tjoohoo

Det har varit en intensiv vecka. Att komma på hur man ska tänka de här med bokföring tar sin tid, och igår skulle vi göra en datorövning som´gjorde mig grymt nervös eftersom jag trodde att jag inte skulle förstå. Men datorövningen gjordes i grupp och han som jag jobbade med var precis på min nivå. Vi diskuterade varje punkt tills båda förstod innan vi gick vidare. Det innebar att det gick lite långsamt för oss i början, men eftersom vi inte gjorde fel slapp vi fastna.

Från 8-17.30 satt vi i datasalarna men sen var vi klara, vilket innebär att vi är lediga idag. Sköööönt. Det var helt klart värt att sitta över för att bli klar. Och med tanke på att vissa grupper blev kvar i bunkern till efter 8 och att andra måste tillbaka dit idag för att bli klara är jag grymt nöjd. Nu kanske jag har lärt mig det här.

Jag är otroligt trött idag, men Anna var sugen på ett stepmuskel pass och det är ju min svaghet så jag kanske måste följa med. Sedan var det visst nån beachturnering på iksu där några i klassen anmält lag, så vi måste kanske stanna och heja lite innan vi kilar hem och duschar oss fräscha.

I övrigt väntar jag som mest på lite kläder som beställdes från HM förra helgen. Jag hoppas att storleken passar, det brukar ju vara lite si och så med det när man beställer.

Kommentarer
Postat av: sofia

jag vill se bilderna nu .)

2008-11-14 @ 10:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0