Årets femkamp.

Fanny, den yngsta i kusinskaran som i ena stunden sjunger hela Markoolios "Ingen sommar utan reagga" utantill (i kör tillsammans med mamma) och i nästa stund vill leka "Hunden och benet" på nästa års femkamp är släktens nya energiknippe. Och när hon ser gräsklipparen och utbrister; "Nej, jag vill inte åka gräsklippare! Då får jag gräs i trosorna!" skrattar nog alla.
Jag ångrar innerligt att kameran låg kvar på hatthyllan igår, för nu sitter jag här med träningsvärk i magen av allt skratt och ingen som tror på mig när jag berättar varför. Galna tävlingar var det med allt från potatis till tamponger i storlek extra large. Jag ska sätta mina energiknölar på högvarv för det kan bli tufft att toppa dom där tävlingarna till nästa år då det är vår tur att ordna kalaset. Det var ju vi som tog hem pokalen. 

Arbetsdag idag. Ovanligt lugnt faktiskt. Helst skulle jag önska att vi hade en tv så jag kunde få se lite OS. Friidrotten, det enda jag faktiskt vill se, verkar ju gå på dom sämsta tiderna, typ natten och när jag är på jobbet. OS var bättre när de var i Aten med normal tidsrytm. Idag skulle iallafall Holm och Kallur kvala så jag håller tummarna. Det är ju alltid roligt att få vinna!

Kommentarer
Postat av: Linda

iksukortet får investeras när jag fått lön och sen studiebidraget + lånet, för just nu visar kontot 8 kronor.

2008-08-17 @ 13:56:04
URL: http://lindie86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0