Tiiiisdag

Hemma i tid för en gångs skull och vad gör man, jo planterar baken i soffan de första man gör! Vatusan! Nämen okej, ja ska ju styra upp middag och disk osv snart. Jättesnart. Luktade btw hemmagjorda köttfärsbiffar i trappuppgången när ja kom hem och med hungern i magen är ja glad jag har en nästan lika god matlåda redo för mindre hungrig blev ja ju inte där kan ja säga.

Annars äre fint. Fin helg på stan i lördags. Behöver glasögon som sagt och de är ja glad för att ja fick på papper för ända sen dess har ja bara kännt att ja vill ha dom nu. Tänk vare kommer underlätta. Tänk va ja kommer sluta irritera mig på mina luddiga kanter.

Och så är det ju umeå-helg på ingång. Har ju deadline på onsdag, alla ni som kan snacka revision vet, och ja lämnade vidare allt ja påbörjat idag, så nu blev helgen desto mer påtaglig. Det är middag me bästa mams och paps, bio (Bond såklart) och maskerad som står på schemat. Kan ju bara inte gå fel! Lika peppad som vanligt, woop woop.


Fytusan

Jag som aldrig äter fikabröd (smågodis är mer min drog) sitter nu och trycker kakor. Nu äre illa!

Excel i all ära men när skiten hänger sig efter 3 timmars jobb vill man ju bara bryta ihop. Och jag vet! Jag borde tryckt på spara 100 ggr istället för noll!

Och kan den här veckan ta slut nån gång! En riktig dipp som påminner mig om förra hösten ogillas skarpt! Jag hoppas dippen är kort och intensiv och över redan innan helgen! Ja som varit så glad blir överrumplad och förvirrad. I igår kom den, som en käftsmäll från ingenstans, och jag vill bara slå tillbaka hårdare än nånsin.

Är utlovad en kram från lillebror nästa helg, och ja ska leva på längtan efter den för en kram är nog prick va ja behöver. Och en massa nära och kära som kan ladda mig med glädjeenergi ända som räcker ända fram till jul! Ge mig nu tack!


...

.."it is hard for me to understand myself, so it has to be hard as hell for you"...


Maskerad

De hetaste just nu är diskussionen halloween och om de är utklädd som gäller inte. Ja är inte maskeradernas största fan och ja önskar ja hade nått att säga i saken. Men ingen lyssnar på en tjej 70 mil bort så ja antar att de blir allt eller inget för mig. För att görat halvdant är ju bara de töntigaste som finns.

I övrigt planeras en lugn helg, ja kan ju hinna ändra mig, men prick nu känner ja att Frida tid kan va bra tid. Och innan dess ska ja hinna med att sitta barnvakt, ev gå på AW och klämma in ett träningspass (dags att komma igång efter sommaren kanske?)


Bra.

Regnig men bra helg. Mycket tvspel, en hel del film, middag ute, öl, fotboll. Kunde haft de sämre.

Idag har ja postat nycklarna till gamla lägenheten som ja hoppas ja sett för sista gången, cyklat vilse (igen), pratat med sötaste sköterskan någonsin, lyckats tappa bort min mobil och hittat den efter jag gett upp hoppet (=lycka) samt pratat med en riktig glädjespridare.

Och om bara 10 dagar får jag återse mina kära Umeåbor. Älskade min sommar. Älskar min höst!


Världens bästa

Jag har världens bästa mamma! Hon är helt fantastisk och jag älskar henne mest!


Music is life

Är såld i musiken! Och just för nu tycker ja att ja har ett fantastiskt spännande liv. Jag ler. Och skrattar. Längtar. Och hoppas.

Jag välkomnar känslorna varmt efter vad som känns som en evighet. Vägskäl. Gropar och hål. Mörker och hopplöshet.

Ja är såklart inte i mål men vem bryr sig när man ligger i gröngräset med stundvis solen i ansiktet. Istället för ständigt se regnmoln och åskväder, blixtar och dunder? Egentligen handlare väl om de lilla i livet. Som kanske inte tidigare syntes. Eller kändes. Men som nu lämnar avtryck.

Och jag hör musik. Livet. Och musiken. Och känslan.


Nätverkskväll

Nätverkskväll på Grant Thornton prick nu med Patric Palm skapare av Handsoft som föreläsare. Www.hansoft.se om du vill veta mer. Typ Facebook för programmerare för att berskrivare lätt. En riktig entreprenör får man lugnt säga.


Soffvärmare.

Idag har jag varit en riktig soffvärmare. Tog mig iallafall till Ica så kylen är full, inklusive tre hinkar turkisk yoghurt. Och nu är det köttfärspaj och färska champinjoner på tallriken! Lyx!


Gryyyy känsla!

Som ni förstår slutade inte gårdagen vid två grymt goda hemmagjorda pizzor, vin och sällskapsspel. Efter bra musik, dans på golvet och många skratt slutade vi med klackarna i taket ute i vimlet. Tackar Suzie som gjorde kvällen möjlig!!! För ja hade sååå sjukt jäkla kul asså!
 
Inte världens piggaste tjej idag dock, men me hänsyn till gårdagen mår ja som en prinsessa! Skippar träning och aktivitet just för nu och väljer soffläge och rostade mackor me marmelad i massor framför lite drama!
 
De har sagts tidigare och de tåls att sägas igen. Gilla känslan asså! Och hoppas på mer! Mina helger har bara levererat vecka efter vecka och ja kan inte annat än tacka och ta emot och hoppas att hösten fortsätter va grym!
 
 

Tack

Har haft en grym kväll! Tack! Den kommer sent att glömmas!


Oct. 13, 2012

De är först när man kommer hem som man inser hur underskattat hemma är och vad man saknat. Jag har saknat kaffe framför Nyhetsmorgon, turkisk yoghurt och honung, alla mina fem kuddar i min egen säng, tofflor och mjukisbyxor, min musik, hårdbröd, prommenadskorna, min soffa, att kunna dricka mjölk när ja vill. Helt enkelt vanliga saker.

Idag ska ja städa och tvätta, packa upp och kanske hinna med en prommis. Sen får ja sällskap lagom till middag för hemmagjord pizza och sällskapsspel. Mys.


Va?

Fick inbjudan till årets julfest och gubben på macken sare skulle snöa på söndag? Ja fattar inget!

I övrigt är jag helt slut. Mjukisbyxorna åkte på fort, tillsammans med en hink turkisk yoghurt (jaaa hel burk) i magen och soffan under mig. Nu går tankarna i säng. Ja fattar inget!


Resa på resa.

Intensiv helg och ja hadere bra. De ända ja önskar är väl att den hade varit några timmar längre så jag hunnit med min älskade familj. Men som man bäddar får man ligga och jag valde vännerna i stan, och hann med en hel massa dejter, fika, frukostar, luncher, till och med middagar. Hoppas mams å paps vet ja älskarom ändå.

Hann bara hem och packa om för kursvecka i bro. Nu ligger jag här i mitt minirum efter en hel dag matad med information, tvårätters och trerätters, tre fikapauser och massa vin. Kommer bli en 3 kg plusvecka garanterat och hjärngympa delux innan veckan är slut. Att hjulet på min resväska inte rullade och sen trillade av gjorde ju inte saken bättre, så träningsvärk lär ja ju inte komma undan. Men ja är positiv och hoppas på att kommande dagar blir givande och lärorika!


Snart så

Börjar längta mer och mer efter nästa veckas kurs. Riktigt peppad på att få lära mig, utvecklas, komma vidare. Och så passande nu när de är rätt lugnt på kontoret. Kundbesök imorrn och ja funderar på kavajen, ja som levt senaste dagarna i ullkoftor vantar och halsduk kanske behöver piffas till haha! kunderna kanske tror ja är från Norrland!

Sen ska det packas, två resväskor, städas, diskas (läs starta diskmaskinen hehe) inför helg och kommande vecka. Så kul. Bara kul. Oktober kommer bli en bra månad och ja gillare! Hästlängder från förra oktober som jag gärna raderar från mitt minne! När vi ändå raderar kan vi trycka på delete på hela förra hösten och..... Så! dääääär vare glömt och kommer aldrig tillbaks!


Nu upptäckt

Turkisk yoghurt, valnötter och honung. Önskar ja kunde ätare frukost, lunch och middag. Galet gott! Får nöja mig med bästa kvällsfikat ever och kommer ha en obligatorisk burk yoghurt i kylen den närmsta tiden!

Fortfarande tröttaste tjejen så kvällen blev en tur till posten för att hämta paket och sen fick ja spontanbesök. Inte illa för en tisdag!


De känns

Har nog aldrig haft så ont efter ett pass som nu. Och träningsvärken dag två brukar va värre så frågan är om ja ens rullar ur sängen imorrn? Ställde in träningen idag, ja säger vi får se imorrn inför morgondagen.

Även om de är på låtsas och iscensatt och ohållbart så är man ju inte sämre än att man ändå blir lite glad i själen när två blir en. Kärlek övervinner allt, eller va äre man brukar säga?


RSS 2.0