Årets fet-dag

Jag är ju inte så förtjust i semlor, och eftersom jag redan ätit min årliga semla undrar jag nu om jag kanske får tillåtelse att unna mig något annat gott? Fettisdag är kanske inte bara en dag att unna sig en semla, utan en allmän unna-dag, en fet-dag helt enkelt, med betoning på FET, haha. Någonting gott ska jag nog ge mig själv, men semlorna får ni behålla för er själva!

Idag har jag och A ilat runt på stan och förutom alla ärenden vi uträttat så var vi på jakt efter nörd-brillor till sittningen på lördag. Vi ska ju vara nördar, så dom där stora nördbrillorna med tjock ram ville vi ha. Jag fick med mig ett par solbrillor med aprikos-rosa ram hem. Och stora är dom, nästan för stora, haha. Och så hängslen. Så vi får se hur outfiten utvecklar sig tills på lördag, men kul kommer vi säkerligen ha.

Jag har precis läst något avsnitt ur statistikboken, ja tyvärr forstsätter vi med japanskan i några veckor till, och jag är lika blank i skallen nu som innan jag började. Nu ska jag unna mig en varm kopp kaffe och sedan köra igång musiken på hög volym så jag är peppad till tusen inför stepmuskelpasset klockan 17. Det var evigheter sen jag var på ett sådant nu. Kulkul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0