Det blev bättre.

Jag har inte så mycket mer att säga annat än att livet leker! Och om jag tillåter mig att känna efter så mår jag otroligt bra. Det är som att livet har ett "flow" just nu.
Från att gå från en otroligt jobbig höst, en jul där jag bara ville stänga in mig, slänga bort nyckeln, gräva en grop, till att må som en glad treåring 3 månader senare är mer än jag kunnat hoppas på.

Sedan hjälper det ju till när allt slit i skolan visar sig ge resultat och att vårkänslorna i umeå börjar blossa fram.

Till VäderGudarna;
Snö. Bort. NU. Helst igår.
Vårsol. Värme. Grönt gräs. Javisst.
Tack på förhand!

Annars säger jag bara tack för världens bästa påskägg.


"självstudier"

En dag av såkallade "självstudier". Det går inte så bra med den saken. Jag blev så glad igår efter tentaresultatet att jag bara la allting annat på hyllan.
Det enda jag åstadkommit är att se på nyheterna och äta frukost. Nu ska jag kila iväg till iksu, det börjar va långt mellan besöken där nu. Bodypump ensam? eller sällskap i gymmet? svårt val ;)

Ikväll ska jag äntligen få lite uppdateringar i hur det går för Jack Bauer åxå, 24 kväll med andra ord!


Lost in you.


Min eftermiddag och kväll på stan var hur mysig som helst. Jag är mest bara glad. Och vill ni se en spännande film kan jag rekomendera Green Zoon  som går på bio nu. Skönt att de Matt Damon i sitt rätta element.

Jag vet inte hur jag lägger upp youtube-klipp längre, men den här låten är otroligt fin. Den får du.

Lost in you- Three Days Grace
http://www.youtube.com/watch?v=gBeCKmIN8bQ

Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside
Let me get close to you
Change your mind
I'll get lost if you want me to
Somehow I found a way to get lost in you

In you
The pain of it all, the rise and the fall
I see it all in you
Now everyday I find myself saying
"I want to get lost in you"
I'm nothing without you


Mer än okej.

Jag har verkligen överträffat mig själv. Så därför går jag ner på stan och firar!
Jag trodde verkligen inte att jag skulle fixa det... Men jag klarade mig med mer än okej! Jag är så himla glad.



Godmorgon!

Pigg och vaken? Kanske inte du, men här är man uppe med tuppen. Och tack och lov för att det är ljust ute när klockan ringer. Allt blir så mycket enklare när livet inte är ett totalt mörker!
Jag ser fram emot en ny föreläsning, jag ser fram emot att få reda på tentamensresultatet som fortfarande inte kommit upp, och jag ser fram emot att få gå på bio ikväll och se Green Zoon med Matt Damon. Det kan va en riktigt bra film, vi får se!



Robert Gustavsson, vilken kille.

Robert Gustavsson är ju bara så kul! Han kan verkligen härma vem som helst, och han gör det riktigt riktigt bra.

Han drar även dagens skämt; "Titta där är en groda utan ben, fan va hopplöst!"
Haha, låg humor på hög nivå.

Här är klippet på honom i parlamentet, Tips från coachen.
http://www.youtube.com/watch?v=0t-ASgAo8q0


Less på vänta...

Spagetti och köttfärsås är underskattat. Så himla gott. Bästa middagen på länge tror jag, trots all sin enkelhelt. Jag har haft en riktigt bra dag idag, förutom att jag börjar känna av halsen. Jag vill ju inte bli sjuk! Och jag är glad att J är tillbaka, eliten är äntligen tillbaka, och den har varit saknad.

Sedan har jag kollat kurswebben typ 20 ggr idag, minst, men inget tentaresultat. Hon lovade ju att det skulle va klart idag? Man blir ju tokig av att bara vänta! Fast den som väntar på nått gott... eller hur var de nu? Weee. :)




Härliga lördag.

Lördag, härliga lördag.
Nu bär det av till jobbet, vilket känns förvänansvärt ojobbigt för en gångs skull. Kanske har det att göra med att jag för en gång skull inte jobbar mitt i tentaveckan. Och så längtar jag lite efter att få träffa E som varit utomlands i 3 veckor.

Sen hem och ladda för kvällens festligheter!


Arga lappen.

Ibland blir man helt enkelt förbannad.



(www.argalappen.se)

An(BuC) = (AnB)u(AnC)

Det här med framtiden är inte lätt. Jag önskar att jag fortfarande var 3 år och ovetandes om livets svåra val och konsekvenser. Då var livet bara lek, en minut i taget utan samvetskval och bekymmer om vad som kommer sen. Just nu är jag uppgiven och förvirrad och jag vet uppriktigt inte hur jag ska göra.

Jag har iallafall multisaskat den här morgonen trots att jag sov alldeles förträffligt dåligt och vaknad upp tröttare än någonsin.
Men frukost, lite partymusik, nyheterna och lite mer partymusik gjorde nog sitt för den har de rullat på riktigt bra. Cv, personligt brev som inte alls blev kalasbra men det är absolut bättre än inget, samt lite läsning i statistikboken är vad jag åstadkommit. Det är verkligen jobbigt att läsa på engelska känner jag. Jag har nog blivit bortskämt med turen att bara haft svensk literatur ett tag nu.

Omsesidigt uteslutande, union och snitt. P(AuB) = P(A) + P(B) - P(AnB) och An(BuC) = (AnB)u(AnC) får nog vila för idag. Min hjärna klarar inte mer grekiska nu.

Fredageftermiddagen ska spenderas med bästaste mamma, och sen tror jag det blir Epuben och lite Stand Up.

Skitsvår.

Tentan igår gick inte alls bra! Skitsvår var den. Och vissa frågor förstod jag inte ens vad hon va ute efter. Men jag behöver inte gå ovetandes speciellt länge för tydligen ska tentan va rättad och klar redan på måndag! Håll alla tummar och tår att jag får godkänt.

Men lite skönt är det ju ändå att få komma ur tentabubblan. Att kunna ha ett liv igen. Och redan idag börjar nya kursen, statistik, som tydligen ska gå på engelska på grund av för få deltagare. Hur ska de gå hade dom tänkt? Engelska? Fast sålänge jag slipper skriva tentan på engelska borde jag kanske överleva? 
8.30 börjar vi iallafall, så ingen sovmorgon idag alltså.

Sedan ska jag kila iväg på fördjupningsvalsinformation för tredje gången under min utbildning. Jag önskar verkligen att jag bara kunde veta vad jag vill jobba med? Så att jag hade kunnat planera min utbildning och vilka kurser jag behöver för att nå dit. Men jag har ingen aning! Ingenting känns extra roligt, eller extra spännande eller sticker ut extra mycket. Allt känns bara okej, jaha, jo men kanske. Hur ska jag göra? Vad ska jag välja?

Jag har aldrig känt såhär.

Jag har aldrig känt såhär inför en tenta. Det känns konstigt. Mest bara obra! Jag brukar va taggad när det väl är tentadax, en känsla av att jag kan det jag kan så nu kör vi!
Men idag känner jag bara att jag absolut inte vill, verkligen inte vill, att jag typ inte ens vill gå dit och försöka. Vad är felet?

Time will tell. 14.00 skriver jag. Och om jag nu måste kan jag lika gärna gå all in, så jag kör en partylåt innan jag kilar iväg till ica med J för lite tröstande socker, det såkallade tentagodiset.

Jag färglägger.

Har inte räknat en endaste uppgift rätt idag, och inte sen kl 13.30! Färgpennorna är framme och jag färglägger.. siffror, bokstäver.. en humla där, en blomma här...
Kanske borde börja fokusera? Frågan är bara hur? Det enda jag tänker på är helg, tentafest, vad skönt det ska bli när det är över, vårsol, vad jag vill ha från ikea, vilket tentagodis jag ska köpa, partymusik, om jag ska bara bröd eller inte?


Jag längtar till onsdagkväll!

Det går så sjukt dåligt. Med plugget då alltså. Jag längtar till onsdagkväll när tentan är skriven och jag absolut inte kan göra något annat än bara vara.

Trots jobbhelg och plugg så hade jag en riktigt bra helg. Lugn och skön, och alldeles perfekt. En dag till i tentabubblan, bara en liten sketen dag till! sen...

Nu är äggmackorna uppätna, thékoppen tom och huvudet känns helt paj, tomt men ändå proppfullt..
På tal om paj diskuterar dom just i detta nu om Paj som maträtt är manligt eller kvinnligt i Boston Tea Party. Dom är helt galna dom där killarna.

Man kan ju önska.

Godmorron! Frukosten är slukad och här sitter jag med kaffet i handen! Lördagmorgon alltså. Jag hade önskat att denna morgon haft ett litet annat upplägg, kanske lite sovmorgon, ingen stress, en skön morgonpromenad och lite sällskap, stor frukost i lugn och ro, kanske en tidning, nybakat bröd, kaffe, thé, juice..., Men det är jobb-helg i helgen, i kombination med tentaplugg, vilket resulterade i att jag nu ska ge mig på (och förhoppningsvis klara att lösa utan facit) åtminstionde en skit-uppgift innan jag kilar iväg till jobbet.

Spelkvällen igår slutade i en oavgjord match och en fet förlust. Hur gick det till? Hur som helst var det en trevlig kväll trots att tröttheten kickade in rätt fort.





Framkalla lite bilder?

Låg på soffan och skulle powernapa. Det tar på krafterna att frivilligt kliva upp 7 varje morgon när man inte är van. Men powernapen slutade i att jag  kollade på bilder och istället. Jag måste nog ta och fixa mig en tavellist snart och styra upp lite framkallning av bilder.

Hoppas min trötthet inte tar över ikväll, det verkar bli spelkväll nämligen. Kan bli kul.


Sjukt bra!

Full pott på sista Caset som vi var så säkra på hade gått åt skogen eftersom vi inte svarat exakt som facit! Men se där, va fel man kan ha! Sjukt va bra vi är! Jag är så stolt! Totalt alltså 14 av 15 poäng var riktigt riktigt skönt att ta med sig till tentan!

Och trots att jag fick ett sms 9.15 där M frågade om jag tänkte hoppa över lektionen som tydligen började 9 istället för 10 har jag varit otroligt glad idag. På bra humör. Det gillar jag.

Ikväll har varit en bra kväll åxå. På många sätt. Visserligen inte i pluggväg, men jag har totat på med en del annat. Har nu bland annat ett första utkast till ett CV... ska bara låta mamma och pappa hjälpa mig med vad som verkar väsentligt och inte, men sen är det klart. Sedan fick jag oväntat besök åxå, en liten energikick är aldrig fel.

Nu ska jag sova och ställa klockan på tidig tid. Mer tentaplugg väntar, och en fika på stan med älskade L.

Vad piggar upp bättre än musik?

Internvinster i Anläggningstillgångar my ass! Det går pissdåligt!

Jag gav upp. Men när jag inte är duktig i pluggväg kompenserar jag med annat, för jag har just nu 2 bröd i ugnen. Hoppas dom blir lika bra gräddade fastän jag kör två samtidigt!

Och vad piggar inte upp bättre än lite musik?! Här bjuder jag på en från Fall Out Boy, en klar favorit.



(gick inte att lägga in klippet som jag brukar, så ni får nöja er med länken)
http://www.youtube.com/watch?v=99As-bdjKFM



En annan värld.

Ställde klockan på 7 imorse och när den ringde förstod jag ingenting. Det tog  mig 15 minuter innan jag kom ihåg att jag skulle iväg på skolan och tentaplugga och att jag av egen fri vilja ställde klockan på 7. Men jag var duktig och var på skolan strax efter 8. Så jag har suttit och räknat uppgifter som en toka idag, tills klockan blev 14 och jag blev trött och less och inte alls mig själv.

Jag vet inte vad det är, antingen är det tentastressen eller så är jag helt enkelt bara trött, men jag känner mig grå och bitter. Jag längtar tills tentaveckan är över. Det är 4 veckor per termin, och då får man väl helt enkelt bita ihop och acceptera att dom 4 veckorna inte är riktigt som alla andra veckor på året, och att man kanske inte är en lika färgglad och positiv person. Vad vet jag?
Jag biter ihop, jag hoppas bara at tmin omgivning förstår att jag lever i en egen bubbla nu, i en annan värld. Att jag inte alltid är såhär. Bara nu.

Jag ska fortsätta att räkna ikväll. Jag begraver mig i tentaplugg. Men först, en sväng till ica för att köpa lite frukt. Och kanske lite godis? Det är ju trots allt tentavecka!


R.I.P
Och för er som inte vet vem Elvis är så är det vår enorma katt som idag fick åka till katthimlen. Det kommer bli tomt utan honom, inte bara för att han var fet och tog mycket plats, utan för att han itne var som alla andra katter. Han hade personlighet och attityd, och han har alltid funnits där. I 16 år. Men han levde ett gott liv, han blev både gammal och fet. Jag hoppas att han regerar i katthimlen.


En sak i taget bara.

Idag har inte riktigt gått som jag tänkt mig. Körde fast på en och samma uppgift hela dagen. Skräp! Vad dåligt det går! Det här med koncernredovisning är komplicerat alltså. 
Men jag har iallafall diskat, dammsugit och fått mig en underbar promenad i solen. Resten av kvällen har gått ut på att synda glass i soffan, Ben & Jerry såklart (hela paketet, bara till mig..urk), samt förgylla mitt liv med drama.
Greys, One Three Hill och Privet practis är bara några av alla serier jag hunnit ta mig igenom.

Imorgon är en ny dag. Jag tar igen allt då! Jag ska unna mig lite träning. Jag kommer att krypa in i tentabubblan. Stress. Ångest. Men imorgon börjar jag om. Tillbaka på ruta ett. Jag har ju klarat allt annat, varför skulle jag inte klara det här? En sak i taget bara. Skapa struktur. Hitta ett system. Jag kan klara det här. Jag måste klara det här. Det finns inga andra alternativ än att lyckas! Punkt slut!

Jag ska komma tillbaka till det här inlägget om ett par dagar när jag bryter ihop och vill ge upp och absolut inte tror att jag fattar nått. Blev ju ett bra pepptalk till mig själv där märkte jag.

Underbara lördag på skoter.

Helt underbar fredagkväll och vilken lördag sen!

Fredagkvällen bestod av italienska köttfärsbiffar med fetost och oliver, glass, och mys i soffan med en film. En riktigt sevärd film. Allt för min syster heter den. Kunde inte annat än bara stirra ut i luften efter att ha sett den. Den berörde.

Och idag.. strålande sol! Åkte ut till Sävar för att köra lite skoter. Sedan fika på altanen på baksidan i solskenet tills molnen tog över. Underbart skönt att få spendera en hel dag utomhus för en gångs skull. Skoter är så himla kul, man blir aldrig less, skulle kunna köra hur länge som helst.
Sen tacos en våning ner, melodifestivalen, konstaterande att svenska folket inte kan rösta, popcorn, godis, nostalgisk bildvisnign och lite drömmande om sommar och  sol, barfota i gräset och mera fest.

Jag kommer att sova gott inatt.


Bahamas.

Skulle plugga efter lektionen idag men jag blev inte långvarig. Mitt fokus är sämst just nu, på botten. Desto mer att reparera sen. Inte bra. Jag är uppriktigt stressad nu. Usch.

Skulle iallafall promenera lite men precis när jag skulle ut genom dörren började det ösregna. Bra timeing? Jag fick iallafall fly verklignehten en liten stund innan det blev tvätt och mer läsning. En sväng till Bahamas med S, handling på ica och massa småprat hela kvällen har varit ungefär vad jag har orkat med.

Imorgon är det fredag. Mitt sinne vill ta helg, men mitt samvete säger plugg. Vi får se vem som vinner. Hur som helst kommer jag inte att plugga på en fredagkväll och det är iallafall någonting att längta till.

Helgen är lång och har jag tur kanske jag får mig både en skoter tur och se på Alice i Underlandet`?




Åh.


Tokigt långa skoldagar och brist på sömn.

Jag är helt knäckt efter över 9 timmars skoldagar med examinerande uppgifter. Jag är helt matt i kroppen för att det saknas alldeles för många timmars sömn. Och jag är helt slut i huvudet efter massor med grubblande.

Vi kan iallafall konstatera att AnnChristin är galen och ibland mer än så. Jäkla skituppgifter. Det värsta av allt var att vi hade rätt svar på papper men ändrade svaret pga trötta hjärnor precis just innan vi lämnade in och såg våra poäng gå upp i rök. 

Att sitta med en uppgift i över 36 timmar är inte mänskligt, och det är kanske inte så konstigt om man inte tänker klart och kanske inte är bästa vänner varendaste minut. Det är tur vi är rätt lika, att vi inte tar illa upp och att vi kom fram till att allt agg idag är glömt imorrn. för imorrn är vi bästa vänner igen. 












                                                                         Jag är så väldigt ledsen. Hur kunde det bli så fel`?
                                                                         Jag saknar. Ångrar. Önskar. Längtar. Hoppas. Vill.


Kvällens sista låt.

Never say never.




Återsparkad!

Lördagens festligheter blev väldigt lyckade och det strålande vädret gjorde inte saken bättre. Lekar och mys i snön, middag, lekar, en sväng på E-puben med dans och nyårsfirande.

Mycket roligare att titta på bilderna från i helgen än att räkna dom här jäkla skituppgifterna som aldrig kan bli rätt!!! Vaaaad är det som är plroblemet? Jag fattar ingenting! Ingenting.
Jag fortsätter att titta på bilderna istället...

  
 
  
  
  
 

Från tårar till skratt.

Den här fredagen blev verkligen inte vad jag hade förväntat mig, men den fick på något sätt ett otroligt bra avslut ändå. Det är häftigt hur mycket man kan tillåta påverkas av andra människor, på alla sätt naturligtvis, både bra och dåligt. Till att gå från tårar till skratt. Till att gå från att känna sig trasig och tveksam till att känna hopp och längtan.

Lika ledsen för att jag jag spenderat kvällen i soffan är jag glad att jag tog den här stunden för mig själv. Nu är siktet 100% inställt på Återsparken imorrn. 11.00 sätter kalaset igång och jag gissar att jag kommer börja min morgon med partylistan på maxvolym och sen kan jag inte göra mer än att låta dagen ha sin gång.


Ge mig helg.

Det rycker i dansnerven. Vi får väl se om "Nollorna" lyckas visa hur man styr upp!


We can do this.

Vaknade upp imorse och var helt säker på att jag försovit mig, paniiiik, började jag inte 8 idag? Hur kunde jag ställa klockan fel? Vad är det egentligen för dag? Sliter upp mobilen och kollar kalendern.. Onsdag.. sitter spikrak i sängen, tänk tänk tänkt, onsdag... onsdag? onsdag! allt snurrar... men nä, jag hade inte försovit mig. Klockan ringde precis när den skulle och det var igår vi började 8. Jag hänger inte riktigt med i svängarna this days.

Det har varit en lång dag idag, nytt case, nummer 2. Jag hoppas vi grejar de där imorrn. Det gick ju bra förra veckan. Halva klassen fick göra om uppgiften medan jag och mallan kunde glassa med ett alldeles godkänt resultat. Eliten, var de inte så vi sa?

Min kurering fortsätter. Jag är inte sjuk.. än iallafall. Tänkte verkligen inte bli. Så jag tar det piano, samlar kraft, och hoppas på 100% laddning tills helgen. Men de där med att klä ut sig? Varför? Kan det inte bara räcka med att närvara? det var iallafall min plan!

Och de där med magkänsla är svårt. Ibland är den bra. Ibland är den bara tom och konstig.


Multitasking.

Oj oj oj.. nu är det multitasking på hög nivå. Tvätt. Disk. Räkning av uppgifter (dock inte så många men en räknas). Sen coop. Sen jula (kanske iaf). Sen vet vi ju alla att det är tisdag och vad tisdagar innebär!? Nytt avsnitt av 24! :)

Den här veckan kommer inte få plats med så mycket annat än plugg. Långa skoldagar. Mycket att ta igen. Men det kommer va värt allt slit när jag tar helg och har Återsparken att se fram emot. Tänk vad lite längtan efter helg kan göra? :)

Modevisning

Jag lyckades leta reda på lite vimmelbilder från modevisningen och allt mingel på TC i lördags. Vilket toppenkväll.

 

 

 

 

 

 

Fler bilder hittar ni på www.vimlig.se.

RSS 2.0