Så mycket snö

Det blev en glad överraskning när jag drog upp rullgardinen imorse och såg massor med snö som trillat ner under natten. Det är så mysigt med snö, och det är ju faktiskt snart jul, så lite vitt på marken är ju inte mer än rätt. Men det verkar vara ett riktigt busväder där ute. Snön virvlar i luften och alla som passerar har ju mössan nerdragna till axlarna och luvan på det. Jag hoppas jag inte blåser bort påväg till skolan och att mascaran sitter kvar på ögonfransarna när jag kommer fram.
Det känns att det snart är jullov, bara en vecka kvar nu. Hjärnan har som redan tagit ledigt, och lektionerna blir mest en tid man sitter av. Flummigt är vad det blir, och humorn väldigt låg. Fast man mår bra av att skratta.

Igårkväll hade centrum kvällsöppet och jag hade några julklappar kvar att handla så jag och Jonas drog en vända ner på stan efter middag. Och det blev en hel del kassar att bära hem vill jag lova. Så nu är allting inhandlat, tror jag iallafall. Det brukar ju alltid vara någonting som glömms bort. Nu återstår bara det roligaste, själva inslagningen! Med fina julklappspapper och massor med snöre ska jag göra söta paket och stapla i en fin hög i väntan på tomten.
Idag öppnar vi lucka nummer 12. Ni håller räkningen va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0