Sojabönor, try it!


Att uforma en enkät är tammetusan inte lätt ska ni veta, men vi påbörjade processen idag! Vi har det vi gör.

Jag har upptäckt att iksu har riktiga spinncyklar i konditionsavdelningen, vilket gjorde mig överlycklig. Nu kan jag köra spinn när som helst, utan att behöva planera in pass hit och dit. Jag gillar att kunna gå när jag vill, när jag har tid, när jag känner för det, när jag behöver en akut paus, därav varför jag hängt mest i gymmet på senaste tiden. Och visst, styrka är sjukt kul, jag kan bli som besatt när jag går lös i gymmet av gammal vana. Men jag har inte samma mål som då, och det är nog bra att balansera lite. Speciellt då H tycker vi ska ut å kuta tillsammans i vår (hur nu de ska gå?).

Hur som helst, riktiga cyklar. Helt fantastiskt! Att jag inte sett dom tidigare! Det är synd att dom bara är 3 stycken, men jag försöker träna då inte resten av Umeå hänger där så de är inga problem. Glad tjej just nu. Speciellt när mina chokladcarvings blivit livsfarliga, haha. Då äre skönt att få svettas mellan gympassen!

Lägenheten är ett endaste kaos, har väl inte haft humöret för att ens orka ägna den en tankte på ett bra tag nu. Jag tänkte ändra på det i veckan. Ikväll nöjer jag mig med att radera diskberget. Resten tar jag imorrn. Man ska ju ha nått att se fram emot också, haha.... eller?!

DAGENS TIPS:
Om ni gillar bönor ska jag tipsa er om sojabönor. Man köper dom i frysdisken på t.ex Maxi och då heter dom Edamame. Sojabönan innehåller cirka 39 % protein och 17 % olja. Den höga oljehalten gör att sojabönan snarare klassas som enoljeväxt än en baljväxt. Bra med protein och bra fett alltså. Supergoda att äta bara som dom är, i sallad eller varma som tillbehör till vilken rätt som helst. Den finns även att köpa torkad, rostad och saltad, och blir ett nyttigt snacks.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0