Lugna gatan

Sjukskriven en vecka extra pga inte helt återhämtad och sover (jätte)dåligt.

Jag vilar, äter, sover. Typ. Ganska less på titta på tv men det är också det bästa jag har att göra. 

Idag är första dagen jag har på min "vanliga kläder" (dvs nått annat än mjukusbyxor och fleesetröja) på ca 7 dgr. Bara det skulle ju kunna ses som ett framsteg?

Beställmat till middag och ostbågar till efterrätt. Och nu repriser på tv. Livet tuffar på. Jag sa ju oktober ut...

En vecka senare

Det var otroligt skönt att komma hem, men ingen ro och ingen vila för från och med minuten jag klev in på kontoret i måndags till ja gick hem i torsdags var det full fart. Från noll till hundra. Och min kropp var nog inte beredd på en sådan hård start efter feber helgen innan, för nu ligger jag här, utslagen. 

Jag försöker att göra rätt denna gång och vila. Inte skynda. Men det är svårt. Jag är så galet trött, onormalt trött, och energilös. Och jag vill inget annat än att bli pigg och glad igen. Så det är fokus nu, framåt och vila och en dag i taget. Jag ger mig själv oktober ut. 

För Sen kommer så mycket att se fram emot som jag vill ha energi till, typ halloween, typ jul, typ invigning av vårt nya kontor på jobbet, typ födelsedags kalas gånger två. Än är 2014 inte riktigt slut. 

Hemresedag

En intensiv vecka. Feber fredag lördag. Nu vill jag hem mer än någonsin. Det är helt enkelt mycket skönare att vara sjuk på hemmaplan! Jag får återkomma med alla bra saker som varit, för just nu existerar bara de som känns mindre bra.

Sista frukostbuffen ska snart intas, jag har levt på yoghurt med honung och frön och flingor till frukost. Sjukt gott. Och scrambled eggs såklart. Och frukt, mest melon. Provade bacon en dag, mest pga grupptryck, men det gick bort direkt. Bacon är helt enkelt inte min grej!

Sen buss mot flygplatsen, och vidare hemåt. Äntligen. 
Fick just veta att Barnie och Lollo kommer på besök kl 9.30, vilken lycka. Jag ska se om jag tar mod till mig och vågar krama dom. Jag har redan bailat ur en gång, jäkla fegis jag blev.

RSS 2.0