen inte. Det slutade ju med att jag inte kunde sluta skratta åt hans sammanbrott. Att skratta åt någons skratt kan också bli lång skratthistoria. Helt sjukt vilket skrattanfall! Jag tolkar det som att han tyckte att serien var bra, hehe, eller iallafall inte tråkig!

Imorse kom Mallan och Sporre förbi och vi planerade lite mer på X-jobbet. Vi fick den handledaren vi ville ha så det känns superbra. Nu ska vi ägna två dagar åt artikelsökning och skaffa oss lite mer kött på benen. Artikelsökning som är sååå roligt (läs INTE). Men vi kom iallafall en liten bit på vägen och har nu avgränsat vårat enormt breda ämne till tre alternativa sätt att ge sig på ämnet.

Sedan hängde jag med H på långprommis för att hämta ut paket på Haga och ner på stan för shopping av middag. Vi kör på mitt-i-veckan-lyx och slår till på tacos och ett glas vin ikväll. Why not?
Kanske ett till avsnitt av den "hystersikt" roliga serien också! Hehe.

I övrigt mår jag toppen. Träningsvärk från topp till tå och en stor längtan efter nästa helg då det är kalasdax! Tjoho.

PussKram


Idag är en bra dag.

Just innan helgen beställde jag en ring som damp ner i brevlådan idag. Man blir så glad när man får paket! Woho. Den är i stål och på den står det skrivet "idag är en bra dag". Jättefin.
Den var i minsta laget, passar just nu bara ringfingret där jag redan har min västerbottenring. Andra handen är visserligen tom, men det ringfingret ska ju sparas till framtiden. Hehe. Tur att det är så fiffigt att den går att förstora en aning.

En sväng på ica har jag hunnit med även om benen skakar som en tok efter pumpen på iksu. Men jag ser det som ett gott tecken. Jag höll mig visserligen från godiset, men jag lyckades ändå unna mig andra onyttigheter. Gränsen är hårfin ibland.

Alla snackar om Solsidan. Har ni sett det? Jag tyckte ju att "Våra vänners liv" var riktig underhållning så ikväll ska jag iallafall ge mig på serien och se om den är så bra som alla säger (om jag lyckas få tag i den villsäga). Man är ju nyfiken om inte annat!


Iksu here I come.

Förmiddagsträning är inte riktigt min grej, egentligen. Iallafall så brukar jag säga så för att jag är så jäkla seg många mornar. I själva verket handlar det nog mest om att bestämma sig. Idag bestämde jag mig och är påväg på Pump på Iksu. Det var evigheter sen, så det ska bli himla kul.

Sen måste jag vara lite duktig, läsa läsa läsa. Leasing, ni minns!

Justja, update om sockerförbudet. Det går faktiskt bra, trots att H stoppade en godispåse under näsan på mig i söndags och tyckte jag skulle fuska haha. Men jag har karaktären med mig. Januari är ju snart slut, hehe.

PussKram

Tvättbergsbestigning?

Registrerad och ja... vad nu? Det är ju himla knepigt när vi varken har fått riktlinjer och datum för seminarier eller handledare. Det är ju såhär i början man behöver bolla ideér och knuffas i rätt riktning. Leasing är vad vi tänkte skriva om. Hoppas att handledarna tilldeleas jättesnart så vi kan få hjälp med att komma igång.
Målet med imorgon är att uppdatera den lilla kunskap man hade. Tur att gamla anteckningsböcker ligger och skräpar under sängen, jag som ska spara allt!

Ikväll ägnar jag mig åt tvättbergsbestigning! Kuuuuul! Verkligen, som jag längtat! (eller?) Tentavecka har en förmåga att få mig att skjuta på det mesta, inklusive tvätt tydligen. Det är alltså inte bara en liten hög med tvätt... och jag funderar seriöst på om jag ens kommer få med mig allt ut till hissen. Var är karlarna när man behöver dom?
Det är väl bara att förbereda sig. Jag dansar ner till tvättstugan med partymusiken i öronen! Nu kör vi!


Feel Your Body.




Känn pepped!


Back to business.

11 timmars sömn. Underbart.

Jag började morgonen med lite partymusik. Jag är peppad, frågan är om grannarna känner likadant? X-jobb registrering idag. Nu börjar allvaret! Lite nervös. Men spännande.


Two in a row.

Bra kväll igår med! Två superkvällar irad, vilken kanonhelg det blev. Rex levererade igår med alla dom bästa partyhitsen låt efter låt efter låt. Vi har en teori om att det beror på att det faktiskt var en tjej som dj:ade igår? Haha, vem vet! Hon var grym iallafall och vi dansade tills benen vek sig!
Sedan blev bussfärden hem som pricken över i:et då jag fick åka med reaggebusschauffören!

Idag hade jag tänkt tvätta, men jag råkade visst sova över den tiden så det får vänta tills imorrn. Men däremot ska jag plocka undan all kurslitteratur. Jag tror stenhårt på att jag klarade tentan och att det var min sista tenta ever! Så alla böcker ska bort bort bort. Ner i en flyttkartong och upp på vinden. Frågan är bara vem som ska få äran att bära upp skiten dit upp? Jag misstänker att mina biceps kommer att säga nej!


Vimlet ikväll.

Och vilken kalaskväll det sen blev! Håll i gång på berghem och sedan dans på allas vår E-pub! Mycket folk och himla kul att få komma ut. Måste klaga lite på musiken som faktiskt var fest innan vi fått vår dricka i handen, sen spårade den ur. Inte alls min musik. Och på slutet tror jag till och med att gamla 80-tals hits tittade fram och jag kunde inte annat än tänka mig tillbaka på tiden när mamma instuerade arobic i "pingvin"rummet och jag och min kompis står bakom och försöker hänga med. Haha, vilket synd det måste ha varit. Bra då, inte lika bra på E-puben.

Har varit så himla trött hela dagen, men jag tror på att om jag aldrig stannar av så kommer jag att hålla måttet för ikväll laddar vi om. Ska bli kul att mingla lite och träffa L. Så jag hoppas vi ses i vimlet.


Matkoma deluxe

Nu har jag matkoma, vet-inte-var-jag-ska-ta-vägen, deluxe! Supergod mat. Nu säger vi hej till mera vin och kortlekken. Jag har en viktig match att kamma hem. Vet dock inte vad jag vinner, men jag antar att det är förhandlingsbar! :)


Flowerpower.

Tentan är skriven. Den var inte alls svår egentligen, men det var en jäkla massa definitioner och förklaringar som skulle in i huvudet och min motivation har väl inte varit bäst i veckan. Vaknade 5 imorse och kom på tusen saker som jag inte hunnit lära mig och kunde inte riktigt få ro att somna om efter det.
Men, jag svamlade på så gott jag kunde och när jag inte kunde mer lämnade jag in och gick. Fort gick jag, nästan lite för fort för att de ska kännas bra. Men gjort är gjort. Det borde räcka till godkänt. Nu firar vi att det är helg.

Har hunnit en sväng på stan, pysslat med en mängd sysslor här hemma, och dom är inte slut än. Har även insett att den enda lilla blomma jag har är näst intill död (läs död). Borde kanske önska mig en garderobsblomma när jag fyller år? Dom är fina, stora och tål mitt oengagemang i tentatider! Mycket bra blomma med andra ord.

Sen ska jag iväg på middag, lyxmiddag. Hörde rykten om rödvinsmarinerat kött, och det klingar fint i mina öron.

PussKram

Summertimes.

Inga mirakel så långt ögat kan nå, och nu börjar man bli lite smått less på traggla slides och gamla tentor. Läser raderna, jag förstår raderna, men det är som att dom inte vill gå in i skallen. Det registreras inte. Dålig intern kontroll på mig! Borde kanske utföra lite kontroll test för att se om mina processer verkligen fungerar effektivt. Ha ha ha.. kul med plugg?

God middag iallafall, räkor med en hejdundrans massa andra tillbehör. Och vin. Tänkte att de kanske kunde lugna nerverna. Men med partypusiken i bakgrunden gick det alldeles för bra med vinet. Jag avbokade tvättiden prick nu, jag orkar inte. Nu längtar jag bara tills skiten är över, bära eller brista. I värsta fall får jag väl göra om och göra rätt!

Lite sommar hade ju inte varit helt fel. 2010 år sommar var awesome. Hoppas på ett minst lika bra 2011.


(Finaste mamma)

Sweet as candy.

Sista dagen innan tenta och jag hoppas på ett mirakel. Uh.

Jag har ätit mellis, äggmacka, och nu ska jag promenera iväg för att investera i lite tentagodis. Nötter för min del eftersom jag skulle hålla mig från det där jäkla sockret. Det har varit svårare än jag trott, och jag är glad att jag sanerade lägenheten från sötsaker, för jag har ett flertal gånger gått till skåpen av bara vanan för att leta fram godsaker. Som tur var finns det absolut ingenting där.
Inte trodde jag att jag skulle ha så dålig karaktär, haha. Det har visserligen bara gått en vecka men jag letar tillfällen hela tiden för att få göra undantag, unna mig, att jag förtjänar att unna mig, det är så synd om mig osv osv. Meeeeen, än håller jag måttet. Januari ut alltså! Det ska jag fixa!

Tjingtjing.




New years love.







Not my days these days.

Sa jag att det går riktigt jäkla dåligt med plugget? Det tåls att upprepas. Det går riktigt jäkla dåligt med plugget.

Jag känner mig som ett vrak och just nu känns de inte ens som att jag vill lära mig. Konstig känsla. Och det gör det väldigt svårt att ta in information! Jag borde vilja. Men jag vill inte.


Kusinbarn.

Söta Tove har tittat ut. Snodde bilden från Toves mamma (du får skälla ut mig sen ;) ). Kusin och stolt pappa med lilla Tove. Grattis till er. Man vill ju bara känna och klämma och titta och beundra. Så små, så söta. Bäbisar.




Och så verkar de som att L tipsat The Studio om mig så nu är jag inbokad på fotografering också. 3 ombyten ska man ha med, och vänner om så önskas. Jag tror H:et får ställa upp på lite modellande! Det kan bli kul. Sminkas till sitt bästa jag, varför inte. Det här med att posera är dock inte riktigt min grej, men som sagt, de kan bli kul.

Plugget går för övrigt skitdåligt. Suck.


"Kära" grannar...

Jag tror dom har fått spel i mitt hus för det här är 5 dagen i rad som nån snubbe bestämmer sig för att borra i betong i typ en timme i sträck på konskiga tider. Typ 9 på morgonen ena dagen, eller 23 på kvällen nästa dag. Antagligen är de olika människor som borrar, men ingen av dom verar veta hur man gör. Det är som att dom försöker nöta upp ett hål i väggen! Eller så har dom inte kommit på att det inte funkar så bra med vanliga borrar och att man faktiskt behöver berongborr till vissa lägenhetsprojekt. Sjukt störande iallafall, speciellt såhär i tentatider.

Inte nog med det har jag fått en granne som fullkomlingt älskar "dunka dunka" musik på högsta volym. Också på väldigt konstiga tider. Jag hör spotify reklamen klart och tydligt och den överröstar till och med min TV. Funderade allvarligt talat på att gå och klaga för en sekund, men istället hämtade jag öronproppar och satt kvar i soffan tyst och snällt. Dom gör det inte lätt för mig, mina "kära" grannar.

Skulle gå på apoteket en snabbis idag också, vad kan de ta, max en halvtimme tänkte jag, som tyckte det blev en alldeles lagom pluggpaus. Men herregud vad folk det var där! Kom hem 1,5 timma senare sådär lagomt irriterad. Min effektivitet dog lite smått prick då.


Sista tentan?

Det finns en chans att detta kan vara den sista tentabubblan någonsin! Hur galet är inte det?
Förutsatt att jag hittar ett jobb villsäga! Men det är ju bara bagateller ;)

Nu har jag precis ätit hemmagjorda köttfärsbiffar (med fetaost) och ska skynda mig att hoppa i träningskläderna. Jag hoppas Iksu ger mig träningsvärk!

PussKram


Mindre söt.

Tokmysigt fika hos L idag. Det regnade hela vägen dit, men med nya station vid östra blev det ju supernära när man genade genom byggnaden. Och över järnvägen, haha. Vi totalmissade att det fanns en rulltrappa upp så vi hamnade rakt ut i spåret. Men de gick bra det med.

Ikväll har det pluggats och ätits godis. Så mycket att jag mår illa. Så från och med nu är det sockeruppehåll för min del. Jag skriver det här så jag inte kan komma med undanflykter. Jag satsar på januari ut till att börja med, men undantag för min födelsedag då jag tänkte unna mig tårta.

Imorrn är det skola igen och det känns lite overkligt att vi ska hinna med ännu fler föreläsningar innan tentan på fredag. Jag vill inte lära mig mer! Jag tycker vi har tillräckligt med information att trycka in i huvudet som det är nu.
Jag har iallafall lyckats läsa hela kursboken på en vecka vilket är en prestation i sig för mig som läser lika snabbt som en snigel tar sig fram typ. Mycket bra. Imorrn kryper jag in i tentabubblan på riktigt.


Insidan hinner inte med.

Det är nog inte just att fylla år som är det värsta, utan att man inser att man i åldern är vuxen men att sinnet inte riktigt är hänger med. Det går för fort på utsidan och insidan hinner inte riktigt med. 25 är en vuxen ålder, men inte känner man sig de minsta vuxen för det. Man är fortfarande 20 på insidan och tänker inte på hur utsidan löper på som om livet vore ett marahton! Man vet en massa saker som man skulle vilja hinna göra innan man är si och så gammal, men inser inte att det är väldigt snart...

Jag vet inte, snart är det min tur, och jag nojar över åldern jag med. Men nog inte för själva siffran, utan just därför att tiden går alldeles för fort. Tråkigt tycker jag.. men man är bara så gamal som man känner sig! eller som man gör sig! Så därför får Karriär, resa, gifta sig, flytta, barn.. helt enkelt vänta! det är inte riktigt dax än!! Eller karriär och resa skulle man ju kunna unna sig ;)


Födelsedagskalas.

Plugg, plugg, plugg och film på film på film är ungefär så som min vecka sett ut. Men idag mina vänner, idag är det ingen vanlig dag för idag är de Lindas födelsedag.
25 år, inte illa pinkat. Jättemassor med grattis till dig vännen! Så om cirka en timme ska jag och H promenera ner och sjunga för fulla muggar, eller ja, iallafall säga grattis och krama bäst-tjejen på sin stora dag.

Skulle dock inte tacka nej till lite mindre snöfall innan vi går. Om cirka en timme får de gärna slutaalltså. Just nu kan man inte ens titta ut genom fönstret, det är bara vitt vitt vitt.


Livet i lyx ger många +

Vi tänkte att vi skulle se Harry Potter ikväll, äntligen. Alla har väl redan sett den vid det här laget! Men när vi kollar bio-tiderna är den senaste visningen 17.30! Den SENASTE! Vad hände där? Vad hände med 18, eller 19, eller 20? Ja, så nu hinner vi inte det. Vem vill se bio på middagstid?

Nä istället blir det en snabbvisit på systemet, vin, ost och kex. Det har blivit mycket unnande den senaste veckan, och nyårs"plusen" blir knappast färre. Men vi kan låtsas att det är jul fotfarande, för tekniskt set är jullovet inte slut än.

Nu ska jag glufsa i mig den räk-röra som jag precis gjort. Räkor, rödlök, creme fraich, philadelphia ost, chili, salt, cayennpeppar. Bara röra om och njuta. Hur gott som helst! Lyx middag skulle jag säga.

PussKram

Kickstart.

2 kapitel har jag betat av på morgonkvisten, och nu har jag precis ätit lunch. Mitt mål är att motarbeta snöstormen och pallra mig iväg till Iksu. Jag vill, vill, vill, men det verkar inte som att kroppen är lika motiverad som jag så jag måste bara sparka igång den först. Det snöar verkligen otroligt mycket prick nu!

Fredag... det känns inte alls som fredag. Bara som en helt vanlig vilken-annan-dag-som-helst-i-veckan dag. Vad gör vi åt det? :)




Spenat.

Dagens hyllning: Spenat! Så sjukt gott, jag hade nästan glömt bort. Men idag åt jag stuvad spenat till middag och jag skulle kunna äta det varje dag! Nyttigt också, vem vet, kanske slutar jag upp som Karl-Alfred med världens råstyrka! Haha.

Läsningen i mardrömsboken går inte jättebra. Men jag har "läst" (hoppat över en hel del avsnitt) 200 sidor på 2 dagar. Frågan är ju om det är bra eller dåligt? Tiden får utvisa.

Nästa projekt: Diskberget! (ni hör ju hur mycket vardag jag har! och jullovet är inte ens slut).


Morgonens nyhet.

Morgonens nyhet som fick min hjärna att vakna till liv handlar om Wal-Mart som nu har en lika stor omsättning som Sveriges BNP. Är inte det helt sjukt? Att ett enda företag kan växa så enormt! Vad är hemligheten kan man ju undra... Ni kan läsa artikeln här: http://www.e24.se/business/tjansteforetag/wal-mart-stort-som-sveriges-bnp_2530449.e24

Nu ska jag plugga vidare. Förkylningen börjar ge sig, bara lite lite snuva kvar. Mycket bra.


Nyårsbilder.

Idag har jag öppnat mardrömsboken och den känns övermäktig! Hur tusan ska... ja, fast jag ska inte säga något efter en dag, jag återkommer. Men den är riktigt jäkla feeet!

3 kapitel har jag iallafall betat av vilket inte ens är en bråkdel av vad som måste göras, men jag har börjat. Yey me! Sen har jag tvättat, packat upp resväskan och hunnit lufta lungorna tillsammans med ljudboken också. Bra början på vardagslivet skulle jag säga.

Här kommer lite nyårsbilder som jag precis laddade in på datorn. Absolut en toktrevlig kväll.

  
   
  

Ikväll blir det film för hela slanten. Började på Sagan om Ringen triologin nu i jul och sista filmen återstår. Måste ju avsluta det man påbörjar! ;)

PussKram.


Underbara julledighet.

Jullovet var underbart och gick på tok för fort.

Norrköping var tokmysigt. Härligt sällskap, mellandagsrea, kortspel i mängder, och för att inte tala om den 3 rätters middag i mysigaste lilla huset på landet som slog alla rekord. Vågen visar massor med plus efter denna vecka och jag gissar att Iksu får frekventa besök när den här tokförkylningen gett med sig. Jag önskar mig frisk och kry fortast möjligt!

Jag har haft det hur bra som helst (förutom bacillerna då) men nu är jag hemma och trots all den efterlängtade ledigheten är det på något sätt skönt att få tillbaka lite vardag i livet igen.

Nu är det bara plugg-ångest kvar. Jag har så dåligt samvete för min oproduktivitiet denna jul och jag bara hoppas att jag hinner det jag borde innan det är tentadags! Men det tar jag itu med imorgon, för nu ska jag sova mig pigg över en natt! Yeey mee! Lycka till!



RSS 2.0