Tillbaka till verkligheten!

Två arbetsdagar genomförda och jag är helt slut! Idag var en av de längsta, eller kanske segaste, dagarna i mitt liv! Kunde tiden gå saktare? Tveksamt! Det är tungt att behöva lämna semestern. Samtidigt är det ganska skönt att få lite rutin på vardagen igen. Man vänjer sig väl förhoppningsvis ganska snabbt, för det är ju trots allt ett helt år kvar till nästa semester!

Vi pratade lite om att resa idag på jobbet, och visst är det så att man borde passa på medan man känner suget? Det vore helt underbart att få åka iväg till värmen, se lite nya platser, lära sig nya saker, prova på, skratta, njuta, leva! Men det är så mycket planering och så många frågetecken. Var? När? Hur? Med vem? Vart? Pengar såklart? Ledighet? Det brukar vara sådana saker som tillslut gör att alla drömmar hamnar på hyllar. Men det vore kul!

Och så Storsjäyran i helgen! Visst hade det varit roligt, jag som var så otroligt peppad. Såg verkligen fram emot att få hoppa till millencolin i gott sällskap. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, och för mig innebär det Ingen yran iår! Jag ska jobba i helgen för att kunna åka på bröllop om några veckor. Ibland måste man prioritera. Men till alla er som åker håller jag tummarna för en inte alltför jätteblöt helg! Hoppa lite åt mig också.

Hitta Nemo, är den inte lika charmig varje gång man ser den?!

Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Linda

jag hoppas de som åker på yran får regn och dåligt väder så man slipper vara allt för avundsjuk...

2007-07-25 @ 17:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0