Underbar skotertur

Det blev ju kanske det ultimata, mest perfekta, vädret för en skoterturidag. Så vi kokade choklad, bredde några mackor och begav oss ut.
Och vilken dramatik vi var med om. Det började med att vi knappt fick av skotern från tomten då all denna nya lössnö gjorde att skotern inte fick fäste. Men snälla grannar hjälpte till. Sedan hann vi åka kanske 50 meter då vi stötte på ett par som köpte skoter igår och nu kört fast i nysnön på sin premiärtur. 3  minuter senare kommer en skoter mot oss och voltar när han och sonen ska försöka köra över en plogkant. Och med volt menar jag volt!Lyckligtvis kom ingen till skada, J hjälpte först till att vända på skotern som låg upp och ner efter volten och hjälpte sedan paret på premiärturen att köra skotern på säker mark.

Sedan kom J´s kompis B och mötte upp oss, och det första han gör är att gräva ner halva skotern i diket. Haha. Det blev en hel del grävning och skottning, men tillslut fick några härliga timmar åkning i solskenet.

Det känns otroligt skönt att få ha varit ute en hel dag. Kroppen är helt slut och jag vet åtminsonde två som kommer att sova gott inatt.

Men än är dagen inte över. Nu är vi nyduschade och sitter här med ett glas vin och väntar på bussen. Det är middag på Invito som står på schemat innan vi får göra kväll.


Kommentarer
Postat av: Linda

festen var hos frida på ålidhem, och ja, det var trevligt :)

2009-02-17 @ 16:16:48
URL: http://lindie86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0