Konstiga människor. Arga lappar.

Snart är långhelgen slut. Mitt samvete börjar tala om för mig att det är dags att plugga, men mitt psyke är inte riktigt redo för mer statistiska termer riktigt riktigt än. Imorgon!

Mamma och pappa åkte på ikea i lördags och då passades det på att följa med. Det är alltid kul att kika även om man inte behöver något speciellt. Det enda riktiga inköp som behövdes var en lampa, och det var väl det enda vi inte kom hem med, haha. Nämen lite småprylar plockar man ju alltid på sig. Sedan en riktigt god lunch, och en vända i gallerian. Jag hittade faktiskt en ny väska vilket känns kul. Jag har velat ha en, men inte direkt letat. Det var ju jeans jag egentligen letade, men jeans är ett hopplöst plagg. Så jag är glad för min väska!

Och så köpte J ett playstation, bara sådär, i fredags. Jag önskade att han skulle köpa buzz, det är ju sjukt roligt. Så ni kan ju gissa vad jag gjort hela helgen? Förlorat i Buzz! Haha, utom en gång som jag faktiskt vann. Allmänbildning är inte min starka sida, men gud vad kunnig jag kommer bli efter några till kvällar med Buzz.

Konstiga människor finns det gott om. Förutom han som jämt ska röka i hissen, och Agda 99 som inte kan gå ut med soporna utan lämnar dom precis innanför ytterdörren så är det visst fler än vi som hör konstiga ljud i sina lägenheterna också. Denna arga lapp satt visst fasttejpad på någons hus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0