STRESS

Den här dagen har bara varit stress from the start. Orkar jag ens förklara? Nja, ja kan iallafall nämna att jag vaknade pigg vilket var en glad överraskning, men den positiva överraskningen räckte inte länge. Tåget blev försenat och ännu mer försenat och jag spenderade mer än 1 timme på rälsen istället för 30 min vilket resulterade i en språngmars på högklackat till jobbet. Varför jag sprang vet jag inte, var ju ändå förbaskat sen och kunde inte direkt kompensera minuterna med en svettig ankomst.

Blev sen iväg från jobbet också vilket resulterade i ytterligare en löptur på högklackat till tåget hem. Svettigare och hungrigare än någonsin hann jag fram i samma sekund som dörrarna gick igen. Tur för mig för jag hade en tid och passa för den där skit-aktie-uppgiften skulle diskuteras ikväll. Jag fattade inte ett ord av vad gruppen la fram och känner mig nu dummare än någonsin. Lotten ligger på mig att sammanställa skiten och skicka in, och mitt papper är fortfarande blankt, herregud hur ska detta gå? Men jag måste ju lära mig någon gång, så imorgonkväll blir en mardrömskväll, men jag måste iallafall försöka.

Men bortsett från allt stress och press har jag faktiskt stött på några ljusglimtar;
Jag har bokat resa hem till Umeå och längtar mer än någonsin. Efter min andra hälft, mams och paps, min frisör, haha! Men faktiskt, jag vågar typ inte klippa mig hos någon annan! Fjantigt? Kan ni tycka, men håret är jag nog lite rädd om!
Mitt internet verkar vara tillbaka efter 2,5 veckors frånvaro. Fantastiskt. Teknikerna ska tycdligen ha varit här idag så jag hoppas dom visste vad dom sysslade med. Har iallafall 4 lysande lampor på modemet och det ska visst vara bra.
Och en sak till. Jag har fått en fri träningsvecka på Actic vilket var en lycka eftersom jag inte vill lägga ut pengar på ett gymkort just nu med en arm som inte fungerar. Tjoho. Jag kan iallafall träna ben om inget annat! Helt gratis! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0