Äntligen hemma.

Det var ett stormigt Umeå att komma hem till, men ack så skönt att äntligen få kliva ur bussen ¨på hemmaplan. Borta bra men hemma är ju ändå alltid hemma.

Efter en hel dag i Tallin och gamla stan igår blev det två timmas solning på däck innan båten slutligen satte av tillbaka mot sthlm igen. Lite dusch, godisshopping (bra såhär i tentatider, haha) och en drink i pianobaren hann vi med innan vi käkade dyr-buffé vid 20.30 tiden. Vrålhungriga vill jag lova. Men det var gott. Och ni ska veta att det var fler än vi som var hungriga. Gammlingarna gick raka vägen till dessertbordet och vissa käkade till och med från tallriken medan de tog för sig för att få plats med mer på fatet. Rädda att bli utan? Pensionererna ska då alltid va värst! Dom ska inte underskattas! Dom tar för sig ska ni veta, ingen hänsyn, bara raka vägen, jag först.

Det blev show, lite dans, disco och annat mingel innan vi somnade gott i våra hytter. En bra sista kväll på en trevlig minisemester.

Ikväll händer nog inte mer än att äta godis, stapla flaskor, och kolla lite fotboll. Barca leder just nu över United. Vi hoppas det förblir så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0