Svängde dom lurviga.

Själva middagen på äpplet var väl ingen höjdare, jag syftar på maten nu alltså. Förrätten var det knappt någon som rörde och reninnanlår till huvudrätt var okej, men inte mer. Däremot gillade jag efterrätten, panacotta med havtornsgelé och hjortron. Mums.

Jättetrevlig kväll verkligen, och både en och annan sväng på dansgolvet. Styrdans är så underskattat! Jag njuter av varje svängom, det är som lite charmigt på nått sätt. Sen är alla danspartners inte lika bra på att hålla takten och att föra. Jag fick mig en mardrömssväng när en gammal gubbe, minst ett huvud kortare än mig, försökte gå lös på mig. Kändes snarare som om han skulle äta upp mig än att han ville dansa! Usch, det måste ju ha varit en åldersskillnad på minst 44 år iallafall. Nu skulle jag bara vilja kunna bugga också, det ser så roligt ut!

Jobbar idag, igen. Fick visserligen sluta 16.00 men snacka om mardrömsdag. Tiden gick jeeeevulst(ursäkta uttrycket) sakta, och folk i överflöd. Måste alla handla samtidigt? :)

Nu har jag och Jonas varit på Obs och köpt lördagsgodis och dricka. Ikväll blir det bio, Michel Clayton ska visst vara riktigt bra. Får se om Sofia hakar på också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0