Ingen hamster i buren.

Jag sov verkligen gott inatt. Det är som att jag inte haft ro på sista tiden, men tillslut kommer de väl till en punkt då kroppen helt enkelt inte orkar mer, och då mina vänner, då sover man som aldrig förr. Tror till och med att jag missade väckarklockan imorse, eller stängde av den i sömnen, för jag försov mig en halvtimme och hade inte alls nåt tminne av att jag tryckt av klockan.

Men nu är det dicipin som gäller, gick på skolan till 9 imorse, försökte bli lite klokare på egen hand innan resten av gruppen kom och det var dags för opponering. Vi fick oss några goda skratt och kom fram till att "det inte alltid fanns alla indianer i kanoten" under arbetets gång, "ingen hamser i buren" eller "hjulet snurrade men hamsterna va dö"... haha. Jag tror vi komemr klara det här!

Nu tänkte jag försöka ta mig till iksu en sväng, länge sedan sist, jag har varit hängig. Men jag mjukstartar med ett Core pass. Sen blir jag på bättre humör och förhoppningsvis lyckas jag läsa en sida eller två innan jag ska somna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0