Impulsköp och vilket flyt.

Hörde på radion i onsdagsmorse att EM-möbler i vännäsby skulle ha utförsäljning av allt i butiken pga sin flytt till Umeå. Det hade ju varit roligt att åka dit och kika tänkte jag, vi skulle behöva lite inspiration nu när vi flyttar i sommar. Så direkt efter middag åkte vi ut till Vännäsby för att kika lite, och vi kom fram till att om det var något vi speciellt skulle kika efter så var det nog ett köksbord, vårat ser ut som stryk.

Vi åkte dit för att BARA titta alltså, jag hade ändå inga pengar. Och tro det eller ej men kommer hem med ett kvitto på en ny soffa. Snacka om impulsaffär. Men den är fin, otroligt fin. Så plötsligt står vi här med 3 soffor i vår ägo.

Ut med en annons på blocket i hopp om napp snarast, och nu, 2 dagar senare är en soffa såld och den andra potentiellt såld (om man kan säga så, hon skulle kolla på den iallafall). Vilket flyt vi har haft. Det är nästan så man tror att det var meningen.

Så imorgon, förutom ännu mer tentaplugg, ska vi först kränga iväg 1 (ev 2) soffa och sedan åka hem till Sävar för att låna bil och släp så vi får hem vår alldeles nyköpta pärla. :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt. Jag borde med köpa en soffa.

2008-04-26 @ 15:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0