Ovän med nacke och rygg

Vaknade imorse med ont i nacken. Jag hade väl sovit konstigt tänkte jag, men det blev bara värre och värre. Och inte nog med det lyckas jag sträcka mig i ryggen imorse strax innan föräldrakursen börjar. De va riktigt länge sen de hände sist. Att jag tvärgör en sån enkel rörelse som att exempelvis stänga en dörr för att sekunden senare vara totalt handikappad. Så Daniel fick skjussa hem mig då ja varken kan titta åt vänster, andas normalt eller röra ryggen. Med sammandragningar på det blir det ett ganska oskönt tillstånd.

Med rispåse på axlarna och i spikrak upprätt position spenderar jag eftermiddagen i soffan. Fy så onödigt. Och ännu mer tråkigt!!

En månad kvar

Det har varit tyst här ett tag. Mest för att livet är lite på paus såhär i väntans tider, och att min ork efter en arbetsvecka är i princip lika med noll och jag sover mig igenom helgerna. Dvs, det händer inte så himla mycket här för tillfället.

Bäbisen mår bra, duktig som redan lagt sig med huvudet neråt. En smart bäbis. Idag exakt en månad kvar till beräknad ankomst. Jag räknar dagar nu, och längtar mer än någonsin. Dels efter att få träffa underverket i magen, och dels för att bli av med lite sveda och värk. Det är tungt nu och mina knän och uppsvällda fötter protesterar dagligen. 

Så vi tar en dag i taget, vissa gladare och piggare än andra. Idag tyvärr en mindre glad, men jag får en ny chans redan imorgon.

Spännande natt

Jag gick upp och skulle gå på toaletten i natt, men när jag känner på toalett dörren är den låst. Oj, tänkte jag, nu är D där inne! Jag viskar förlåt och så jag smyger tillbaka till sovrummet. Men där ligger ju D?!? Jag måste ha känt fel på dörren är min nästa tanke, så jag tassar tillbaka till toalettdörren för att känna igen. Men den går inte att öppna, den är låst!!??

Skräcken som går igenom mig i just denna sekund är inte lugn, om D ligger i sängen vem fasiken är då inne på vår toalett???

Jag går tillbaka till sovrummet och väcker D som ser både förvånad och chockad ut när jag säger att vår toalett dörr är låst och att jag trodde att det var han som var där...

Det är ju en himla tur att vår toalett går att låsa upp från utsidan med hjälp av en tång. För därinne sitter vår kissemiss, som inte bara lyckats stänga toalettdörren (som öppnas utåt och därför inte bara är att putta igen för att bli instängd), utan även lyckats låsa dörren?!! och därmed låsa in sig själv! Hur tusan gick de till kan man ju undra? och vad förvånade vi blev!

Påsklov

Och så äntligen blev det påsklov. Mitt började dock inte på bästa sätt. Jag har ingen aning om varifrån denna enorma trötthet kom och dessutom med en bäbis som inte alls legat bra i magen idag, har jag spenderat långfredagen på soffan. Idag laddar vi batterier helt enkelt, och det är ju tur att påskhelgen innebär längre ledighet än bara två dagar så att en kan "slösas" bort i soffan. Jag ser fram emot att njuta resten av påsken med start imorgon.

Älsklingen var en pärla och åkte till Vezzo och köpte hem lite pasta, så nu ska vi frossa i pasta med gräddig sås och invänta lets dance. 

RSS 2.0