Mina blickar siktar nu frammåt.

Nästan en vecka efter ett nyårsfirande, som inte riktigt slutade som jag önskade, är det tydligen dags att återgå till vardagen vilket därmed också innebär att jobba.

Nyår är överskattar har jag nu insett. Man förväntar sig att det ska bli så kul och man planerar och funderar så länge. Det är nästan självklart att det inte kommer att bli som man har tänkt sig. För vi alla vet ju att spontana kvällar alltid blir dom roligaste och mest minnesvärda. Varför all denna planering?
Jag slapp iallafall vara ensam, och fyrverkerierna var lika färgglada som förra året. Champanjen, som inte ens var riktigt champanj smakade pyton, och så fick jag träffa lillebrors nya tjej. Söt var hon. Inget krogbesök, jag som var så taggad. Inga löften.

Men trots att kvällen inte blev klockren hoppas jag på ett underbart nytt 2008. Och nästa stopp att se fram emot är födelsedagsfest och mitt kommande halvår som student. Ni kanske förstår att arbetslusten inte är jättestor när man väntar på någonting nytt.

Förresten, vad gör man när man är hyper-pigg och vill bli trött? Jag har hur mycket energi som helst och lite ont i magen efter en halv skål med nötter. Jag vet att för många ger mig ont i magen, men dom var sååå goda, stora, salta. Suck. Varför gör man sånt som man vet att man inte mår bra av?

Läsa en bok kommer inte att ta död på min energi ikväll inte. Mera musik. Mera fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0