Skruvande i lägenheten.

Ikea igår innebär en jäkla massa skruvande idag, så det är vad jag gjort. Eller för att vara helt ärlig var det nog pappa som skruvade och jag assisterade. Jag har iallafall fått upp sex stycken hyllor i min lilla etta nu. Det blev otroligt bra, att jag hade ett handfat på toan var svårt att förstå, men nu har det tinat fram bland alla saker. Köket har också fått sig en omgång så framtiden ser ljus ut, kanske ryms det en micro där någonstans trots allt?!

Efter helgens bravader lyckades jag ju åka på ännu en omgång av ont i halsen och hängighet, men idag känns det bättre. Inte för att vädret direkt har lockat mig ut, men det är aldrig roligt att tvingas ligga inne och ta det lugnt. Till och med korsord blir långtråkigt tillslut!

Fick tillfället att äta tacos med Jonas till middag idag. Tacos till en person brukar innebära alldeles för mycket arbete och alldeles för mycket mat över för att orka göra själv. Gott blev det, som alltid, och fortfarande grymt mätt. Så bion ikväll blir nog, som det känns nu, utan tilltugg. Harry Potter blir det. Han ska ju kyssas för första gången, spääänande, inte sant? :)

Njut av kvällen! 

Kommentarer
Postat av: Linda

njuta av kvällen blir det nog inte så mycket. Just kommit hem från jobbet och börjar sju imorgonbitti igen...
men vi ses ju imorgn, och det ser jag fram emot =)

2007-07-18 @ 20:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0