Lunch i parken.

Jag gillar verkligen spontanitet såå mycket. Imorse när jag satt vid datorn och funderade på vad jag skulle sysselsätta mig idag skrev L och frågade om jag hade lust att följa med på stan. Självklart. Ännu en bra semesterdag i solen! Det blev lunch i parken och sedan en massa shopping, och jag köpte lösnaglar. Äntligen ska jag få prova ha sånna där fina perfekta naglar. Men jag har förstått att de är lite pillrigt att sätta dit dom då limmet torkar fort så jag måste nog skaffa mig en hjälpande hand innan jag provar. Det ska bli spännande.

Nu är det snart dags för mat, en dusch vore på sin plats, lite vila så trött som jag blev, och sedan blir det en skön kväll i solen med vin och annat gott. En uteservering ska vi nog också hitta, kanske till och med rex?



Morgonsol.

Man kan lugnt säga att semestern har börjat! Jag började dagen med att gå ner med filten i gräset för lite sol och korsord. Sedan kom S och gjorde mig sällskap. Nu är klockan 12 och hela dagen är fortfarande kvar, hur härligt är inte det här... och jag behöver inte göra nått som jag inte känner för! Inga måsten. Bara semester, och massor med utlandslängtan.




Turkiet för några sommrar sen.


Officiellt "semester" inleds med cykeltur efter resväskan.

Jag kallar det semester, även om det egentligen bara är ledigt, det låter bättre, klingar avslappning och lekande liv. Jag jobbade sista dagen idag och nu är det 3 veckort glassande som gäller. Lovley.
Har suttit och läst igenom taxfreekatalogen på balkongen i stekande sol nu i eftermiddag och det börjar närma sig Bulgarien nu. Det har så smått börjat växa fram små klädhögar på soffan och imorgon ska jag hem till Sävar och hämta resväskan och lite annat, eller rättare sagt jag ska cykla till Sävar imorrn. De ni! 2 mil, jag slipper ju cykla hem. 1 timme påstår dom det ska ta, men jag pluggar väl in ljudboken i öronen och kommer fram när jag kommer fram. Jag har ju semester, ingen brådska lixom.

Jag firar verkligen semester ikväll. Jag har förutom att steka på balkongen och längtat utomlands inhandlat den officiella korsordstidiningen (typiskt sommargöra), köpt en skvallerblaska och så blev det en sväng förbi godishuset. Det är väl på semestern man får unna sig? ,)

Afterwork och buzz.

Först skulle jag va ledig igår fredag, sedan visade det sig att jag tydligen ska jobba, och när väl promenerat mig till jobbet kommer B också intrampandes. Snopet. Det visade sig att hon hade glömt bort att hon skulle va ledig. Och jag ville jättejättejättegärna vara ledig så när hon ändå var där passade jag på att fråga om hon kunde jobba. Det kunde hon så jag skyndade mig att traska hem igen.

Många ärenden och mycket sol. Cyklade ner på stan med mamma, shoppade lite semesterkläder till Bullis och sedan mötte vi upp J och pappa på TC för några öl och god mat. Och vi kunde ju inte valt en bättre dag med tanke på detta väder. Klockan 15.00 kom vi till TC för att få bord, klockan 16.00 var det smockfullt. Vakten berättade att för någon dag sedan hade folk stått i kön och bjudit 1000 spänn för att gå före i kön med bara en timma kvar till stängning. Helt sjukt vad de där stället måste vara populärt.

Efter maten Cyklade vi hem till liljansberget, drack Irisch Coffé och spelade Buzz. Det är riktigt roligt de där spelet!

Idag är det jobb som gäller, 2 dagar kvar till ledigheter. Så arbete alltså, sedan grill och stan ikväll. Det är ju Wheels så lite bilcrusing ska vi nog också hinna se.

20 grader.

20 grader, men var är solen? Det till och med regnade nyss. Törs jag gå till stan utan att få en monsunskur över mig? HmOch . ja, detta är min nya termo, funkar bra än så länge! :)

Rex ikväll.

Jag hade hemförsäkring, utan att jag visste om det. Ibland blir jag rädd hur dåligt informerad jag är. Jag bara betalar mina räkningar som kommer med posten och ser glad ut. Funderar aldrig på vad jag får för pengarna, bara betalar. Så. Bra.
Så här har jag gått och betalat en hemförsäkring i flera år utan att vetat något. Tydligen så ingår det i min fackavgift. Så många gånger som jag svurit över den där dyra fackavgiften och som mamma ständigt tjatat på mig att jag bara måste vara med i. Nu vet jag iallafall en positiv sak som kommer av att dom där pengarna försvinner varje månad.
Så i eftermiddag ska resan betalas! Sen är det ingen återvändå! Sol och värme, here we come!

Sedan blir det hem, käka middag, duscha, fräscha och sprätta vinaren! Ikväll är det mingel på rex som gäller, förhoppningsvis i solen.

Bokat och klart! Bulgarien it is!

Då var det bokat och klart. Det blir Bulgarien nästa fredag! Guuud vad jag längtar. Det ska bli så skönt med lite sol, jag ska schteeeka, som aldrig förr!
En vecka med paraplydrinkar och tomtebloss, sol, bad, god mat, glass, mera färgglada drinkar... semester är bara förnamnet!

Måste bara fixa hemförsäkring först, för det verkar inte som om jag har en sådan. Sen, sen är allt klart!

poppar musik för fulla muggar...

Jag fick ett ryck efter jobbet, nu jäklar, åsså for jag på stepmuskel efter jobbet. Sist var väl i vintras som jag inte minns fel, och fy sjutton så kul det va! Det är ju sådär det ska va att träna! Sådär roligt så man inte ens tänker att man tränar! Man bara drar knä på knä och lyfter vikter till massa ösig musik och tycker att det är hur kul som helst.

Så mitt humör är på topp, jag poppar musik på hög volym i mina underbara högtalare, jag läser skvallerblaskor i solen på balkongen och skuttar omkring som en tok.
Ibland är man bara på bra humör helt enkelt.

Jobbsöndag.

Efter sill-lunchen i fredags drömde vi oss bort efter öl och nubbe i några minuter innan det var dags att arbeta av dom sista timmarna av dagen. Min personliga åsikt är att svenska folket är dåliga på planera, nästan lite bortskämda, då butikerna har öppet jämt. Behöver man verkligen handla på midsommarafton`? egentligen? Nä.

Efter jobbet åkte vi ut till en stuga vid en sjö, haha, ungefär. Började med en välkomstdrink och god middag och hade en rätt mysig kväll med solsken. Hann med att klättra i berg, besöka en grotta, grilla korv, köpa glass, vinna tipspromenad och förlora i kubb innan det var dags att åka hem igen.
Jag måste ju tyvärr jobba idag också. Det kommer bli otroligt skönt med ledigt måndag och tisdag så jag hinner få landa lite. Typ tvätta, haha, inte jättekul men mycket behövligt. Och njuta lite av solen, för det stog att det var varmare vindar påväg.


Silllunch och världens godaste silltårta!


Full klockan 10 på morgonen.

Usch, men jag fick just träffa på en människa som redan var berusad, eller snarare full, och klockan var bara 10. Jag vet inte om jag ska tycka synd om honom eller att det bara är äckligt?!
Klockan 12 blir det iallafall sill-lunch och jordgubbstårta. Inte så illa.

Midsommar i skogen.

Imorse när jag åkte till jobbet hade jag popotröja på mig. Jag kan säga att den behövde jag inte det minsta när jag skulle åka hem vi 18-tiden. Vilken strålande dag det verkar ha varit idag. Jag missade det mesta av den eftersom jag jobbade, men hann njuta en stund på balkongen med skvallerblaskan i högsta hugg och partymusiken på full volym här på kvällskvisten. Det enda som saknades var väl den kalla ölen i handen och lite trevligt sällskap. Nu är utemöblerna iallafall på plats och soffklädseln till soffan på. Det börjar ta sig så smått här hemma.

Och imorgon är det midsommar. Lotten om att jobba föll på mig i år igen, jag vet inte hur jag bär mig åt men den där lotten och jag verkar aldrig vara överrens. Vem handlar verktyg och maskiner på midsommar kan man ju undra? Men jag klagar inte, jag trivs faktiskt rätt bra med att jobba nu.
Så jag ska alltså gneta på till klockan 15.00 och sedan bär det av till skogen för lite god mat, forhoppningsvis sol, en kall öl, mys vid vattnet och lite trevligt sällskap.

Äntligen sol på min underbara balkong.


Olidlig träningsvärk.

Det är helt sjukt, men jag kunde verkligen inte röra mig imorse. Fick börja med att nypa mig själv för att känna om jag verkligen levde. Lite mjukare har jag väl blivit under dagen, men det känns som om jag är typ 100 år och vankar fram. Ska inte vara lika naiv nästa gång! Det var typ flera flera månader sedan sist jag var på bodypump, kul tänkte jag igår när jag ändå var ledig, jag passade på, la på det jag "brukar" ta. Och här får man lida för det! Inte de att jag har något emot träningsvärk, för det är skönt, det ska kännas att man gjort rätt för sig, men detta är ju löjligt. Och hur mycket jag än hoppas att det ska kännas bättre imorrn vet jag att dag 2 alltid är lite värre.

Så Arbetsdagen idag har varit minst sagt stel, men ändå rätt kul. Vi har fått så mycke nytt folk på jobbet och det är så roligt med lite nya ansikten. Däremot känner jag mig trött och hängig (och stel såklart). Det tar på krafterna att flytta och jag sover inte så bra än. Grubblar på det ena å det andra. Jag antar att det tar mer än en dag innan det känns som hemma. Det slog mig just att jag faktiskt inte heller varit hemma själv en enda kväll sen sommarlovet började, antingen har jag besök eller så våldgästas jag någon, så ikväll är det Frida-kväll. Jag har förberett nötter och glass, och igår köptes det vattenmelon. 5kr/kg på Maxi, passa på!!
Jag måste verkligen lära mig att inte stressa så mycket.

Tuff helg.

Har haft jobbhelg i helgen, med hur mycket folk som helst i butiken, fullfart. Jag har "hej-at" arslet av mig, haha! Kul att det går bra för butiken, jobbigt med all denna utmattning. Helgen har därför varit ganska städat. Fast en sväng ut blev det ändå, med käk på Lottas och lite vin.
Så idag kännes det underbart med en ledig dag, som jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska fylla med. Fick mina gardiner igår så dom ska jag väl försöka stryka kanske, och så såg jag att det var bodypump klockan 11.15. Jag har inte tränat sen mitten på Maj så lite sugen är jag, frågan är bara om jag orkar. Jag har iallafall käkat en stor frukost, för två, bara för säkerhetsskull!

Aldrig mer juridik.

Idag var en lång dag på jobbet. Men eftersom ytterligare en butik i vår kedja slagit upp portarna bjöds det på både tårta och godis i fikarummet. Bra uppmuntran. För det var hängigt där ett tag, och vid eftermiddagsrasten ville jag som mest ge upp och gå hem.
Men, vet ni vad... precis då slog det mig att jag inte kollat tentaresultatet något idag! Jepp, där var det, guuud så nervös jag var när jag klickade upp dokumentet. Jag klarade mig!! Fy fan så skönt! Aldrig mer juridik alltså! No way! Det blev bokstavligen ett glädjeskutt i textrummet på jobbet och en till tårtbit, haha. Det var jag värd! Riktigt värd. Jag har ändå slitit med detta i en halv termin! Nu kan jag ha sommar i lugn och ro. Detta måste absolut firas, och jag tror det får bli imorgon för ikväll har det varit lägenhetspyssel och soffläge och lite finbesök.

Detta är vad jag pysslat med. Jag hade, för två år sedan, köpt tre små bort på ikea, ni vet säkert vilka jag menar, vita, som stått på vinden och blivit rejält kantstötta och repiga i färgen. Så eftersom ekonomin inte är bäst just nu har jag klätt in dem i en vaxduk som jag köpte idag. Även om mönstret inte var precis det jag hade tänkt mig blev det ändå helt okej. Iallafall tillräckligt bra för att jag ska stå ut i väntan på bättre tider. Ganska smart lösning tyckte jag.



Och min smaltv fungerar klockrent. Blev riktigt bra. Nu är det lite mörkt i lägenheten eftersom min lampa gått, men ganska mysigt har jag ändå. Det löser sig (sa han som sket i badkaret).


Tjocktv ut, smaltv in.

Man måste inte deppa ihop bara för att det är regn och rusk till väder. Vart är solen kan man ju undra? Det känns nästan mer som höst än sommar just nu. Hur som helst, en promenad till Ica i fullt munderad regnutstyrsel köpte jag lite frukt och juice som tillsammans med vaniljyoghurt blev en väldigt mumsig smoothi!
Det är när det är sånna här tider som man ska passa på att lyxa till vardagen lite!

Sedan fick jag ju slänga ut min gamla tjocktv igår också. Den där tjocktvn var mitt första köp, på den tiden då jag fick månadspeng om hundra kronor som jag varje månad la i en speciell låda och sparade och sparade tills jag hade fått ihop 1800 kronor. Då bestämde jag att jag skulle köpa en alldeles egen tv, det var just den tvn, liten och tjock, som åkte ut igår. Nu har jag en smal och snygg tv, haha. Enormt bra blev det.


Osköna skor.

Gelsula eller inte, men dom här arbetsskorna är INTE sköna på något sätt. Men jag är härdar, biter ihop, inget nämnt allt glömt. Skulle vara skönt om det inte regnade när jag ska promenera hem också, det skulle vara skönt med en promenad och lite ljudbok efter några veckor på latsidan!

Tänk på de..

- Gör det viktiga, inte det brådskande!


Jobbar är inte så tokigt... men vissa är bra dumma!

Att jobba är faktiskt inte så dumt, emellanåt... inom färsäljning när kunderna är snälla och trevliga. Men idag blev jag riktigt arg, och jag var inte ensam.
En kund, eller fullkomlig idiot är nog rättare sagt, flippade ur idag och gick till personangrepp mot min kollega. Hon var stark, hon stod emot sålänge hon behövde, men hon ska inte behöva ta sån där skit, hon är den raraste av oss alla, den snällaste, sötaste...

Han kallade henne vid fula namn, slängde ur sig kommentarer som ingen ska behöva tåla, hon gjorde inget fel. Hora ska man inte behöva få uppkastat i ansiktet bara sådär... så jävla dålig dag kan ingen ha!! Eller kommentarer som "om jag var som du skulle inte jag vilja kliva upp på mornarna!" Vem fan tror han att han är? Vem säger sånt? Varför gör man sånt? Som om han har den minsta aning om hur hon är som person efter att ha träffat henne i en endaste liten ynka minut!!! För att bryta ner någon annan? För att få henne att vika sig, gråta? Skulle det ge honom bekräftelse på att han var bättre? Jag förstår inte hur dessa sjuka människor fungerar, men all heder åt min sötis!

Helt slut, men nu är det godnatt.

Helt slut är jag, efter första arbetsdagen och en massa flytt. Jag måste ju säga tack till min pappa som hjälpt mig massor idag. Borrat och skruvat. Hur snällt som helst, vilken pärla han är! Och det blir riktigt fint. Tror jag han också tycker då han utbrast "Det är nästan så man kunde tro att jag gjort det själv!" åsså kollar han nöjt på hyllan han just skruvat upp. 

Nu ska jag bädda sängen för första natten och det är  med blandade känslor. Det känns ju inte riktigt som hemma än, det känns som att jag bara övernattar, och det känns ensamt, och väldigt tomt.... men allt är ju inte på plats än, så vi ger allt lite mer tid...

Sov gott. Och jättemegastort grattis till den bästaste Anna som fyller år idag!

Dator och ljud var prioriterat.

Ni ska bara veta vilket partyljud jag får med mina nya datorhögtalare.

Tur att handy-man är här.

Hylla får jag.

Tur att Ikeamöbler inte är så komlicerade.

Tidig morgon blev det för att försöka komma hem i tid. Hade bokat en släp som skulle lämnas igen klockan 18.00 vilket var otroligt dumt. Att åka 30 mil till Ikea med tidspress är inte roligt. Ikea är stort och det finns många saker att fördriva tid på, så vårt tidsschema blev lite för snävt.
Tur att goda vänner löser det mesta.
Efter ett litet samtal och en mjukglass i Övik kändes livet mycket lättare.

Så det har skruvats en del ikväll, och fastän man mest suttit i bil idag blir man rätt slut i kroppen. Nu har jag bara en byrå kvar att sätta ihop och en massa saker som kräver verktyg och borrmaskin och sånt som lilla jag inte äger. De där är ju grabbarnas uppgift att fixa, haha. Nä, det är tur att jag har snälla föräldrar som kommer och hjälper. Så imorgon ska ett barbord upp, förhoppningsvis någon hylla och sist men inte minst persienner. Lägenheten är ju 100 grader utan dom där persiennerna, så det är ett måste!

Men först, sommarens första arbetsdag! Jag längtar faktiskt, och jag vet att vi har lite ny personal som jag förhoppningsvis får bekanta mig med! Kulkul.

Svensk förlust.

Alltså, vad händer? Nog trodde jag att sverige skulle kunna vinna mot danmark... Det här ser ju inte vidare kul ut. Tänk om vi inte ens kommer till vm? Värdelöst.

Sveriges dag idag.

Håret blev lockigt! Såå himla roligt, jag älskar volym, haha!

Visste ni förresten att det är Sveriges nationaldag idag? Det hade jag helt och fullt glömt bort. Tur att jag slog på radion imorse så jag blir lite uppdaterad. Dagen till ära blev det tårta, chokladpraliner och kaffe efter lunchen. Oväntat, men mycket gott.
Sedan en sväng förbi Mediamarkt för att "bara" kika en sväng, ingen shopping. Jo tjena! Jag är sämst på att inte hitta saker när jag har så dåligt med pengar. Hur som så var det datorhögtalare som var objektet, jag skulle ju köpa sånna, fast inte riktigt nu utan när skattepengarna kommer. Men säljaren gled förbi, snackade lite och vips stog jag brevid ett par högtalare på kampanj med en liten baslåda och grymt ljud för den där pengen. Kunde ju inte motstå dom där svarta sakerna. Jag fick göra ett litet lån, och nu spelas det musik för hela slanten!
Jag är nöjd, nu ska jag bara komma på hur jag ska sätta upp dom så dom slipper stå på bordet. Det går ju inte.

Film, godis och lite buzz ikväll.
Ikea imorrn.

Äggfrukost och nu, hårtorksinvigning!

En trött morgon börjades med två äggmackor och lite thé. Inte så illa faktiskt.
Men usch så trött jag är! Antingen är det förkylningens efterslängar som spökar eller så är jag helt enkelt inte i fas. Kan ju vara lite av båda förståss.
Idag ska jag iallafall agera smakråd på stan, jag har ju schoppingförbud, kanske lite lunch och så en hel del planering inför morgondagens ikeatripp. Måste ju hämta släp (eller släp-kabeln iallafall) och planera vad som ska köpas. Här har jag inte råd med någon spontanshopping inte, bara det allra nödvändigaste.

Ikväll ska jag följa med S och C på Rex, mingla lite, träffa lite folk. Kan bli trevligt, ännu trevligare om solen tittar fram. Men jag tror jag får se till att pallra mig hem i tidig tid med tanke på veckans sjukdom och ikea imorrn. Brukar inte va helt lätt, men jag ska ha diciplin, haha. Jepp.

Så, en dusch och invigning av min nya hårtork nu kanske? med tratt och allt! Baske mig om inte håret lockar sig nu alltså... jag ska göra preciiiiis som hon gjorde hos frissan! Jag förstår inte hur dom där brudarna alltid lyckas. Ska de vara så jäkla svårt att fixa de själv! Vi får se, bluff och båg eller underverk? Haha.

Världens bästa mamma.

Föräldrar är bra, men mina är nog lite bättre än era(kanske inte så konstigt ur mina ögon sett)! Det är inte så ofta, men när man verkligen behöver något är ni verkligen där. Idag fick jag mycket mer än jag behövde, och jag är otroligt tacksam! Hela förmiddagen spenderades med mamma på diverse shoppinguppdrag och resten av dagen blev massa packande, både upp och ner. Det är blandade känslor, men jag lever på tron att allt kommer ordna sig. Och min mamma är bäst! ;)

Den här var hur god som helst.

Ny favorit. Vit choklad är det bästa jag vet. Den här var grym!

Studentbal.

Jag följde med L ner på stan idag då hennes lillasyster tar studenten nästa vecka och skulle på bal. Eller rättare sagt, vi sprang, ner på stan. Det visade sig att hon kom var i bilkön påväg in i centrum innan vi ens hunnit fram, så vi fick springa genom centrum. Måste ha sett rätt kul ut, men vi hann iallafall precis fram tills de brummade förbi i en knallröd nercabbad bil, skitsnygga både hon och han.

Jag minns ju bara hur roligt jag själv hade. Lätt en av de bästa kvällarna i livet. Alla var så fina och så otroligt glada. God mat, massor med dans, och Jan Bylund höll ju låda också. Jag tror inte jag skrattat så mycket som när han drog alla sina vitsar om både de ena å de andra.

Nu skedas det Ben % Jerry för hela slanten, och kurrerar snuvan.

Klädrensningsdilemma.

Rensa kläder, det är ju till och med arbetssamt. Igår var vi upp till förrådet och hämtade ner massa kartonge rmed kläder som jag inte haft mage att kasta men som jag inte använder. Sånt som man inte vill ha i garderoben, men att kanske nån gång eventuellt möjligtvis kommer att sakna och vilja använda.
Idag tänkte jag att jag skulle vara hårt, har det inte använts på ett år så slängs det! Punkt slut! Hur bra går det? Inte så jätte... man provar ett par gamla byxor och ja, kanske, dom är ju inte sååå fula? Och så åker dom upp ur lådan och in i garderoben. Det var ju inte så jag hade tänkt det hela... Hälften åkte tillbaka i lådorna igen, några plagg in i garderoben och en halv sopsäck fick jag iallafall ihop.

Sen är det ett dilemma med de kläderna i garderoben. Dom är ju fina och användbara, men vissa plagg ligger som bara där och blir ständigt bortvalda när det är dags att klä sig. Ska jag slänga sånt? Eller dom där jättesköna jenasen som inte används för att dom är så utslitna, men fortfarande sååå sköna? Pust.

Nu ska jag iallafall gå ut på en kort kort kort promenad. Det blir den första på typ två veckor pga alla sjukdommar och resan. Så jag ska prova med en liten kort en och känna efter. Vill ju bli frisk och pigg.

Shopóholic.

Mycket piggare idag vilket är otroligt skönt, för soffläge en hel dag är inte att rekomendera.
Så, idag åkte jag och L till stan. Jag skulle läma igen en tröja och kommer hem med två nya plagg. Isch. Inte bra, så har det varit hela veckan. Köpt en grej, lämnat tillbaka, köpt två nya, haha. Jag har stanförbud från och med nu och i åtminstone en månad framåt, jag har ju egentligen inte råd med detta. Jag som redan ligger på minus, sitter nu och hoppas att skattepengarna kommer fort som attan!

Idag var det besöket i nyöppnade ONLY som  gjorde att det slog slint i skallen på mig. Vi skulle kika på öppningserbjudandet om jenastajts. Dom fanns inte i min storlek, men hon som jobbade där var verkligen jättetrevlig och visade mig en annan variant, dyrare såklart, men snygga. Sedan hade hon ju på sig en fin tunika åxå... Ja ni hör ju själva. Jag tror jag har blivit lite av en "shopóholic" den här senaste veckan. Det är ju farligt att vara ledig.

Fast jag längtar faktiskt efter att jobba nu. Det ska bli så roligt (ja, faktiskt, helt på riktigt). Träffa lite annat folk och kunna komma hem och känna att man är helt ledig utan massa plugg som ligger i bakhuvudet och gnager. Jag älskar att plugga, men jag antar att vi alla behöver en paus någon gång ibland. Så på måndag är det dags.

De är inte kul idag...

De är inte kul igen, jag mår bara illa.
De är inte kul idag, jag får vara stilla.
Detta är min sjuka dag, sjuka dagar önskar jag,
att jag var nån annan...

Precis så känns det, så som Mamma Mu sjöng när jag var liten. Haha.
Morgonen började iallafall med en toklång sovmorgon. VÄlbehövlig eftersom den här förkylningen jag dragit på mig bara blir värre och värre. Jag som trodde den skulle vända, men si det var vi inte riktigt överrens om. Snorar som aldrig förr, tror bihålorna fått sig en omgång, och dessutom hostas det nu också.
Det är ju premiär på sommar-rex ikväll, vi skulle ju dit, mingla, sitta ute, ha en toppenkväll. Och vad händer? Jo jag tvingas ligga på soffan med sprängande huvudvärk. Suck. Kunde som inte varit sämre tajming. Jag ville ju.

Så det vi önskar nu är att vädret som vi hade under vårens bästa helg (helgen som va alltså) kommer tillbaka och att jag blir frisk! Helst genast om det inte är för mycket begärt.

Sommarlov.

En fullspäckad helg med brännboll, sol, och massa fest senare... Nu är Sista tentan gjord och även om jag tror det gick åt skogen glädjs jag åt att det faktiskt är sommarlov. Visserligen bara i en vecka, för sen börjar jobb, men det ska bli en underbar vecka. Ikväll var vi och firade och tog lite avsked på OLearys uteservering med massa skitsnack. Väldigt trevligt. Jag kommer sakna allihopa, och umeå komme bli så tomt utan er. Det är ju tur vi ses till hösten igen, och jag ska njuta av ett plugguppehåll.

RSS 2.0